- Konu Sahibi Cherry Mom
- #10.261
kalisciğim bildrimleri biz hazırlaycağız ama şunu bilmiyoru mgeçen hafta ki gibimi olacak acaba yani bütün takımların kinimi düzenleyeceğiz yok değilse ben halledecem bizimkini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bijom bende seni tebrik ederim demek 60 li kilolari gordun alkisalkisalkisbugun darisi basima devamini dilerimmmŞeniz soyle kocaman opem bana gecsin bu altmisli kilolar a.s.selamlarrrrrrrrrrrrrr a.s.
kilo bildirimimi yapayım önce, hala şiş olmama rağmen:
69,7 :teytey:
bhk ve cocostar hoşgeldiniz canlarım, gelebileceğiniz en doğru yerdesiniz değerini bilin buraların kaydirigubbakcemile3
zenan yani asya valla sen nick değiştirdim yazana kadar farketmemiştim :roflol: bu da güzel olmuş ayrıca kilonu da tebrik ederim demek ki ara sıra böyle şaşırtmak lazım metabolizmayı.
diğer kilo veren arkadaşları da tebrike diyorum, çikolatamı, mersamı, tabumu..
xtabucum bu arada içimden bir his diyor ki masaj ve fizik tedavi iyi gelecek :Saruboceq: ama olmaz da ameliyat derlerse hiççç bekleme. bak ben geç ameliyat oldum sağ ayak başparmağımı kaldıramıyorum yukarı :çok üzgünüm: artık bu işler kolay canım eskisi gibi zor değil. Allah yardımcın olsun..
canım geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tedaviye sonuç verir ve opersyona gerek kalmaz ve ben inanıyorum sonuç verecek canım önemli olan sende inan canım allahın izniyle kızın ve sen bu sorunun üstesinden allahın izniyle geleceksiniz canımtüm arkadaşlara günaydın...zenanımın nicki değişmiş sanırım yanlış anlamadıysam...zenancım bana bişi demiş cvp veriyim hemen...zenancım o iğneler kızımın ağzında çıkan yaralar yüzünden yapıldı...ancak önce şurup ve diğer ilaçlar denendi hiçbir sonuç alınamayınca iğne verdi doktor...acıları çabuk geçsin bir an önce yemek yiyebilsin diye yaptırdım iğneleri...ama daha büyük sıkıntılar çıktı başıma...
mehalim mr sonuçları çıktı ewet...sonuç operasyon gerektiği konusunda çıktı...yanlız operasyon öncesi belki iyileşebilir düşüncesiyle tedavi önerildi...ilaçlar kremler verildi ewde bazı hareketler ve masajlar sıcak soğuk kompresler ayrıca fizik tedavi uygulanacak...eğer o yumurta büyüklüğündeki sıvı bu şekilde erimezse cerrahi girişimde bulunacağını söyledi doktor...
kas kuvvetlerine baktı...hiç bir sorun yok ayaklarını itmesi çekmesi normal...damara ve sinire uğramamış olması sevindirici dedi...ancak ordaki sıvı birikintisi kas içinde kasıntı yapıomuş çocuğun dizini kıvıramaması bundanmış....inşallah tedavi işe yarar şimdi bunun derdindeyim...günde 3 kere kremle masaj yapıp bazı hareketler yaptırıcam...ilaçlar kullanılacak...birazdan fizik tedaviye gidicem...işte böyle arkadaşlar...
hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın canım paylaşımlarını bekliyoruzkızlar merhaba
arada uğrayıp sizlere selam veriyordum belki hatırlarsınız beni:)
Kallisteyle görüşmelerimiz sonucu
takıma gelebileceğimizi söyledi arkadaşımla
sizi bilgilendirmiş sanırım
doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum ben.
iilk etapta 59 hedefim
sonrasında 53e kadari inmeyi düşünüyorum kısmetse
birlikte güzel paylaşımlar yapacağımızı düşünüyorum
hoşgelidn aramıza inşallah hedefine bizim takımızda ulaşırsın inşallah allhın izniyle hep birlikte inceleceğiz canımben de geldiiiiiiiim![]()
ben de doğum sonrası kilolarımı atmaya çalışıyorum.
6 aylık bir kısçem var:asigim:
şu gün itibariyle 66.9 kiloyum..
beraber incelelim inş.
bilmiyorum,ben çok kararlıyım kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba a.s.
olsun arkadaşım gayet iyi kilo almayıp korumak bile iyi bence başaracaz bu işi ...
canım benim sağol ama en azından 500 gr vermişim o bile iyi valla hiç almamak ve vermek çokkk güzel canım
gunaydiin gunaydin :dance: gunaaaaydin herkeze hayirli cumalar:teytey: hemen kilomu yazeeem 71 1 sok ise yaradi hemde siskinken hemde regl olmadigim halde coook mutluyum kizlaar insallah bu kilomu korurum demekki harfiyyyen uygulaninca oluyomus e hareketleriminde faydasi var tabii 2 gunde oldu bu is ama tekrar etmiycem biraz normal duzene donerek koruyayim kilomu
kilo veren herkeze tebriiik ediyorum
bugun ogleden sonra misafirlerim bende demistim bir hafta daha az paylasimim olacak sonra tam gaz devaam insallah
evettt yine tekrar edeyim ben zenan25 asya25 oldum dun duymayan arkadaslarim icin soyliyim
tabum anladim canim allah daha beterinden korusun insallah cabuk atlatacak guzel kizimiz bu rahatsizligini coook opuyorum onuda bu arada sonuclar nasil oldu sen nasilsin canim sen kizina ve kendine iyi bak canim hersey duzene girer nasil olsa tamammi arkadasim
kallisim ablan aramadimi dun haber varmi nasil gitti isleri hadi tabumdan bide senden guzel haber alalim insallah bu mubarek gunde
mehalim aman dikkat bi tanem sicak bisiyler ic gecmis olsun
bizde seni tebrik ediyoruz canım şok diyete çok uzun süre devam etmemek lazım tatlıım o yüzden normal diyete dönmez çok iyi olur daha sonra tekrar denersin canım
selamlarrrrrrrrrrrrrr a.s.
bhk ve cocostar hoşgeldiniz canlarım, gelebileceğiniz en doğru yerdesiniz değerini bilin buraların kaydirigubbakcemile3
.................
