Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevgili arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar
yarın görüşmek üzere
günü devirdik ben ancak gelebildim..sportim bayıldım sana ama zaten foto görmesemde gözümde canlandırmıştım o halini...

neeee reyhan abla buraya mı geleceksinnn delikafadulden valla haber vermezsen üzülürüm bak. hemen özelden telefon numaramı yazıyorum sana. evet izmire çok yakınız. biz arabayla 3 saatte gidiyoruz. eğer uğrarsanız kallisim de gelicekti yazın bir gün buraya. ayarlarsak o da gelir görüşürüz yaa di mi di miii delikafadulden kütahyayı ben sevmiyorum ama gezilecek güzel yerleri var reyhan ablam. gel pişman olmazsın. çanak çömlek falan alırsın hem kaydirigubbakcemile3
ne şahana bir olay olurdu... bende koşa koşa gelirdim vallaha.. bijo bana bir saat.. ya ama şeye şaşırdım biz istanbula arabayla 4 yada 4,5 saatte gidiyoruz izmir dahamı az...

kallisim dinlen tabi. o kadar mesaj :bbo:valla işiniz zor :nazar:
aman halimizi sormayın.. şimdi şöyle düşünün .. diyette ne kadar konu var aklınıza getirin mesela sağlıklı beslenme mesela diyet listeleri mesela mesela mesela laelaelaelaelae her konuya tek tek bakılıp içi açılıyor ve alıntı yapılmışsa nereden alıntı yapıldığı yazılıyor...birde buna yeni böşümümüzüde ekleyin dikiş nakış vs... kaç gün sürecek... ama alıntı aldığınız adresi yazmadan konu açarsanız küserim söliyim:roflol:

kızlar yemekten önce 20 dk sonra da 15 dak yürüdüm..?
canım inan bende fikir yok:delphin: kalmadı... ama bir hayırlı olsun ve kolay gelsin kalmış cebimde onuda sana vereyim dahada kimse bir şey istemesin...alkisalkisalkis

kallişim senin canın sağolsun canım.. iyigeceler

mersa canım çok yememişsin ama düzensiz yemişsin..öğlen az olmuş mesela..öğleden önceki aran da kahvaltıyı zayıf yapman dolayısıyla bir nevi devam kahvaltısı olmuş...
bu listenin üzerine tavsiyem,zamanında ve gerekli besinleri yersen böyle düzensizlikler oluşmaz.
örneğin sabah kahvaltında 2 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,bir kaç zeytin yeseydin -ki 88 kilo birinin bu kadar zayıf kahvaltı yapması son derece yanlış- aran sadece bir meyveden veya bir iki kepekli bisküviden oluşabilirdi...naçizhane fikrim canım...

amaaan biraz orayi burayi dolastim kizlar gelmis gitmis
ben yarin spotiylen diyete basliyom bakalim ne sonuc cikacak bide gecen ay reglim gelmedi bu ay gelir insallah onunda sisligi var tartiya cikmaya korkuyom bugunlerde bide duzensiz bir hafta sonu gecirdigim icin hic tartilasim yok ama sabah tartilip diyete oyle basliyayim ne kadar fayda edecek bakayim
bide benimde bir gorevim vardi unutmadim salata tarifleri verecektim size onlri bulayim bir an once
yaringobus hareketlerimede basliyom biraz izinliydim izini bitirdimne yapip yapip hareketlerime devam etmeliyim yoksa coook zaman kaybedecem
biraz once basari oykulerine baktimda gaza geldim kendimi toparlamam lazim kilolari vermem laziim
herkeze iyi geceler yrin gorusuruz

iyi geceler hekese,
Ben 10 gün şehir dışında olacağım. Hepinizi çok öpüyorum, yolculuk Erzuruma (bir kongre var). Umarım kiilo almadan gelirim. Hepinizi çok öptüm.

ne şahana bir olay olurdu... bende koşa koşa gelirdim vallaha.. bijo bana bir saat.. ya ama şeye şaşırdım biz istanbula arabayla 4 yada 4,5 saatte gidiyoruz izmir dahamı az...
kallisim istanbula biz de 3,5-4 saatte gidiyoruz. bi de eşim uçar benim biraz ondan da kaynaklanıyor ama izmire biz sizden daha çabuk gideriz. siz ankaraya yakınsınız biz izmire. ondan kısa sürüyor bizim yol. aslında burası güzel bir konumda. istanbul izmir ankara ve antalyanın tam ortasındayız. her yer yakın yani.. ama ben hiç sevmiyorum burayı o ayrı :1closedeyes:
iyi geceler hekese,
Ben 10 gün şehir dışında olacağım. Hepinizi çok öpüyorum, yolculuk Erzuruma (bir kongre var). Umarım kiilo almadan gelirim. Hepinizi çok öptüm.
iyi yolculıklar meliscim, kendine iyi bak kilo almadan gel olur mu a.s.

