:roflol::roflol: söylim de dayanabilceni sanmıyorum. sonra bişey olursa küfretme kız bana :roflol::roflol:
çiğ köpte partisi biter bitmez bu yaptığın kızabileceğimiz şeyi bizede anlatçan bijo kaydirigubbakcemile
canlarım ben çıkıyorum işler beni bekler şu dersane olyıda ayrı bir sorun önce dersaneye gidecem orayı bir dağıtiyim diyorum bir darbede orda lazım kalliste benimle gelirmisin sen nasıl darbe yapılaacanı bliyon ...

klava:
hadi allah yardımcın olsun canım işin zor... kötükedihüso
Merhabalar geÇmİ kaldım bİlmİyorum ama sabahtan İŞ yerİnde denetİm vardı bİlgİsayar baŞına hİÇ oturamadım malesef ben tekrar 81,100 Çıktım ama reglİyİm onun etkİsİ muhtemelen ÇÜnkİ yedİklerİme dİkkat ettİm ama artık bu hafta gÜzel kİlo verİcem kendİme sÖz verdİm
hadi senin regl var benim neyim var

3 gün yedim yedim şimdi son 3 günde toparlayamadım durumu ama yediklerime çok dikkat etmeye başladım bu hafta süper olacak...kötükedihüso
saolasın canım benim inşallah hep beraber başaracaz benim kilo vermemde sizlerin çok etkisi oluyor bide kızımın tabiki canım benim 13 yaşında oda kilolarla boğuşuyor ama başaracaz
canım kızın ne kadar zamanda kaç kilo verdi... o senin kullandığın desteği oda kullanıyormu merak ettim.. benim ufaklıkta ablaları ile aynı kiloda 10 yaşında 56 filandı şimdi 52 olmuş bisiklet binerek verdi bu kiloyuda... çok seviniyor ama kilo verdikçe.. geçen yılda yüzmeye giderek düşürmüştü böyle 6-7 kilo... senin kızının kilosu ne kadar..
siteye yeni girdiğimde 28/3 sayfa 505'de ölüçlerimi yazmıştım.
ilk önce eski ölçülerimi yine yazıyım sonra yenisi gelecek
28/03/09 ölçülerim:
boy: 168 cm
60 kg
bel 70 cm
karın: 84 cm
basen: 100 cm
günlerden 15/05/09
57,500 kg
bel: 65 cm
karın: 78 cm
basen: 96 cm
işte gurur tablom :)
valla sportim sonra inceleyeyim diye bırakmıştım sen yazdığında.. aman maşallah diyelim ne güzel değişmiş ölçülerin a.s.

birde sayfayı filan yazmış yerim seni benalkisalkisalkis
hayirli cumalar hemen kilomu yazip cikayim 72.0 kizlar ben aynen boyle devam edicem
kilo veren arkadaslara tebrik ediyorum veremeyenlere tebrik etsemmi etmesemmi bilmiyom cunku kacamak yapan yapanaydi bu hafta
hayallerimizi geciktirmenin anlami yok kizlaar cabuk toparlanalim diyorum siki bir liste bulalim kendimize yada bir yeme duzeni planliyalim ve ona uyalim diyorum herkezi opuyorum firsat bulunca gelcem
ay zenanım bilmiyorum nasıl bir plan uygulamamız gerek ama liste yapmayan çok kişi var herkes bir fikir söylese daha rahat olacağız...
birazdan çıkıp babama gidicem kahvaltısını hazırlayıp, maaşı çekmeye gidicem... borçlara dağıtıcam bakalım...
bismillahirrahmanirrahim...ilk ödemelerim...inş tez zmnda biter...
hadi canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle.... çabucak kurtulacaksın inşallah..
gelelim beni bu sıkıntılı günlerde beni birazda olsa mutlu eden tek olaya giden kilolara şu anda tam 89 KİLO geliyorum arkadaşlar süper yaaaaaaaaa.havalara uçuyorum .

:enbuyukkk:apartmanın temelleri de bir oh çekmiştir heralde çekdiği yük bayağı azaldı bizim evden benden 8 kilo kızımdan 5.5 kilo eşimdende 6 kilo gitti ufak kızımda bizim yediklerimizden yediği için (halbuki arada ağzına tıkıştırıyorum ne bulursam)1 kilo da ondan yani bizim evden 20 kilo yük kalktı arkadaşlar hepinizi çoook öpüyorum
tüm cevapları yazmışsın burada canım aman ne hoş olmuş eşindemi yapıyor sizinle diyet... kızınada kocaman maşallah diyelim.. takım arasındada aslında spor yarışması yapabiliriz sen kızını alıp yürüyüş yaparsın zenan misafirleri gittiğinde elifini alır çıkar benimde kızlar beni yalnız bırakmazlar çocuklarımızında yaptıklarını yazabiliriz aslında motivasyon olur...
eşlere gelince.. bizim istikrarlı olduğumuzu görünce onlarda mantıklı düşünü destek olabiliyorlar şanslı kişilerdensin benim gibi:1rolleyes:
İYİKİ VARSINIZ ARKADAŞLAR...İYİKİ BU SİTEYE GELMİŞİM VE İYİKİ KALLİSTEM KARŞIMA ÇIKMIŞTA SİZİN GİBİ GÜZEL İNSANLARLA TANIŞMAMA VESİLE OLMUŞ...
bizde seni seviyoruz canım.. ben takımımın samimiyetine çok inanıyorum esteğine çok güveniyorum.. kendim bir adım atamamış olsamda kilo veren arkadaşlarım olunca inanın kendim vermiş gibi seviniyoruma.s. bu takımda buluştuğumuz için hepimiz şanslıyız sanırım..