- Konu Sahibi Cherry Mom
- #9.501
Reyhan ablacığım anlamamak gibi bir şey olabilirmiki.. kendimizi nasıl keyifli hissediyorsak öyle davranmalıyız eziyet çekmek için gelmiyoruz buraya ne zaman zevk alacaksak öyle geleceğiz tabiki olur sen ne zaman çıkmak istersen söyle bana.. ama her izine giden gibi ayrılıp gelmezsen uğramazsan bak bende bırakır giderim şimdiden söyleyeyim
Canım tahmin edebiliyoruz, şimdi her an yanımızda olsan biraz olsun sorunlardan uzaklaşmayı başaracaksın düşüncelerden ayrı kalacaksın ama biz buradayız canım bizimde aklımız sende biliyorsun ve bak 2 gündür aklımda söylemezsem edemeyeceğim... sorunlarını biraz yoluna koyunca soluğu burada ala ve kilo verme işini hızlandıralım senin ve eşin olacak adam anlasın ki senin kilo almana sebep onunla beraberliğin :mymeka:.. sonradan pişman olacaktır ve bu pişmanlık anlarında seni gördüğü zaman çok güzel fizikli olmanı diliyorum ben bunu çok istiyorum:1hug:
oyyyyyyy canim kallisim benim...Şeniz vallahi cok seviyorum ben sizi ya.. bir aile oldunuz bana inanin. kallisim. sag salim gider dönersem benden kurtulus yok. nereye gideyim güzelim ben sizi bukadar benimsemisken. icimizden biri ayrildi 2 hafta kendime gelemedim biliyorsunuz.. onuda cok benimsemistim..
tamam kallisim seninle birlikte bende ayrilayim listeden.. takimdan degil ha. ben buradayim... anlayisin icin cok tesekkür ederim.kaydirigubbakcemile5