Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada iğneyi yaptırdığım sağlık kabinini sağlık bakanlığına şikayet ettim...bu konuda bana bilgi verebilecek olursa destek bekliyorum...bunu onun yanına bırakmıcam...ya kanunla ya da darbeyle:kızgın:

sportiecim ben soğan suyunu ibrahim saraçoğlundan duydum ama onun dediği gibi yapmadım. adetim biter bitmez başladım 15 gün boyunca sabah akşam içtim. bir daha da tekrarlamadım haberin olsun yerimseniben

ne dersin canım alalım mı hint yağı kararsız kaldım ben de -tatlicadiarzu-

İşte Hintyağı bijouxcum

Hint yağı (Ricinus communis), anavatanı Hindistan olan, sütleğengiller familyasından bir bitki türü.

Akdeniz iklimin görüldüğü yerlerde doğal olarak yetişir veya kültürü yapılır. Tohumlarında bulunan Ricin maddesi zehirlidir.

Tohumlarından elde edilen yağ, renksiz-soluk satı renkli, hafif kokulu bir yağdır. Alkolde kolaylıkla çözünür. Yağın hazmı zor olduğu için yemeklik yağ olarak kullanılmaz. Tıpta kullanımı yaygındır. Yağın bileşimini özellikle Ricinoleik asit oluşturur. Yağın incebağırsaklar üzerinde müshil etkisi vardır. 15-30 gramlık miktarı kuvvetli müshil etkisi yapar. Zor ısındığından motor yağı olarak da kullanılır. Sanayide sabun ve boya yapımında, dericilikde, mürekkep yapımında, issiz yanması ve beyaz alev vermesi nedeniyle kandillerde de bol miktada kullanılmıştır. Bebekler için pişik önleyici kremlerde de katkı maddesi olarak bulunur

Tohumlar, Öldü*rücü bir zehirdir, fakat yağ, deriye sü*rüldüğünde, rahat ettirici bir maddedir. Yağ, ağızdan alındığında, sindirimi so*nucu, çok güçlü bir müshil olan, risino-leik asit haline dönüşür ve 3-4 saat için*de etkisi görülür. Tıpta, ancak tek bir süratli ishal yapıcı etki gerektiğinde kul*lanılır.

Benim anladığım şekerim bu da bir kerelik bir çözüm:1no2:

xtabucum iyi yapmışsın şikayet etmekle, iğneyi yapana gittinmi peki, durumdan onların haberi var dimi, hatalarından dolayı yardımcı olmaya çalışmıyorlarmı

hyr cnm ne zmn gitsem yok...yanındaki elemanda bizden değildir dedi ben olaydan bikaç gün sonra gittim...çocuk niye böle iyileşirmi die...olay büyüdü su an koşturduğumu bilmiolar...ablam gidip yıkmıştım dükkanı kafasına dio ama ben sakin ve kararlı emin olmaya çalışıyorum...kavgayla olmıcak kökten kurutmam gerekecek onu...çünkü ben ilk değilmişim...başıma geldikten sonra duyuyorum...insanlar bilinçli olup uyarsalar etrafını zaten müşterisi olmaz defolup gider....bu sağlık bakanlığı ve bu konuda napmam gerektiğini bilen varsa bilgi versin...ben mail attım istanbul sağlık müdürlüğüne...sonuç çıkar mı bilemiorum da...ama o bayana bir iyilik düşünüyorum...olmadı bağdaş kurup engel olucam insanlara...yazık be yazık...insanları para olarak görüo kahrolasıca şey...

ah canım ya birayandan kızının sağlığını düşünüyorsun, biryandan da bunlarla uğraşmak lazım.
aman Sağlık Bakanlığı, müdürlüğü ne varsa internetten falan call center ları falan vardır, mutlaka ulaşmaya çalış. sakın yarım bırakma
hatalı olan onlar, onlar ele alsın, biraz tehdit lazım onlara inşallah hallolacak

emar merkezleri olmaz durmaz orda çekemeyiz diyolar...nasıl yapıcam kızımın bacağı öle mi kalıcak...15 dk için anesteziden bahsedildi...doktor operasyon bile gerekebilir dedi...

canım evet mr a çocukları uyutarak sokuyolar. malum biz büyükler bile kımıldamadan zor duruyoruz 10 dk boyunca. bunda birşey yok. ayrıca neden para istediler anlamadım. hiç duymamıştım. burda ssk da çekiyolar çocuklara ve bildiğim kadarı ile para almıyolar anesteziden. bence bu konuyu bir araştır. ha bir de doktor operasyon gerekebilir demiş. yanlış anlama ama operasyonla düzelecekse bu iyi bir haber demektir bence.

