- Konu Sahibi Cherry Mom
- #10.041
günü devirdik ben ancak gelebildim..sportim bayıldım sana ama zaten foto görmesemde gözümde canlandırmıştım o halini...sevgili arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar
yarın görüşmek üzere
ne şahana bir olay olurdu... bende koşa koşa gelirdim vallaha.. bijo bana bir saat.. ya ama şeye şaşırdım biz istanbula arabayla 4 yada 4,5 saatte gidiyoruz izmir dahamı az...neeee reyhan abla buraya mı geleceksinnn delikafadulden valla haber vermezsen üzülürüm bak. hemen özelden telefon numaramı yazıyorum sana. evet izmire çok yakınız. biz arabayla 3 saatte gidiyoruz. eğer uğrarsanız kallisim de gelicekti yazın bir gün buraya. ayarlarsak o da gelir görüşürüz yaa di mi di miii delikafadulden kütahyayı ben sevmiyorum ama gezilecek güzel yerleri var reyhan ablam. gel pişman olmazsın. çanak çömlek falan alırsın hem kaydirigubbakcemile3
aman halimizi sormayın.. şimdi şöyle düşünün .. diyette ne kadar konu var aklınıza getirin mesela sağlıklı beslenme mesela diyet listeleri mesela mesela mesela laelaelaelaelae her konuya tek tek bakılıp içi açılıyor ve alıntı yapılmışsa nereden alıntı yapıldığı yazılıyor...birde buna yeni böşümümüzüde ekleyin dikiş nakış vs... kaç gün sürecek... ama alıntı aldığınız adresi yazmadan konu açarsanız küserim söliyim:roflol:kallisim dinlen tabi. o kadar mesaj :bbo:valla işiniz zor![]()
canım inan bende fikir yokkızlar yemekten önce 20 dk sonra da 15 dak yürüdüm..?