Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın tekrardan kalorin cok düşük olmuş tabi. Biber dolmasi ve hurma da karbonhidratli diye degerlendirdim de ben, çok anladigimdan değil tabi
Icerigini çok açmayinca az yemiş gibi oldum ama senden daha çok kalori almisimdir. Salatam etli ve bakliyatli oluyor bowl gibi bayagi büyük. Peyniri de bayağı yedim😀😀
Canım biber dolmam sadece kıymayla içinde pirinç bulgur vs yok köfte gibi yani biz Afyon da sarmayı da dolmayı da sadece kıymayla yaparız. Biraz önce tartıldım vee +400 den kurtulmuşum çok mutluyum cuma tartısına ulaştım bugünden sonra eksiye geçmeye çalışıcam artık
Evet salata yazınca aklıma yeşil salata geliyor içeriğini eklemeyince

Canım biber dolmam sadece kıymayla içinde pirinç bulgur vs yok köfte gibi yani biz Afyon da sarmayı da dolmayı da sadece kıymayla yaparız. Biraz önce tartıldım vee +400 den kurtulmuşum çok mutluyum cuma tartısına ulaştım bugünden sonra eksiye geçmeye çalışıcam artık
Evet salata yazınca aklıma yeşil salata geliyor içeriğini eklemeyince
Sizinki zengin dolmasıymış 😀😀 afiyet olsun. Bazen sade pirincle yapıyorlar
Salatalarim genelde kocaman oluyor🙈

Gunaydin kizlar
hzlsel hzlsel yarimuhendis yarimuhendis
Kizlar tam bir kilo dustu artim. Acayip şiştim bugun karnim falan dum duz uyandim. Bugun yine yapacagim cok acikirsam ara yaparim ya da dun yaptigim gibi devam ederim. Her gun ayni eksi olmaz tabi ama persembeyr kadar artilardan kurtulacak bir yontem. Vatana millete hayirli olsun

Gunaydin kizlar
Kizlar tam bir kilo dustu artim. Acayip şiştim bugun karnim falan dum duz uyandim. Bugun yine yapacagim cok acikirsam ara yaparim ya da dun yaptigim gibi devam ederim. Her gun ayni eksi olmaz tabi ama persembeyr kadar artilardan kurtulacak bir yontem. Vatana millete hayirli olsun
Hadi hayırlı olsun canım evde güzel yemek olunca yapmamaya karar verdim🤣🤣senin adına çok sevindim ama😊

Gunaydin kizlar
Aaa a nedir o yöntem canım ben bakamadım. Telefonum bozulmuştu değiştirdm henüz adapte olamadım.

Gunaydin kizlar
Harikaaa canım çok sevindim kahvaltı olayından bahsediyorsun değil mi işe yarayan o ?

Aaa a nedir o yöntem canım ben bakamadım. Telefonum bozulmuştu değiştirdm henüz adapte olamadım.
Hilalin dünkü menüsü canım sporları genelde böyle zaten farklı olan menüsü ondan bahsetti sanırım :) 😍😍
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
Salatalik
domates
yesillik

Ara
1 elma
1 kase yogurt

Aksam
2 haslanmis yumurta
1 kase yogurt
Salatalik
domates
Yesillik

3 lt su

spor
30 dk kardio
50 dk pilates bacak
20 dk bolgesel

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel

Günaydın hanımlar 👼
Dün saçma sapan beslendim. Çok yemedim ama yazmak istemedim 🙄🥺
Bugün spor yapacağım inşallah toparlarim. +450 benim de..

Mathildablue Mathildablue ortak nasılsın?
:KK43: Ah zelişcim senin bu kaçamaklar düzensizlikler çok sık oluyor ya bunlar bir rutine koysan olmaz mı ? Yani evinin alıştığı yeme düzenii hamur işii ise bir anda kesemezsin tahmin ediyorum ama bu durumu lehine çevirmeye planlı gitmeye çalışırsan zararsız atlatırsın.
Örneğin kaçamak yapacaksan sadece cuma cumartesi sonra ki günlerde evde börek mi yapıyorsun kendi payını buzluğa at o hafta hedefine varınca 1 2 dilim ye.. hafta içi yine kaçamaksız git böyle bir disiplin olsun.
Hem sen böyle düzensiz gidinci seni asıl takım listesine de cesaret edip alamam çünkü Perşembe vs de yiyorsun takım çok etkilenir bu durumdan bizim için bir dur demelisin artık bu işlere sallama at lokmaları at lokmaları yok 🧐

Back
X