• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben regl olduğumda ilginç bi şekilde tartıda artı çıkmıyorum. Kendimi şiş hissediyorum ama tartıya yansımıyor ve daha çabuk eksiliyorum😂😂
Ben de aslında regl haftası değil bir sonraki hafta artı çıkıyorum🤣🤣 şu an mesela hiç şişkinliğim yok🤣

19 Haziran
Sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
5 zeytin
1 dilim ekmek
2 domates

Ara
1 kupa sütlü kahve
10 badem-fındık

Öğle
Pilav
Türlü
Yeşil salata

Akşam
Yoğurt
Yeşil elma

Su:2 lt, ama devam ediyorum içmeye.
Spor: 30 dk leslie, 10 dk bölgesel. Daha fazla yapamadım maalesef.
Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel ummhnisa ummhnisa birniyetmeselesi birniyetmeselesi
Kuzum sen yalnız mısın bu hafta hiç yalnız bırakır mıyız seni🥰 menün gayet güzel pilavı çok yemediysen tabi🤭 spor da gayet iyi yavaş yavaş arttırırsın zaten birden yüklenme kendine sonra çok ağrı oluyor hiç yapasımız gelmiyor🤣
Regl olduğumu görene kadar sıkıntım yoktu ama farkedince karnım şişti ve hafiften ağırmaya başladı🤣🤣
Ay Allah seni psikolojik şişkinlik🤣🤣 ben de sürekli karnımı yokluyorum şişkinlik var mı diye🤣🤣🤣 ben ağrıyı yarın bekliyorum hep 2. Gün vurur çünkü😅

Kuzum sen yalnız mısın bu hafta hiç yalnız bırakır mıyız seni🥰 menün gayet güzel pilavı çok yemediysen tabi🤭 spor da gayet iyi yavaş yavaş arttırırsın zaten birden yüklenme kendine sonra çok ağrı oluyor hiç yapasımız gelmiyor🤣

Ay Allah seni psikolojik şişkinlik🤣🤣 ben de sürekli karnımı yokluyorum şişkinlik var mı diye🤣🤣🤣 ben ağrıyı yarın bekliyorum hep 2. Gün vurur çünkü😅
Aynen psikolojik sancılandım ve şiştim ama dışa vurmuyor o şişkinlik😂😂

hzlsel hzlsel dedik dedik regl olmuşum💃💃6 gün erken oldum ama olsun ve bu gidişle bir dahaki ay oluşum tatile gelecek galiba ya🙁
Tatile denk gelsede tampon kullanırsan bir sıkıntı yaşamazsın ben senelerdir deniz havuz hep takılıyorum sorun olmuyor sıkma canını pedden çok daha rahat çok daha kolay yahut menstrual cup deneyebilirsin tabi başta tampon biraz daha kolay olabilir ulaşmak açısından ❤️ Ağrın sancında olmazsa hiçbir sıkıntı olmaz 😘

Eline sağlık canım 🤩
@Anka izne ayrıldı onu listeden çıkarabilirsin
SonsuzUmut SonsuzUmut u bu hafta ekleyeceksin herhalde

Çok iyi sonuç canım tebriklerrr :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Geçen haftaya inat bu hafta süpersinnnnn :KK68:

Harika eksi canım tebriklerrr 🤩🤩🤩 hedef ne kuzumm

Süpper eksi canımm ✌️🤩 tebriklerrr haftaya hedefin nedir 🤗

İyi korktuğumuz olmadı hilalcım tebriklerr 💃💃

Bundan sonra çok daha güzel eksiler bizimle olacak eminimmm 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️😍😍

Tebrikler ankacımm çok güzel eksi seni özleyeceğiz bir an önce telefon al gel koşşşş 🤣🤣🤣

Bende şaşırmıştım niye böyle az gitti diye belli ki akşamkilr hâlâ sindirilmemiş canım

Ümrancımm tebrikler sözünde durdun ortalamanın üstünde kilo verdin 🤗🤗
Bu hafta evde ki telaşından bize de vakit ayırmanı bekliyoruzzz biz bir takımız sensiz bensiz onsuz olmazzz 😍

:KK9: tebrikler canım 🤩

Wuuuuuuu birileri şov yapmış yine :rolleyes::rolleyes::rolleyes: tebrikler canım

Tebriklr canım 😘
İzin konusunu hallettik bu hafta tam katılım uyum bekliyorumm :KK60:
Tşkler kaptanım.. Tabikide telaşım bitsin Burdayım 😊 😘

Tatile denk gelsede tampon kullanırsan bir sıkıntı yaşamazsın ben senelerdir deniz havuz hep takılıyorum sorun olmuyor sıkma canını pedden çok daha rahat çok daha kolay yahut menstrual cup deneyebilirsin tabi başta tampon biraz daha kolay olabilir ulaşmak açısından ❤️ Ağrın sancında olmazsa hiçbir sıkıntı olmaz 😘
Ay inşallah denk gelmez de rahah rahat girerim. Teşekkür ederim canjm benim😘

