Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar olsun sevgili takımıma.. Şeniz
ama kimse benim soruma cevap vermemiş, kızdım hani biraz..neyse...
:1closedeyes:
canım çok teşekkür ederim...dün kendimde değildim desem yeridir...hala çektirip çektirmeme konusunda gidip geliyordum...bide nette okuduğum haberler canımı bi hayli sıktı...ama başa gelecekse yapacak bişi yok dedim...çektirmedende kızımı sağlığına kavuşturmama imkan yok dedim...çocuk 8 saat aç kaldı...onun acıktım die ağlamasına dayanamıyordum artık...canı ne çekiyorsa saydı...bende alıcam annem alıcam bi tanem ilaç vercekler ondan sonra diye diye emar saatini zoruna getirdim... (baktım ben otururken mutfağa gizli gizli gidip bişiler yemeğe çalışıodu..bende dışarı çıkardım oyaladım)

hatta yetkiliye gidip ne zmn alıcaksınız çocuk açlıktan ölcek 8 saatir aç diyince hemen yanlarına aldılar...oyaladılar...o sıra damar yolunu falan açtılar...emar makinesinin üstüne koyup iğneyle narkozu verdikleri an sinirlerim artık dayanmadı...ağzını 1 karış açtı nefes almıo sandım bi an...başında 3 görevli vardı dedim "o nefes alacak mı alıyor mu?" dediler sorun yok alıyor...endişemi görüp dışarı çıkardılar beni...20 dk geçmedi bana.kapının önünden ayrılmadım..ama ayılması çok zor oldu...uyanmak istemedi...başım dönüyor diyip durdu...eve geldiğimizde de bir yemek yedi şok oldum...çocuğumu kıtlığa sokmuşlar resmen...alışık değil yavrum...sonra babanesinin bahçesi için tutturdu...onunla beraber bende elinden tutup peşinden koştum...dengesini tam sağlayamıyordu...1-2 saat sersem gibiydi....şimdi çok şükür iyi...su an için en korktuğum narkozdu...onu atlattım bundan sonra ne olur ne çıkar bilemiyorum ama...hiçbişi çıkmamasını diliyorum...yavrumda bende çok hırpalandık....daha fazlasını istemiyorum...perşembe günü sonuçları alıp doktora göstericem...ona göre tedavi düşünecekler artık...

size yediklerimin raporunu veremiyorum çünkü kızla birlikte bende aç kaldım...fırsat bulupta yiyemedim...düzensiz oldu...8 de kahvaltı edip taaa akşam 8 e kdr aç kaldım yani..

haftaya düzene girerim inşallah...

ah yavrum benimm,yazııık yaa... biz 5 saat aç kalınca gözümüz döner,kendimizi kaybederiz... vah çocuğum vah..tabu çok üzüldüm be canım ya,ama başka türlü de öğrenilmiyor işte...
ben aynı şeyleri annemde yaşadım,onu o bayıltmaları,ayılmasının zorluğu..ne ağladım ne üzüldüm..sen minicik yavrunu o halde gördün,çok zordur ! Allah sonunu hayırlara güzelliklere çıkarsın inş bitanem :teselli:

reyhan ablam benim de en büyük dileğim bu Allah tan..bu evde inşallah daha mutlu olmak!
çok teşekkür ederim ablam..

kallişim,dinlen tabii..gönlümüz seninle
allah canım inaşallah istediğin hakettiğin mutluluğu bu evde yaşatır sana canım allah hep yüzünü güldürsün inşallah
canlarım ben yürüyüş yapacağım..hepinize iyi akşamlar diliyorum.öpüyorum

gitmeden bugün yediklerimi yazayım :

sabah: çok az sucuklu yumurta(eşime yapmıştım,3-4 kere uzandım) 2 dilim kepekli ekmek,2 zeytin,domates salatalık

ara:1 muz

öğlen: 1 kase çikolatalı nesfit,1 bardak süt ile

ara:yok (fırsat bulamadım)

akşam: 1 tabak bezelye yemeği(susuz,suyunda kalıyor yağı,daha iyi oluyor..bilmeyenler için,diyetisyen söylemişti) 3 kaşık pirinç pilavı, salata

