- Konu Sahibi Cherry Mom
- #9.161
banada belinden farkedio diolar...böle denince insan dahada azimlenio...hele o belimden düşen pantolonları giyince mest oluom haaaakaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bijocum aklımdayken sorıım dedim...sen bana bi site vermiştin nivea ile ilgili...indirdim ama açmıo ne gibi bi program lazım ona...
mersacım tbrk ederim cnm...inş banada nasip olur
xtabucum hoşgeldin canım tartılmadın mı dahaa -tatlicadiarzu-
kallisim nazar boncukların için çok teşekkür ederimmm. demek ki neymiş kaçamak olmayınca 2 haftada 2.1 kilo gidiyomuş. mantıyı sayim mi bilmiyorum çünkü yediğimin ertesi günü aynı kilodaydım artış yoktu kaydirigubbakcemile3 tatlı krizlerimi de yarım yağlı süt ve tatlandırıcıyla yaptığım irmik tatlısı ve tarçınlı tatlandırıcılı süt çözdüü. vee tabi hergün çıktığım sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyüşlerim. aklınızda olsun diye yazıyorum ve inşallah haftaya 1 kilo daha gider diyorum. belki 69 ları görürüm yaaa :Saruboceq:
hayirli cumalar hemen kilomu yazip cikayim 72.0 kizlar ben aynen boyle devam edicem
kilo veren arkadaslara tebrik ediyorum veremeyenlere tebrik etsemmi etmesemmi bilmiyom cunku kacamak yapan yapanaydi bu hafta
hayallerimizi geciktirmenin anlami yok kizlaar cabuk toparlanalim diyorum siki bir liste bulalim kendimize yada bir yeme duzeni planliyalim ve ona uyalim diyorum herkezi opuyorum firsat bulunca gelcem
var mı peki part2 yi indirdin mi o linklerden? 6 tane winrar dosyası inmesi lazım. sonra 1.parta tıklayıp seçtiğin klasöre çıkarırsan hepsi oraya gider canım.part.2 dosyası gerekio dio...bnm ki winrar dan açtı olur mu acep öle
canım ben de seni çok tebrik ediyorum bravo yaa a.s. senin kilon olmak istediğim kilo demişsin de benim de çocuğum yok canım. sadece 2 ay sürdü hamileliğim. o zaman bile 3-4 kilo almıştım. yani ben çocuk doğurmadan bu haldeyim, doğursam kimbilir kaç kilo olurdum. böyle gidersen bırak benim kilomu geçersin bile beni canımmm :1hug:canım senide çok tebrik ediyorum senin kilon benim olmak istediğim en alt kilo hayalini bile kurmak çok zordu ama artık kuruyorum canım seni çok öpüyorum.
hele o belimden düşen pantolonları giyince mest oluom haaaakaydirigubbakcemile3
canım hepsini indirmediysen ve indirdiğin bölümü açmak istiyosan winzip in içine gir orda vardır dosya cift tıklarsan sadece o part açılır. klasöre almak için 6 sını da indirmen lazım a.s.cnm bijom 2, indirdim bu sefer 3, dedi...bnm çıkmam lazım öğleden sonra mesajlaşalım cnm..halledelim...öptüm hepinizi...görüşürüs
naber nereucsumm? ne oldu kilolar bakimmmaaa aramıza yeni arkidaşlarda katılmış hoşgelmişler a.s.
xtabu avatardaki senmisin kıızz çok tatlısın maşallaahh
günlerden 15/05/09
57,500 kg
bel: 65 cm
karın: 78 cm
basen: 96 cm
işte gurur tablom :)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Harikanazar değmesin aman.
Tebrik ederim canım a.s.
Darısı tüm grubun başına hihoyyyt içinde benim karnım ve can simitlerim de beraber inş :Saruboceq:
canım adet şişliği sanırım senin bu haftaki eksi durumun. bu haftayı kaçamaksız geçirirsen haftaya şişliğin de indiğinde güzel bir tablo görebilirsin. bu hafta biraz dikkatli ol derim yerimsenibendaha hırslı daha kararlı başlayalım bu haftaya hihoyyyt