- Konu Sahibi Cherry Mom
- #11.461
canzim unutulmazzzz
lmaz:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çektiririz sportiem hele bir bijocum gelsin de..kayfe de içerik,fotoğraf da çektiririk :)
canzim unutulmazzzzlmaz:
cocostar devamını getirin listenin derken ne demek istedin cnm? anlayamadım,
lmaz:
lmaz:
lmaz:
lmaz:
lmaz:
lmaz:beni unutmuşsun canımmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canzi süper olur aşşkııım tabii sen de gel... bakalım en uygun zamanı ayarlayacağz inşallah..
Allaaaaaahh 5.takım buluşmasıı :))
eksikler çatlasın :jeyyar:
:sinifsinif:
açlık başıma vurdu bugünnaniknanik
açız demi arkadaşımmmm ama kilolar gittiği için değer valla bu açlığa bence :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
canzi süper olur aşşkııım tabii sen de gel... bakalım en uygun zamanı ayarlayacağz inşallah..
canzicim walla bugün sallandım
hayır açlık değil de
kafamı toparlayamıyorum
korkuyorum işleri birbirine karıştırcam diyekaydirigubbakcemile3
akşama da çook güzel yemekler var ama
dönüp bakmıycam bile
İnş
bu arada dediğin gibi
ben de tartıda güzel bir kilo görmeyi bekliyorum
onun için de açlık gözüme gözükmüyor:jeyyar:
bende sizi takipdeyim bakalim nasil sonuc alcaksinizselam millet gecmise dalayimmi biri bana ozet gecermi
bugun iyiyim sabah balli sirkeli suyumu icmisem iki dilim ekmekle bir dilim peynir domatesli kahvaltimi yapmisim $u ana kadar 1.5 litre suyumu icmisim sauna esofmanlarimi giyip
step hihoyyyt
merdiven inip cikma
mekik
yere yatip bacak indirip kaldirma
yanlara egilme alkisalkisalkis hani alkisim
gogus calistirma ip atlama vb gobus hareketlerimi yapmisam iyice terlemis yaptigim hareketleri gobek eritme takima yazip gelmisem eeee daha ne olsun sabahtanda magazaya gidip incelince neler alip giyecegime hatta mayomu bilem secip almamisam nasiiil amaaasositosositozemuszemus:sm_cool:
ben senin yerinede verecem vereliniortakbu arada kallisim ben galiba hiç kilo veremedim regli olmam kötü denk geldi diyettende birşey anlamadım yani benden çok heveslenme şekerrrr ama haftaya iki haftanın acısı çıkar herhalde :kedi::kedipuyorumnanaktan
bizde mutluyuz, mutluyum, mutluyduk:roflol:o zaman konuyu dağıtayım biraz..
hani şu konuyu okuyanlar kısmı var ya altta,
her baktığımda en az 4-5 kişi oluyor ya..
cidden süper seviniyorum bu olaya..
ki biz bu durumu sadece cuma günleri yaşardık,
o da belki...
mutluyum bu takıma geldiğim için :kedi:
hehe:roflol: bir gün eşim balıkta ve ben çocuklarla dışarı gezmeye çıkacağım kış ortası, deri ceket var portmantodan aldım giydim kapıyı çektik, elimi cebime bir attım elim cebime girmiyormafoldumben anamm bir baktım eşimin ceketini giymişim :roflol: ne anahtar ne para hiç bir şey yok üzerimde, eşimi aradım bakkaldan :roflol: senin ceketle kapıda kaldım ne ileri ne geri adım atamıyoruz koş yetiş dedimmafoldumben adamcağız 2 saatlik yoldan nasıl geldiğini bilemedi seninkide o hesap ne ileri ne geri olmuşyerimsenibenbu arada doktora gidemedim,ufak sorunlar yaşadık annemle...onunla beraber gidecektik,babam aarabanın anahtarını cebinde işe götürmüş,ben de karnım ağrıdığı için arabasız gidemem yani,regl yim ya...yarına erteledik
yaaaaaa aramayınnnnnnmafoldumben
canım ben anadolu yakasındayım yani çikolata ve sana çook uzağım. bostancı taraflarında olucam. ama orta bir yol buluruz taksim beşiktaş gibi.
kallisimi de ararız beraber denize karşı çay içerkenn :icecream:
yaaaaaa çatlatmayınnnnnmafoldumbencanzi süper olur aşşkııım tabii sen de gel... bakalım en uygun zamanı ayarlayacağz inşallah..
kanlıcaya gitsenize buluşunca yoğurt yemeyezemuszemusayy ben yoğurdu çok severim canzi,hatta extra yoğurt yemek istediğim öğünler bile oluyor da,tutuyorum kendimi...
sporticim bombanın alasının alası var diyimde sen anla şekerimalkisalkisalkisalkisalkisalkis hem diyet hemde cedricimin eşi çay getirmişti ya bana hep tam bomba oldu kaydirigubbakcemile5 az bişi almıştım onuda verdim birde son kilmdan teeeeee aşağılara gittimalkisalkisalkis cumaya büyük sürpriz...:lepi:kalliscim senin nasıl gidiyor hayatım diyetle aran, sende bir bomba var ama dur bakalım hayırlısı saklıyosun bizden sanırsam