Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Insallah canim ya, geldim geleli kamplumbaga hiziyla ilerliyorum tam adapte oldum motiveyim hoop bisey cikiyo, bahane mi ediyorum bilmiyorum ki ama gercekten kac gündür kendime gelemiyorum asi iyi sarsti beni
Üst üste geliyor bazen canım inşallah bundan sonra bir şey çıkmaz ve sen tam motive devam edeceksin Aşı herkeste farklı etki yaratıyor canım bende sadece kol ağrısı yaptı ama annemde tansiyonu yükseltti baş dönmesi yaptı tansiyonuna filan bir bak istersen
Ben kağıda yazmayı unutmuşum -300 gr gitmiş geçen haftaya göre benim, bu hafta mesai başlıyor evde durunca daha çok yiyorum ben bundan sonra daha da kontrollü olur
merhabalar,
ben pandemiden önce 9. takımda yarışmış ve mezun olmuştum ... takımımız maalesef kapanıyor. acaba kilo vermeye bu takımda devam edebilir miyim?
merhabalar,
ben pandemiden önce 9. takımda yarışmış ve mezun olmuştum ... takımımız maalesef kapanıyor. acaba kilo vermeye bu takımda devam edebilir miyim?
ADINIZ: eceboce :)
YAŞINIZ: 43
BOYUNUZ: 159 cm
KİLONUZ: 75 kg
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: eczacı (kamu)
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 kızım var biri 17 diğeri 12 yaşında :) DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 9. takımda yarıştım
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? hayır.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece atıştırmalıkları ,geç saatlerde yemek ve tatlı yemek özellikle tv izlerken
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve hafif bir hayat için
bu şekilde hanımlar... kilo veriyorum fakat koruyamıyorum bir türlü çünkü akşamları çayın yanında bir şeyler yemek ve tv izlerken çekirdek ve aburcubur yemekten çok keyif alıyorum ....
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 kızım var biri 17 diğeri 12 yaşında :) DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 9. takımda yarıştım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece atıştırmalıkları ,geç saatlerde yemek ve tatlı yemek özellikle tv izlerken
bu şekilde hanımlar... kilo veriyorum fakat koruyamıyorum bir türlü çünkü akşamları çayın yanında bir şeyler yemek ve tv izlerken çekirdek ve aburcubur yemekten çok keyif alıyorum ....
Tekrar hoş geldin canım çoğumuzun ortak problemi zaten verdiğimiz kiloları koruyamamak ve gece atıştırmaları İnşallah yine başaracaksın ve geri almayacaksınbugün itibariyle menünü sporunu paylaşabilirsin ayrı bir sayfamız var onun için hayırlı uğurlu olsun yeni takımın
Maalesef bu hafta 100g gitmiş. Niye böyle oldu hiç anlamadım
Geçen cuma: 94,45
Bu cuma: 94,35
(94,45 /94,35/0,1/%0,105)
Hedef: 93 Eki Görüntüle 2907091
Kızlar Hepinizi tebrik ederim kardelelen321
canım bu haftaya kadar yüksek oranda kiilo verdin ara ara böyle az gitmesi normal sen tam gaz devam et
Ahh nikiiii nasıl unutursunnn iisminiii
Tekrar hoş geldin canım çoğumuzun ortak problemi zaten verdiğimiz kiloları koruyamamak ve gece atıştırmaları İnşallah yine başaracaksın ve geri almayacaksınbugün itibariyle menünü sporunu paylaşabilirsin ayrı bir sayfamız var onun için hayırlı uğurlu olsun yeni takımın
Kızlar yazmadan edemeyeceğim içim içime sığmıyor Bugün 45. Kiloma güle güle dedim ve sonunda vki ye göre artık normalimgruba 98 kiloyla beyaz alanda başlamıştım şu an gruba geleli 27 kilo vermiş ve yeşil alana geçmiş bulunmaktayım Allahım beni hep yeşil alanda tut
Kızlar Hepinizi tebrik ederim kardelelen321
canım bu haftaya kadar yüksek oranda kiilo verdin ara ara böyle az gitmesi normal sen tam gaz devam et
Ahh nikiiii nasıl unutursunnn iisminiii
Kızlar yazmadan edemeyeceğim içim içime sığmıyor Bugün 45. Kiloma güle güle dedim ve sonunda vki ye göre artık normalimgruba 98 kiloyla beyaz alanda başlamıştım şu an gruba geleli 27 kilo vermiş ve yeşil alana geçmiş bulunmaktayım Allahım beni hep yeşil alanda tut