ara: biraz kiraz ve malta eriği yemeyi düşünüyorum

gece: süt ya da çilekli yovita
canım yediklerin gayet iyi ama muz meyva olarak en kalorili olanlardan diye biliyorum yemek gerekirsede yarım yemek lazım yemeklerin susuz yenmesi gerektiğ doğru yağ bakımından suyunda daha çok yağ şçerdiği için dediğin gibi canım
kızlar yemekten önce 20 dk sonra da 15 dak yürüdüm..şimdi size birşey soracağım..
hani günlük 45 dk, 60 dk yürüyüşler yaparız ya..ben bunu öğün sonralarına 15 er dk şeklinde uygulasam nasıl olur?
örneğin kahvaltıdan sonra 20 dk
öğleden sonra 20 dk
akşam dan sonra 20 dk şeklinde... fikirlerinizi almak istiyorum,hepinizin?
canım bende nabız atımın yükseldikten sonra yağ yaktığımızı biliyorum o yüzden koşubandında benim için diyorum 20 dk dan sonra nabız atışım hzılanıyor ve terlemeye başlıyorum bende tek seferde 1 saat gibi yürümek daha çok yararlı diye biliyorum
tşk ederim ablacım...aynen dünü sokaklarda onu oyalayarak geçirdim...zamanı geldi gittik...bende kendimi çok sıkmışım...yanımda narkozu verdiler o halini görünce bayılıcaktım az daha kendimi dışarı zor attım...kayınpederim ağlama dedi...sinirlerim bu aralar acaip laçka...

inşallah canım inşallah...amin canım...siz böle yazınca destek olunca sıkıntılarım hafifliyo...giremediğim zmnlar aklıma sizler geliyorsunuz arıyorum sizleri...desteğe çok alıştım sanırım...

amin sağol canım...

Allah razı olsun ablam benim...daha başka ne yapçaksınız...tek ihtiyacım olan o güzel dualarınız...onlarıda sizden alıyorum...narkoz olayınıda çok şükür atlattık...kurban için de tşk ederim amin inş kabul olmuştur....

canım çok teşekkür ederim...dün kendimde değildim desem yeridir...hala çektirip çektirmeme konusunda gidip geliyordum...bide nette okuduğum haberler canımı bi hayli sıktı...ama başa gelecekse yapacak bişi yok dedim...çektirmedende kızımı sağlığına kavuşturmama imkan yok dedim...çocuk 8 saat aç kaldı...onun acıktım die ağlamasına dayanamıyordum artık...canı ne çekiyorsa saydı...bende alıcam annem alıcam bi tanem ilaç vercekler ondan sonra diye diye emar saatini zoruna getirdim... (baktım ben otururken mutfağa gizli gizli gidip bişiler yemeğe çalışıodu..bende dışarı çıkardım oyaladım)

hatta yetkiliye gidip ne zmn alıcaksınız çocuk açlıktan ölcek 8 saatir aç diyince hemen yanlarına aldılar...oyaladılar...o sıra damar yolunu falan açtılar...emar makinesinin üstüne koyup iğneyle narkozu verdikleri an sinirlerim artık dayanmadı...ağzını 1 karış açtı nefes almıo sandım bi an...başında 3 görevli vardı dedim "o nefes alacak mı alıyor mu?" dediler sorun yok alıyor...endişemi görüp dışarı çıkardılar beni...20 dk geçmedi bana.kapının önünden ayrılmadım..ama ayılması çok zor oldu...uyanmak istemedi...başım dönüyor diyip durdu...eve geldiğimizde de bir yemek yedi şok oldum...çocuğumu kıtlığa sokmuşlar resmen...alışık değil yavrum...sonra babanesinin bahçesi için tutturdu...onunla beraber bende elinden tutup peşinden koştum...dengesini tam sağlayamıyordu...1-2 saat sersem gibiydi....şimdi çok şükür iyi...su an için en korktuğum narkozdu...onu atlattım bundan sonra ne olur ne çıkar bilemiyorum ama...hiçbişi çıkmamasını diliyorum...yavrumda bende çok hırpalandık....daha fazlasını istemiyorum...perşembe günü sonuçları alıp doktora göstericem...ona göre tedavi düşünecekler artık...

size yediklerimin raporunu veremiyorum çünkü kızla birlikte bende aç kaldım...fırsat bulupta yiyemedim...düzensiz oldu...8 de kahvaltı edip taaa akşam 8 e kdr aç kaldım yani..

