Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalisciğim bildrimleri biz hazırlaycağız ama şunu bilmiyoru mgeçen hafta ki gibimi olacak acaba yani bütün takımların kinimi düzenleyeceğiz yok değilse ben halledecem bizimkini

ben efeyle bir oturup bir kalktigim icin iki satir yazana kadar tabum sonuclari yazmis canim herseyin hayirlisi insallah rabbim ameliyata gerek kalmadan sifasini verir kizimizin insallah cabuk iyilesip kosup oynar cabuk kiyamam ben ona
yeni gelen arkadaslarim
bhk cocostar hosgeldiniz insallah hep beraber kilolarimizdan kurtulup guzel paylasimlarda bulunuruz
kizlaar bende bugun gelemeyebilirim
takimima basarilaar simdiden

selamlarrrrrrrrrrrrrr a.s.
kilo bildirimimi yapayım önce, hala şiş olmama rağmen:

69,7 :teytey:

bhk ve cocostar hoşgeldiniz canlarım, gelebileceğiniz en doğru yerdesiniz değerini bilin buraların kaydirigubbakcemile3

zenan yani asya valla sen nick değiştirdim yazana kadar farketmemiştim :roflol: bu da güzel olmuş ayrıca kilonu da tebrik ederim demek ki ara sıra böyle şaşırtmak lazım metabolizmayı.

diğer kilo veren arkadaşları da tebrike diyorum, çikolatamı, mersamı, tabumu..

xtabucum bu arada içimden bir his diyor ki masaj ve fizik tedavi iyi gelecek :Saruboceq: ama olmaz da ameliyat derlerse hiççç bekleme. bak ben geç ameliyat oldum sağ ayak başparmağımı kaldıramıyorum yukarı :çok üzgünüm: artık bu işler kolay canım eskisi gibi zor değil. Allah yardımcın olsun..
bijom bende seni tebrik ederim demek 60 li kilolari gordun alkisalkisalkisbugun darisi basima devamini dilerimmmŞeniz soyle kocaman opem bana gecsin bu altmisli kilolar a.s.

tüm arkadaşlara günaydın...zenanımın nicki değişmiş sanırım yanlış anlamadıysam...zenancım bana bişi demiş cvp veriyim hemen...zenancım o iğneler kızımın ağzında çıkan yaralar yüzünden yapıldı...ancak önce şurup ve diğer ilaçlar denendi hiçbir sonuç alınamayınca iğne verdi doktor...acıları çabuk geçsin bir an önce yemek yiyebilsin diye yaptırdım iğneleri...ama daha büyük sıkıntılar çıktı başıma...

mehalim mr sonuçları çıktı ewet...sonuç operasyon gerektiği konusunda çıktı...yanlız operasyon öncesi belki iyileşebilir düşüncesiyle tedavi önerildi...ilaçlar kremler verildi ewde bazı hareketler ve masajlar sıcak soğuk kompresler ayrıca fizik tedavi uygulanacak...eğer o yumurta büyüklüğündeki sıvı bu şekilde erimezse cerrahi girişimde bulunacağını söyledi doktor...

kas kuvvetlerine baktı...hiç bir sorun yok ayaklarını itmesi çekmesi normal...damara ve sinire uğramamış olması sevindirici dedi...ancak ordaki sıvı birikintisi kas içinde kasıntı yapıomuş çocuğun dizini kıvıramaması bundanmış....inşallah tedavi işe yarar şimdi bunun derdindeyim...günde 3 kere kremle masaj yapıp bazı hareketler yaptırıcam...ilaçlar kullanılacak...birazdan fizik tedaviye gidicem...işte böyle arkadaşlar...
canım geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tedaviye sonuç verir ve opersyona gerek kalmaz ve ben inanıyorum sonuç verecek canım önemli olan sende inan canım allahın izniyle kızın ve sen bu sorunun üstesinden allahın izniyle geleceksiniz canım
kızlar merhaba
arada uğrayıp sizlere selam veriyordum belki hatırlarsınız beni:)
Kallisteyle görüşmelerimiz sonucu
takıma gelebileceğimizi söyledi arkadaşımla
sizi bilgilendirmiş sanırım
doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum ben.
iilk etapta 59 hedefim
sonrasında 53e kadari inmeyi düşünüyorum kısmetse
birlikte güzel paylaşımlar yapacağımızı düşünüyorum
hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın canım paylaşımlarını bekliyoruz
ben de geldiiiiiiiim
Laie_87B.gif

ben de doğum sonrası kilolarımı atmaya çalışıyorum.
6 aylık bir kısçem var:asigim:

şu gün itibariyle 66.9 kiloyum..

