• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooo super zaten odem yapacak bisey yoktu. Ben daha karar veremedi hangi detoks olduguna pazartesi artilarimi gorunce hizlica karar veririm 🙈🙈🤣🤣
Benim regl bitikten sonra ödemim oluyor öyle de cins bir tipim şimdi bir ay rahatım🤣🤣🤣
Ay ben arkilerimle dışarıya çıktım dün gece hiç istediğim gibi geçmedi yaaaaa bu sabah da aynı şekilde🤣🤣bana yine 5 gün detoks günleri hurmanın da etkisi geçti ona başvuramam şu anda sıvı detoksu yapacağım bakalım🤣🤣ödemlerden kurtulup eksiye geçme duası enterrrrrr🤣🤣🤣
Pazartesi senden güzel artılar bekliyoruz🤣🤣🤣 ben de salı gününe göre karar vereceğim çünkü en fazla iki gün detoks yapabilirim🤣

Benim regl bitikten sonra ödemim oluyor öyle de cins bir tipim şimdi bir ay rahatım🤣🤣🤣

Pazartesi senden güzel artılar bekliyoruz🤣🤣🤣 ben de salı gününe göre karar vereceğim çünkü en fazla iki gün detoks yapabilirim🤣
Aynısını ben de bekliyorum canıms🤣detoksları severim devam ettiririm🤣🤣

Ay ben arkilerimle dışarıya çıktım dün gece hiç istediğim gibi geçmedi yaaaaa bu sabah da aynı şekilde🤣🤣bana yine 5 gün detoks günleri hurmanın da etkisi geçti ona başvuramam şu anda sıvı detoksu yapacağım bakalım🤣🤣ödemlerden kurtulup eksiye geçme duası enterrrrrr🤣🤣🤣
Takipteyim bakalim ne detoksu yapacaksin 😉 ne diyelim canim ee dogum gunu de senede bir yani, sen onu eksiye cevirirsin detoksla sporla 👍

Selam kizlar, simdilik 30 dk cardio ve 15 dk zumba yaptim.
evde kullaniayan esyalari temizlemeye devam ediyorum.
bebisime kullandigim nefes kontrol cohazi, sut saa makinasi , sterilizatir ... daha burkac tane esya cikti.
Cok yer tituyor hersey. Azaldikca iyi oluyor 😉

Selam kizlar, simdilik 30 dk cardio ve 15 dk zumba yaptim.
evde kullaniayan esyalari temizlemeye devam ediyorum.
bebisime kullandigim nefes kontrol cohazi, sut saa makinasi , sterilizatir ... daha burkac tane esya cikti.
Cok yer tituyor hersey. Azaldikca iyi oluyor 😉
Kolay gelsin canım iyi oluyor böyle elden çıkardıkça ev ferahlıyor🥰

Kızlar kilo veren herkesi tebrikk ederim hafta başında şok artılarımız vardııı azmettiniz gönderdiniz eksiye düştünüz :21: :21: :21:
runib runib sende de bildirim gelseydii
Ve @ummhnisa sende de bir -500 -1 gelseydi ortalama çok iyi ollacaktı .. ki bu hafta bence isteseydin gelecekti istemedin gibi geliyor ki dün bile börek vardı ondan önce poğaça vardı bunlar beni üzdü 🙄
Gerçekten izne ihtiyacın varmış demkki hayırlısı olsun artısız daha önce yaptığın gibi bir dönüş bekliyoruz senden 🤩

Önümüzde bayram var kızlar bayram haftası gelene kadar bence tam gaz gidelim o hafta muhtemelen az verir yada veremeyiz şimdiden onun yerinede vermek lazım 😅
ben bildirim yapacağımı bilemedim, cuma kilomu bilmiyorum perşembe 71.2 düm. nişanda yememeye dikkat ettim . evime geldim yarın sabah tartılıyorum :)

Tebrikler 5.takım tebriklerr M monarosaa 💃💃💃💃
Tebrikler kızlar 😍tşkler kaptanım 😊 😘
Tşkler canım 😘
Menun kalori olarak gayet guzel tam kilo vermelik, dereceye girmenden belli zaten canim sadece sebze az geldi gozume. Afiyet olsun 👍

aksami sadece kahveyle kapatinca aciktin mi? Bugun aslinda ben de cok ac degildim aksam ama ogun atlamayayim diyete yeni dondum diye yedim.
adimlarin super 🧿
Tşkler canım 😘
Arkadaşlar ben olmayacağım şimdi ortaklık sonuçları falan yarına gelecek arkadaşlarım erkenden doğum günü sürprizi yaptılar😍😍😍ortamımı görmrmelisiniz🤣🤣iyi akşamlarrrr😘😘😘
Doğum günün kutlu olsun canım iyi eğlenceler 😘😘
Güzel bir haftayı geride bıraktın canım detokslar olduğu için bu haftada dikkatli gitmek gerek 😘 menün cuma gününe göre ölçülü afiyet olsun 😘 yarın sporda olursa harika olur 🤩

Tek öğünle gün bitmiş tebrikler canım ✌️
Adımlar şahane 🤩

Bu şimdi diyetisyen menüsü mü deryacım ?
Sporların çok güzel tebrikler 🤩

Oy canım çok az olmuş menün 🙈aç bırakma kendini 😘

Bu nişan bize +2 ye patlar 🙈🤣🤣🤣🤣
Normal biri olsa +200 grm ama sen olunca +2 🙈🤣

Toplam kalori olarak pek bir şey tutmuyor ama sağlıksız olmuş yarın daha güzel menü gelecek inşallah 🤗
Tşkler kaptanım inşallah sıcakta zor oluyor spor inan nefes alınmıyor çok sıcakkk çokk.. fakat bugün serindi hava leslie yaptım 😘😘
Yok o kadar yapmaz herhalde kaptanım🤣🤣

Tebrik ederim hepimizi kızlar💓
M monarosaa seni ayrı tebrik ederim canım💗💗💗

Sağol bebeğim ya inşallah bir daha görmem o rakamları sen de bizimle bir hafta daha berabermişsin🤭🤭

İyi eğlenceler canımcım erken doğum günün kutlu olsun🤩🤩🤩

DeryaOnDiet DeryaOnDiet Hoş geldin inşallah gidecek bu sefer kilolar çok da bir kilo almamışsın zaten bu hafta fazlalıklardan hemen kurtulursun🥰 spor günleri beni etiketleyebilirsin menüne ben tutuyorum artık spor listesini😘
Tşkler kuzum 😘 😘

slm kızlar hızlıca geçmişi okudum , ortaklar listesini göremedim

ben yeni hedefimi yarın tartıldıktan sonra yazacağım , kaçırmadığımı düşünüyorum . adet olacağım. yarınki tartı dumurmuma göre hedef belirleyeceğim Cherry Mom Cherry Mom

Back
X