Tohumlar, Öldü*rücü bir zehirdir, fakat yağ, deriye sü*rüldüğünde, rahat ettirici bir maddedir. Yağ, ağızdan alındığında, sindirimi so*nucu, çok güçlü bir müshil olan, risino-leik asit haline dönüşür ve 3-4 saat için*de etkisi görülür. Tıpta, ancak tek bir süratli ishal yapıcı etki gerektiğinde kul*lanılır.

Benim anladığım şekerim bu da bir kerelik bir çözüm:1no2:

sportiecim şu mesajı bir oku bakalım. ben de orda görmüştüm.. anladığım kadarı ile düzenli kullanmış arkadaş. olmadı bir mesaj atıp soralım diyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...35in-ba351ar305-246yk252s252.html#post5125696

bijoux cum haklısın bakalım hcr ne diyecek
uygulamasında bir şey yok, bende öyle onu bunu yiyemem içemem durumu yok

sirkeli ballı su biliyosun biçoğu nasıl içiyosunuz falan diyordu, ben içerim yani
sen zaten sorun etmezsin soğan suyunu içmişsin hem,

bakalım bu arada benim soğan suyu tecrübelerim nasıl olacak ???

sen mesaj attın mı canım? evet bakalım ne diyecek. bende de öyle içememe sorunu yoktur. bir tek lahana çorbasını içememiştim ayy hatırlamak bile istemiyorum :bbo: soğan suyu zaten tadsız bişey. unutmadan söyleyeyim soğan suyunu musluk suyuyla değil hazır sulardan yapıcaksın bilmiyosan uyarayım dedim yerimseniben

Canım çok geçmiş olsun, inşallah biran önce bebeğine kavuşursun.
Soğan suyu küründen haberin varmı ? Çok olumlu sonuçları varmış, pko için ne kadar etkilidir bilemem ama, ibrahim saraçoğlu nun önerdiği bir kür, hatta bizim gruptan bijoux yapmış kistini yok etmek için çok da iyi sonuç almış, benimde öyle kistik sorunlarım var bende başlıyacağım önümüzdeki hafta, kürle ilgili açıklamaları okuduğumda pko için de çok etkili olduğunu okumuştum
saol canım güzel dileklerin için çok tşk ederim
biliyorum canım kullanan arkadaşlar var bende kullanıcam bu ay ilaç tedavisi görüyorum onun için başlamak istemedima a olmazsa önümüzdeki ay başlıyacam hem soğan suyuna hemde incir kürüne benim rahatsızlığımla ilgili herikiside çok faydalıymış önümüzdeki ay deniyecem hem ozaman kadar 3-5 kiloda veririrm dahafaydalı olur

ben geldim cnm çok sıkkın arkadaşlar...kilo verenleri kutluyorum...ama ben mahvoldumsenağlama

kızımı fizik tedaviye kabul etmediler....sabah sekizden beri aşşağı yukarı öldüm resmen...ordaki kitleyi emarda görmek istiolar ne olduğunu bilmeden fizik tedaviye başlayıp sakatlık yaratmak istemiolar...çocuk olunca akan sular duruo dediler....emar merkezleri olmaz durmaz orda çekemeyiz diyolar...nasıl yapıcam kızımın bacağı öle mi kalıcak...15 dk için anesteziden bahsedildi...doktor operasyon bile gerekebilir dedi...çok üzgünüm yaaaaaaaa 1 haftadır koşturuyorum dahada koşacaz sanırım...çocuk yürüyemiyor hastanelerde nasıl offffff
merhaba ben çok üzüldüm allah yardımcınız olsun keşke elimizden gelen birşey olsaydı inşallah kızınız bir an önce iyleşirde sizde bunları yaşamamış gibi olursunuz
bunu yapanları muhahkkak şikayet edin arkasını bırakmayın küçük bir çoçuğa bunu yaşatmanın ne demek olduğunu ögrensinler çok ama çok geçmiş olsun

