Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar az önce bir mesaj yazdım onuda iki kere göndermişim silemedimde hergün bir sakarlık yapıyorum

kilom artık eski hızıyla gitmiyor ama yinede 1 kilo vermişim 86 kiloyum şu anda kilo veren herkesi kutluyorum .

günaydın sevgili takımım..! süprizzzzz
bu sabah aranızda olmak çok güzel..
fakat kötü haber ; kilo veremedim. :1no2:
eskiden bir lokma da azaltsam veriyordum.artık öğün saatlerim ve bir iki yediğim şaşınca bile yerimde sayıyorum..
çok fazla diyet yapmış olmanın bedeli zannediyorum...
taşınma enasında ve bu dağınıklıkta çok fazla dikkat edemedim... zararlı şeyler yemedim ama zaman ve porsiyon kontrolü yapamadım.insan çok fazla hareket edince deli gibi acıkıyor...
beni bu hafta affedin mafoldumben

Günaydın kalisim nasılsın sefgülüm . çok mutluyum bu sabah tartıda gördüğüm rakamlar elma sirkesi zamanla mı işe yarıyor dersin hemde benim gibi öküz misali yerken . en son ben artık tartıda 62.9 falan görmeye başlamıştım bu sabah bir baktım 61.5 benide al listeye hahahahaha.

bhk cimö sakın kendini yabancı hisseetme bende takıma ilk girdiğimde beni bunların iplemesi için günde 500 msj yazmıştım hahahahah şaka şaka ama biz seni yabancı görmüyoruz sende asla öyle görme

mehalim tebrik edrim canım çok güzel kilo vermişsin yarıştan çıkmak sana yaramış opuyorumnanaktan

günaydın sevgili takımım..! süprizzzzz
bu sabah aranızda olmak çok güzel..
fakat kötü haber ; kilo veremedim. :1no2:
eskiden bir lokma da azaltsam veriyordum.artık öğün saatlerim ve bir iki yediğim şaşınca bile yerimde sayıyorum..
çok fazla diyet yapmış olmanın bedeli zannediyorum...
taşınma enasında ve bu dağınıklıkta çok fazla dikkat edemedim... zararlı şeyler yemedim ama zaman ve porsiyon kontrolü yapamadım.insan çok fazla hareket edince deli gibi acıkıyor...
beni bu hafta affedin mafoldumben

canınsağolsun tatlım senin bu hafta telaşın çoktu o yüzden takipsizlik oldu olsun inşallah bu hafta sende diyete başlıcakmışsın herhalde bende başlıcam inşallah tam sonuna kadar yapmak istiyorum ama bakalım inşallah allahın izniyle sonunu getirebiliriz.:delphin:

günaydın arkadaşlar,

hemen kilo bildirimimi yapıyım canlarım kilom 57.
Hemen çizelgemi de düzelteceğim.

bende şu diyete başlamayı düşünüyorum, kafama yattı valla

olu gelincim hoşgeldin aramızaa.s.

arkadaşım seni tebrik ediyorum valla siz aldınız başınızı gidiyorsunuz ben 1 kiloyla talim ediyorum
güzel takımım günaydın inşallah herkesler güzel güzel kilolar vermiştir.
benim kilommm 78,7 delikafaduldendelikafaduldenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool:

arkadaşım son kilon kaçtı bilmiyorum ama iyi kilo vermişsin arkadaşların yazdığına göre tebrikler canım
bu arada ben kısaca kendimi tanıtayım.
20 yaşındayım.eskişehirde anadolu üniversitesinde örgün iktisat okuyorum. haftada 4 gün 1-1buçuk saatlik spor yapıyorum. ayrıca uyguladığım bir diyetim de var. 2.haftasına girdim diyetin. ilk hafta 1,5 gibi bi kilo verdim. fazla kilom olmadığından mıdır nedir yavaş veriyorum biraz. ama sabır işi. pes etmek yok=) bikini giyicem bu yaz laelaelaelaelae alkisalkisalkis

arkadaşım hoş geldin.

iyi akşamlar takımcım...

sadece akşamları girebildiğim için olsa gerek,
hala cok içine giremedim takımın sanki... :(

canım sıkma canını alışırsın sende benim gibi yap bak arkadaşlar ne konuşuyor dal içine yaptıklarındanda bahset ben ektiğim zeytine domatese kadar anlatıyorum bazen saçmalıyorumda saolsun arkadaşlar idare ediyorlar

saolasın canım akşam beni çok korkuttu ama neyse alnındaki şişlikten başka bişey yok gibi sende durum nasıl kilo verdinmi.

verdim canım 1 kilo gitti :teytey: demek hafta sonu mangalda kıtlıktan cıkmıs gibi yemeseydim çok daha fazla gidicekti. bi de şok diyetin son günü yarın daha fazla vermiş olurum. sonra her zamanki menüme dönücem :icecream:

mersacım öyle demek bak kimi çocuk görsel kimi işitsel algılar... benim ortanca ders içinde boğulacak çok fazla sorumluluunu taşıyor okulun ama illaki görselde yapması gerekiyor dersleri fakat gel gör büyük kızım öss sınavına girecek ama dünyadan bir haberzemuszemus geçen yılda böyleydi çocuğum ders çalış çalış dedikçe o kitap yüzü görmedi, dersaneye yolladım her boşlukta gitmemezlik yaptı son bir ay hiç gitmedi ama öss sınavına bir girdi alması gereken puandan yani ona yetecek puandan kat kat fazla aldı hatta tıpmı okusam diye trip yapmaya bile başladı :utangac: kimse bir gün ders çalıştığını görmemiştir onun işte okuldada testa tabii tutuldular o işitsel anlamda alıyor her verileni.. hepsi farklı inan ama üstüne gitme sakın...

