• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet en fazla 1300 kalori aliyorum. Cogu gun ddurmuyorum bile 1000 de falan kaliyor. Her turlu hesap kitap yapiyorum. Gunde nerdeyse 1000 kalorilik acik yaratiyorum. 7700 kalori 1 kiloya denk geliyor benim hesaplarima gore haftada 1 kilo vermem lazim bilimsel olarak hadi 900 olsun 800 de raziyim. Bilim benimj kandırıyor ben kwndimi mi kandiriyorum kim kimi kandiriyor vucudum ne anliyor orasi 5 bilimmeyenli denklem isin icinden cikamiyorum
Evdeki hesap çarşıya uymuyor, uyuduğumuz uyku içtiğimiz su yaptığımız hareket hepsiyle bağlantılı maalesef kilo vermek,
Sadece yemeyle bitmiyor 😞

Benim tartı düne göre -900 😂😂nasıl 2 günde 2 kilo şiştiysem 3 günde de geri gitti şükür, 400 gr kaldı gidecek sadece 🌻🌻🌻 birniyetmeselesi birniyetmeselesi birinciyiz heyooo 😍😍😍 hzlsel hzlsel bacım benim tartının da bize garezi vardı herhalde 😂
Valla orti sen böyle kilo verdikçe benim birşey yiyesim gelmiyor 😂 senin sayende Cuma’ya kadar bende baya vercem herhalde 😅

chloe nasıl yaptın canım hiç cesaret edemiyorum🤭 ilk günden çok yorma kendini yarın pestilin çıkacak🤣
Ben olayı yanlış anlamış ve yalnızca 15 dk bir videosunu yapmışım şu an anladım. Kan ter içinde kaldım bir duş aldım. Diyorum o kadar da zor değilmiş 😅meğer yarısını bile yapmamışım.
" 2 weeks shred challenge" yaptım sandım. Olsun ilk gün için yavaş başlamak daha iyidir 😁

Akşamki çikolata hariç gayet güzel menü canım suyu azcık arttırabilirsin 🥰

Bence az bile yemişsin canım elma diyeti mi yapıyorsun eliptik bisiklet kaç dakikaydı

Çok güzel menü canım spor azcık daha fazla olsaydı daha iyi olurdu gibi seni düşününce az geldi gözüme 🤣

Kızartma fırında değil mi kuzum🤣 spor yok ama adımın varsa yaz ihmal etme canım😘

Helal canım sana misafirlikte bile bozmadın dikkat ettim hep menülerin gayet dengeliydi suyu arttırabilirsen çok daha güzel olacak😘

Tek diyebileceğim hem çorba hem ekmek olmasaymış keşke canım güzelce dinlen yogalarını dört gözle bekliyorum😍

Yine çok iyi bir menü ve spor canım harikasın😍😍
Tşkler canım 😘 su içemedim aklıma gelmiyor burası soğuk İzmir e göre.. birde wc sürekli gidilmiyor😁 ama içmeye çalışıcam insanın kendi evi gibisi yok kızlar bisüre sonra kedi evin gibi olmuyor 😊

7-13 Haziran Tablo Spor Listesi

Lizozom55 Lizozom55 ve furusan furusan kızlar haftaya ekleyeceğim sizi :KK200:
melita09 melita09 canım menü paylaşımı yapmamışsın diye listeden çıkarttım:KK39:
M monarosaa sen de evde değilsin spor yapamıyorsun canım geldiğinde ekleyeceğim seni:KK60:
İnşallah canım bu hafta sonu döncez döner dönmez başlıycam 😘😘

Canım seninde baya az olmuş menün acıkmazsan iyi tabi cuma günü senden de çok güzel Bi eksi gelecek

Canım çok az olmuş menün bu şekilde dayanman zor olur.
Günaydın. Akşama peynir de yemiştim onu yazmayı unuttum hatta sabah ekleyeyim demiştim. Gece soda da içtim bilmiyorum ondan mi yine artıdayım o kadar az yememe rağmen😥😥😥

Ben de anlamadim hafta sonu çok yedim ama en fazla 1200 kaloridir hemen hemen her gün spor yaptim niye böyle oldu ki😥😥 bundan sonra sadece kabak mi yesem