beraber incelelim inş.
bilmiyorum,ben çok kararlıyım kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba a.s.
hoşgelidn aramıza inşallah hedefine bizim takımızda ulaşırsın inşallah allhın izniyle hep birlikte inceleceğiz canım
olsun arkadaşım gayet iyi kilo almayıp korumak bile iyi bence başaracaz bu işi ...
canım benim sağol ama en azından 500 gr vermişim o bile iyi valla hiç almamak ve vermek çokkk güzel canım

gunaydiin gunaydin :dance: gunaaaaydin herkeze hayirli cumalar:teytey: hemen kilomu yazeeem 71 1 sok ise yaradi hemde siskinken hemde regl olmadigim halde coook mutluyum kizlaar insallah bu kilomu korurum demekki harfiyyyen uygulaninca oluyomus e hareketleriminde faydasi var tabii 2 gunde oldu bu is ama tekrar etmiycem biraz normal duzene donerek koruyayim kilomu
kilo veren herkeze tebriiik ediyorum
bugun ogleden sonra misafirlerim bende demistim bir hafta daha az paylasimim olacak sonra tam gaz devaam insallah
evettt yine tekrar edeyim ben zenan25 asya25 oldum dun duymayan arkadaslarim icin soyliyim
tabum anladim canim allah daha beterinden korusun insallah cabuk atlatacak guzel kizimiz bu rahatsizligini coook opuyorum onuda bu arada sonuclar nasil oldu sen nasilsin canim sen kizina ve kendine iyi bak canim hersey duzene girer nasil olsa tamammi arkadasim
kallisim ablan aramadimi dun haber varmi nasil gitti isleri hadi tabumdan bide senden guzel haber alalim insallah bu mubarek gunde
mehalim aman dikkat bi tanem sicak bisiyler ic gecmis olsun

bizde seni tebrik ediyoruz canım şok diyete çok uzun süre devam etmemek lazım tatlıım o yüzden normal diyete dönmez çok iyi olur daha sonra tekrar denersin canım

bhk ve cocostar hoşgeldiniz canlarım, gelebileceğiniz en doğru yerdesiniz değerini bilin buraların kaydirigubbakcemile3

.................

.................yeni gelen arkadaslarim
bhk cocostar hosgeldiniz insallah hep beraber kilolarimizdan kurtulup guzel paylasimlarda bulunuruz

........................hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın canım paylaşımlarını bekliyoruz

hoşgelidn aramıza inşallah hedefine bizim takımızda ulaşırsın inşallah allhın izniyle hep birlikte inceleceğiz canım

çok tşekkürler kızlara.s.

a.s.a.s. sende hoşgeldin canım sanaha yaırlar dileyelim bakalım hem sizin hemde takım için iyi olur inşallah...sabah bildirimlerinizi yaptınızmı kızlar ?

hoşbuldummm
connie_49.gif

arkadaşlar ikinizde hoş geldiniz burda çok güzel kilolarınızı vereceğinizden emin olabilirsiniz benim en büyük desteğim burası .arkadaşların desteği süper yani emin ellerdesiniz....

daha ilk günden cidden böyle hissettirdiniz.
hoşbulduk.
paylaşım gibi güzel şey mi var :jeyyar:

hoşbulduk.........

yeni gelen arkadaslarim

hoşbulduk..

hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın canım paylaşımlarını bekliyoruz

paylaşım demiş cococum :jeyyar:

hoşbuldum..
amin diyorum canım

canlarım merhabalar.. ben misafir kızlarımızla kahvaltı yapıp döndüm ama hemen çıkıyorum ortancanın okulu için.. saat 3 yada 4 gibi gelirim kısmetse... listeyide o zaman toparlarım haydi hoşkalın..

ben kızı uyutup gelene kadar kimse kalmamış kaydirigubbakcemile3

şimdi takım kaptanımız kalliste mi :utangac:

bir de takımımız içinde uygulamamız gerekn belli kurallar nelerdir?
genel ve de günlük olanlar:uhm:

paylaşım demiş cococum :jeyyar:

hoşbuldum..
amin diyorum canım

paylaşım paylaşım
burada insan başka ne ister ki :jeyyar:

ben kızı uyutup gelene kadar kimse kalmamış kaydirigubbakcemile3

şimdi takım kaptanımız kalliste mi :utangac:

bir de takımımız içinde uygulamamız gerekn belli kurallar nelerdir?
genel ve de günlük olanlar:uhm:

ağzımdan aldın
atölyedeydim geldim hemen yazayım diye baktım sen sormuşsun bile
yapmamız gerkenleri bir anlatıverin kızlar size zahmet
bir kuralınızı biliyorum
bildirimler 12:30 a kadar oluyor... başka başkaaaa?

kızlar merhaba
arada uğrayıp sizlere selam veriyordum belki hatırlarsınız beni:)
Kallisteyle görüşmelerimiz sonucu
takıma gelebileceğimizi söyledi arkadaşımla
sizi bilgilendirmiş sanırım
doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum ben.
iilk etapta 59 hedefim
sonrasında 53e kadari inmeyi düşünüyorum kısmetse
birlikte güzel paylaşımlar yapacağımızı düşünüyorum

cocostarcım hoşgeldin,

zaten ne güzel kilo vermişsin yolun sonuna yaklaşmışsın süper !

ben de geldiiiiiiiim
Laie_87B.gif

ben de doğum sonrası kilolarımı atmaya çalışıyorum.
6 aylık bir kısçem var:asigim:

