Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.TAKIM **107.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 80,4 /
asya25 ( 71,1 /
cedric ( 98.4 /
chocolategirl ( 81,7
bijoux ( 69,7 /
sportie ( 57,5 /
xTABU ( 100,7 /
siyahbeyazgunler ( 55,5 /
mersa ( 87.0 /
bhk ( 66.9 / (1.takımdan transfer)
cocostar ( 63,3/ (1.takımdan transfer)

5:TAKIM TOPLAM KİLO

Günaydın kalisim nasılsın sefgülüm . çok mutluyum bu sabah tartıda gördüğüm rakamlar elma sirkesi zamanla mı işe yarıyor dersin hemde benim gibi öküz misali yerken . en son ben artık tartıda 62.9 falan görmeye başlamıştım bu sabah bir baktım 61.5 benide al listeye hahahahaha.

bhk cimö sakın kendini yabancı hisseetme bende takıma ilk girdiğimde beni bunların iplemesi için günde 500 msj yazmıştım hahahahah şaka şaka ama biz seni yabancı görmüyoruz sende asla öyle görme

Günaydın kalisim nasılsın sefgülüm . çok mutluyum bu sabah tartıda gördüğüm rakamlar elma sirkesi zamanla mı işe yarıyor dersin hemde benim gibi öküz misali yerken . en son ben artık tartıda 62.9 falan görmeye başlamıştım bu sabah bir baktım 61.5 benide al listeye hahahahaha.
Ciddi olamazsın yaaaaa.. bu elma sirkesi ben harç herkeste işe yarıyormuki:1closedeyes:.. akşam tekrar başladım ben içmeye sodalı içebiiyorum ama su ile içemem ıyykkkknaniknanik bırakmayacağım off sende öyle yerken işe yaradığına göre :teytey: sevindim yahuu, hadi bak bebiş için hazırlık say bunları iyice verdin kilo bebiş bekliyoruzopuyorumnanaktan teyzesi ona ne oyuncaklar dikecek zemuszemus kız olsun ama heeeekaydirigubbakcemile5

bhk cimö sakın kendini yabancı hisseetme bende takıma ilk girdiğimde beni bunların iplemesi için günde 500 msj yazmıştım hahahahah şaka şaka ama biz seni yabancı görmüyoruz sende asla öyle görme
bhk cim doğru söylüyor mehalim cidden ilk zamanlar böyle oluyor ne kadar çabalasakta bir ayrımcılık gibi gözüküyor eski üye yeni üye diye ama yok cidden Şeniz

günaydın kızlar,
umarım bu hafta herkes iyidir, sizden bu hafta süper performans bekliyoruz alkisalkisalkis
amannn melisim bizden geçti artıkzemuszemus
imza: mezun olmuş, unu eleyip eleği duvardaki çiviye taktırmış lider şeysi :roflol:

günaydın arkadaşlar,

hemen kilo bildirimimi yapıyım canlarım kilom 57.
Hemen çizelgemi de düzelteceğim.

bende şu diyete başlamayı düşünüyorum, kafama yattı valla

olu gelincim hoşgeldin aramızaa.s.

güzel takımım günaydın inşallah herkesler güzel güzel kilolar vermiştir.
benim kilommm 78,7 delikafaduldendelikafaduldenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool:

canzicim günaydın,

harika kilo vermişsin tebrikler canım.

sende şu dolaşan listeyi uygulayacakmısın, ben düşünüyorum valla

arkadaşlar dünkü raporumu tekrarlıyım.

DÜN
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği +1 kk az yağlı beyaz peynir
öğle: 1 kase cacık + 1 ad. etli kabak dolması
ara 2 ad grissinis
akşama doğru: 1 adet müsli bar
akşam : 1 kase yoğurt+ 1 ad. salatalık + yarım tabak haşlama taze fasulye
gece: 1 ad kivi

BUGÜN
Sabah : 1 dilim k.ekmeği + az yağlı beyaz peynir 1kk

şimdilik hoşçakalın

canım ben sadece 1 öğün elma yedim çünkü elma yiyince çok acıkıyorum :bbo: diğer öğünlerde 1 kase kavun, 1 kase çilek, 1 kase kayısı ve 1 kase de bunları karıştırarak yedim. bugün de yoğurt günüm şimdiye kadar 2 kase yedim hiç zorluk çekmedim ama çay su falan da içiyorum..

