- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #422.721
Ortim adim sayin cook guzelAfiyet olsun bugün bir yürüdüm bir yürüdüm eve geldim tele baktım 9500 adım olmuş sadece ya bende dağları aştım sandım :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortim adim sayin cook guzelAfiyet olsun bugün bir yürüdüm bir yürüdüm eve geldim tele baktım 9500 adım olmuş sadece ya bende dağları aştım sandım :))
İlk gün için 10 dk yeterli olur diye düşündüm. Zira bacaklarım yarın bana lazım olacakHarikaaa![]()
yarın inşallah eksileri göreceğiz :)Ortim adim sayin cook guzelbir kerede yuruyunce oyle oluyor az degil sonucta ortim 6,5 km yapiyor neredeyse
. Ben genelde 2 kerede yuruyorum 10000i.
Sağ ol canım alışverişi sevmeyen kadın var mıdır acabaAyy en guzel his. Zayiflatip da alisverise cikmak. Son aylarda hep kilo alip alisverise ciktim. Iyi egkenceler canim, bayilirim alisverise🛍🛍🛍
Sağ ol canımEline saglik canim![]()
Hoş geldin tekrar canım bu sefer kaçmak yok amaCherry Mom kaptanim ben geldimmm fazlam var eksigim yok
yarin tarti resmi ile iznin olursa hemen listeye girmek istiyorum. Yoksa devamlilik saglayamiyorum
bugun yatili misafirlerimi yolladim hemen yarin diyete baslamak istiyorum gidisat fena
![]()
Himm. O da olur. O zaman yarin 15 dk. Ne dersin ?İlk gün için 10 dk yeterli olur diye düşündüm. Zira bacaklarım yarın bana lazım olacak![]()
Ayy insallah ortimmyarın inşallah eksileri göreceğiz :)
Sen masallah 1-2 haftaya 38in de icine girersinSağ ol canım alışverişi sevmeyen kadın var mıdır acabaSonunda 40 bedene düşmenin gururunu yaşıyorum
Sağ ol canım
Hoş geldin tekrar canım bu sefer kaçmak yok ama![]()
Cherry Mom kaptanım şu an tatilde ama yarın mutlaka girer kurala uyuyorsan canım listeye hemen girersin
![]()
Harikasin canim26.08.2021
Kahvaltı
-1 domates
-1 salatalık
-1 kk peynir
-1 haşlanmış yumurta
-1 tk fıstık ezmesi
-sade kahve
Ara 1 sade kahve
Öğle
-1 pk form bisküvi
-Çay
(Ofiste bugün mantı ve börek vardı, yemedim tabi)
Ara sade kahve
Akşam
-2 standart boyutta et köfte
-1 domates
Su 3,5 lt
Spor Alex ve Daniel 10 dk yapabildim
500 zıp
Cherry Mom @kardelelen321
DeryaOnDiet
Merak ettim simdi ne yedin acep?Ben bugün olmaması gereken bir ara öğün yaptım inşallah yarın beni şişirmez![]()
Ay inşallah canım ağzından bal damlıyor fazla kıyafet almadım o yüzden 2-3 ay daha diyete devam edeceğim çünkü idareten bir şeyler aldımSen masallah 1-2 haftaya 38in de icine girersin![]()
Şimdi paylaşacağım menümü canımMerak ettim simdi ne yedin acep?![]()
Himm. O da olur. O zaman yarin 15 dk. Ne dersin ?
Harikasin canimonemli olan baslamak. Hergun arttirsan 1 hafta sonra gunluk 20-30 dakika spor yaparsin. Ama lutfen 10-15 dk bile olsa hergun spor yap. Yarin da atayim mi yarinki sporumun linkini ne dersin? Yapabildugin kadar yaparsin(tabi yarin en az 11 dk
Menun de harika![]()
Hosbuldum canimSağ ol canım alışverişi sevmeyen kadın var mıdır acabaSonunda 40 bedene düşmenin gururunu yaşıyorum
Sağ ol canım
Hoş geldin tekrar canım bu sefer kaçmak yok ama![]()
Cherry Mom kaptanım şu an tatilde ama yarın mutlaka girer kurala uyuyorsan canım listeye hemen girersin
![]()
Harikasin canim. Goreceksin tabiki. Masallah saka gibi 50bedenden 40 bedene dustunAy inşallah canım ağzından bal damlıyor fazla kıyafet almadım o yüzden 2-3 ay daha diyete devam edeceğim çünkü idareten bir şeyler aldımO günleri görür müyüm acaba ben buna da şükrediyorum 48-50 bedenlerden geldim
Şimdi paylaşacağım menümü canım![]()
Olur canim insanlik hali. Bu grup cok guzel ve bir suru ucretsiz programlari varEvet canım günden güne çoğaltırım tabiki. Bunu daha önce hiç yapmadım direkt squat ile başlayınca ağır geldi. Ben genelde zıp yapıyorum. Yanında da egzersiz yapıyordum. Ama bu güzelmiş
Bu arada düzelttim mesajı nasıl yaparım böyle bişeyi![]()
Aaa hosgeldin canimHosbuldum canimzaten kacmamak icin hemen listeye girmek istiyorum kurala fazlasiyla uyuyorum malesef
![]()
Ben de birsey yedin sandim. 4 tane sarmaymis ya. Yok kuzum yarina arti filan getirmez 4 tane sarma. Adimin da harika26 Ağustos
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, peynir, salatalık, kiraz saplı çay, 1 çatal krem peynir, 1 dilim hindi füme, 1 wasa
Ara
4-5 adet zeytinyağlı sarma(eşimin ananesine gittik bu kadarla kurtulabildim tabakta daha neler vardı)
Akşam
Musakka(fırında zeytinyağlı), 1 kase cacık, 1 wasa
2 LT su, 1 LT dukan birası, 10bin adım
Cherry Mom
SonsuzUmut
Bu sefer dogru takimDoğru takım değil mi?
26.08.2021
Kahvaltı
-1 domates
-1 salatalık
-1 kk peynir
-1 haşlanmış yumurta
-1 tk fıstık ezmesi
-sade kahve
Ara 1 sade kahve
Öğle
-1 pk form bisküvi
-Çay
(Ofiste bugün mantı ve börek vardı, yemedim tabi)
Ara sade kahve
Akşam
-2 standart boyutta et köfte
-1 domates
Su 3,5 lt
Spor Alex ve Daniel 10 dk yapabildim
500 zıp
Cherry Mom @kardelelen321
DeryaOnDiet
Hosbuldum canim seni gordugume sevindimAaa hosgeldin canim![]()