herkeslere günaydın a.s.
yürüyüşe gitmeden önce bir bakayım dedim sevgili takımımaa Şeniz

mehalim korktum :1ninca: ne oldu diye sormuyorum :1ninca: sakinleşince zati yazarsın sen :teselli:

gelelim dünkü raporuma..
sabah: 2 dilim kepek ekmek, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık
ara: 2 ceviz, 7 kuru üzüm
öğlen: 1 tabak az yağlı, az salçalı ıspanak yemeği, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
ara: 1 form bisküvi
akşam: yarım yağlı süt, form bisküvi ve tatlandırıcı ile yapılmış irmik tatlısı 2 dilim.. (arkadaşlar nefis oluyor, hesaplamalarıma göre 1 dilimi 80 kalori falan ediyor. tatlısız durmaktan çok çok daha iyidir. merak edenlere nasıl yaptığımı anlatabilirim. regl gözü dönmüşlüğüme süper çare oldu)

2 litre su, 2 slim çayı, 1 yeşil çay. hay allah sarmısak yutmayı gene unuttum dün :bbo: akşamüstü de 1 saat 40 dk yürümüşüm ama öldüm :bbo: eve geldiğimde sürünüyodum nerdeyse :roflol:

günaydın sevgili takımım,

xtabucum ne yaptın seni merak ettim canım

bijoux cum bugün başlıyorum şok diyetime şok şok şok !!!

Güünaydın canlarım okuldayım bilgisayardersinde dün resimler felan konmuş ilk defa ben kaçırdım bu seferdee üzüldüm gerçekten

günaydın mehalimcim ,

ben koydum resim orda da duruyor öyle:roflol::roflol:

valla dün öğlen gibiydi saat herhalde canım hangi sayfa hatırlamıyorum valla ya

Tabucum vallaha yazdıklarını okudukça nasıl üzülüyorum bebemizee canım ya ben ilk mr çektirdiğimde nasıl ağlamıştım bebem benim nasıl dayanacak açlığa filan off yaa allah yardımcın olsun
tşk ederim ablacım...aynen dünü sokaklarda onu oyalayarak geçirdim...zamanı geldi gittik...bende kendimi çok sıkmışım...yanımda narkozu verdiler o halini görünce bayılıcaktım az daha kendimi dışarı zor attım...kayınpederim ağlama dedi...sinirlerim bu aralar acaip laçka...
canım ya allah yardımıcınız olsun elbet sen kalbini ferah tut hiç birşey olmıyacak allahın izniyle kızında biran önce sağlığına kavuşacak merak etme allahım senin çektiğin sıkıntıların elbet mükafatını verecek canım allaha dua et hayırlısını ondan iste canım :Saruboceq::Saruboceq:
kurbanınızıda allah kabul etsin canım :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım inşallah...amin canım...siz böle yazınca destek olunca sıkıntılarım hafifliyo...giremediğim zmnlar aklıma sizler geliyorsunuz arıyorum sizleri...desteğe çok alıştım sanırım...
tabucuğum Allah yardımcın olsun canım...
amin sağol canım...
tabu canim benim dua ediyouz sana ve kizina . elimizden baska sey gelmiyor. allah sabir versin. yar ve yardimciniz olsun güzelim. kestiginiz kurbani allah kabul etsin.
Allah razı olsun ablam benim...daha başka ne yapçaksınız...tek ihtiyacım olan o güzel dualarınız...onlarıda sizden alıyorum...narkoz olayınıda çok şükür atlattık...kurban için de tşk ederim amin inş kabul olmuştur....
günaydın sevgili takımım,

xtabucum ne yaptın seni merak ettim canım

canım çok teşekkür ederim...dün kendimde değildim desem yeridir...hala çektirip çektirmeme konusunda gidip geliyordum...bide nette okuduğum haberler canımı bi hayli sıktı...ama başa gelecekse yapacak bişi yok dedim...çektirmedende kızımı sağlığına kavuşturmama imkan yok dedim...çocuk 8 saat aç kaldı...onun acıktım die ağlamasına dayanamıyordum artık...canı ne çekiyorsa saydı...bende alıcam annem alıcam bi tanem ilaç vercekler ondan sonra diye diye emar saatini zoruna getirdim... (baktım ben otururken mutfağa gizli gizli gidip bişiler yemeğe çalışıodu..bende dışarı çıkardım oyaladım)

