- Konu Sahibi Cherry Mom
- #9.281
bijoux um beni gördün mü canım birazdan alacam resimleri:)) kız az iltifat etsene harikasın felan desene yafff hahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bijoux um beni gördün mü canım birazdan alacam resimleri:)) kız az iltifat etsene harikasın felan desene yafff hahaha
:dilcikar::dilcikar:ben de koyim mi şimdi eşim çekti aslında dal gibiyim ama şişman çıktım :roflol:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:bu diyete başlamadan yaklaşık 78-79 kiloluk halim..
bunu da şimdi eşim çekti. zayıf çek haa dedim anca bu kadar abla diyo :roflol:
bu pantolon olmuyodu bana bugün denedim oldu bacakları bollaşmış bileee :dance:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: görmedim işte:dilcikar:Tamam ben kaldırım canım sen,n aklın kalşmasın :)))
ben aslında bu konuyu bir arkadaşımızın araştırıp bilgi getirmesini rica edecektim.. spor anında, öncesinde ve sonrasındaki su tüketimimiz ne olmalı...
yahu neden lüzümsuz sen anlamadımki.. iyiki hatırlattın demek istedim benkaydirigubbakcemile birisi araştırsın vallaha bir gönüllü çıksın bekleyelim bakalımofflüzumsuz ben :mymeka: lüzumsuz ben .
O arkadaşta su zehirlenmesini araştırsın mı Kallisim :Saruboceq: