- Konu Sahibi Cherry Mom
- #10.701
hmm
sanırım bildirim şu şekilde yapılıyr
kilom 63 :)
BHKnın kilosu da 66,5
sanırım bildirim şu şekilde yapılıyr
kilom 63 :)
BHKnın kilosu da 66,5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kalisim nasılsın sefgülüm . çok mutluyum bu sabah tartıda gördüğüm rakamlar elma sirkesi zamanla mı işe yarıyor dersin hemde benim gibi öküz misali yerken . en son ben artık tartıda 62.9 falan görmeye başlamıştım bu sabah bir baktım 61.5 benide al listeye hahahahaha.
bhk cimö sakın kendini yabancı hisseetme bende takıma ilk girdiğimde beni bunların iplemesi için günde 500 msj yazmıştım hahahahah şaka şaka ama biz seni yabancı görmüyoruz sende asla öyle görme
merascım kızına çok geçmiş olsun..
vavvv canzicim tebrikler canım
günaydın sevgili takımım..! süprizzzzz
bu sabah aranızda olmak çok güzel..
fakat kötü haber ; kilo veremedim. :1no2:
eskiden bir lokma da azaltsam veriyordum.artık öğün saatlerim ve bir iki yediğim şaşınca bile yerimde sayıyorum..
çok fazla diyet yapmış olmanın bedeli zannediyorum...
taşınma enasında ve bu dağınıklıkta çok fazla dikkat edemedim... zararlı şeyler yemedim ama zaman ve porsiyon kontrolü yapamadım.insan çok fazla hareket edince deli gibi acıkıyor...
beni bu hafta affedin mafoldumben
günaydın arkadaşlar,
hemen kilo bildirimimi yapıyım canlarım kilom 57.
Hemen çizelgemi de düzelteceğim.
bende şu diyete başlamayı düşünüyorum, kafama yattı valla
olu gelincim hoşgeldin aramızaa.s.
güzel takımım günaydın inşallah herkesler güzel güzel kilolar vermiştir.
benim kilommm 78,7 delikafaduldendelikafaduldenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool:
bu arada ben kısaca kendimi tanıtayım.
20 yaşındayım.eskişehirde anadolu üniversitesinde örgün iktisat okuyorum. haftada 4 gün 1-1buçuk saatlik spor yapıyorum. ayrıca uyguladığım bir diyetim de var. 2.haftasına girdim diyetin. ilk hafta 1,5 gibi bi kilo verdim. fazla kilom olmadığından mıdır nedir yavaş veriyorum biraz. ama sabır işi. pes etmek yok=) bikini giyicem bu yaz laelaelaelaelae alkisalkisalkis
iyi akşamlar takımcım...
sadece akşamları girebildiğim için olsa gerek,
hala cok içine giremedim takımın sanki...![]()
saolasın canım akşam beni çok korkuttu ama neyse alnındaki şişlikten başka bişey yok gibi sende durum nasıl kilo verdinmi.
canınsağolsun tatlım senin bu hafta telaşın çoktu o yüzden takipsizlik oldu olsun inşallah bu hafta sende diyete başlıcakmışsın herhalde bende başlıcam inşallah tam sonuna kadar yapmak istiyorum ama bakalım inşallah allahın izniyle sonunu getirebiliriz.![]()
getiririz canziciğim... hep beraber olursak getiririz inşallah.. 18 kilo verebilir miyiz bilmem ama bu diyetle zannederim bir 10 kilo atabilirim ben .kilosu çok olanlar için konuşuyorum..zaten 38 gün sürüyor.38 gün sıkarız artık dişimizi..hatta başlangıç ve bitiş tarihini hesaplayalım hemen
başlangıç: 8 haziran 2009 pazartesi
bitiş : 9 temmuz 2009 perşembe
arkadaşım son kilon kaçtı bilmiyorum ama iyi kilo vermişsin arkadaşların yazdığına göre tebrikler canım
mersa.... çook geçmiş olsun canım
mehalim ...müthiş vermişsin.. hem de bildirim yapmayacak olmana rağmen
çikolatam... taşınma ve düzensizlikte olur canım böyle şeyler. haftaya patlama yaparsın olur bitr :)
ölü gelin hoşgeldin... ben de çook yeniyim bu birinci bildirimim :)
bijocum tebrikler canım 1 kilo çook güzel.
çikolatam... başlama bitiş tarihini yazmışsın. giderek çoğalıyruz ne güzel :) yaa ben var ya 10 kilo versem göbek atarım resmen...
canzi... çok iyi vermişsin tebrikler canım