Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam güzel hatunlar nasılsınınz bakim ben iyim şuanda okuldayım ancak öğleden sonra toplam kalite ile ilgili toplantıya gideceğim . Kallisim nette ilgili sorunu halledemedi malesef .
Kadisim çok tşkler aman dikkat et verdiklerimizi almayalım bende herşeyi yiyorum ancak ölçümü kaçırmamaya dikkat ediyorum malum bünye hazır almaya

Çikolatam mesajını aldım canım . canım sen demişinki benim avea bedeva nasıl oluyor be şeker hangi tarife senin kullandığın acep

canım avea nın sınırsız t arıfesi... 66.50 tl aylık..bilmiyor musun?
çok hesaplı ve her yöne arayabiliyorsun.
valla tavsiye ediyorum şeker

ideal bir beslenme cikolatam.. sadece sebze yetersiz geldi bana.
ögle yemeklerinde az yagli sebze yemegi bir dilim ekmekle cok uygun olacak senin icin.
yoksa hersey cok güzel.Şeniz

çok haklısın, reyhan ablam.haklı olduğunu dün gece raporumu verdikten sonra gördüm.az yediğim için gece engellenemez bir açlık başladı ve bir kaç kaçamak yaptım :( o yüzden sözünü mutlaka dinleyeceğim. cokacimcoook

çukulatacım canım ben bu aralar iş yerinden dolayı denetlemeler falan vardı işlerim biraz yoğundu o yüzden fazla paylaşımda bulunamadım inşallah önümüzdeki hafta daha çok buralarda olucam senin içinde hakkında hayırlsının olmasını diliyorum canım

tamam canım,sen işlerini hallet bekliyorum ben seni yerimseniben

çukulata ve sportie dünkü raporum

sabah kepekli beyaz peynirli tost
yeşil çay

öğle ton balıklı salata
bir dilim tuzsuz etimek

ara 1 elma

akşam 4 yemek kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı pilav
salata

gece 1 dilim helva

su su su su tek sorunum o nasıl çözeceğimide bilmiyorum midem bulanıyor içerken tabiki birde spor elimin altında koşu bandı var ama yapmak zor geliyor yorgun oluyorum bir türlü tepesine çıkacak kuvveti kendimde bulamıyorum senağlamasenağlama aslında ben iki sorunumu çözsem çabuk kilo verceğimi biliyorum inşallah bakalım

bitanem helva olmamış,çünkü gece yemişsin.bu tarz şeyleri ikindide yemeye çalış.onun dışında iyi görünüyor.

canım biraz azim...gayret.. öpüyorum

çiçeklim mehalim

ne zamandır ne rapor ne bişey veremyiorum

yemekten geldim bari dün ve bugünle ilgili raporumu veriyim, xtabucum ve mehalimcim bakın yediklerime

DÜN 20/05
sabah: 1 paket kepekli sunta(175 kcal) + tek şekerli çay
öğlen: burgerking hot wrap(300 kcal) + light cola
akşam: brüksel lahanası yemeği bir tabak + 1 dilim kepek ekmeği
yatmadan: 1 kase çilek

BUGÜN 21/05
sabah: küçük kepekli ekmeğe peynirli sandviç + tek şekerli çay
öğlen: 1 adet etli biber dolması + 1 koca kase cacık

yediklerimi yazayım reyhan ablam da denetlesin(canzimi göremedim)

sabah: 1 dilim peynir,2 dilim ekmek,domates salatalık
ara: yok(dışardaydım)
öğlen: kepekli makarna ile yapılmış salata,yoğurt
ara:3 adet burçak bisküvi
akşam:tavuk-salata
ara: meyveli yoğurt

canım geldim maşallah sana diyet tam gaz gidiyor valla çok güzel beslenmişsin sen bu işi başaracaksın eminim canım süper bir hatun olacaksın kıskananlar çatlıyacak valla kaydirigubbakcemile3

canzicim,

canım bende choclate ın yorumlarına katılıyorum. Kuvvetliden hafife doğru gidilmesi en doğrusu
canının istediği tatlıdan sabah bi parçacık ye, hem sabah insanın canı çok tatlı istemiyor, bu tip zararlı şeyler nedense akşam gece daha çok isteniyor ama napalım idare edicez.