arkadaşlar sabahtan beri ev işi yapıyorum öldüm yaa. ara sıra geldim baktım buraya ama şu an bitmiş vaziyetteyim. ama yıkılmiiiicaaaam, akşam yürüyüşüme çıkıcaaaaaaam. her yerim kopuyo ama bu hafta 60 lı rakamları görmek için çok sıkmayı planlıyorum. sabah akşam yürümeye ve asla kaçamak yapmamaya dikkat edicem. şimdi çıkıyorum, markete gidip gezeyim hem de birkaç ihtiyacımı alayım yürüyerek gidip gelicem tabi toplam 1.5km falan ediyomuş eşimin dediğine göre. gene çok konuştum -tatlicadiarzu-

ama ben kallisimi ve zenanımı özledim senağlama

Selam kızlar ben geldim
Sportiecim yediklerine baktım her zamanki gibi güzel görünüyor maşallah kaçırmıyosun devam canım .
ılter canım seninkinede baktım azimle devam arkadaşım sakın aç kalmamaya bak . diyet yapmak yada kilo vermek asla aç kalmak değildir. özellikle yüksek kilodaysan ona göre dikkat.

Hcr35 arkadaşımız yanılmıyosam ayda bir gübü kullandıydı ama o size detaylı açıklamayı yapar sanırım .
xTABu cum bencede şikayet etmekle iyi yapmışın o kadar başı boş sanmasınlar kendini. bebeişin içinde tek rar geçmiş olsun canım ya

Kallisimin net sorunu hala çözülmedi gerizekalı adamlar telefon hatnı hiç hareket yok diye kapamışlar kallisimde tekrar başvumuş telefon için gelip bağlamalarını bekliyor anlıyacağınız bu iş bugun hallolmasza pazartesiye de kalabilir off:((

Melisim canın saolsun bitane yetiştik ve hallettik saolsun aebnimde ilgilenmiş:)

selam kızlar,
ben de sporumu yaptım mehalimle telefonda konuşurken ,ohh insan sporunu yapınca çok rahatlıyor. alkisalkisalkis
hemen bugün yediklerimi yazayım canzi ve reyhan ablam a...

sabah : 2 dilim kepek ekmeği,salatalık domates ,peynir,1 tatlı kaşığı reçel

ara: 1 küçük tabak kepekli makarnalı salata

öğlen: 1 tabak kuru fasulye,1 dilim kepekli ekmek, 2 kaşık yoğurt,1 bardak çamlıca light gazoz

akşam:(yemedim henüz) 1 tabak ıspanak,bir kase yoğurt,1 dilim ekmek

ara: 1 meyve

gece: meyveli light yoğurt veya süt (henüz karar vermedim)

canım kaydirigubbakcemile3:nazar: maşallah sana çok güzel durmak yok yola devam canım
günaydın arkadaşım geçmiş olsun ne için çektiriyosun allah korusun birşey yoktur inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. dualarımız seninle....
canım bebek tedavisi için istenen birşey tüplerin açıkmı tıkalımı olduğuna bakılıyor canım sağolasın canım allaha şükürler olsunki rahat geçti sonucu pazartesi çıkcak tüpler açık gibi dedi ama bakalım
canım merhaba inşallah iyi sonuçla dönersin hiç korkma arkadaşlardan çok çektiren car okadar kötü birşey değil belki bende çektirecem yakında ama birazdaha beklemek istiyorum bende hayırlısı olsun canım
çok teşekkürler canım evet zor geçmedi allaha şükürler olsun sonuç pazartesi bakalım hayırlısıyla onuda alayım aşılama tedavisine geçilecek canım senin içinde hayırlısı olsun canım
ben geldim cnm çok sıkkın arkadaşlar...kilo verenleri kutluyorum...ama ben mahvoldumsenağlama

kızımı fizik tedaviye kabul etmediler....sabah sekizden beri aşşağı yukarı öldüm resmen...ordaki kitleyi emarda görmek istiolar ne olduğunu bilmeden fizik tedaviye başlayıp sakatlık yaratmak istemiolar...çocuk olunca akan sular duruo dediler....emar merkezleri olmaz durmaz orda çekemeyiz diyolar...nasıl yapıcam kızımın bacağı öle mi kalıcak...15 dk için anesteziden bahsedildi...doktor operasyon bile gerekebilir dedi...çok üzgünüm yaaaaaaaa 1 haftadır koşturuyorum dahada koşacaz sanırım...çocuk yürüyemiyor hastanelerde nasıl offffff
canım benim ya bir yanlış yapılan iğne nelere maloldu allah yardımcın olsun inşallah allahım kzızının biranönce şifasını versin inşallah hakkınızda hayırlısının versin allahım kızına sağlık sıhhat versin tatlım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok teşekkürler canım evet zor geçmedi allaha şükürler olsun sonuç pazartesi bakalım hayırlısıyla onuda alayım aşılama tedavisine geçilecek canım senin içinde hayırlısı olsun canım
inşallah temiz çıkar canım aşılamada başarılı geçer inşallah çatlatma iynesi vurulacakmısın canım eğer vurulacaksan ovalite diye bir iyne varmış o çok iyi diyorlar onu iste dr den inşallah tez zamanda hamile haberlerini alırız canım