bir de herkesin içinde nasıl yemiyim demişsin. inan o an öyle geliyor ama geçip gidince diyosun ki oh iyi ki de yemedim. yani sadece başkalarını memnun etmek için neden suçluluk duyasın ki. ben hayır diyorum insanlar oyunbozan falan diyolar takmıyorum hiç. sonra bakıyorum ki aradan 1 saat geçmiş ben rhatım kafam rahat suçluluk yok. önemli olan o anı atlatabilmek yerimseniben
evet canım haklısın yemeğince insan o kadar rahat ediyorki inşallah bakalım benide elma gayet tok tutuyor o yüzden elma yemeyi tercih ettim bakalım bir gaz gidiyorum 2 günün sonucuda bence güzel 1,2 kg inşallah böyle devam ederalkisalkisalkis
selamlar güzel takımıma...
internetim bağlandı bugün ama tam girecekken,izmirden çok sevdiğim bir arkadaşım evimin yakınlarına gelmiş,beni aradı,buluştuk.dolayısıyla giremedim...
şimdi de işteyim. bir aralık buldum yazmak için...
herkes nasıl? geçmişe bakamadım vaktim kısıtlı...
bu hafta kilo veremedim sanırım,dün tartıldım da 100 gr fazla çıktım.
çünkü düzenli yiyemedim.taşındığım için,yemem gerekenleri el altında bulamadım. fazla yemedim ama önüme ne gelirse ondan yemek durumunda kaldım.
allah tan çok hareketli günlerdi,belki kilo bile alabilirdim...

kızlar bu arada ben de dün çok acayip bir rüya gördüm...
birisi beni tuzağa düşürüp tecavüz ediyor -tatlicadiarzu- ne alaka acaba?
böyle kandırıp bir evin belki 3 kat aşağıdaki bodrumuna götürüyor... tecavüz sahnesini görmedim ama tam üzerime yürürken uyandım...çok korkunçtu :1shok:
hoşgeldin canım çokk güzel artık bizimlesin kilo olayınıda bu hafta diyete başlarsan zaten topralnır gider rüyanda baya ürkütücü allah korusun hayırlara çıkarsın canım gerçekten çok yoruldun ya belkide o yüzden böyle kabus gördün canım mafoldumbenmafoldumben
hoşgeldin... opuyorumnanaktan..
arkadaşlar deneme süresi için arkadaşımızı davet etmiştim kim nerden geldi diye şaşırmayın sonramafoldumben gittik ama maydanoz kaptanlık devam:roflol: ay siz galiba benden kurtulamayacaksınız:bbo:

canım ne demek iyiki burdasın bizim maydonoz kaptanımızsın sen olmasan mehalim olmasa zaten bizimde motivemiz biter gider bence opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canzicim günaydın,

harika kilo vermişsin tebrikler canım.

sende şu dolaşan listeyi uygulayacakmısın, ben düşünüyorum valla

teşekkürler canım evet uygulayacağım çünkü zaten 18 kilo fazlalığım kalmış onuda o diyetle atarsam çokkkk güzel olacak canım zemuszemus:dance::dance:

helal olsun kadisim sende helal et güzelim benim iyi tatiller sana . cok calistin hirpalandin bu yil son birkac ay hakettin bu tatili canim..Şeniz

kizlar
saol canım ablacım
öpüyorum yanaklarından

kadisçim hayırlı yolculuklar cnm...

....
saol canım öpüyorum senideeee

[COLOR="
helal olsun kadis
iyi tatiller diliyorum kaydirigubbakcemile2[/B][/COLOR][/QUOTE]
saol canım
dinlencem biraz ama
ama bir ay sonra yine bir kurs var ona çalışcam tatildeeeeee

