Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

uzatmanın gereği yok biliyorum...bende ne konuda üzüldüm kalliste ablama anlatma derdindeyim...amacımın onu kırmak olmadığını belirtmek için hala burda dert anlatmaya çalışıyorum...amaç başka olsa çekip gider bidahada gelmezdim...mehalimin dediği gibi çekin gidin bi daha da gelmeyin...çok doğru...herkesin sıkıntısı var moral bulmaya buraya geliolar...hakkım yok kimsenin dikkatini moralini dağıtmaya...
ewt beşinci takıma yakışmıyor...haklısınız...daha dün ne kdr güzel herkes burda 10 kişiyiz demişitm..

tabu ben bu konuyla ilgili son kez yazıyorum,
bak,
ne kalliste ne de sen benim hiçbirşeyim değilsiniz... öyle değil mi?
ikinizi de çok seviyorum,o ayrı...ama ikinizin birbirinizden farkı yok,kimseyi kayırmıyorum.
kusura bakma canım,kızacaksın belki ama sen olayı abartmışsın,alıntıların için teşekkürler.daha iyi gördüm.
kallis hiçbirşey dememiş,ben alıngan biriyimdir aslında ama ben olsam böyle bir duruma alınmazdım .
sadece birbirinizi görmemişsiniz,o kadar...
bence konu kapansın,dediğim gibi tartştıkça hoş olmayan yerlere varırısnız bu da bizi üzer...

hee bu arada burası serbest bir platform.kimsenin kimseye çekin gidin demeye hakkı olmadığını düşünüyorum.kişiler kendi istekleriyle çeker giderler,2 ay kadar önce kendi isteğiyle giden arkadaşımız gibi...kimse onu hatasından ötürü göndermedi değil mi? kendi gitti... herneyse,gerçekten burda bulunma amaçlarımız tamamen kilo vermeye ve moral bulmaya yönelik,konuyu bu kadar dağıtmayalım.

hala anlatamıyorum bu da bnm son msjım olayla alakalı...ben gördüm ve cvp verdiğim için sorun oldu zaten...esprisine cvp verdim anladınız mı...şaka yaptı isteyen 1 litre içsin die....bende yok artık gibilerinden içemez kimse bi oturuşta dedim....oda ben öle mi dedim dedi...görmüosunuz sonra cvp vermiosun diyosunuz dedi...bnm onun sölediğini yanlış anladığım için böle bişi gelişti...ben kendimi biliorum alıngansam alınganım...ama bana göre kalliste bunaldı cvp vermekten kendisi de belirtti zaten buralardayım hep yanınızdayım el işleriyle kafayı sıyırıcam die...bişeye morali bozuktu yanlış anlama oldu...tmm yaa bence de farklı boyuta gidicek...ben hala kendimi anlatamadım...bu olayıda sindiremiyorum...burda kalsın..emeği geçenlere tşk eder saygılarımı sunuyorum...kendinize iyi bakın...dilimin döndüğünce amaçlarımı anlattım kaliisteyi üzmek istemediğimi de...herkes istediği gibi anlamakta özgür...

xtabucum canım boşverelim canını sıkma lütfen her akadaşlıklar arasında ufak iniş çıkışlar olur bunuda öyle kabul et bence biz hepimiz biriz 5. takımız birimizin yokluğuna hep birlikte üzülürüz canım biz bakalım kilolarımızdan nasıl kurtuluyoruz ditetimizde başarı ile gidiyor canım stres yapmayalımkş diyetimizde bozulmasın demi !!!!!

cococum kim liste yapıyor bakalım herkeste kıpırdanma var hemde öyle böyle değil ne güzel yaa

biz bunu neden daha önce keşfedemedik acaba çok iyi oldu herkese bir şevk geldi baksanıza
bende dün akşam regl oldum ama bu sabahta yine dün sabah olduğu gibi 56'yı gösterdi ibresengözlerimebaksanab

ay canım yarın sabah bizim sulardasın yani
asya tarafında mı avrupa tarafında mı olucaksın ????? ne kadar kalıcaksın ay hadi yaz heyecan yaptım bak

canım ben anadolu yakasındayım yani çikolata ve sana çook uzağım. bostancı taraflarında olucam. ama orta bir yol buluruz taksim beşiktaş gibi.

kallisimi de ararız beraber denize karşı çay içerkenn :icecream:

canım ben anadolu yakasındayım yani çikolata ve sana çook uzağım. bostancı taraflarında olucam. ama orta bir yol buluruz taksim beşiktaş gibi.

kallisimi de ararız beraber denize karşı çay içerkenn :icecream:

valla epey uzak olucakmışsın aman ya, peki ne zaman dönüceksin bir plan düşüniyim bende CADIARZU

BHK
sportie
çikolata
coco
kalliste
xtabu
canzi
bijoux

devamını getirin kızlar listenin
aklıma bu 5 kişi geldi diyeti yapan...

ben 3 kişi daha ekledim, ne de olsa 1000 kaloriyi geçirmiyorlar bu arkadaşlarımızda, hele de bijoux aç yatar aç kalkar yinede 1001 yapmaz :roflol::roflol:

valla epey uzak olucakmışsın aman ya, peki ne zaman dönüceksin bir plan düşüniyim bende CADIARZU

bijom sen gel de biz her türlü buluşuruz canımmmm opuyorumnanaktan

ne zaman döneceğim belli değil canım dişimin yapılmasına bağlı.. haberleşiriz ve buluruz bir orta yol merak etme canım opuyorumnanaktan

tamam çikolatam Şeniz

Back
X