- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #424.101
Yeme yemeÇokda olmasa şişiriyor canım bundan sonra tarti günlerine yakın yemicem.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeme yemeÇokda olmasa şişiriyor canım bundan sonra tarti günlerine yakın yemicem.![]()
Sağol canım benim. Artık öyle yapacağız hafiften serinliyor evler bakalımOyy geckis olsun ortim. Okabilir tabiki. Ben de hic duramam klma , vantilator yaninda. Ac pencereleri otur ortim. Ins bugun daha iyi hissedersin kendini
Geçmiş olsun kaptanım. Şimdi nasıl oldun. Daha iyimisinKızlar ben çok hastayım çarpıldım resmengözümden yaşlar geliyor
Çocuğunda okulda ilk günüydü birde onla uğraştım iyice yoruldum toparlarsam gün içinde geleceğim inşallah![]()
Güzel canim afiyet olsunMenum:
8:00 1 bardak ödemsuyu 1tane hurma
9:00 Kahve, yarım yufka ile sucuklu kașarlı tost, 3 catal omlett
13:00 4 yk yogurt tarcınlı
15:00 sütlü kahve, 3 gunkurusu, 1 hurma
17:30 1 tabak bamye yemegi, 3 yk cacık, az Salata
2 mil. Leslie
500hoplama
220 mekik
8.000 Adım
2 lt Su
1lt odem suyu
Cherry Mom
@kardelelen321
hzlsel
Menü güzel afiyet olsun canim Ortim2 eylul menum
10:30- 2 yumurtadan menemen, 1 dilim tt ekmek, 1 dilim peynir, 1 domates, 2 salatalik
14:30- 1 kase ton balikli salata, 1 avc badem, 1 avyc kuru dut, 1 bardak balli sut( atesim vardi biraz).
17:00- detoks icecegi.
su:3 lt
Spor: 30 dk pilates
Cherry Mom
hzlsel
Ucmelekannesi
Güzel menü canim . Şekersiz de harikasın benimde 3. Gün02.09.21
Şekersiz 2. Gün
Sabah
06:00 maydanozlu naneli limonlu su
Filtre kahve
12.00 lizozom55 uydurması çay.
14.00
200 gr ızgara köfte, 1 kase yoğurt, 1 kase salata, 2 parça pancar turşusu
15. 00 Türk kahvesi
16.00
Bir tane elma
Toplam 3 litre su
16.000 adım
Cherry Mom
hzlsel @Breeze96
Tam perşembe menüsü afieyt olsun canim2 Eylül
Kahvaltı
3 yk yulaf, 1 sb süt, 1 armut
Ara
Ödem çayı, 1 avuç kuruyemiş
Akşam
Fırında kabak(2 kabak, 1 yk zeytinyağ, baharat), 4 yk yoğurt , 1 wasa
2 LT su, yeşil çay, 3 mil Leslie
Cherry Mom
Tempus
Bir perşembe menüsü daha afiyet olsun canim2 Eylül Perşembe
Saat 11:00
15: 00
- Kahve
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Menemen
- Yeşil çay
18:00
- 1 avuç fındık
3 lt su
- 3 kaşık yulaf ezmesi
- 3 kaşık yoğurt
- 1 kaşık kuru üzüm
1 lt Dukan bira
15 dk leslie
40 dk pilates
Cherry Mom
Pnrrr-12
hzlsel
Afiyet olsun canim . 4 taze incir fazla sanki ama bilemedim02.09.2021
11.00 sade kahve
12.30
4 YK menemen, 1.5 dlm ekmek, salatalık, 1 zeytin, 1 TK tereyağı ve reçel
16.00 sade kahve, 4 taze incir
19.30
2 sk taze fasulye, 1 krep ,salatalık, 2 kuru kayısı.