[quote="canzi3445, post: 7259370"]
canım helal olsun hayırlı yolculuklar bizde seni öpüyoruz güle güle git güle güle gel canım

saol canım kocaman öptüm senideeeee

size çok güzel kilo vermeler dilerim
inşallah azminizden hiç vazgeçmez ve saglıklı bir şekilre kilolarınızı verip mezun olursunuzzzzopuyorumnanaktan

canzi3445 ( 80,4 /
asya25 ( 71,1 /
cedric ( 98.4 /
chocolategirl ( 81,7
bijoux ( 69,7 /
sportie ( 57,5 /
xTABU ( 100,7 /
mersa ( 87.0 /
bhk ( 66.9 /66,5/ 0,4 / % 0,59)(1.takımdan transfer)
cocostar ( 63,3/63 / 0,3 / %0,47 ) (1.takımdan transfer)

BHK sabahları giremediği için bana msj atıp bildirdi kilosunu kızlar
ikimizin de kilo bildirimi yukardaki gibi :utangac:

ay ne dizisi bu gece gece yahusüprizzzzz.. bende dizi izlemezdim mehalime söyledim geçende ama başladım kısmetse:roflol: canım ailemde arkadaşım oynuyormuş tesadüfen gördüm sırnaşık şey

ben de izlemem pek. ara sıra yapacak birşeyim yoksa bakıyorum. (lost hariç) eşim ve arkadaşlarının da tek izlediği dizi "kurtlar vadisi" ! kovuyolar bizi bi de tv li odadan :roflol::roflol:

herkese günaydın a.s.
kilo bildirimi yapayım: 68,9

mersacım balonuzda muhteşem geçmiş tebrik etmedim dün canım opuyorumnanaktan ama sınava az kaldığı için kızının desr çalışmaması normal sende üstüne düşme canım inşallah hayırlısıyla iyi olacaktır, diyet işinide sınav sonrasına kadar almadan götürse iyi olurduda stres yapıyordur o şimdi..
birde düşüp başı şişmiş inşallah atlatmışsınıdır üzüldüm canım çok geçmiş olsun, bundan bir kaç ay öncede benim kızım ortanca dersine filsn çok sorumludur ve yeni okul diye geri kalmamak adına stres yaptı ders ders engelleymiyoruz, bir sabah kahvaltı yaptık ben mutfağa gittim onlar kardeşiyle masayı toplayaak kütt diye bir ses geldi ardından ufaklığın çığlığı, hemen koştuk oranca yerde yatıyor başım başım diye ağlıyor sesi çıkamıyor, kaldırdık kafa kan içinde alnı yarılmış dolaba vurup, hemen koştuk hastaneye dikiş filan şimdi izli izli geziyor.. oluyor çocuklara her an abuk sabuk şeyler sizde atlatırsınız inşallah o şiş halide bilirim her an ayıldı bayıldı diye beklediniz şimdi sabaha dek... geçmiş olsun canım...

saolasın canım balo çok abartılı değildi ama çocuklar çok mutlu oldular çok eğlendiler.

büyük kız girecek biliyosun sınava ama dünya umrunda değil gerçi çocuğada çok bişey diyemiyorum biliyosun dersaneyle ilgili yaşadıklarımızı o da ayrı bir sorun senetle başkasının elindeymiş şimdi gitmediğimiz ayında parasını istiyorlar 250 lira daha borç çıkardılar gerçi seneti alabilsem razıyım ödüycem parayıda senetide alamadık.yani o tarafı ayrı bir sorun.

senin kızınada geçmiş olsun canım.bak ders çalışmaktan strese girdi diyorsun benimki yok dağlardan serin.

akşam düşen benim küçük kız dün onun adanada kontrolü vardı gittik geldik ben önden çıktım o da babasıyla gelecekti merdivende ayağı kaymış duvara alnını vurmuş bi geldiler vurduğu yer çukur benim elim ayağım boşaldı görünce hemen buz merhem sürdük dedik kötü olursa gidelim doktora neyse bişey olmadı şişti sonrada sabaha kadar doğru düzgün uyumadık eşimde panik bende.dün gözüme çok şirin geldi çok kanım kaynadı sürekli nazar duası okudum nazarım değecek buna dedim eşimede akşam çocuk tepe taklak gitti neyseki bişey olmadı .ay dilim şişmiş bak sen bir sordun ben yazdım da yazdım.
öpüyorum seni kendine iyi bak.opuyorumnanaktan
bak renkli yazmayı öğrendim ya görgüsüz gibi rengarenk yazıyorum artık

