günaydın arkadaşlarım canım takımım nasılsınız kızlar bu gün moralimizi biraz düzeltelim kilo verdiğim hafta ensevdiğim gün CUMA bu hafta kilo verdiğim için cuma gününü ve tabiki takımımı çooooooook seviyorum.artık kocam bile sizlerin varlığını ve benim için çok değerli olduğunuzu kabullendi.önceleri bilgisayarda çok vakit geçiriyorum diye surat ederdi şimdi kızlar annenizi rahat bırakın bilgisayarda işi var diyor.arkadaşlarım bile yüzünü göremiyoruz şu bilgisayardan kalkta yüzünü görelim diyorlar yani benim için çok önemlisiniz arkadaşlarım.
gelelim beni bu sıkıntılı günlerde beni birazda olsa mutlu eden tek olaya giden kilolara şu anda tam 89 KİLO geliyorum arkadaşlar süper yaaaaaaaaa.havalara uçuyorum .

:enbuyukkk:apartmanın temelleri de bir oh çekmiştir heralde çekdiği yük bayağı azaldı bizim evden benden 8 kilo kızımdan 5.5 kilo eşimdende 6 kilo gitti ufak kızımda bizim yediklerimizden yediği için (halbuki arada ağzına tıkıştırıyorum ne bulursam)1 kilo da ondan yani bizim evden 20 kilo yük kalktı arkadaşlar hepinizi çoook öpüyorum