çiçeklim mehalim

yemekten geldim bari dün ve bugünle ilgili raporumu veriyim, xtabucum ve mehalimcim bakın yediklerime

DÜN 20/05

BUGÜN 21/05
çaydaki şekeri hiç koymasan dicem ama belliki şekersiz tad alamıosun çaydan

bide kolanın light ıda olsa tavsiye etmiyorum...onun dışında güzel...ara yapmamışsın...orda alacağın kalorileri burgere ayırdın sanırım...araları atlamazsan daha iyi olur bence...metabolizman açısından...

xtabucum ben de gittim fizik tedaviye 1 ay. özel bir kliniğe ve hiç para vermedim ssk karşıladı. işe yaradı mı dersen bişey demiyim ama yarayanları da biliyorum canım. küçük olması avantaj yine söylüyorum kızının. öper misin benim için onu Şeniz

cnm bende araştırdım... bana yakın özel bir klinik buldum ama özel olduğumuz için fark alıyoruz dedi...emekliler için 8 çalışanlar için 18 lira istedi...eğer bugün gideceğim yerden bişi alamazsam oraya gidicem...kaç seans sürer ne kdr sürer bilemiyorum...seans başına 18 lira karşılıcam artık...bakalım...sanırım sende işe yaramamış herkes böle sölyor...Allahım inş kızıma yarar...sen ne için gidiodun bijocum fizik tedaviye...bende bel fıtığı var mesela banada verdi ama ben gitmedim...bel fıtığı boyun fıtığı romatizmal hastalıklar ya da diğer kazalardan kaynaklananlar farklıdie düşünüorum... benim kızımın ki daha farklı gibi geldi o yönden birazda umudum var...yani iğneden dolayı oluşan bişi bünyeden kaynaklanmayan ne biliyim yaaa inş hallolabilir...kendi kendimi avutuyorum işte:çok üzgünüm:

saat 3 te randevum var devlet hastanesinde...netten biraz baktım fizik tedavi konularına ...1 saat kadar sürmesi gerekirmiş bir fizik tedavinin...devlet hastanesinde o kuyruklarda sanmıyorum o kdr ilgileneceklerini...yine tahminim...çocuğun genel durumuna bakıp bugün git su gün gel dencek gibi...çünkü ben randevuyu netten aldım...eğer öle bişi olursa özel kliniğe gitmek zorunda kalıcam...çünkü doktor daha fazla beklenmemesi gerektiğini o bölgede kireçlenme başladığını söledi...yani sen git 1 ay sonra gel durumu olamaz..hemen başlanması gerekiyor....ayrıntıları gelince yazarım canlarım....bugün kü raporuda akşam öğünler bitince veririm artık...

chocalate cım nasılsın bitanem

öyle bir yorgundum ki akşam 9,30 olmadan uyumuşum ancak toparladım kendimi

iyi olmaya çalışıyorum cnm,kaışığım biraz malum konudan...
bildiğim kadarıyla trekking öyle kolay bir spor değil,yorar zaten...
bugün toparlndın inşallah cnm ?sen nasılsın ?
napalım akşam? yürüyelim mi?

canım geldim maşallah sana diyet tam gaz gidiyor valla çok güzel beslenmişsin sen bu işi başaracaksın eminim canım süper bir hatun olacaksın kıskananlar çatlıyacak valla kaydirigubbakcemile3

inşallah canım valla hepimiz istedğimiz kiloya düşeriz
canım bende incelmeler başladı,geçen gün içine zor girdiğim pantolonum çok rahat oluyor artık. böyle devam edersem,bu iş olacak inşallah...
ama dün gece kaçırdım biraz,şimdi yürüyüş bandına çıkıp telafi etmeye çalışacağım.

iyi olmaya çalışıyorum cnm,kaışığım biraz malum konudan...
bildiğim kadarıyla trekking öyle kolay bir spor değil,yorar zaten...
bugün toparlndın inşallah cnm ?sen nasılsın ?
napalım akşam? yürüyelim mi?