mersacım balonuzda muhteşem geçmiş tebrik etmedim dün canım opuyorumnanaktan ama sınava az kaldığı için kızının desr çalışmaması normal sende üstüne düşme canım inşallah hayırlısıyla iyi olacaktır, diyet işinide sınav sonrasına kadar almadan götürse iyi olurduda stres yapıyordur o şimdi..
birde düşüp başı şişmiş inşallah atlatmışsınıdır üzüldüm canım çok geçmiş olsun, bundan bir kaç ay öncede benim kızım ortanca dersine filsn çok sorumludur ve yeni okul diye geri kalmamak adına stres yaptı ders ders engelleymiyoruz, bir sabah kahvaltı yaptık ben mutfağa gittim onlar kardeşiyle masayı toplayaak kütt diye bir ses geldi ardından ufaklığın çığlığı, hemen koştuk oranca yerde yatıyor başım başım diye ağlıyor sesi çıkamıyor, kaldırdık kafa kan içinde alnı yarılmış dolaba vurup, hemen koştuk hastaneye dikiş filan şimdi izli izli geziyor.. oluyor çocuklara her an abuk sabuk şeyler sizde atlatırsınız inşallah o şiş halide bilirim her an ayıldı bayıldı diye beklediniz şimdi sabaha dek... geçmiş olsun canım...

saolasın canım balo çok abartılı değildi ama çocuklar çok mutlu oldular çok eğlendiler.

büyük kız girecek biliyosun sınava ama dünya umrunda değil gerçi çocuğada çok bişey diyemiyorum biliyosun dersaneyle ilgili yaşadıklarımızı o da ayrı bir sorun senetle başkasının elindeymiş şimdi gitmediğimiz ayında parasını istiyorlar 250 lira daha borç çıkardılar gerçi seneti alabilsem razıyım ödüycem parayıda senetide alamadık.yani o tarafı ayrı bir sorun.

senin kızınada geçmiş olsun canım.bak ders çalışmaktan strese girdi diyorsun benimki yok dağlardan serin.

akşam düşen benim küçük kız dün onun adanada kontrolü vardı gittik geldik ben önden çıktım o da babasıyla gelecekti merdivende ayağı kaymış duvara alnını vurmuş bi geldiler vurduğu yer çukur benim elim ayağım boşaldı görünce hemen buz merhem sürdük dedik kötü olursa gidelim doktora neyse bişey olmadı şişti sonrada sabaha kadar doğru düzgün uyumadık eşimde panik bende.dün gözüme çok şirin geldi çok kanım kaynadı sürekli nazar duası okudum nazarım değecek buna dedim eşimede akşam çocuk tepe taklak gitti neyseki bişey olmadı .ay dilim şişmiş bak sen bir sordun ben yazdım da yazdım.
öpüyorum seni kendine iyi bak.opuyorumnanaktan

bak renkli yazmayı öğrendim ya görgüsüz gibi rengarenk yazıyorum artık

canzi3445 ( 80,4 / 78,7 / 1,7/% 2,11)
asya25 ( 71,1 /
cedric ( 98.4 /
chocolategirl ( 81,7
bijoux ( 69,7 /
sportie ( 57,5 /
xTABU ( 100,7 /
mersa ( 87.0 /
bhk ( 66.9 /66,5/ 0,4 / % 0,59)(1.takımdan transfer)
cocostar ( 63,3/63 / 0,3 / %0,47 ) (1.takımdan transfer)

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

gunaydın arkadaslar bu hafta aynı kılodayım kallıs canım aldınmı cayı bır ozel msj gonderırmısın ınt heran kesılıyor gecmısı tarıyamıyabılırım

güzel takımım günaydın inşallah herkesler güzel güzel kilolar vermiştir.
benim kilommm 78,7 delikafaduldendelikafaduldenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool:
vavvv canzicim tebrikler canım :nazar:
günaydın arkadaşlar,

hemen kilo bildirimimi yapıyım canlarım kilom 57.
Hemen çizelgemi de düzelteceğim.
sportime de kocaman tebriklerr :hooray:
a.s.

demiştim demiştim elma sirkesi işe yarıyo demiştim !!!

Son düzenleme:
Back
X