Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

onu bende gördüm nane yaprağı meselesini hatta bu hatunlar ne alemya akıllarına ne gelse yazıyolar diye gülmüştüm :))

okulda 84 kilodaki geçen sendeki halimin resmi geçti elime şimdi sizlere 84 mehalim ve 61 mehalim resimleri koyacam :)) birazdan

niye özele atiyorsun yaaaa bende merakla bekliyorum ne cikacak diyeeeeeeeeee. bende isterem bananeeeeee :smiley-cool:

çiğ köpte partisi biter bitmez bu yaptığın kızabileceğimiz şeyi bizede anlatçan bijo kaydirigubbakcemile

valla yazarsam kallisim beni sopayla kovalar. ordan dürter beni tırsıyorum yazmasam :1ninca:

yok güzelim buda annenin bu dünyadaki imtihani.. peygamber gibi sabirli kadin allah dahada cok sabir versin katlansin insallah.. sana birsey diyeyyimmi mehalim? babaannen anneni cok seviyor. insan kimi severse onun yaninda olmak ister. tabiki ilk sebep baban ama annenlede cok rahat ediyorve onu seviyor.. yanindan ayrilmasini bile istemiyor. sakin ha bu zamana kadar kirmamis kalbini bundan sonra hic kirmasin.
ben ilk evlendigim zamanlarda birsey bilmezdim yani ev isi falan bilmezdim. zaten hastaydim gücsüz siska bir kizdim. kayinvalidem eltim evin her isini yapiyorlardi.. odun kirma, badana, tavuk kesme, alci, siva..
25 metre derinlikteki kuyuya iner temizler yine cikardi kayinvalidem ipsiz yardimsiz.. ben görmedim öyle seyler.. zaten halim yok halsiz hastaydim. o aralar biraz üzerime geldi kayinvalide. aglar, dediklerini dinler. kafami bile kaldirip yüzüne bakmaz üzülür kalirdim ... ama tek kelime etmedim .dediklerinin cogunda haksizdi. ama bir tek gün yüzüne gelip niye bana haksizlik ediyorsun demedim. yemin ediyorum demedim. dememde. gerci uzun süre birlikte kalmadik ama kaldigimiz 15 ayda igne iplige dönmüstüm..sonra almanyaya geldim bak nerdeyse 40 yillik geliniyim,hayir anne öyle degil bile demedim.... biliyormusun? ben izindeyken, herkesi bir tarafa atar 80 yasinda kadin kosa kosa bana gelir ve 6 hafta benimle kalir. seve seve kalir. ellerimi sever yüzümü sever öper koklar. dizinde yatirir. hic durmadan bana dua eder. oglu bazen der anne reyhani benden cok seviyorsun.. derki evlattan ileri kimse olamaz ama reyhanda bana evlatliktan baska sey yapmadi bu güne kadar ..ikinizde evladimsiniz.
düsünsene büyük eltimin yaninda bir komsuya demiski :: koca ankarada reyhandan güzel gelin göremedim... her yil derki.. aman kizim kimseye yasini deme nazar deger erir gidersin.. 40 de der. kaydirigubbakcemile3 ya bir telefon acariz trye.. ogluyla güle oyniya konusur sakalar eder dualar eder. ben elime alayim telefonu aglamaya baslar hickirir kalir. sesini seveyim yavrum canini seveyim yavrum der kalir öyle .. dayanamaz bende aglarim.
ay amma uzatmisim. kusura bakmayin. ya izin zamani geldiya ben cok özledim herkesi. ondan böyle duygusalim.
yani diyecegim.. benimki gösterir pismanligini sevgisini.. belki senin babaannen gösteremiyordur . amacok takdir ediyordur anneni

bojouxxxxxxx kizdirma beni yazzzzzzzzzzz..:mymeka:
kizmaz kallisim
bak bu hafta ben denetliyorum seni. karismam ekmek suya talim edersin sonra..delikafadulden

kıızz yine bensiz resim koymayın lüfleennn geçen kaçırdım yine kaçırmak istemiyoruum yaa :çok üzgünüm:

ığne ipliğe dönmüştüm diyorsun annem . Desene bizim takımdan herkese bir kaynana verelim ozmanda atalım kiloları:)) ama

allahhhhhhhhhh
farka bak.....
canim iyiki koydun iki resmi birden. fark inanilmaz..
mehalim güzelim simdi göbegin hic kalmamis degilmi? gerci hicbirseyin kalmamis. biraz basen var galiba oda cok az

ayy gördüm gördüümmm gördüümmm delikafadulden delikafadulden alkisalkisalkis
canımm bişi diyimmii gerek yokmuş zayıflamana çok tatlısın çok hemdee :asigim:
maşallah balımmaaa Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Annem ben basenlerimi seviyorum yaa gerçekten kalçalı kadın olmalı bence yani abartısız. benim en büyük sıkıntım midem ile göbeğim uyus oluyorum onlara:)))

ama öyleydi mehalim. alingan duygulu bir cocuktum. bazi dengesiz suclamalari yada sacma sapan satasmalari kaldiramiyordum. hatta isi benimle alay etmeye kadar ileri götürmüslerdi gelin kaynana hic sebepsiz.. bir tek adim vardi...... beceriksiz......benneyaptımki

mehalim vallaha nasıl tebrik etsekki seni ne büyük fark... ay ne hoş..

foto deyince geldi aklıma hani sana geçen gösterdiğim fotoyu arıyorum bulamıyorum cdlerde karışmış sen kaydettinmi onu :) reyhan ablam nereus cadısı burdayken ..

cadııııııııııııııııı bende sana bakmaya gidiyordum :) heheheheh

canımmm kokusunu aldım sankim birileri beni buraya çekiştiriyorduu
iyiki gelmişim yine kaçırcaktım valla hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ama gerçekten çok güzel kilo vermişsin canımmm
harikasınn valla a.s. :nazar: a.s.

Annem ben basenlerimi seviyorum yaa gerçekten kalçalı kadın olmalı bence yani abartısız. benim en büyük sıkıntım midem ile göbeğim uyus oluyorum onlara:)))

iyide hayatim... ben mide göbek göremedimki. onu sordum bende zaten. bu halinde hic göbegin kalmamis dedim.. bence böyle kalmaya calis cok güzelsin birtanem.Şeniz

mehalim vallaha nasıl tebrik etsekki seni ne büyük fark... ay ne hoş..

foto deyince geldi aklıma hani sana geçen gösterdiğim fotoyu arıyorum bulamıyorum cdlerde karışmış sen kaydettinmi onu :) reyhan ablam nereus cadısı burdayken ..

eveeet eveeet resiiimm isttiyorrummm ben burdaykeennn delikafadulden delikafadulden

Annem işte geçen demiştikya bir ben var bednen içeri aklın şaşar:)) ayaktayken çok belli değil birde alışkanlık olmuş hep karnım içerde dururum bırakmam kaçak katlarımı:)) ama oturunca allahhh kat kat bir gün belediye yıkacak diye korkuyorum hehehe

Back
X