.................yeni gelen arkadaslarim
bhk cocostar hosgeldiniz insallah hep beraber kilolarimizdan kurtulup guzel paylasimlarda bulunuruz
........................hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın canım paylaşımlarını bekliyoruz
hoşgelidn aramıza inşallah hedefine bizim takımızda ulaşırsın inşallah allhın izniyle hep birlikte inceleceğiz canım
a.s.a.s. sende hoşgeldin canım sanaha yaırlar dileyelim bakalım hem sizin hemde takım için iyi olur inşallah...sabah bildirimlerinizi yaptınızmı kızlar ?
arkadaşlar ikinizde hoş geldiniz burda çok güzel kilolarınızı vereceğinizden emin olabilirsiniz benim en büyük desteğim burası .arkadaşların desteği süper yani emin ellerdesiniz....
yeni gelen arkadaslarim
bhk cocostar hosgeldiniz insallah hep beraber kilolarimizdan kurtulup guzel paylasimlarda bulunuruz
hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın canım paylaşımlarını bekliyoruz
hoşgelidn aramıza inşallah hedefine bizim takımızda ulaşırsın inşallah allhın izniyle hep birlikte inceleceğiz canım
paylaşım demiş cococum :jeyyar:
hoşbuldum..
amin diyorum canım
ben kızı uyutup gelene kadar kimse kalmamış kaydirigubbakcemile3
şimdi takım kaptanımız kalliste mi
bir de takımımız içinde uygulamamız gerekn belli kurallar nelerdir?
genel ve de günlük olanlar:uhm:
kızlar merhaba
arada uğrayıp sizlere selam veriyordum belki hatırlarsınız beni:)
Kallisteyle görüşmelerimiz sonucu
takıma gelebileceğimizi söyledi arkadaşımla
sizi bilgilendirmiş sanırım
doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum ben.
iilk etapta 59 hedefim
sonrasında 53e kadari inmeyi düşünüyorum kısmetse
birlikte güzel paylaşımlar yapacağımızı düşünüyorum
ben de geldiiiiiiiim![]()
ben de doğum sonrası kilolarımı atmaya çalışıyorum.
6 aylık bir kısçem var:asigim:
şu gün itibariyle 66.9 kiloyum..
beraber incelelim inş.
bilmiyorum,ben çok kararlıyım kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba a.s.
selamlarrrrrrrrrrrrrr a.s.
zenan yani asya valla sen nick değiştirdim yazana kadar farketmemiştim :roflol: bu da güzel olmuş ayrıca kilonu da tebrik ederim demek ki ara sıra böyle şaşırtmak lazım metabolizmayı.
diğer kilo veren arkadaşları da tebrike diyorum, çikolatamı, mersamı, tabumu..
xtabucum bu arada içimden bir his diyor ki masaj ve fizik tedavi iyi gelecek :Saruboceq: ama olmaz da ameliyat derlerse hiççç bekleme. bak ben geç ameliyat oldum sağ ayak başparmağımı kaldıramıyorum yukarı :çok üzgünüm: artık bu işler kolay canım eskisi gibi zor değil. Allah yardımcın olsun..
tüm arkadaşlara günaydın...zenanımın nicki değişmiş sanırım yanlış anlamadıysam...zenancım bana bişi demiş cvp veriyim hemen...zenancım o iğneler kızımın ağzında çıkan yaralar yüzünden yapıldı...ancak önce şurup ve diğer ilaçlar denendi hiçbir sonuç alınamayınca iğne verdi doktor...acıları çabuk geçsin bir an önce yemek yiyebilsin diye yaptırdım iğneleri...ama daha büyük sıkıntılar çıktı başıma...
mehalim mr sonuçları çıktı ewet...sonuç operasyon gerektiği konusunda çıktı...yanlız operasyon öncesi belki iyileşebilir düşüncesiyle tedavi önerildi...ilaçlar kremler verildi ewde bazı hareketler ve masajlar sıcak soğuk kompresler ayrıca fizik tedavi uygulanacak...eğer o yumurta büyüklüğündeki sıvı bu şekilde erimezse cerrahi girişimde bulunacağını söyledi doktor...
kas kuvvetlerine baktı...hiç bir sorun yok ayaklarını itmesi çekmesi normal...damara ve sinire uğramamış olması sevindirici dedi...ancak ordaki sıvı birikintisi kas içinde kasıntı yapıomuş çocuğun dizini kıvıramaması bundanmış....inşallah tedavi işe yarar şimdi bunun derdindeyim...günde 3 kere kremle masaj yapıp bazı hareketler yaptırıcam...ilaçlar kullanılacak...birazdan fizik tedaviye gidicem...işte böyle arkadaşlar...
cocostarcım hoşgeldin,
zaten ne güzel kilo vermişsin yolun sonuna yaklaşmışsın süper !
bijoux cum harikasın valla a.s.
zaten sana yazıyodum canım, süper azimlisin tebrik ederim 60'ları gördün bu hızla 50'leri de görürsün hadi canım kim tutar seni
nazarlar değmesin![]()
bhk cim hoşgeldin aramıza hayırlı olsun