Selam kızlar ben geldim
Sportiecim yediklerine baktım her zamanki gibi güzel görünüyor maşallah kaçırmıyosun devam canım .
İlter canım seninkinede baktım azimle devam arkadaşım sakın aç kalmamaya bak . diyet yapmak yada kilo vermek asla aç kalmak değildir. özellikle yüksek kilodaysan ona göre dikkat.

Hcr35 arkadaşımız yanılmıyosam ayda bir gübü kullandıydı ama o size detaylı açıklamayı yapar sanırım .
xTABu cum bencede şikayet etmekle iyi yapmışın o kadar başı boş sanmasınlar kendini. bebeişin içinde tek rar geçmiş olsun canım ya

Kallisimin net sorunu hala çözülmedi gerizekalı adamlar telefon hatnı hiç hareket yok diye kapamışlar kallisimde tekrar başvumuş telefon için gelip bağlamalarını bekliyor anlıyacağınız bu iş bugun hallolmasza pazartesiye de kalabilir off:((

Melisim canın saolsun bitane yetiştik ve hallettik saolsun aebnimde ilgilenmiş:)
saol canım benim bende seninle aynı fikirdeyim aç kalarak zayıflanacağına inanmıyorum ben normalde ekmek hiç kullanmam desen yeridir ama rejim yaparken nerdeyse bir ekmek yiyiroum dietisyenim öyle öğretti onun dediklerini uyguladım ve kilo verdim aynı şeyleri uyguluyorum şuanda verebileceğimede inanıyorum açta kamıyorum

bijoux cum bu nazar boncuğu senin için :nazar:
süpersin azmine hayranım, haziranı 60'larla karşılayacaksın
canım teşekkür ederim Şeniz asıl ben senin azmine hayranım. o kilolarda olsaydım diyet yapar mıydım hiç bilmiyorum valla -tatlicadiarzu-

ben bugünün raporunu vereyim de eşime teslim edeyim bilgisayarı,

sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 7 zeytin
ara: 2 ceviz içi, 10 kuru üzüm (bu ara öğün çok hoşuma gitti ya benim 2 gündür)
öğlen: 1 tabak etsiz, az yağlı, az salçalı, az tuzlu, şehriyeli yeşil mercimek yemeği, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: yapamadım (dışardaydım)
akşam: yemicem

saat 7-8 gibi tarçınlı sütümü içerim. buralarda bir yerlerde okumuştum. tarçın yiyince beyin tatlı yedi bizimki diyomuş :roflol: o öyle zannetsin di miii. zaten hiç acıkmıyorum sütümü içtikten sonra.

gelelim aktivitelere, sabah 45 dk (yağmur azizliği ,1 saat olamadı) yürüyüş, dönüşte deli gibi ev işi, akşam üstü 45 dk yürüyüş. tam eve geldim bitmiş bir halde eşim hadi pazara dedi. en büyük zevklerimizden biridir beraber pazara çıkmak. bi de pazar yaptık geldik yani. yine oturmicam yarın için kek yapıcam şimdi, sonra doğum gününe gidicez. orda da oturamam yardım falan :bbo: sanırım yine akşam yattığım yerde kalıvericem -tatlicadiarzu- hergünüm böyle geçse 1 ayda tığ gibi olurum valla kaydirigubbakcemile3

kızlar nerdesiniz ya buralar hiç böyle sessiz sakin olmazdı ben burda tek başıma kaldım
tek başıma korktum aha işte bende gidiyom.

mehalim kusura bakma tatlım nete ancak girebildim. Çok sağol sen de ilgilenmişsin.
Toplantım bitti döndüm eve kızım hastalanmış onunla ilgilendim falan.
çok öpüyorum.

Back
X