- Konu Sahibi Cherry Mom
- #423.901
Emin olma canım belli olmaz, önce kardiyoloji ye git birşey çıkmazsa bence değerlendirPanik atak değildi canım ya gece ağrıyla uykumdan uyandım ilk öyle oldu.Allah size kolaylık versin.
Sizin isiniz gerçekten zor.Pandemiden önce diyordum cocuklar büyüdü döneyim hemşirelige diye.korona çıkınca vazgectim.
Karnım aç ama mutluyumGuzel dengeli ortimm ama 2 gundur dondurma nasl bir dondurma acaba kucuk bir top vs olsa iyiymis
Gecmis olsn cnm
Buyuduu buyuyunce rahatlarm diyodum daha da zorlasiyor Allah kolaylk versn analara :) ben iyiyim sukur
Masallahhh iyi yapmissin boyle devam![]()
![]()
![]()

9 ay çok küçük değil canım ama çok zorlanacaksin Allah yardımcın olsun, yani ben çok zorlanmistim ikinci bebeyi hiç dusunemiyorum o yuzden...ya benim bebeğim bir de aşırı anneciydi o hep ben de olduğu için ev işlerini çoğunlukla eşim yapardi,Ben kocama hep kendimden cok is veriyirum zatenyani bu ev ne kadar beninse onun da ki o erkek daha guclu, ondan daha cok is yapmali
Bebisim 9 aylik canim
Evet canım eşim sakın genelde, aslında annesi hakkında birşeyler söylediğimde haklısın der geneldeEn güzeli valla seninki ne varsa söyleyeceksin doluyor sonra insan ama eşin sakindir sinirli değildir büyük ihtimalBenim eşim de çok sinirli değil ama anne söz konusu olunca çok hassas geçen annesi yüzünden bir bağrış çağrış oldu zaten bu sefer hiç kavga modumda değildim taktik değiştirdim
![]()

Ne güzel ya maşallah sanaBugun sporumu yibe erkenden bitirdim. Sonra sira geldi adimlarima ciktim baya yurudum 6000 e yakin adim attim. Simdi eve donup bi kahve iceyin. Bir saat dobra yine cikarin. Bugun hava harikaa yagmur yagmiyir gunlerdir ilk defa 🌤🌤🌤

Değişik olması şart mı ya ben aşırı odunum bu konudaKizlaar ya bana lutfen yaratici , degusik evlilik yildonumu hediyesi fikri verir musiniz? Zamanim azaliyor..![]()