inşallah canım valla hepimiz istedğimiz kiloya düşeriz
canım bende incelmeler başladı,geçen gün içine zor girdiğim pantolonum çok rahat oluyor artık. böyle devam edersem,bu iş olacak inşallah...
ama dün gece kaçırdım biraz,şimdi yürüyüş bandına çıkıp telafi etmeye çalışacağım.
sen çok azimli bi kadınsın hadi bakalım inş...başar:nazar:

xtabucum ben bel fıtığı için gidiyodum. tam bir sene önce yarın başlamıştım. 1 ay sürdü. ilk başlarda yürüyerek gidiyodum, sonra eşim arabayla götürmeye başladı. sonlara doğru da ya eşim taşıyodu ya da gidemiyodum senağlama artık durumun vehametini sen anla. sonra da ameliyat oldum canım. ama bu fıtık yani et sıkışması gibi bişey. kızınınki kireçlenme yanlış hatırlamıyosam. ordaki bayanlarla konuşuyodum kireçlenmede fizik tedavi çoğunda işe yaramıştı umarım senin kızında da yarar.

bijom çok geçmiş olsun cnm,insan başına gelmeyince anlamıyor...
tabucum sağol bebiş,hepimizin azimli olduğuna inanıyorum ben,seninle 60 lı kilolarda konuşacağımıza da...
ben de egzersiz yapacağım müsadenizle,akşama doğru görüşürz..
bu arada kallişimi özledim ben yaa :1no2:

teşekkürler çikolatacım geçti gitti. Allah düşmanıma vermesin.
valla kallisimi ben de özledim bir de ona sormak lazım ya nasıl özlüyodur kimbilir buraları

Son düzenleme:
cnm bnm teşekkür ederim...canım iğneyi çocuk die bacaktan yaptılar...ben uyardım çocuğun canı çok yanıyor dedim kalçadan yapamaz mısınız dedim? neymiş çocuklarda bacaktan yapılıyormuş muş muş...12 yaşında kıza bile bacaktan yaptı....aslında yapılmaması gerekiyormuş cnm ablam...doktor niye müsade ettiniz dedi...(((bu olay için düşün heyet karar verdi..iğne diyip geçme...biliorsun bir bebek iğneden kangren olup kolu kesilmişti...bebek büyüdüde kocaman genç kız oldu seneler geçti anca davası sonuçlandı...tazminatıda kolunu geri getirecek değerde değildi...belki hatırlamışınızdır ayşeydi sanırım kızın ismi)))...bacaktaki kaslar iğneye tepki gösterebiliormuş daha hassasmış kalçaya göre...yani iğne kalçadan yapılmalıymış...dolayısıyla çocuğun kemik zarına zarar vermiş...kemiğe denk gelen iğne orda zarar yaratıp çocuğun bacağını 1 ay kadar oynatmamasına sebep olunca kireçlenme oluşmuş...eğer tedavi görmezse sakatlık oluşacak bir pozisyon var...çok sıkıntılıyım...çocuk sakat gibi yürüyor gören noldu sana dio o kdr belli ki...umudum fizik tedavi...çoğu kişi işe yaramadığını sonuç alamadığını söledi...eğer böle bişi olurda iyileşmezse o bayan kendine kaççak yer arasın yandı Allah korusun bnm gazabımdan onu....tek umudum daha küçük olması belki cvp verir...yarın görücez bunuda....Allah tüm hastalara acil şifalar versin...:Saruboceq:

canım ya gerçekten çok geçmiş olsun allahım ya kimlere emanetiz allah yardımcımız olsun valla inşallah bugün güzel sonuçlarla dönersin allahım kızıma şifa versin inşallah canım dularımız seninle tatlım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sıfır Beden Olmak Ya da Olmamak!
Geçtiğimiz yıllarda en ideal vücut ölçülerinin 90-60-90 olduğunu biliyorsunuz. Kilo vermek, estetik operasyonlar ve bölgesel zayıflamalar ideal kadın ölçüsüne ulaşmak için yapılıyordu ki sıfır beden tanımı ortaya atıldı!