Şu: 3.5 lt , 2 fincan yeşil çay
Cherry Mom
hzlsel
Afiyet olsun canim. Spor sahane2 eylül perşembe
10.30 : yulaf tost,1 dilim peynir,salatalık
14.00 : 1 kupa sütlü nescafe,lifalif bar
15.00 : 1 mısırın çeyreği
18.30 : 4 köfte,2 dilim patates,1yk pilav
Su : 2.5lt
Spor : 25dk stepper = 75p , 27dk cardio = 135p , 1000 tane zıp = 200p totalde = 410p
Cherry Mom
Hedef60kgolmak @avutsunbahaneler
Afiyet olsun canim. Pilavı bilemedim yarına ödem tutmazsin şişlik yapmaz ins02.09.2021
Sabah:1 adet tam buğday ekmek ,1yumurta salçalı ,3 çeri domates, küçük salatalık
Öğle:7yk ıspanak, 4 yk yoğurt
Ara öğün 14.00 :yeşil çay
16.00: 12 adet üzüm
Akşam 17.00:1 kase çorba yoğurt nohutlu bulgur pilavi 1 elma
40 dk yürüyüş 1.5l su
Cherry Mom
hzlsel
Günü erken kapatmissin afiyet olsun canim .2 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
Kk peynir iki yumurtadan omlet
Maydanoz
Salatalık
2murat bey burgu peynir
Şekersiz çay
1incir
Aksam:16.00
2tavuk baget(fırında)
1fırınlanmış yağsız patates
Salata
Yogurt
Su:3litre
Spor:
12309 adım
20 dk cardio
54dk zumba class
@UcanSupurgeCherry Mom
hzlsel @Lizozom55 Eki Görüntüle 2910152
Afiyet olsun canim02.09.2021
Kahvaltı
-1 nektarin
-4 yk yoğurt
Sade kahve
Öğle
-Mualla yemeği (patlıcan ve yeşil mercimekli oluyor)
-1 bardak ayran
Sade kahve, yeşil çay
Akşam
-4 yk türlü(patlıcan,kabak,domates ve et)
-1 bardak ayran
Sade kahve
Su 4 lt içmişimdir
Spor 300 zıp
Cherry Mom
hzlsel
Afiyet olsun canim güzel bence2 Eylül Perşembe
Saat 11
1 yumurta
2 dilim peynir
🌶
maydanoz
1 dilim tam buğday
Saat 15
15 çiğ badem
1 ceviz
1 şekersiz kahve
Saat 20
5 ızgara köfte
1 dilim ekmek
Piyaz
Ayran
2lt şu
45 dk yürüyüş
Cherry Mom
hzlsel
@Calypso95
Ah o kuru fasulye yarın başına dert olmaz in canim. Afiyet olsun9 Eylül
Kahvaltı : 2 yumurta, zeytin, peynir, elma, domates, salatalık
Öğle: ceviz, chia tohumu, yoğurt
Akşam: kuru fasulye
3 lt su, 2 yeşil çay, 3 mil Leslie
Makarna yarının cuma olduğunu düşünürsek olmasa daha iyiymiş canim. Afiyet olsunKahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği ile kaşarlı ton balıklı yağsız tost
Öğle: 3 incir orta türk kahvesi
Akşam:1 kase makarna 1/2 şişe zero
su: 2lt 9800 adım
@Sonsuz umutyarimuhendis
hzlsel
Afiyet olsun diycem neye diyim. Geçmiş olsun canım mide bulantım niye var usuttunmu10:00 ceyrek simit, 3 zeytin
13:00 tavuk sis aldim ama nerdeyse hic yiyemedim
19:00 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
Mide bulantisi devam ettigi icin duzgun beslenemiyorum
Su 1 litre su da midemi bulandiriyor
Spor yok maalesef
Cherry Mom
hzlsel
Ah o siber vazgecimezin sanırsamBugün menüm
Sabah 2 dlm tb ekmek,1 yumurta,süzme peynir,zeytin,söğüş
Öğlen uskumru ızgara,salata
Ara 1 züber bar,sütlü türk kahvesi
Akşam mercimekli salata,ayran
3 lt su
7000 adım, 3 mil leslie,15 dk bölgesel
@Kubraaaccc
Harikasın afiyet olsun konyalım2 Eylül Perşembe
10.30
2 dlm TB ekmek
Domate salatalık
2 dlm peynir
5 zeytin
2 YK biber kavurma
15.30
Kıymalı menemen 1 tabak
Soğan söğüş
2 küçük üçgen dlm kavun
Akşam
Detoks suyu
Şu 2 litre kadar
Eşim cocuklarla evdeyken 70 dk tempolu yürüyüş
Cherry Mom
hzlsel @DeryaOnDiet
Afiyet olsun canımBugün menüm
Sabah 2 dlm tb ekmek,1 yumurta,süzme peynir,zeytin,söğüş
Öğlen uskumru ızgara,salata
Ara 1 züber bar,sütlü türk kahvesi
Akşam mercimekli salata,ayran
3 lt su
7000 adım, 3 mil leslie,15 dk bölgesel
@Kubraaaccc
Teşekkür ederim.Çok lezzetlidir, deneyin mutlakaAfiyet olsun muallayi merak ettim![]()
Geçmiş olsun kaptanımKızlar ben çok hastayım çarpıldım resmengözümden yaşlar geliyor
Çocuğunda okulda ilk günüydü birde onla uğraştım iyice yoruldum toparlarsam gün içinde geleceğim inşallah![]()
İnşallah canımAfiyet olsun canim. Pilavı bilemedim yarına ödem tutmazsin şişlik yapmaz ins
Geçmiş olsun kaptanımKızlar ben çok hastayım çarpıldım resmengözümden yaşlar geliyor
İyi madem sabırsızlıkla bekliyoruzYok ben bile bilmiyorumtartılıyorum ama ablam bakıyor ben henüz cesaret edemedim ondan onay aldığımda bakmayı düşünüyorum
![]()
Ne güzel hedefini tutturacaksın ortimCanım şimdi eve geldim. Bende bu sabah tartıldığımda hedefime az kalmıştısabah biraz zıp yaptım. Bugün başka da spor yapmadım ödem falan olmasın diye. İnşallah hedefimize ulaşırız en azından. Çünkü ben pek spor yapamadım bu hafta
![]()
Sağ ol canımEline saglik canim.
