- Konu Sahibi Cherry Mom
- #9.301
evet mersa kendini şekerini düşürecek kadar helak etme lütfen yaa. dikkat et kendine :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahhhhhhhhhh
farka bak.....
canim iyiki koydun iki resmi birden. fark inanilmaz..
mehalim güzelim simdi göbegin hic kalmamis degilmi? gerci hicbirseyin kalmamis. biraz basen var galiba oda cok az
o gelin benim en kücük kizim sekerparem simdi bebek bekliyor 6 aylik
nazar olur diye bişey demedim ama maşalahhh yaaaaaaaaaaaaaa vallaha helal olsun. eşim bile gördü inanamadı değişime
ben de koyuyorum şimdi ilk başladığım halimle şimdiki halimi kaçmayın kaldırıcam çünkü yarım saat sonra kaydirigubbakcemile3
hepinize küstüm ben yokken resim koyun di mi:a015:, hepsini ben de istiyorum.alkisalkisalkis
Bana göstermezseniz ben de dün kına gecesindeki mavili bugün düğünde olacak kırmızılı kadının fotoğraflarını size göstermem:1closedeyes:
Ben de bunların yanına doğumdan bir gün önceki fotomu koyayım bakarsınız arada 17.5 kilo fark var.
Günaydın melisim, günaydın takımım..
Melisim sen onları boşver yerimseniben bana göster sen tek kaydirigubbakcemile3
günaydın kallisim tamam öyle yapayım.
Bugün senin için süsleneceğim o zaman, hepsine küstüm :bbo:
günaydın kızlarr :teytey:
reyhan ablacım fıstık gibisin maşallahh ben şey düşündüm aslında
resim çekilirken kız kaynananın arkaasında durur oğlanda kaynanasının arkasında karıştırdım birazz :bbo:
ya ben aslıdna sizlerden yardım almaya geldiimm
baaaa kız bulunn :roflol:
kaynatmayyım anlatayıımm
iştahım açılmış songünlerde 64.8 altına düşemiyorum çıkmıyorumda acaba sabitmi kaldı bu kilo
ne yapayım bijom söyledi sağ olsun ama sizler ne yapıyorsunuz merak ettim bu gibi durumlarda
ve tam 1 ay olcak bu kilonunun altına düşmeyeli
hoş tartı bana arada serap gösteriyor ama :roflol:
lüflen yadımcı olun baa :çok üzgünüm:
bizim takımda kimse yok diye size yazayım didimm kafam bozukdu sabah sabahh burda ne gezziyon dimeyin :a015:
günaydın nereuscum nasılsın
akşamları nete giremiyorum evde net yok, ancak işten geçmişi okudumda yine foto galerisi olmuş burda yine kaçırdım yine kaçırdım yaa
canım yaa bende takıldım kaldım 1 ay aynı kiloda daha yeni biraz kıpırdanmaya başladı
işte bunlar en zor zamanlar dayanacız artık, metaboizmayı hızlandırmak için vücudu şaşırtmak lazım sanırım, biraz beslenme düzenini değiştirip birde hareketlenmek bakalım
kolay gelsin canım