- Konu Sahibi Cherry Mom
- #9.261
Bana mı soruyosun kallisim yaa. nerdee benim gibi herşeyi silen atan bir adama sorulurmu bu yaaa:))))
iiiiiii yasakkelime bende arar bulur hafta sonu eklerim... :dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana mı soruyosun kallisim yaa. nerdee benim gibi herşeyi silen atan bir adama sorulurmu bu yaaa:))))
Annem işte geçen demiştikya bir ben var bednen içeri aklın şaşar:)) ayaktayken çok belli değil birde alışkanlık olmuş hep karnım içerde dururum bırakmam kaçak katlarımı:)) ama oturunca allahhh kat kat bir gün belediye yıkacak diye korkuyorum hehehe
iiiiiii yasakkelime bende arar bulur hafta sonu eklerim... :dilcikar:
yahu deli olmana gerek yok.. ama benimki yeni halim değil yenisini yakında inşallah :)yiterki gece koymayın
birde çarşamba günü delikafadulden
ayy deli olcam şimdi hepiniz merak ediyorummm
yahu deli olmana gerek yok.. ama benimki yeni halim değil yenisini yakında inşallah :)
söz vallaha bulacam hafta sonu ve silmem merak etmeyiniz...
taam ozaamaann taamm ozaamaann delikafadulden delikafadulden
yani haliyle kismeyi göremeyince sapıklık oluyor innsanda herkeşii merak ediyonn :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
annem bende silerim gece gündüzz merak etme sen
bojouxxxxxxx kizdirma beni yazzzzzzzzzzz..:mymeka:
kizmaz kallisim
bak bu hafta ben denetliyorum seni. karismam ekmek suya talim edersin sonra..delikafadulden
soldaki canim yaaaaaaaaaaaaaaaaa anaaaaaaaaaaaaa 70 yasindaki kadinla beni karistirdinnnnnnnnn