haftaya düzene girerim inşallah...
canım allaha şükürler olsun ki birinc zor olan kısmı atlattın inşallah sonuçarda temiz çıkar ve kızın en kısa zamanda sağlığına kavuşur canım
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çukulatacım dünkü raporum

sabah eti form 6 adet bir bardak açık şekersiz çay (biliyorum çok kötü bir kahvaltı ama iş yerinde bu kadar oldu akşamdan evde hazırlamıyınca ne bulduysam onu yedim )))
öğle bir kase çorba
2 adet etimek
salata

ara bir kayısı ve aktivya

ara 3 adet sunta bir portakal suyu

akşam salata yoğurt
1 kase çorba
1 dilim kepekli ekmek

arkadaşım bende gördüm resmini oooo sen buna kilomu diyosun ben resmimi bir koysam sayfa almaz en az 2 sayfa gerekir .bence gayet güzelsin olduğun yerde muhteşem burası neresi bayıldımya....:lepi:

canım teşekkür ederim,

trekkinge gidiyorum diye bahsediyordum ordan bi fotoğraf bu. Ağva yakınlarında göksu deresi boyu yürüdük, çok güzel yerler var, oralardan bir kare

günü devirdik ben ancak gelebildim..sportim bayıldım sana ama zaten foto görmesemde gözümde canlandırmıştım o halini...

kalliscim teşekkür ederim canım, mehalimi gördüm ama seni göremedim yaa merak ediyorum

bijoux cum bugün başlıyorum şok diyetime şok şok şok !!!
cık cık cık şok şok şok diyosun da ilk öğünden kaçamak yapılır mı yaa :roflol::roflol: hadi bakalım kolay gelsin takibimdesin ona göre :1ninca:

bijoux sanada günaydın canım ben çıkyorum iyisindir inşallah hepinizi öpüyorum.kaydirigubbakcemile3
günaydın canım iyiyim sen de iyisindir umarım :1hug:

yürüyüşten geldim. stadı kapatmışlar, maç varmış. ben de merkezde yürüdüm. insanlar işe gidiyolardı bakıyolar böyle bön bön sabah sabah bu kız napıyo yatsın uyusun deli midir nedir gibilerinden :roflol: burda gelenek çok geç kalkmak, genelde 11-12 yani.. neyse 50 dk yürüdüm geldim. çıkmadan yarım salatalık yemiştim ama yine de çok acıkmışım kahvaltımı yaptım evde de hiç iş yok bakınıyorum öyle. birazdan balkona çıkıp biraz ders çalışayım.

çikolatacım ben de yazıcaktım 20 dk dan sonra yağ yakılıyor benim bildiğim diye ama canzicim cevap vermiş yerimseniben

bijoux cum sorma ya,

ilk öğünden sen miktarları arttır, sonumuz hayır olsun:roflol:

saate bakıp duruyorum, muhteşem öğle yemeği menüm çok kuvvetli :roflol::roflol::roflol:

tabum zor birgun gecirmissin canim bide guzel sonuc aldinizmi bitti say allah cocuklarimiza saglik selamet versin insallah cocugun sagligina kavussunda bir iki gun yazmayiver yediklerini ben kac gundur yazmiyorum baksana yazicam artik bugunden basliycam
sportim bende basladim bugun sok diyete sekersiz cayimi kepek ekmegimi fistik ezmsinide yedim evde greyfurt yoktu onu bosverdim simdi boyle yazayim gece topluca yazmayi dusunuyorum
bijom yediklerin iyiymis tatli isi dedgin gibi iyi olabilir ama mesela ben bir baslasam devami gelir tabagi bitirmeden rahat edemem onun icin hic yememyi tercih ediyorum gecen yil yine boyle rejimin ikinci ucuncu gunuydu bir arkadasa gittik maroken kendisi onlarinda tatlilari mesurdur bana bir tabak doldurdu bende dedim rejimdeyim lutfen bir dilim al dedi bende dayanamadim aldim orda fazla yiyemedim tabiii arkadas esim beyendi diye yine bir koca tabak eve goturmemiz icin sardi guya esim yicekti ben esim ertesi gun isten gelene kadar yedim hepsinisonra karnima sancilar basti esim benim hakkimi yedinde ondan diyo iki gun tuvaletten cikamadim onun icin hic baslamayayim ben demii
sen masalah duzenli gidiyon ben gecen haftadaki duzenimi surdurseydim ne guzel olcakti iste ama kendi evinde oklmayinca olmuyo
mmmm daha baska ne yazicaktim ben mersacim bahce islerine daldin bugunlerde heee
benimde bahcem var komsumun verdigi marullari yemeye basladik kizlaaar domates fidelerimde yetisti kayinpederim dikiverdi bahceye bide kucuk turplarim var hani kirmizi beyazli kucuk kucuk oluyoya onlardan ama anca cikiyolar daha ama yagmur cok yaginca sumuklu bocekler bize birakmiyolarki hepsini kemiriyolarben dun aksam foto nasil eklenir onlari baktim iyi zor diyilmis hele esim makinadan bilgisayara aktarsinda bir deniycem eklemeyi bakalim ijnsallah beceririm
bende hep onu yapcam bunu yapcam diyorumda hep erteliyorum buna cok uzluyorum ne zaman yapacaksam bunlari daha hareketlerime yapmadim inip hareketlerimi yapayim ben en iyisi