hatta yetkiliye gidip ne zmn alıcaksınız çocuk açlıktan ölcek 8 saatir aç diyince hemen yanlarına aldılar...oyaladılar...o sıra damar yolunu falan açtılar...emar makinesinin üstüne koyup iğneyle narkozu verdikleri an sinirlerim artık dayanmadı...ağzını 1 karış açtı nefes almıo sandım bi an...başında 3 görevli vardı dedim "o nefes alacak mı alıyor mu?" dediler sorun yok alıyor...endişemi görüp dışarı çıkardılar beni...20 dk geçmedi bana.kapının önünden ayrılmadım..ama ayılması çok zor oldu...uyanmak istemedi...başım dönüyor diyip durdu...eve geldiğimizde de bir yemek yedi şok oldum...çocuğumu kıtlığa sokmuşlar resmen...alışık değil yavrum...sonra babanesinin bahçesi için tutturdu...onunla beraber bende elinden tutup peşinden koştum...dengesini tam sağlayamıyordu...1-2 saat sersem gibiydi....şimdi çok şükür iyi...su an için en korktuğum narkozdu...onu atlattım bundan sonra ne olur ne çıkar bilemiyorum ama...hiçbişi çıkmamasını diliyorum...yavrumda bende çok hırpalandık....daha fazlasını istemiyorum...perşembe günü sonuçları alıp doktora göstericem...ona göre tedavi düşünecekler artık...

size yediklerimin raporunu veremiyorum çünkü kızla birlikte bende aç kaldım...fırsat bulupta yiyemedim...düzensiz oldu...8 de kahvaltı edip taaa akşam 8 e kdr aç kaldım yani..

haftaya düzene girerim inşallah...

bu sabah tartıldım ki şu şok diyetin sonunda ne olucak tam anlıyım diye.
İlk şokumu yaşadım 3 kere tartıya çıksam da sonuç değişmedi, 58,500 :1shok:
bari cuma yarışmasında fazla çıkmıyım :roflol:

bu sabah 1 greyfurtumu yedim (yarım yazıyor listede ama ilk kaçamak )
şimdi de 1 dilim kepek ekmeği üzerine fıstıkları dizdim al sana fıstık ezmesi
1 bardak tek şekerli çay

nefes alsam yazıcam buraya şu şok diyet napıyormuş hep bereaber görelim

a.s.günaydın arkadaşlarım yürüyüşden geldim bütün işlerim durmasına rağmen önce buraya uğramadan hiç bir işe başlıyamıyorum .siteye girip sizlerle bişeyler paylaşmazsam güne eksik başladığımı hissediyorum. beklesin işlerim dimi kızlar gününüz güzel olsun. inşallah kimsede bir sorun yoktur hepinizi öpüyorum..:kahve:

amanin :1shok: ben seni hiç sarı saçlı hayal etmemiştim yafff delikafadulden aceba neden .şok geçirdim resmen ben böylee esmer bişi bekliyomuşum meğersem :roflol: Bu arada görüntün gerçekten zayıfa yaklaşmış artıkın bilmem anlatabildimmi işte ben 50 doğru yaklaşsam öyle olacak

tşk ederim ablacım...aynen dünü sokaklarda onu oyalayarak geçirdim...zamanı geldi gittik...bende kendimi çok sıkmışım...yanımda narkozu verdiler o halini görünce bayılıcaktım az daha kendimi dışarı zor attım...kayınpederim ağlama dedi...sinirlerim bu aralar acaip laçka...

inşallah canım inşallah...amin canım...siz böle yazınca destek olunca sıkıntılarım hafifliyo...giremediğim zmnlar aklıma sizler geliyorsunuz arıyorum sizleri...desteğe çok alıştım sanırım...

amin sağol canım...

Allah razı olsun ablam benim...daha başka ne yapçaksınız...tek ihtiyacım olan o güzel dualarınız...onlarıda sizden alıyorum...narkoz olayınıda çok şükür atlattık...kurban için de tşk ederim amin inş kabul olmuştur....

