- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #424.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu sıra biraz sebze meyveyi artırsan daha iyi olur canım şifa niyetine inşallahSaol cnm
insAllah cnm yediklerim malesef karbonhidrat ağırlıklı ama miktarlar çok az olduğu için tartıda eksi görüyorum sürekli önce sağlık cidden keyifle şöyle kahvaltı yapmayı özledim vala
Tebrikler canım güzel eksi![]()
Artın çok değil cnaim. Ama niye artidasin bunu tespit etmen gerek tabi. Kilo azaldıkça eksiye geçmek zorlasiyor
Oo harika ekşi canim tebriklerGeçen hafta cumartesi başlamıştım =76.6
Şuan = 74.7
Fark= -1.900
Hadi şifa olsun ins. Çabucak toparlan kaptanımGünaydın kızlarr
Hayırlı cumalar bol eksiler herkese
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimsabahtan doktora gittim geldim antibiyotik flaann yazdı ona başladım toparlarım umarım
![]()
Teşekkürler canım ama 3 gündür sabit eksi ya da artı olmadıOo harika ekşi canim tebrikler![]()
Olsun canim baslangicta güzel daha ne olsunTeşekkürler canım ama 3 gündür sabit eksi ya da artı olmadı![]()
Dünkü menüm güzelmiş canım suda çok iyi sporda harikaBugün menüm
Sabah 2 dlm tb ekmek,1 yumurta,süzme peynir,zeytin,söğüş
Öğlen uskumru ızgara,salata
Ara 1 züber bar,sütlü türk kahvesi
Akşam mercimekli salata,ayran
3 lt su
7000 adım, 3 mil leslie,15 dk bölgesel
K Kubraaaccc
1.600 çok iyi ama yeni başladığımız için böyle sanırımEki Görüntüle 2910356
Eki Görüntüle 2910357
Canlar pazartesi 63.9 kg bugün 62.3 kg fark -1.6 kg
Cherry Mom @kardelelen321 K Kubraaaccc
Cnm haftaya cuma hedefim 61.5 kg![]()
Orası öyle canımOlsun canim baslangicta güzel daha ne olsun
Afiyet olsun iyi eğlenceler canımKizlarr kaçıncı olacağımız merakla bekliyorum eltimle parka çay içmeye gideceğiz fırsat buldukça gelirim ins
Çok değilmiş telafi edersin insAllah canım
Ahh canım deniyorum ama yok sebze hiç yiyemiyorum meyve yiyorum iyi kötüŞu sıra biraz sebze meyveyi artırsan daha iyi olur canım şifa niyetine inşallah
Çok iyi eksi tebrikler
Geçmiş olsun kaptanım neyin vardı ben kaçırdım ama Rabb'im şifa versin insAllahGünaydın kızlarr
Hayırlı cumalar bol eksiler herkese
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimsabahtan doktora gittim geldim antibiyotik flaann yazdı ona başladım toparlarım umarım
![]()
Tebrikler canım
Geçmiş olsun canım. Artı olmam kötü ama haftaya halledersin insEki Görüntüle 2910376
+600
Kusura bakmayin kizlar 1 haftadir yatiyorum yemek filan yapamadim
Cherry Mom saglik iznine ayrilmak istiyorum canim
Harika canım tebrikler