aaa sportim valla lost adası gibiymiş orası da.. dikkat et kara duman falan gelmesin :roflol::roflol:
ben de yazayım kıskandım benimkini de hesapla :1closedeyes:
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 1 domates, 5 zeytin......250 kalori
ara: 4 diyet bisküvi yarım kase süt 100-150 kalori
öğlen: 1 tabak az yaglı az salçalı etsiz kabak yemeği, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği taş çatlasın 350 kalori
ara: 1 kupa tarçınlı süt içerim heralde 100 kalori
akşam: yemicem herzamanki gibi (mehalime selamlar :roflol: )
ettimi sana 850 kalori bravoooo :lepi:
asyacım canım benim ya trekking işte dağ bayır dere tepe yürümek işin aslı.
15*20 kişilik gruplar halinde rehber eşliğinde yürüyüoruz. ne kadar güzel demek cennetin ortasında oturuyorsun harika valla
bhk cim demişin ya börtü böcek yılan falan vardır diye, haklısın hepsi var. Kimse benim kadar korkak olmasın, küçük kara sineklerden bile korkarım ama, o doğa güzelliği insanı nasıl büyülüyor anlatamam. Birde rehber önden gidip yol açınca hayvancıkların hepsi kaçışıyor zaten, hiçbirşeyle karşılaşmıyoruz.
Birkeresinde en önden yürüuordum bi baktım yaklaşık 1 mt kara yılan.:1shok: hemen kaçtı bi çalılığın altına, ama benim dizlerimin bağı çözüldü tabi de hemen toparladım kendimi, ondan sonra ortalardan yürüyorum bende o zaman bişey olmuyor.
kalliscim benin jack le işim olmaz, sawyer ı arıyordum neyse ki buldum, :roflol::roflol::roflol:
erkek arkdaşımla gidiyoruz trekkinglere, biraz uzaklaşınca ben başlıyorum bağırmaya sawyer diye,
kızlar o zaman gittiğimizde kilom 58 di. Bu sabah itibariyle 56 opuyorumnanaktan
bu hafta sonu fotoğrafları daha bi güzel olur kanısındayım
öpüyorum sizleri
ha bu arada kalliscim, merak etme bijoux gelince choclate la da birlikte deniz kenarında çay kahve keyfi yapıcaz isteyen gelir, katılır keyfimize, sohbetimize zemuszemus