şu gün itibariyle 66.9 kiloyum..

beraber incelelim inş.
bilmiyorum,ben çok kararlıyım kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba a.s.

bhk cim hoşgeldin aramıza hayırlı olsun

zenan yani asya valla sen nick değiştirdim yazana kadar farketmemiştim :roflol: bu da güzel olmuş ayrıca kilonu da tebrik ederim demek ki ara sıra böyle şaşırtmak lazım metabolizmayı.

diğer kilo veren arkadaşları da tebrike diyorum, çikolatamı, mersamı, tabumu..

xtabucum bu arada içimden bir his diyor ki masaj ve fizik tedavi iyi gelecek :Saruboceq: ama olmaz da ameliyat derlerse hiççç bekleme. bak ben geç ameliyat oldum sağ ayak başparmağımı kaldıramıyorum yukarı :çok üzgünüm: artık bu işler kolay canım eskisi gibi zor değil. Allah yardımcın olsun..

bijoux cum harikasın valla a.s.
zaten sana yazıyodum canım, süper azimlisin tebrik ederim 60'ları gördün bu hızla 50'leri de görürsün hadi canım kim tutar seni kaydirigubbakcemile4
nazarlar değmesin :nazar:

tüm arkadaşlara günaydın...zenanımın nicki değişmiş sanırım yanlış anlamadıysam...zenancım bana bişi demiş cvp veriyim hemen...zenancım o iğneler kızımın ağzında çıkan yaralar yüzünden yapıldı...ancak önce şurup ve diğer ilaçlar denendi hiçbir sonuç alınamayınca iğne verdi doktor...acıları çabuk geçsin bir an önce yemek yiyebilsin diye yaptırdım iğneleri...ama daha büyük sıkıntılar çıktı başıma...

mehalim mr sonuçları çıktı ewet...sonuç operasyon gerektiği konusunda çıktı...yanlız operasyon öncesi belki iyileşebilir düşüncesiyle tedavi önerildi...ilaçlar kremler verildi ewde bazı hareketler ve masajlar sıcak soğuk kompresler ayrıca fizik tedavi uygulanacak...eğer o yumurta büyüklüğündeki sıvı bu şekilde erimezse cerrahi girişimde bulunacağını söyledi doktor...

kas kuvvetlerine baktı...hiç bir sorun yok ayaklarını itmesi çekmesi normal...damara ve sinire uğramamış olması sevindirici dedi...ancak ordaki sıvı birikintisi kas içinde kasıntı yapıomuş çocuğun dizini kıvıramaması bundanmış....inşallah tedavi işe yarar şimdi bunun derdindeyim...günde 3 kere kremle masaj yapıp bazı hareketler yaptırıcam...ilaçlar kullanılacak...birazdan fizik tedaviye gidicem...işte böyle arkadaşlar...

canım çok geçmiş olsun inşallah ilaç tedavisinden sonuç alıcaksın, çok dikkatli aksatmadan yapıldığında mutlaka sonuca ulaşırsın canım

bijoux cum harikasın valla a.s.
zaten sana yazıyodum canım, süper azimlisin tebrik ederim 60'ları gördün bu hızla 50'leri de görürsün hadi canım kim tutar seni kaydirigubbakcemile4
nazarlar değmesin :nazar:

canımmm teşekkür ederim a.s. artık bundan sonrası zor işte çünkü 5 senelik kilomu vermeye çalışıcam kaydirigubbakcemile3 bakalım, bende formül çok değiştirir değişitirir uygularım :roflol: canım ben 50 li kilolarda hayalet gibi oluyorum, 60 a bile zayıf diyolar ama olsun çocuk düşündüğüm için inebildiğim kadar ineyim diyorum..

şok şok şok :1shok: diyetin nasıl gidiyor bakalım? ne var bugün mönü de :icecream:

5.TAKIM **106.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 80.9 / 80,4 / 0,5 / 0,62 % )
asya25 ( 72,0 / 71,1 / 0,9 / 1,25 % )--nick değişimi(zenan25)
cedric ( 98,8 / 98.4 / 0,4 / 0,40 % )
chocolategirl ( 82,5 / 81,7 /0,8 / 0,97 % )
bijoux ( 70.8 / 69,7 / 1,1 / 1,55 %)
sportie ( 57.5 / 57,5 / 0,0 / 0,0% )
xTABU ( 102.0 / 100,7 / 1,3 / 1,27% )
siyahbeyazgunler ( 55.3 / 55,5 / -0,2 /-0,36% )
mersa ( 88.0 / 87.0 / 1,0 / 1,14% )
Kalliste ( 73,6 ) Mezun oldu:teytey:

5:TAKIM TOPLAM KıLO:( 707,8 / 702.0 / 5,8 / 0,82 )

amanin zil çaldı daha yazacaklarım vardı,

bhk ve cocostar hoş geldiniz canlarım umarım burayı ve bizi seversiniz .

Tabucum kızın için inşilli evde kremler falan ii gelirde ameliyata gerek kalmaz .

ben kaçtımm

bu hafta analizi kim yapacakkkkkkk

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X