kızlar arada bakabiliyorum hepinize yazamıyorum üzerinize alınmayınız mehalim gelene dek yapılacak iş varda zaten yorgun geliyor ona kalmasın temizlikteyim efendim bilgi vereyim dedim..

canınsağolsun tatlım senin bu hafta telaşın çoktu o yüzden takipsizlik oldu olsun inşallah bu hafta sende diyete başlıcakmışsın herhalde bende başlıcam inşallah tam sonuna kadar yapmak istiyorum ama bakalım inşallah allahın izniyle sonunu getirebiliriz.:delphin:

getiririz canziciğim... hep beraber olursak getiririz inşallah.. 18 kilo verebilir miyiz bilmem ama bu diyetle zannederim bir 10 kilo atabilirim ben .kilosu çok olanlar için konuşuyorum..zaten 38 gün sürüyor.38 gün sıkarız artık dişimizi..hatta başlangıç ve bitiş tarihini hesaplayalım hemen

başlangıç: 8 haziran 2009 pazartesi

bitiş : 16 temmuz 2009 perşembe

Son düzenleme:
getiririz canziciğim... hep beraber olursak getiririz inşallah.. 18 kilo verebilir miyiz bilmem ama bu diyetle zannederim bir 10 kilo atabilirim ben .kilosu çok olanlar için konuşuyorum..zaten 38 gün sürüyor.38 gün sıkarız artık dişimizi..hatta başlangıç ve bitiş tarihini hesaplayalım hemen

başlangıç: 8 haziran 2009 pazartesi

bitiş : 9 temmuz 2009 perşembe

tamam canım ben varım valla inşallah 10 kilo bile gitse çokkk iyi alkisalkisalkisalkisalkisalkis

mersa.... çook geçmiş olsun canım

mehalim ...müthiş vermişsin.. hem de bildirim yapmayacak olmana rağmen
çikolatam... taşınma ve düzensizlikte olur canım böyle şeyler. haftaya patlama yaparsın olur bitr :)
ölü gelin hoşgeldin... ben de çook yeniyim bu birinci bildirimim :)
bijocum tebrikler canım 1 kilo çook güzel.
çikolatam... başlama bitiş tarihini yazmışsın. giderek çoğalıyruz ne güzel :) yaa ben var ya 10 kilo versem göbek atarım resmen...
canzi... çok iyi vermişsin tebrikler canım

mersa.... çook geçmiş olsun canım

mehalim ...müthiş vermişsin.. hem de bildirim yapmayacak olmana rağmen
çikolatam... taşınma ve düzensizlikte olur canım böyle şeyler. haftaya patlama yaparsın olur bitr :)
ölü gelin hoşgeldin... ben de çook yeniyim bu birinci bildirimim :)
bijocum tebrikler canım 1 kilo çook güzel.
çikolatam... başlama bitiş tarihini yazmışsın. giderek çoğalıyruz ne güzel :) yaa ben var ya 10 kilo versem göbek atarım resmen...
canzi... çok iyi vermişsin tebrikler canım

veririz cocostar cğm,ben hepinize güveniyorum (kendim hariç dermişim :roflol: ) evet 10 kilo da iyi bir rakam,bakalım kimler kaç kilo verecek...

selam hayirli cumalar kizlaaar hemen cikacam kusura bakmayin
duzensiz beslendim cook bazen aksam yemegini 9 da yedigimizde oldu 5 te yedigimizde oldu yani gecen hafta daki sok diyetimde verdigim kiloyu koruyamadim cook uzgunum pazar gunu misafirlerim gidiyo yeniden basliycam herseye allahtan hareketler biraz olsun ise yaradi yoksa ben cookcook kilo alarak bildirim yapabilirdim bugun
simdi bugun aksam evim yine dolup dolup tasacak eee herkez toplanacak annelerini yolcu etmeye gelecekler eltimler geliyo gorumcem geliyo kalabalik 3 gun gecircem yine allah bana kolaylik versin sizlerede guzel bir hafta sonu gecirme firsati versin insallah
gelelim kiloma 71.1 den 71 .5 e cikmisim cok ozur dilerim tum takimimdan pazartesi kim neye hangi diyete hangi soka basliyosa bende varim diyorum neler yapacagimi soyleyin yeter daha oncede soylemistim gumbur gumbur gelecem insallah nette bir sorun cikmazsa
kocaman opuyorum herkeze ve kilo veren tum arkadaslarimida tebriik ediyorum

choclate cım yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım,
senin diyet listene merak sardık hepimiz bakalım, ben kendime göre ayarlamalarla bu listeye katılıcam,
52 kilo olana kadar bu diyeti takip edicem bakalım nereye varıcam.

Bu diyete 5,takım diyeti mi desek ne yapsak:roflol::roflol::roflol:

Back
X