- Konu Sahibi Cherry Mom
- #10.061
günaydınlar olsun sevgili takımıma.. Şeniz
ama kimse benim soruma cevap vermemiş, kızdım hani biraz..neyse...
:1closedeyes:
ah yavrum benimm,yazııık yaa... biz 5 saat aç kalınca gözümüz döner,kendimizi kaybederiz... vah çocuğum vah..tabu çok üzüldüm be canım ya,ama başka türlü de öğrenilmiyor işte...
ben aynı şeyleri annemde yaşadım,onu o bayıltmaları,ayılmasının zorluğu..ne ağladım ne üzüldüm..sen minicik yavrunu o halde gördün,çok zordur ! Allah sonunu hayırlara güzelliklere çıkarsın inş bitanem :teselli:
ama kimse benim soruma cevap vermemiş, kızdım hani biraz..neyse...
:1closedeyes:
canım çok teşekkür ederim...dün kendimde değildim desem yeridir...hala çektirip çektirmeme konusunda gidip geliyordum...bide nette okuduğum haberler canımı bi hayli sıktı...ama başa gelecekse yapacak bişi yok dedim...çektirmedende kızımı sağlığına kavuşturmama imkan yok dedim...çocuk 8 saat aç kaldı...onun acıktım die ağlamasına dayanamıyordum artık...canı ne çekiyorsa saydı...bende alıcam annem alıcam bi tanem ilaç vercekler ondan sonra diye diye emar saatini zoruna getirdim... (baktım ben otururken mutfağa gizli gizli gidip bişiler yemeğe çalışıodu..bende dışarı çıkardım oyaladım)
hatta yetkiliye gidip ne zmn alıcaksınız çocuk açlıktan ölcek 8 saatir aç diyince hemen yanlarına aldılar...oyaladılar...o sıra damar yolunu falan açtılar...emar makinesinin üstüne koyup iğneyle narkozu verdikleri an sinirlerim artık dayanmadı...ağzını 1 karış açtı nefes almıo sandım bi an...başında 3 görevli vardı dedim "o nefes alacak mı alıyor mu?" dediler sorun yok alıyor...endişemi görüp dışarı çıkardılar beni...20 dk geçmedi bana.kapının önünden ayrılmadım..ama ayılması çok zor oldu...uyanmak istemedi...başım dönüyor diyip durdu...eve geldiğimizde de bir yemek yedi şok oldum...çocuğumu kıtlığa sokmuşlar resmen...alışık değil yavrum...sonra babanesinin bahçesi için tutturdu...onunla beraber bende elinden tutup peşinden koştum...dengesini tam sağlayamıyordu...1-2 saat sersem gibiydi....şimdi çok şükür iyi...su an için en korktuğum narkozdu...onu atlattım bundan sonra ne olur ne çıkar bilemiyorum ama...hiçbişi çıkmamasını diliyorum...yavrumda bende çok hırpalandık....daha fazlasını istemiyorum...perşembe günü sonuçları alıp doktora göstericem...ona göre tedavi düşünecekler artık...
size yediklerimin raporunu veremiyorum çünkü kızla birlikte bende aç kaldım...fırsat bulupta yiyemedim...düzensiz oldu...8 de kahvaltı edip taaa akşam 8 e kdr aç kaldım yani..
haftaya düzene girerim inşallah...
ah yavrum benimm,yazııık yaa... biz 5 saat aç kalınca gözümüz döner,kendimizi kaybederiz... vah çocuğum vah..tabu çok üzüldüm be canım ya,ama başka türlü de öğrenilmiyor işte...
ben aynı şeyleri annemde yaşadım,onu o bayıltmaları,ayılmasının zorluğu..ne ağladım ne üzüldüm..sen minicik yavrunu o halde gördün,çok zordur ! Allah sonunu hayırlara güzelliklere çıkarsın inş bitanem :teselli: