Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mersacım yapman gereken basit canım bak mesajına başlarken yukarıda A yazan yere tıkla istediğin rengi seç sonrada mausuna hiç dokunmadan yaz bakalım olmazsa değişik yoldan tarif ederiz...

son bir kere daha deniycem olmazsa sizde kendinizi yormayın arkadaşlar .yapamazsam kiloları nerden verdiğim kesinleşecek.

mersacım yazacaktım ama bijom yazmış o anlatacakmış..

................
ben bunu yaptım kızlar tam hatırlamıyorum ama 2 yada 3 haftada 12-14 kilo gibi bir şey vermiştim...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/178521-diyetisyenden-saglikli-diyet.html

QUOTE]

nasıl yaniiiii:1shok:
Kallisim 12-14 kilo muuu :1shok:
of of of of aldın mı peki geri onları
yaaa ayda 12-14 kilo acaip bir rakammm:uhm:

yok canım bak inan almadım geri taaki hamile kalana dek, her gün yarım saat yürüyüşle destekliyordum düzenli olarak.. sanırım 3 haftadaydı dediğim gibi 2 yada 3 arasında kaldım.. bunu benim kuzanim uyguladı diyetisyen kontrolünde ve 90 küsürlü kilodan 50 lere düşmüştü 6 ayda.. ve hiç bir kilo dahi almadı geri o kadar sağlıklı ve dıyurucu bir listeki tekrar yapmayı düşünebilirim bende... belki cumadan sonra başlarım...

son bir kere daha deniycem olmazsa sizde kendinizi yormayın arkadaşlar .yapamazsam kiloları nerden verdiğim kesinleşecek.[/QUOTE]

mersacım bak kiloları emin ol tototdan veriyorsun ama mausa dokunma demiştim yazdığın yazı seçeneğinin arasında kalmadı sen maus ile oynayıp kaydırdın sanırım bakalım seçtiğin renk şu yukardakimiydi yasakkelime

yok canım bak inan almadım geri taaki hamile kalana dek, her gün yarım saat yürüyüşle destekliyordum düzenli olarak.. sanırım 3 haftadaydı dediğim gibi 2 yada 3 arasında kaldım.. bunu benim kuzanim uyguladı diyetisyen kontrolünde ve 90 küsürlü kilodan 50 lere düşmüştü 6 ayda.. ve hiç bir kilo dahi almadı geri o kadar sağlıklı ve dıyurucu bir listeki tekrar yapmayı düşünebilirim bende... belki cumadan sonra başlarım...

yaa Kallisim
sanki kolay görünüyor bu diyet ama
sen bir tiyo ver anlat bize
kolay mı zor mu nasıl yaptın ne ettin?
BHKcıma da bilgi vereyim ben bu listeyi yaaa
madem öyle diyorsun bu liste bizim işi çözer aman aman
neden daha önce demedinsengözlerimebaksanab

günaydın !

mersacım, yeni aletin hayırlı olsun, aldığın çok güzel bir mekik aleti, güzel tarafı, bel sakatlanma riskini kaldırıyor, hareketi doğru yapmana yardımcı oluyor, ama seni biraz zorlayabilir, bu aletle ısınmadan çnce mutlaka ısın, 30 dakika kadar sonra da 20x3 set olarak hareketlerine başlayabilirsin

hayırlı olsun tekrar canım

Bu arada dün yediklerimin raporunu veriyim.

Arkadaşlar, yeme düzenime yenilik getirdim, sabahları kaçamak yapıyorum istediğim şeyler varsa sabahtan yiyorum, hemde güne mutlu başlamış oluyorum.

DÜN
sabah dilli kaşarlı tost + limonata
ara 2 madlen çikolata
öğlen 1 bardak yoğurt + 5ad.sunta
ara 6 ad.yeşil erik
akşam 1 dilim ekmek + kk az yağlı peynir + 2ad çarli biber + 5 ad yeşil zeytin

BUGÜN
sabah yine dilli kaşarlı tost + ayran
öğleni bekliyorum daha karar vermedim ne yiyeceğime

salemlar fıstıklar .........

kalişim sen ciddimisin ya . 3 haftada okadar kilo ...... listeye baktım canım kl. çok düşük . geri almadın ha ilginç ....genelde aynı yiyecekler ama guruplara ayrılmış ...

cococum liste ciddi ciddi kolay rahat geçiyor hemde çok acıkma filan olmuyor ben son listeye kadar yapamamıştım kısa sürede bitirme bağımlılığı var bende başladığım bir şeyi.. sonraki listeler dahada çok yiyeceği kapsıyor ben tavsiye ederim ama hiç kaçamak yapmamıştım onuda ekleyeyim... soda diyorsa soda grissini diyorsa grissini hiç şaşmayacaksın... şimdi aklıma ne geldi ben kısa sürede kilo verince ablamın eşi 88 kg gibiydi o zamanlar ve ablam dediki banada ver listeyi her gün hazırlayayım.. şimdi yapılacakları ablam yapıyor yanına veriyor eniştemde gün boyu tüketiyor.. grissini yazıyor ya adet yazmamış ablam meğerse :)) eniştemde bir paket grissiniyi her gün alıyor ve bunu gün boyu tüketiyor sonucu duyunca çok şaşırmıştık.. 2 haftada 7 kilo gibi bir kilo vermişti hemde her gün bir paket grissini ile:roflol:

kallis cim

süper sonuç almışsın harika valla tebrik ederim.

bende birdaha inceleyim şu listeyi haziran sonuna kadar mezun olabilirim belkiCADIARZU

günaydın sporticim günaydın aebenim.. yok aebenim hiç almadım ve çokta kolay vermiştim kilo anlamadan vallahi :))
süpermiş kalişim ya . bana uyarmıki bidaha bakayım ara ögünleri çogalta bilirmiyim aceba . bak enişte bey bi paketi yiyyormuş ...kaydirigubbakcemile3

a bide şu bunyon çorba ne olaki . hazır çorba degil enledigin kadarıyla .

Son düzenleme:
günaydın bayanlar
nasılsınız bakalım
uzun bir aradan sonra geldim yine
kallisim nasılsın
12-13 kilo geri alamadn güzel bir yöntemmiş

ben şu an bilmiyorum kaç kiloyum evimde değildim geldim tartıldım ama kesin sonuç mu bilmiyorum
kızlar kursa gitmiştim ya sınavda 1. oldum yaa
çok seinçliyim
ankarada 1 ay sonra bir sınav daha var darısı artık ona

bu arada doğru dürüst beslenemedim
yani yedim mi yemedim mi bilmiyorum
yoğunlukktan
görenler vermişin diyo
ama verip vermemek değilde yorgunluk beni mahvetti ya

cococum liste ciddi ciddi kolay rahat geçiyor hemde çok acıkma filan olmuyor ben son listeye kadar yapamamıştım kısa sürede bitirme bağımlılığı var bende başladığım bir şeyi.. sonraki listeler dahada çok yiyeceği kapsıyor ben tavsiye ederim ama hiç kaçamak yapmamıştım onuda ekleyeyim... soda diyorsa soda grissini diyorsa grissini hiç şaşmayacaksın... şimdi aklıma ne geldi ben kısa sürede kilo verince ablamın eşi 88 kg gibiydi o zamanlar ve ablam dediki banada ver listeyi her gün hazırlayayım.. şimdi yapılacakları ablam yapıyor yanına veriyor eniştemde gün boyu tüketiyor.. grissini yazıyor ya adet yazmamış ablam meğerse :)) eniştemde bir paket grissiniyi her gün alıyor ve bunu gün boyu tüketiyor sonucu duyunca çok şaşırmıştık.. 2 haftada 7 kilo gibi bir kilo vermişti hemde her gün bir paket grissini ile:roflol:

yaa bu süper bir haber
enişte de iyi vermiş walla :roflol:
markette grisinileri o mu bitirmişti yoksa:roflol:
yaa müthiş walla ilginç haa sağolasın vereliniortak

kadisim hoşgeldin canım çok sevindim kurstaki derecene tebrik ederim canım.. ya zaten kafanada takma artık bak sen o kşloda gdip geleceksin işte alsan alsan 20 kg alacak halin yok 2 gün dağıtıp 1 gün toparlarsın sorun kalmaz..

bizde öğlen çok güzel yemek var ama çıkmıycam yemeğe

yerimde oturup 1 kupa hazır çorba yanında 3 ad grisiini yiyeceğim
yemeğe çıkarsam dayanamam yerim, bu cuma sürpriz yapmaya kararlıyım

yemeğide merak ettim iyimifisfisfis bugün ne pişireceğimi bilemedimdekafamçokkarıştı bezelye var ayıklanmamış ama uyuz kocam bezelye sevmezzemuszemus aaaaa-a-a-aaa bak bunu hatırladığım iyi oldu ben kesin bezelye pişireyim:roflol:

bayanlar şimdi asya25 msn açtı. 2 gündür netinde sorun varmış siteye giremiyormuş. her yerden denedik ama cıks olmadı. msni bile zar zor açmış. size haber vermemi istedi...

yemeğide merak ettim iyimifisfisfis bugün ne pişireceğimi bilemedimdekafamçokkarıştı bezelye var ayıklanmamış ama uyuz kocam bezelye sevmezzemuszemus aaaaa-a-a-aaa bak bunu hatırladığım iyi oldu ben kesin bezelye pişireyim:roflol:

:roflol::roflol: yazık beeeeee
kızartma yap dicem gerçeğinden :roflol: ama benim tocam gibi çok seviyo mu bilmiyorum ki cokacimcoook

hadi bakalım, inşallah güzel bir süpriz yaparsın bize sportimmm kaydirigubbakcemile4

Back
X