inşallah yarın bomba bir eksi gelecekInsallah canim. Yarinki eksiyi gorunce iyilesirim hemen![]()
kesinlikle canım vazgeçilmezimAh o siber vazgecimezin sanırsam
Salata da mercimek çok yoksa güzel canim
sağol balım sana da yediklerinHarikasın afiyet olsun konyalım
Afiyet olsun canım![]()
been de dün menüyü yazdıktan sonra erişte filan yedimİyi madem sabırsızlıkla bekliyoruzYalnız iyi dayanıyorsun tebrik ediyorum seni ben kesin bakmıştım
Ne güzel hedefini tutturacaksın ortimBen de 100 200 eksi gelme derdindeyim
İnşallah önümüzdeki hafta daha çok spora yüklenir ve daha güzel eksiler görürsün canım alışma haftası diyelim buna
Sağ ol canım
inşallah yarın bomba bir eksi gelecek![]()
Mecbur kaldım canım ya azcık eksi geleyim diye normalde bu kadar az yemem ama şu son iki gün çok şıktımÇok az bir menü, ama sen rahat ediyorsan diyecek bişeyim yok tabi tebriklerrr
Sonuç brokoli olunca ne oluyo ortimzıplar spordan sayılmıyor mu
![]()
inşallah canım ya her şey o eksi için bari 300 gramcık daha gitse de 70,9 olsamÇok güzel menün canım yarın güzel eksiler görürsün inşallah
Geliyor yarına eksiler
Çok özendim menüne ama tekrar ditoeum çok alıştırma kendini tek öğüne
1kg ödemi yolladın üzerine güzel bi eksi de göreceksin kız helal
Çok güzel bi gün geçirmişsin canım hem beslenme hem spor olarak gelain yarına eksiler
Afiyet olsun canım çok güzelsuyun da şahaneeeee
Aynen canım bir nevi öyle oldu kabağı bir tek böyle yiyebiliyorumAfiyet olsun güzel olmuş kabak detoksu gibi![]()
Bence de çok etkiliyor gerçekten, sabah erkenden kalkıp akşama kadar ayakta kalıyor insan kolay mıAynen ben de ona bağlıyorum canım kızımda 37ye kadar derse girdim ayakta çok kalıyordum bunda 1 haftadır çalışıyorum sadece
Moralim bozulursa toparlanamamİyi madem sabırsızlıkla bekliyoruzYalnız iyi dayanıyorsun tebrik ediyorum seni ben kesin bakmıştım
![]()
Sürpriz yumurtasın sen gitmiştir bile çoktanMecbur kaldım canım ya azcık eksi geleyim diye normalde bu kadar az yemem ama şu son iki gün çok şıktımZıplar spordan sayılıyor ama tabloya eklemek için 1000 zıp yapman lazım canım sonuç brokoli olunca hafta sonu kaçamak yok demek oluyor
inşallah canım ya her şey o eksi için bari 300 gramcık daha gitse de 70,9 olsam
Aynen canım bir nevi öyle oldu kabağı bir tek böyle yiyebiliyorum![]()
Aksam hicbirsey yememissin2 eylul menum
10:30- 2 yumurtadan menemen, 1 dilim tt ekmek, 1 dilim peynir, 1 domates, 2 salatalik
14:30- 1 kase ton balikli salata, 1 avc badem, 1 avyc kuru dut, 1 bardak balli sut( atesim vardi biraz).