Önce dünyada ardından Türkiye’de yayılan sıfır beden modası kadınların aklında soru işareti yaratmaya başladı. Acaba sıfır beden olmak gerçekten güzellik getiriyor mu? 34 beden kıyafetler giyebilmek ayrıcalık hissi yaratıyor muydu?
Geçmişe baktığımızda sıfır bedenin olumlu etkiler bıraktığını söylemek pek mümkün değil. Kilo vermeye başladıkça daha çok kilo verme isteği, aynaya bakıldığında kendini şişman görmek ve daha yemeye başlamak ve sağlıksız beslenmenin temelleri atmak ve ne yazık ki ölümler sıfır beden denildiğinde akla gelenler arasında.
Zayıf olmak sağlıksız olmak değildir. Önemli olan nasıl zayıfladığınız ve ideal kilonuzda kalabilmenizdir. Haftada 3 gün spor yapıyor, günde 3 öğün yemek yiyor, ara öğünlerinizi sebze ve meyve yiyerek değerlendiriyor ve 36 beden kıyafetler giyiyorsanız bu harika bir durumdur.
Kilo vermek ve sıfır beden olmak uğruna günde tek öğün besleniyorsanız, öğünlerde kalorisinin düşük olduğunu düşündüğünüz yiyecekler yiyorsanız, su içmiyorsanız, kilo almamak için yediklerinizi kusarak zayıf kalmaya çalışıyorsanız tehlike çanları çalmaya başlamalıdır! Tek gıda ile beslenmek enerjinizin düşmesine, kas kaybı yaşamanıza, yüzünüzün solmasına neden olur. Erken yaşlarda görülmeye başlanan kalp krizi düzensiz beslenen insanları da etkisi altına alır.
Sıfır beden olmanın oldukça fazla sayıda sakıncası vardır. Kaslar erime olduğu için yürüyüş yapmakta, sandalyeye oturmakta hatta yatmakta bile zorlanırlar çünkü kemikleri batar. Yüzmek, badminton oynamak gibi eğlenceli ve kalp sağlığını koruyan sporları yapmak için yeterli enerjileri olmaz. Yedikleri kusarak sıfır bedene düşmüş insanların ten rengi ve saçları matlaşır. Gözleri ve yanakları içe doğru çöker ki örneklerini magazin dünyasında canlı olarak görebiliyoruz.
Şimdi bir kez daha düşünün. Sıfır beden olmak mı yoksa olmamak mı? 38 ya da 40 beden olmak kötü değildir. Mağazalardaki kıyafetlerin bedenlerine baktığınızda en çok 38 ve 40 beden görürsünüz. Aslında gerçek dünya standartları bunlardır. Önemli olan sizin sağlığınızdır. Kan değerlerinizin normal düzeyde olması, kas ve yağ oranının standart değerlere uyması, yüzünüzde ışıltı olması zayıflamaktan çok daha önemlidir.
Kilo vermek ve zayıf olmak isteyebilirsiniz. Bu konuda mutlaka bir beslenme uzmanından yardım alın. Aç kalmadan ve mantığınızın kabullenebileceği yöntemlerle kilo vermeye çalışın ve kendinize inanın. Siz istediğiniz ve inandığınız sürece ideal kilonuza kolayca ulaşabilirsiniz. Hem sağlıklı hem de zayıf olmak düzenli beslenme ve spor yaparak mümkündür aç kalarak değil!

alıntıdır.

ıhıı ahanda vallaha aklımdaydı hatta sen rapor yazmamış olsaydın ben sana dicektim kardeşimm raporun nerde diyee aferim tıss sana benden önce davran :)))

çiçeklim mehalim

DÜN 20/05

BUGÜN 21/05

Güzel güzel şekerim bence gayet iyide eleştirmezsem içim rahat etmez:))) ne jr ama :)) fstfood ne yapıyoruzz yememeye çalışıyoruz light ne yapıyoruzz içmemeye çalışıyoruzz sana bir boncuk takem barii :nazar:

Back
X