• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay hiç hoş gelemedim yaa çok soğuk donduk 🤭🤭
Yaa tabi bu hafta İzmir de biraz serindi Ankara daha soğuktur
Canım umarım sorun hallolmuştur, tartıdaki eksiler artılar lütfen diyetini etkilemesin sabredersen bu yolda başarılı olabilirsin 🤗

Oooo kimler gelmiş kimlerrr 😍😍
Selam canım hoşgeldin 😘 biz bıraktığın gibiyiz iyiyiz diyelim iyi olalım sen nasılsın ? Kilo koruduğunu tahmin ettim sende o iş varken almak ne mümkün 🤩 şahane oldu sana 🤭 maşallah diyelim 💕

Süpersin canımmm teşekkür ederiz fotoğraf için geçen hafta foto olmadığı için yarın listeye alamayız ama eğer hedefini düşürürsen 🙈 sonraki cuma listeye alabiliriz o konuda kararsız olduğunu yazmıştın dönmedim sana kusura bakma bence boyuna göre idealsin dahada hedefi aşağı çekmene ihtiyac var mı bilemedim bu senin kendini aynada beğenip beğenmemenle ilgili bir durum tabi çevrendekiler ne diyor mesela kilon için ?

Durum raporu alalım mı 🤭🙈🙈🙈

Tmm tatlım sorun değil zaten dediğim gibi yarın listeye alamayacaktık 2 hafta üst üste foto ve not olması gerekiyor sende geçen hafta not yoktu 🙈
Iıı şeeyy 😬😬 çok değil ama perşembe için istediğim olmadı bugünde eksi görememiştim yarın bana süpriz olacak tartı

Canım umarım sorun hallolmuştur, tartıdaki eksiler artılar lütfen diyetini etkilemesin sabredersen bu yolda başarılı olabilirsin 🤗

Oooo kimler gelmiş kimlerrr 😍😍
Selam canım hoşgeldin 😘 biz bıraktığın gibiyiz iyiyiz diyelim iyi olalım sen nasılsın ? Kilo koruduğunu tahmin ettim sende o iş varken almak ne mümkün 🤩 şahane oldu sana 🤭 maşallah diyelim 💕

Süpersin canımmm teşekkür ederiz fotoğraf için geçen hafta foto olmadığı için yarın listeye alamayız ama eğer hedefini düşürürsen 🙈 sonraki cuma listeye alabiliriz o konuda kararsız olduğunu yazmıştın dönmedim sana kusura bakma bence boyuna göre idealsin dahada hedefi aşağı çekmene ihtiyac var mı bilemedim bu senin kendini aynada beğenip beğenmemenle ilgili bir durum tabi çevrendekiler ne diyor mesela kilon için ?

Durum raporu alalım mı 🤭🙈🙈🙈

Tmm tatlım sorun değil zaten dediğim gibi yarın listeye alamayacaktık 2 hafta üst üste foto ve not olması gerekiyor sende geçen hafta not yoktu 🙈
Kaptanım çok teşekkür ederim💞💞
Hedefimi 50 yapabilirim. Normalde üniversitede de o kadardim sonra 53 civarında gezindim. Insanlara gore normal kilodayim tabi de kimse oyle dikkat etmiyor😅
Ne zaman listede olacağım cok onemli değil zaten boyle de cok faydasi oldu bana. Normalde çok binge eating yapıyordum buraya yazıyorum diye yapmıyorum 🙈

Ölçü aliyorum canim kilo vermeyle orantili gidiyor kilo verirsem inceliyorum kilo degismezse olcu degismiyor. Benimki de if gibi ama saat takip etmiyorum artik. 2 ana 1 ara ogun yazdi diyetisyen . Açım ama ben bugun evde tadilat işi vardi kahvalti ayak ustu yedim yine listedekileri ama açım yemegi yesem daha sabaha cok var ara ogunu yapsam doyurmaz beni once yemek yiyip arayi aksama dogru yapacagim artik
Demek ki sende hep yavaş yavaş gidiyor ❤️❤️ Sabır sabır sabır efenim 😘😘😘
Bende +500 e inmisim yarina ucundan gorurum eksiyi diye dusunuyorum. Zaten menum hafif olacak odem atici falanda icerim bu haftayida atlatiriz boylece 🙈
Süper ortim birinci olacağız bak 😍😍
Helllooo ben evime geldim kızlar nasılsınız 🤗
Hoşgeldin kaptanım 🌻🌻🔥❤️

slm kızlarrrr.)

saabh - 2 kurabite fıstık kahve

öğle kremalı mantar çorba
akşam 2 köfte yeşillk peynir

kahve 2 kare çikolata
10000 bin adım zumaba yapacağım akşam
2 lt su
Menün çok az canım ya diğer günlere de baktım hep ve o kurabiye eksik olmuyor menünde merak ettim nasıl bi kurabiye bitmiyor mu😂😂

Ay kaptanım vallahi şişirmese fazla atlaması 2 3 katı da atlardım o kadar iyi geldi bi de o 7dkda terlerimi görseydiniz efsaneydi🤣🤣her fün 15 dk ip atlasam pörfekto yeter😂😂
Ya aslında 10 15 dk nereye ayırmıyoruz değil mi bildğin cardio yapıyorsun atlarken 🤩
Iıı şeeyy 😬😬 çok değil ama perşembe için istediğim olmadı bugünde
Eksi olmamana rağmen yedin hee :sinirli: :sinirli: :sinirli: aşkolsun
Kaptanım çok teşekkür ederim💞💞
Hedefimi 50 yapabilirim. Normalde üniversitede de o kadardim sonra 53 civarında gezindim. Insanlara gore normal kilodayim tabi de kimse oyle dikkat etmiyor😅
Ne zaman listede olacağım cok onemli değil zaten boyle de cok faydasi oldu bana. Normalde çok binge eating yapıyordum buraya yazıyorum diye yapmıyorum 🙈
Tmmdır o halde canım
Menü yazmak takip etmek kesinlikle faydalı arada bende yeniden başlasam mı diyorum off tatilde kilo aldım ya ödüm kopuyor verdiklerim geri gelecek diye 😢
İnsan yediğini yazmayınca 1 lokma 2 lokma hesap etmiyor sanki hiç onlar yenmemşş gibi kabul ediyor beyin ama yazınca bunlar ara öğün oldu diyorsun bilinçli gidiyorsun 👀
Hoşgeldin kaptanım 🌻🌻🔥❤️
Hoşbuldum canımmm nasılsın ?
Kotu etkileyecek bi menu vermedi ki açım resmen 🙈🙈
Yaaa bende klasik diyetisyen menüsü sandım hani dolu dolu olanlarından 😅😅

Ya aslında 10 15 dk nereye ayırmıyoruz değil mi bildğin cardio yapıyorsun atlarken 🤩

Tmmdır o halde canım
Menü yazmak takip etmek kesinlikle faydalı arada bende yeniden başlasam mı diyorum off tatilde kilo aldım ya ödüm kopuyor verdiklerim geri gelecek diye 😢
İnsan yediğini yazmayınca 1 lokma 2 lokma hesap etmiyor sanki hiç onlar yenmemşş gibi kabul ediyor beyin ama yazınca bunlar ara öğün oldu diyorsun bilinçli gidiyorsun 👀

Oooo kaptanım atlarım tabi 15 dksı 45 dklık cardioya eş değer resmen ama hem cuma öncesi hem de sınava gireceğim diye atlamadım şişirmesin diye😂😂

Tmmdır o halde canım

Evet kesinlikle. Yazinca o kadar küçük hesap yapmaya başladım ki😅😀

Back
X