• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lizozom55 Lizozom55 Aaaa sen beni beğenince baktım runib runib ve sende Güzel yüzde yaparsınız aayyy ben bu hafta karar veremedim :olamaz: :confused::confused::confused:
Bu hafta yanlış mı eşleşme yaptım ya😂kendi bacağıma mı sıktım yani😂😂 ummhnisa ummhnisa canım bak sesin çıkmadı kaç saattir nolursun bir şeyler yeme sonra toparlaması zor oluyor bu hafta şaşırtalım şu milleti yaaa😂😂

P
Bu hafta yanlış mı eşleşme yaptım ya😂kendi bacağıma mı sıktım yani😂😂 ummhnisa ummhnisa canım bak sesin çıkmadı kaç saattir nolursun bir şeyler yeme sonra toparlaması zor oluyor bu hafta şaşırtalım şu milleti yaaa😂😂
Benim ortak en son çarşamba uğramış foruma 😪

HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI

hzlsel hzlsel :KK9:

Veeeee

@redsonja87 :KK9:

Tebrikler kızlar bu hafta ortaklar birincisi sizsinizz 😍😍😍

Sonuncu maalesef
yarimuhendis yarimuhendis benim artık buraya son kez adımı yazıyorum yetti gari :halay: :KK24:

Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee :KK55:

Sağ ol canımcım😍😍
Yaaaa garibim hem o kadar zahmet ediyor hemde kendi sonuncu oluyor ben olsamm açıklmazdım 🤭🤣🤣🤣

Eline sağlık canım 😘

Veee hafta başında oyumu koyduğum müthiş ikili birinci olmuş 😍😍 tebriklerr kızlar hzlsel hzlsel @redsonja87 💃💃💃 uçmuşsunuz kızlarrr 😎
Teşekkürler kaptanım en iyi yüzdemi yaptığın haftaydı tam zamanında oyunu vermişsin🤭🤭
Evet diğer favori ikilimde sizsiziniz hadi bakalım :sus::rolleyes:
ay inşallah bu hafta da birinci olacağız gideyim detoks bakayım hemen🤣🤣
ummhnisa ummhnisa bugün Kuşadasına gitti🤣🤣

Aynen ummhnisa ummhnisa bu hafta tehlikeli sıkı tut onu 😢😅😅😅😅

Back
X