11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
🎯

Haftalık hedefine ulaşan, redsonja87 redsonja87 hzlsel hzlsel G gibivegibi runib runib harikasınız M monarosaa hedef vermemişti ama - 1.8kg ile onuda hedefine ulaşmış sayabiliriz 🤩 tebrikler kızlar

Ama tablo yine çok çarpıcı dikkatinizi çekerim
- Bu hafta kaçamaksız gidelim
- Akşam 5 6 dan sonra bir şey yemeyelim
- Haftada en az 3 gün aktif spor yapalım..
- ödem atıcı mutlaka bir çay içelim vee cuma günü tabloyu çarpısız kapatalım 💪
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
72,7
71,9
✖️
56,55
55,50
✖️
55
54,6
🏅
83,9
??
🏅
67,95
67,5
✖️
59,1
58
✖️
69
68,5
✖️
69,6
??
👀
83
82,5
🏅
55,9
54,9
✖️
73,5
72,5
👀
56,3
54,5
🏅
runib runib
73,4
72,5
🏅
74,15
72
✖️
64,9
63
✖️

Tşkler kaptanım.. Tebrikler kızlar 😘😘💓

Çok güzel ve dengeli olmuş canım tebrik ederim😊

Senin de adımların maşallahlık olangilleeden canım afiyet olsun😘

1.olacaksınız öyle miiiiiiii inşallah mercimek şişirmez seni😂😂(hasetlendim biraz sanki🤣🤣)

Afiyet olsun canım çok güzel yine😘

Ya 11den 17ye kadar acıkmıyor musun ben de senin yediklerinden yiyorum ama saat 2 de acıkıyorum🤣🤣çok güzel sporun da şahane☺😘

Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel😊😘

Böyle şeyler başımıza gelebiliyor canım bugğnlük öyle olsun yine de güzel dengelemişsin😊😊
Tşkler canım 😘

Aynen canım sütlü yeşil çay nasıl bir tad olur en çok onu merak ediyorum yarım başlayacağım yapmaya🤣 ben bu hafta ananası yaptım o bende çok işe yarıyor 1,7 verdim sayesinde🤭
Bende 4 günlük Bi liste aldım diyetisyen den oda sütlü Yeşilçay yazmış bana eve gidince artık ne varsa deniycez
Ben regl olduğumda ilginç bi şekilde tartıda artı çıkmıyorum. Kendimi şiş hissediyorum ama tartıya yansımıyor ve daha çabuk eksiliyorum😂😂
Şu anda ben öyle Bi şişim ki anlatamam benimde 2.3.gün şişliğim yok denecek kadar azalıyor. Mesela dün akşam normalde belimden düşen pantolon sıktı resmen hiç bu kadar şişmezdim
Regl olduğumu görene kadar. sıkıntım yoktu ama farkedince karnım şişti ve hafiften ağırmaya başladı🤣🤣
Yaa psikolojik olarak hemen etkileniyoruz

Şu anda ben öyle Bi şişim ki anlatamam benimde 2.3.gün şişliğim yok denecek kadar azalıyor. Mesela dün akşam normalde belimden düşen pantolon sıktı resmen hiç bu kadar şişmezdim

Yaa psikolojik olarak hemen etkileniyoruz
Ben de şu anda şişim ve acaba tartıyı etkileyecek mi diye spor yapıp tartılacağım bakalım😊😊

Kuzum sen yalnız mısın bu hafta hiç yalnız bırakır mıyız seni🥰 menün gayet güzel pilavı çok yemediysen tabi🤭 spor da gayet iyi yavaş yavaş arttırırsın zaten birden yüklenme kendine
Bırakmayın beni 🤗
Pilavı çok yemedim canım, diyetisyenin söylediği ölçülere mümkün olduğunca riayet etmeye çalışıyorum. Bir de basmati pirinç kullanıyorum epeydir. Bu daha doyurucu gibi geliyor.

Spor da benim gibi hayatında ilk defa yapan birine göre şimdilik yeterli dimi? 😁😁

Bırakmayın beni 🤗
Pilavı çok yemedim canım, diyetisyenin söylediği ölçülere mümkün olduğunca riayet etmeye çalışıyorum. Bir de basmati pirinç kullanıyorum epeydir. Bu daha doyurucu gibi geliyor.

Spor da benim gibi hayatında ilk defa yapan birine göre şimdilik yeterli dimi? 😁😁
Gayet yeterli canım ben ilk bir ay alışayım diye sadece Leslie 2 mil yapmıştım🤣

Back
X