Yok canım antidepresan

Ben bu yarışmaya geldiğimde 72 kiloydum. Bi 60 olsam başka bişey istemem diyordum ki o yüzden zayıflamayı bırakıp sabit kalmaya çalıştım bi süre 58/60 arası baktım sonra o uzun süreçte beslenme düzenim sporum öyle oturmuş ki kendi kendime zayıfladım ilk geldiğimde söylemiştim yabancı mutfakların etkisi de oldu lakin, tartıda ilk 47 gördüğüm gün ağlayasım geldi, 34 beden kıyafet aldım falan dediğin gibi en son ilkokulda görmüştüm ben o rakamları, demem o ki bu bir süreç çok kafana takmadan sağlıklı yaşam üzerine odaklanarak gitmeli yoksa yorar hep bi al bi ver bi yerde sıkılırsın, yeni bir beslenme ve hayat düzeni oluştur K lazım, ben coronadan sonra düzen bozulunca aldım düzeni korumak önemli 🥰

Canım yapma kendine yaw, kilodur ağır ağır gider, strese hiç ger

melita09 melita09 canım menü paylaşımı yapmamışsın diye listeden çıkarttım:KK39:
M monarosaa sen de evde değilsin spor yapamıyorsun canım geldiğinde ekleyeceğim seni:KK60:

Günaydın. Akşama peynir de yemiştim onu yazmayı unuttum hatta sabah ekleyeyim demiştim. Gece soda da içtim bilmiyorum ondan mi yine artıdayım o kadar az yememe rağmen😥😥😥
bende artıdayım 5 çiğ köftedenmi acaba , daha ne kadar aç kalabilirimki , sabah doğru dürüst kahvaltı yapmadım .

spor yazılması için 10000 adımı geçmekmi gerekiyor, ayrıca ben hedefimi değiştirmek istiyorum . daha önce yazmıştım , 72 .5 olsun :(

Iyi geceler herkese

Sabah: 1 poşet kahve
Öğlen: 1 sutlu kahve 1 paket eti form
Akşam: salata ve 1 orta boy elma

Su:2 litre

Spor:11000 adim
galiba benim de böyle bi diyet yapmama lazım , yoksa gitmeiyor. 300 gr almışım şaka gibi . önceki menülerinde kilo verdinmi

Günaydın canım geçen gün konuşmuştuk madensuyu nun içindeki sodyum oranı önemli tuzu çok olanlar ödem yapabiliyor. Belki geç saatte tükettiğin için ödem yapmıştır sende de
Günaydın 🤗🤗 parmaklarım dolma gibi olmuş. Minimum 20bin adım ve bol detoks yapıp ödem atmam lazım.. Siz ödem belasından nasıl kurtuluyorsunuz??
Günaydın canım dukan birası yapabilirsin.
Ya da ananaslı ödem içeçeği de olabilir. Bunları Bi dene istersen

Evet en fazla 1300 kalori aliyorum. Cogu gun ddurmuyorum bile 1000 de falan kaliyor. Her turlu hesap kitap yapiyorum. Gunde nerdeyse 1000 kalorilik acik yaratiyorum. 7700 kalori 1 kiloya denk geliyor benim hesaplarima gore haftada 1 kilo vermem lazim bilimsel olarak hadi 900 olsun 800 de raziyim. Bilim benimj kandırıyor ben kwndimi mi kandiriyorum kim kimi kandiriyor vucudum ne anliyor orasi 5 bilimmeyenli denklem isin icinden cikamiyorum
Canım diyetisyenler zaten düşük kaloriyle daha zor verilir diyorlar. Ben bazen listeyi azaltırdım kafama göre azaltma derlerdi kızarlardı.

Günaydın kızlar:36:
Sağlık ocağına geldim yine erkenden. İyi oldu böyle valla yürüyüş oluyor. Komşuyla yarışa girdik söylemiştim. Ona yediklerimin resimlerini atacağım menü yazarken oraya da atarım artık. üşene üşene erteliyorum sonra uyuyup kalıyorum :olamaz:

Back
X