zenancım valla ben de öyle bir başladım mı bütün tatlıyı yerim ama 2 dilim aldım ötekini buzdolabının görünmeyen yerine koydum. akşam yemeği yapıcam günde 2 dilim bitene kadar. iple akşamı çekiyorum ki akşam olsun da 2 dilim yiyeyim diye :roflol:

xtabuya yazmayı unutmuşum az önce. yaa ne diyim onu da bilemiyorum ki. gözümümün önüne geldi aç bir çocuk annesine acıktım diyor yemek istiyor :çok üzgünüm:Allahım ne kadar zor. canım anestezi ile ilgili netten okudum demişsin de ben ona yazmayı unuttum. bu nette hep kötü şeyler yazıyorlar. hamileyken doktorum bana kızmıştı yeter artık okuma oraları, hep kötü olumsuz şeyler yazıyor orda diye. ben de ameliyat olmadan önce gördüm sakın olmayın bi işe yaramaz yazmış biri, biri anesteziden kalkamayabilirsin yazmış, biri doktor bıçağı oynatısa sakat kalırsın sinirlerin kesilir yazmış :1shok: o yüzden neti okuyosan da çok kaile alma derim ben sana. dedim ya çok anestezi ile mr a giren çocuk gördüm, Allahın izni ile bişey olmaz diyee. şimdiki aşama umarım tedavisi kolay bir durumdur.

sportie öğlen ne var merak ettim :roflol:

allah canım inaşallah istediğin hakettiğin mutluluğu bu evde yaşatır sana canım allah hep yüzünü güldürsün inşallah

canım yediklerin gayet iyi ama muz meyva olarak en kalorili olanlardan diye biliyorum yemek gerekirsede yarım yemek lazım yemeklerin susuz yenmesi gerektiğ doğru yağ bakımından suyunda daha çok yağ şçerdiği için dediğin gibi canım

canım bende nabız atımın yükseldikten sonra yağ yaktığımızı biliyorum o yüzden koşubandında benim için diyorum 20 dk dan sonra nabız atışım hzılanıyor ve terlemeye başlıyorum bende tek seferde 1 saat gibi yürümek daha çok yararlı diye biliyorum

canziciğim yeni evim için bulunduğun iyi dileklere teşekkür ederim a.s.

evet muz kalorili bir meyve ama benim muz yememin nedeni şu ; karnım çok acıkıyor bazen. muz iştahımı kesiyor. o anda muzu yemesem belki bir kaç dilim ekmek veya makarna pilav gibi şeyler yemek isteyeceğim.onları yiyeceğime muz yiyorum canım.sonuçta bir meyve ve içinde çok önemli olan potasyum var.

bu arada soruma verdiğin cevap için de ayrıca teşekkür ederim canım benim... ben de o zaman sabah 30 dk akşam 30 dk yürümeye çalışayım

çukulatacım dünkü raporum

sabah eti form 6 adet bir bardak açık şekersiz çay (biliyorum çok kötü bir kahvaltı ama iş yerinde bu kadar oldu akşamdan evde hazırlamıyınca ne bulduysam onu yedim )))
öğle bir kase çorba
2 adet etimek
salata

ara bir kayısı ve aktivya

ara 3 adet sunta bir portakal suyu

akşam salata yoğurt
1 kase çorba
1 dilim kepekli ekmek

canım kahvaltı haricinde iyi görünüyor. zaten bunu sen de söylemişsin...
akşamları bol salata yemeni öneririm. bir de portakal suyu yerine portakalın kendisini yersen daha iyi olur cnm...

merhaba herkese günaydınlar nasılsınız kızlar

günaydın canım.ben iyiym kendi adıma.taşınma telaşım var.sen nasılsın? nasıl gidiyor sağlıklı beslenme??

canım kahvaltı haricinde iyi görünüyor. zaten bunu sen de söylemişsin...
akşamları bol salata yemeni öneririm. bir de portakal suyu yerine portakalın kendisini yersen daha iyi olur cnm...

günaydın canım.ben iyiym kendi adıma.taşınma telaşım var.sen nasılsın? nasıl gidiyor sağlıklı beslenme??
saol canım çok güzel gidiyor kendimi kuş gibi hafifi hisediyorum şişkinlik felan da yok üzerimde 5 yıl önce giydiğim kıyafetler artık yavaş yavaş olmaya başladı çok mutluyum o yüzden

saol canım çok güzel gidiyor kendimi kuş gibi hafifi hisediyorum şişkinlik felan da yok üzerimde 5 yıl önce giydiğim kıyafetler artık yavaş yavaş olmaya başladı çok mutluyum o yüzden

oooh ne güzel,çok sevindim ... böyle şeyler duymak beni çok mutlu ediyor.
devam edersen inş daha güzel olacaksın canım...

