Canım ilk gün normal seri, ikinci gün black seri detoks yaptım. 3.gün yine normal detoksa döndüm. Black seride olanların bir kısmını yazıyorum. Bir öğünde avakado, yeşil elma, kivi, aloe vera suyundan oluşan karışım vardı. Bir diğer öğünde ananas, portakal,kaju, yulaf ezmesi, zencefil, yeşilçay karışımı vardı. Bir diğerinde portakal, sarı elma, ıspanak, kapya, salatalık ve maydanoz karışımı vardı mesela. Böyle yazınca ne içmişsin sen yahu öyykk oluyor ama tatları o kadar lezzetliydi ki anlatamam.
Ben diyetisyenin de olduğu ve diyetisyenin program boyunca online olarak danışmanlık hizmeti verdiği bir diyet firması ile anlaştım. Hatta Türkiyede çoğu şehirde bu firma var. Bunları böyle hazırlamak sana zor gelirse sen de başvurabilirsin o programa. Ben memnun kaldım. 1 günlük sıvı detoks programları da var ve günde içmen için 6 içeceği sabah kapının önüne bırakıyorlar. Bu arada firma ismi vermek yasak olabilir, sansürleyerek yazıyorum. D.y.t k.p.m.da firmanın ismi. Dediğim gibi hemen hemen tüm şehirlerde ofisleri var zaten

bir bak istersen sen de..