canım çok teşekkür ederim...dün kendimde değildim desem yeridir...hala çektirip çektirmeme konusunda gidip geliyordum...bide nette okuduğum haberler canımı bi hayli sıktı...ama başa gelecekse yapacak bişi yok dedim...çektirmedende kızımı sağlığına kavuşturmama imkan yok dedim...çocuk 8 saat aç kaldı...onun acıktım die ağlamasına dayanamıyordum artık...canı ne çekiyorsa saydı...bende alıcam annem alıcam bi tanem ilaç vercekler ondan sonra diye diye emar saatini zoruna getirdim... (baktım ben otururken mutfağa gizli gizli gidip bişiler yemeğe çalışıodu..bende dışarı çıkardım oyaladım)

hatta yetkiliye gidip ne zmn alıcaksınız çocuk açlıktan ölcek 8 saatir aç diyince hemen yanlarına aldılar...oyaladılar...o sıra damar yolunu falan açtılar...emar makinesinin üstüne koyup iğneyle narkozu verdikleri an sinirlerim artık dayanmadı...ağzını 1 karış açtı nefes almıo sandım bi an...başında 3 görevli vardı dedim "o nefes alacak mı alıyor mu?" dediler sorun yok alıyor...endişemi görüp dışarı çıkardılar beni...20 dk geçmedi bana.kapının önünden ayrılmadım..ama ayılması çok zor oldu...uyanmak istemedi...başım dönüyor diyip durdu...eve geldiğimizde de bir yemek yedi şok oldum...çocuğumu kıtlığa sokmuşlar resmen...alışık değil yavrum...sonra babanesinin bahçesi için tutturdu...onunla beraber bende elinden tutup peşinden koştum...dengesini tam sağlayamıyordu...1-2 saat sersem gibiydi....şimdi çok şükür iyi...su an için en korktuğum narkozdu...onu atlattım bundan sonra ne olur ne çıkar bilemiyorum ama...hiçbişi çıkmamasını diliyorum...yavrumda bende çok hırpalandık....daha fazlasını istemiyorum...perşembe günü sonuçları alıp doktora göstericem...ona göre tedavi düşünecekler artık...

size yediklerimin raporunu veremiyorum çünkü kızla birlikte bende aç kaldım...fırsat bulupta yiyemedim...düzensiz oldu...8 de kahvaltı edip taaa akşam 8 e kdr aç kaldım yani..

haftaya düzene girerim inşallah...

canım ya anlattıkların çok zor şeyler büyük kızım bebekken epilepsi nöbetleri geçiriyordu 2 senemiz hep hastanelerde geçti yoğun bakımlarda çok zor. evlat deyince akan sular duruyor senin duygularını yaşadığın korkuları çok iyi anlıyorum ama inşallah sonucu iyi olur bu çektiklerinizi unutursunuz seni ve bebeğini çok öpüyorum.

kallişim senin canın sağolsun canım.. iyigeceler

mersa canım çok yememişsin ama düzensiz yemişsin..öğlen az olmuş mesela..öğleden önceki aran da kahvaltıyı zayıf yapman dolayısıyla bir nevi devam kahvaltısı olmuş...
bu listenin üzerine tavsiyem,zamanında ve gerekli besinleri yersen böyle düzensizlikler oluşmaz.
örneğin sabah kahvaltında 2 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,bir kaç zeytin yeseydin -ki 88 kilo birinin bu kadar zayıf kahvaltı yapması son derece yanlış- aran sadece bir meyveden veya bir iki kepekli bisküviden oluşabilirdi...naçizhane fikrim canım...

canım çok doğru söylüyosun bir öğünde az yiyince diğerleride aksıyor bu gün daha düzenli yapacam tavsiyen için teşekkür ederim arkadaşım.

günaydın mersacım nasılsın . küçük kızın nasıl oda iyimidir acep bende okuldayım zamanımın dolmasına az kaldı .

iyiyim canım saol sizleri görünce cidden daha iyi oluyorum .tombik kızımımı soruyosun o benim büyük kızım zayıf olanda küçük.bu hafta diyetisyenden çok mutlu çıkamadık kilo verememiş ama almamışta belden 1 cm incelmiş,diyetisyeni biraz moralini düzeltti yinede. sbs olduğu için sıkmayalım 2 hafta dedi kilosunu korusun o da yeter diyor .sbs den sonra tekrar hızlandıralım diyor .böyle işte canım .bu sbs bizi iyce gerdi bir atlatsaydık hayırlısıyla...:Saruboceq:

canım koyıyım resmimi de ben biraz o konuda beceriksizim nasıl nasıl koyucam bilemiyorum
eklentiye ekle dedim falan yaptım bişeler ama oldumu hep birlikte görücez

hani bahsetmiştim ya trekking gezisinden bitik halimin resmidir

arkadaşım bende gördüm resmini oooo sen buna kilomu diyosun ben resmimi bir koysam sayfa almaz en az 2 sayfa gerekir .bence gayet güzelsin olduğun yerde muhteşem burası neresi bayıldımya....:lepi:

Back
X