Choclate cım nasılsın bitanem,

ev işini ne yaptın, hallettinmi taşındınmı taşınıyormusun ?

bende şok diyete başladım

sportiem ev işini hallettim ama eşim sorun çıkarıyor.
ev yeni bitmiş,bir takım abonelikleri yok.elektrik su doğalgaz gibi..bunları niye biz yaptıralım ki,kiracı olacağız sonuçta diyor...başka evlere bakalım diyor.bir de bu karar verdiğimiz evin 3 ay boyunca internet bağlantısı olmayacak,henüz alt yapısı bitmemiş. bunu da sorun ediyor. ne bileyim çok bunaldım,birazdan çıkıp bir iki ev daha bakacağız...
diyetin inş işe yarar canım,takip ediyorum.bakalım kaç kg vereceksin...

Merhabalar kuzucuklar delikafadulden
uzun bi aradan sonra gelebildim sonunda :sm_cool:
ama çok kalamayacağım senağlama
evde tadilat var bi kaç gündür bizim, tuvalet banyo mutfak hepsini kırdılar, evde kalamıyorum bi kaç gündür buraya da uğrayamadım hatta şimdi yine bizim kata çıkıyolar o yüzden geçmişi bile okuyamadan gitmek zorundayım...
Haber vereyim dedim, umarım cumaya biter de ben de aranıza dönerim
öpüldünüz acele çıkıyorum

tadilat var demek...
Allah kolaylık versin,zor işler valla.

selam arkadaşlarım 2 gündür mesaj yoğunluğundan sizin msjlarınızı okusamda gerektiği gibi takip edemedim affolaa
çikolatam bişi sormuş ama ben onuda kaçırmışım hatta sportiem resim bie koymuşta ben kaldırdı sanmışım onuda sonra yakalım
Tabucum evladını yaşadıklarını anlatmış onada cevap vermemiş .Mersacım küçük kızın derken bize göre küçük old kasdetmiş:)) bijoux canım senlede muhabbet edemedim
anacım ne olduda koptum ben böyle ama işler hafifledi biraz yeni konuları düzene sokmayla meşguldüm .
Bu arada dar eteğimi diktim bana göre süper oldu artık bi resim çekinip eklerim sizee :))

mehalimcim

avatar değişmiş, niye kızgın öyle bakim, ne güzel çiçeklenmiştin

bende şimdi öğle yemeğimi yedim

1 kutu ton balığı
1 dilim kepek ekmeği

ama işler hafifledi biraz yeni konuları düzene sokmayla meşguldüm .

sen işlerin hafiflediğine eminmisin hahahaa:roflol: daha kontrol etmemiz gereken 2.335.673 adet konu var onları babammı yapacak :roflol: hafta sonunuda geçiririz bak söliyim sana ben demedi deme.

bende sabah işim vardı dışarı çıktım sonra kızımla dışarda kahvaltı kefyi yaptım kızım cuma günü bir haftalığına antalyaya gidiyor tam sınav öncesi iyi olacak inşallah.. işte onunla vakit geçirdim biraz sonra cumaya sarma yapmalıyım yarın herkesi bekliyorum 2 kg yaprak aldım sarma dolma yapmaya davet ediyorum :roflol: bijo senin bahanen olamaz bak yanıbaşımdasın... sarar sarar yeriz anasını satıyım..

xtabucum çok üzülüyorum durumunuza şekerim ama geçecek inşallah kısa bir tadaviyle bir şey çıkmadan atlatacaksınız allahın izniyle.. yavrumm okurken içim tuhaf oldu nasıl dayandı diye... geçmiş oldun inşallah canım bir daha yaşamazsınız bu tür şeyler..

arkadaşlar ben kendimi hiç iyi hissettmiyorum yani ne bileyim bu hafta hep böyleydim zaten neşesiz keyifsiz bıkkın mutsuz.. bugünde kalbim çarpmaya başladı böyle huzursuz bir vucutttayım nasıl anlatsam...

Back
X