Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bariiiiiiiiii takım göçecek herkes burdaa. hadin bakınn resimleri ben931 deyim ona göre sizi bekliyorum .( iltifat etmeyeni döferim hehehehe

bijoux um beni gördün mü canım birazdan alacam resimleri:)) kız az iltifat etsene harikasın felan desene yafff hahaha

nazar olur diye bişey demedim ama maşalahhh yaaaaaaaaaaaaaa vallaha helal olsun. eşim bile gördü inanamadı değişime :nazar::nazar:

ben de koyuyorum şimdi ilk başladığım halimle şimdiki halimi kaçmayın kaldırıcam çünkü yarım saat sonra kaydirigubbakcemile3

selam resileri gordum ne guzel kadinlar yaa allah nazarlardan korusun reyhan abla daha seni unutmam mehalim senide hergun goruyom zaten masallah canlarima
ben reyhan ablaylan bijomu denetleyecem iyi benide ckulatam bide bijom birimiz olmazsa digerimiz deeemi cok guzel bir fikir beyendim yaaa kesek bildirim simdi yapilsaydi 100 gr daha azaldim ben bakalim cok mutluyum gece gelirim optum
yemek pisiriyom annemlerde namaz kliyolar bende kactim azcik

bu diyete başlamadan yaklaşık 78-79 kiloluk halim..

bunu da şimdi eşim çekti. zayıf çek haa dedim anca bu kadar abla diyo :roflol:
bu pantolon olmuyodu bana bugün denedim oldu bacakları bollaşmış bileee :dance:

Son düzenleyen: Moderatör:
bijom ben seni gorudm canim cikmak zorundayim opuyorum herkezii
kizlaaar bijom da guzel bir kadin heee valla bizim takiiim da herkez artist artist

mehal ana daha nerene zayıflıycan kız . aradaki fark abla kardaş gibi ... maşşallah ...( öveyim şimdi kızar ) hehe ..

şaka fıstık gibi olmuşun ...

ablamda süper kızında harika benım gibi kasa geniş onunda ...hehe .

bıoix arkadaşta süper çok yol almış bence ...

Ayyyy bende de motivasyon tavan yaptı yanii. çokk saolun .

bijoux inanamıyorum gerçekten iki resim arasında 7 fark deseler ben 1007 fark bulurum harika olmuşun ve grçekten yüzünde daha genç olmuş maşallah maşşalah diyorum :)))

oy canım teşekkürler senin kadar olmasa da 7 kilo bile ne kadar farkediyor di mi kaydirigubbakcemile3

canım bir ricam var ben şimdi çıkmak zorundayım arkadaşa gidicez. ordan giremezsem sen veya kallisim bir-iki saat sonra foto mesajımı editleyip kaldırır mısınızzzz :uhm:

ben de koyim mi şimdi eşim çekti aslında dal gibiyim ama şişman çıktım :roflol:
:dilcikar::dilcikar:

bu diyete başlamadan yaklaşık 78-79 kiloluk halim..

bunu da şimdi eşim çekti. zayıf çek haa dedim anca bu kadar abla diyo :roflol:
bu pantolon olmuyodu bana bugün denedim oldu bacakları bollaşmış bileee :dance:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Tamam ben kaldırım canım sen,n aklın kalşmasın :)))
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: görmedim işte:dilcikar:

ben aslında bu konuyu bir arkadaşımızın araştırıp bilgi getirmesini rica edecektim.. spor anında, öncesinde ve sonrasındaki su tüketimimiz ne olmalı...

arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar gene kimsecikler kalmamış.ben bu gün bir adana yapıp geldim .ya arkadaşlar ben bişey itiraf etmek istiyorum.ben geçen hafta siteye giremediğim için kilo bildirimi yapamamıştım aslında verdiğim 3 kilonun yerım kilosu geçen haftadan ama bildirimde bulunamadığım için onuda ekleyip söyledim yani bu hafta net 2.5 kilo geçen hafta yarım kilo yani toplam 3 kilo oh be hafifledim fırsatım olmamıştı açıklamaya kimsecikler yokken yazıp kaçim dedim.arkadaşlar ben bu gün bildirim yapamıycam yazılanlarıda yarın okuycam.

gündüz aç kaldım uzun bir süre ve yoruldum tabi hemen şekerim düştü 1 saattir yatıyordum zorla kalktım takımıma bir bakim dedim ama artık oturamıyorum benim şekerim düştümü ben en az 5 saat iptal oluyorum ilaçlarımıda aldım şimdi yatmalıyımki toparlanıyim hepinizi öpüyorum:a015:

off :utangac: lüzumsuz ben :mymeka: lüzumsuz ben .

O arkadaşta su zehirlenmesini araştırsın mı Kallisim :Saruboceq:
yahu neden lüzümsuz sen anlamadımki.. iyiki hatırlattın demek istedim benkaydirigubbakcemile birisi araştırsın vallaha bir gönüllü çıksın bekleyelim bakalımkaydirigubbakcemile4.. senin verdiğin linkte tüm bilgiler bu kadar değil gibi geldi baktımda.. araştırılırsa çok yararlı şeyler bulunacaktır..

Back
X