17:00- detoks icecegi.
su:3 lt
Spor: 30 dk pilates
Cherry Mom
hzlsel
Ucmelekannesi
Ayy hadi insallaj agzından bal damliyooorİnşallah canım umudum o yönde
Bu azimle gelecek inanıyorum canım senin de çok bir şey yok 7leri yarılamışsın en kötü bir aya görürsün
Aynen ben de ödem çayları detoks içecekleri ne yapacağımı şaşırdım kırk yılın başında ödüllendirdim kendimi daha da bana ödül yok![]()
Tessekurler ortiii, insallah guzel eksi gelir ikimizdensee. Artiyi eksiye cevirmiasin dahha ne olsunnAyy benim küçük kızım da öyle. Benden ayrılmıyor. Çekingen bi yapısı var. Yabancı birileri yanımıza yaklaşsın hemen saklanıyor elimi tutuyor.. Ablası da tam tersi, dakikada kaynaşır. Aşırı konuşkandır. Acaba pandemiden mi diyorum bazen. Sosyalleşememekten mi. Seneye ana sınıfına gidecek, bakalım nasıl olacak bilmiyorum.
Ortim perşembe gününe yakışır bi menü ve Spor. Tebrik ederim. Yarına gelsin eksiler. Bu arada ben pazartesi artıydım. Bu sabah eksi çıktım. Cuma hedefi tutmuyo ama eksi olsun bizim olsun.
Eline emegine saglik cnm cikolata ne demek oluyor biraz daha gayret mi gerekk28 Ağustos - 3 Eylül Spor Listesi
UYE 28
Ağustos30
Ağustos1
Eylül Sonuçhzlsel
1 2&7 2&7 @Lizozom55 1 1 1 @Sonsuz umut ----- ----- ----- @DeryaOnDiet 1&6 1&6&7 1&6 @eliya ----- ----- 2 @kardelelen321 ----- 5&7 4 @kollontai ----- ----- ----- @Azimliiii ----- ----- ----- @avutsunbahaneler ----- ----- ----- Tempus
----- ----- ----- yarimuhendis
5&6 Hedef60kgolmak
----- 1&2 Pnrrr-12
----- 2 ----- @Breeze96 1&7 1&6&7 ----- Ucmelekannesi
----- ----- ----- G Goklerce ----- ----- ----- @Kubraaaccc 6 ----- ----- @Calypso95 ----- ----- -----
Üç gün de spor yapanhzlsel @Lizozom55 @DeryaOnDiet tebrikler kızlar
İnşallah haftaya üç günde spor yapan sayısı çok daha fazla olacak canlanalım kızlar
![]()
Sagol cnmAfiyet olsun canım sporun da menün de çok iyi
Geçmiş olsun canım yine de sporu ihmal etmemişsin inşallah yarın da güzel bir eksi gelecek
Afiyet olsun canım ara öğün eklemişsinYalnız adımlar şahane ya 20bin adım nedir
![]()
O zaman ben de itiraf edeyim bugün menüyü yazdıktan sonra doymadım gittim 1 wasa ve 1 dilim hindi füme yedimbeen de dün menüyü yazdıktan sonra erişte filan yedimbu hafta düzensiz oldu ama haftaya daha iyi olcak inş hepimizin cnm
![]()
Senin huyunu bildiği için çaktırmıyordur hiç moralini bozma tabi o zaman canım hazır hissettiğinde bakarsınMoralim bozulursa toparlanamambi de hiç tartılmadım düştüğümden beri allah bilir kaç oldum diyip bakmıyorum
ablam da ilk kilonu görelim bakalım ne kadar vereceksin dediği için tartılıyorım
sağ olsun hiç tepki de vermiyor
![]()
İnşallah canım ya ben de ona güveniyorum birden son iki gün gidiyor umuyorum yine öyle olacakSürpriz yumurtasın sen gitmiştir bile çoktan![]()
Aynen kuzum az daha gayret hafta sonu küçük blr kaçamak hakkın var diyelimAksam hicbirsey yememissin
Ayy hadi insallaj agzından bal damliyooor
Tessekurler ortiii, insallah guzel eksi gelir ikimizdensee. Artiyi eksiye cevirmiasin dahha ne olsunn
Eline emegine saglik cnm cikolata ne demek oluyor biraz daha gayret mi gerekk
Sagol cnm
İnşallah ablamdan onay alacağım ne zaman moralim bozulmayacaksa o zaman bakacağımO zaman ben de itiraf edeyim bugün menüyü yazdıktan sonra doymadım gittim 1 wasa ve 1 dilim hindi füme yedimHaftaya daha güzel olsun hiç artı görmeyelim hep eksi olsun
Senin huyunu bildiği için çaktırmıyordur hiç moralini bozma tabi o zaman canım hazır hissettiğinde bakarsın
İnşallah canım ya ben de ona güveniyorum birden son iki gün gidiyor umuyorum yine öyle olacak![]()
Ooo 2 haftaya bu gazla bu sporla bence tam kıvama gelirsin 2 hafta sonra ne yapacaksınİnşallah ablamdan onay alacağım ne zaman moralim bozulmayacaksa o zaman bakacağım2 hafta daha buralardayım zaten
![]()