Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim ne demek, tecrübeleri paylaşacağız ki hepimiz bir an önve mutlu olduğumuz görüntüye kavuşabilelim... Çikolatam olmasaydı benim aklıma gelmezdi bu eski listeyi uygulamak... Uzun zamandır bakıyorum da takımda kaç kez aynı listeyi yapmayı denedik bir kaç kişi ama başarılı olamadık, hem çabuk sonuç verdirmesi hemde bizi zorlamaması açısından hepimiz için iyi oldu...

kızlar az önce diyeti uygulayan arkadaşa telefon açtım...
arkadaş dediğime bakmayın,bu kişi geçen sene çalıştığım restaurant ın işletme müdürü...

1-listelerin devamı var...haftaya kendisine oturmaya gidince bana verecek,ben de size yazacağım.
2-"bu listeler hmen hemen aynı" dediğimde,"bu doktor 35 yılını bu işe vermiş,listelerin aynı göründüğüne bakma,hepsi kilo vermenin durmaması için özenle sıraya konulmuş listelerdir.sırayı asla atlama,ben o listelerin tamamıyla 2,5 ayda 25 kilo verdim dedi...(demek ki elimizdekilerle 18 kilo vermiş,devamıyla da geri kalanını)
3-her yemek öncesi soda içilmesini istiyormuş doktor.
4-günlük 2 litre su
5.günlük 1 saat yürüyüş şartmış.

şimdilik bunları öğrendim arkadaşlar... listelerin devamını mutlaka alacağım merak etmeyin,sırf bunun uğruna eski patronumun evine oturmaya gideceğim düşünün. yaz sonunda kilo fazlalığı 20-25 olanlar bu işi halletmiş olacaklar inşallah!

çikolatım dün aklıma geldi ayran meselesi filan açılınca.. ben bu diyeti yapan kuzenime uzaktım annem getirmişti listeleri bana ve o kuzenimin sürekli çantasında sokağa bile çıksa soda taşıdığını anlatmıştı demekki bundan sebepmiş.. ama dediğim gibi benim kuzenim çok genç yaşta vefat etti tecrübe almam mümkün değil..

ve öyle sanıyorum ki aynı doktorun gözetiminde vermişlerdir bu kiloları senin arkadaşın ve benim kuzenim.. doktorun yeri nerdeydi acaba geçen sen yollayınca bakmayı unuttum diğer pcde kaldı kuzenim fatih tarafında oturuyordu...

woow çikolatam süpersin:lepi:

hergün 2 lt su işi beni cok zorluyor cidden.
soda kısmı da en cok cocoya yarıcak heralde.
kendisi bayılır da..

yanlız hani genelde yemek sonrası diye biliriz ya sodayı,
ilginç geldi bana.
günde bir tane içebilirim sanırsam..

aa yoksa şişlik yapıp,
tok tuttsun diye mi öncesinde içiliyor ki :uhm:

cıkolata daha once yazmısındır muhtemelen ama ben kacırmısım canım ya bu dıyetı yapan kısı kac kılolardaydı da 25 kılo vermıs 2 bucuk ayda.bu 25 kıloyu duyunca bırden dıyete ısındım nedenseopuyorumnanaktan

tekrar yolluyorum kallisim doktorun web sayfasını özelden...
bu arada inanılmaz disiplinli ve pahalı bir doktor... arkadaşım şimdi gitsen sıraya koyar seni diyor.sıra varmış adam kesin bu işi hallediyormuş..ben tüm detayları sizler ve kendim için öğreneceğim canım.

kızlar yemek öncesi mi sonrası m ı içilecek soda,ben de unuttum şimdi.ama tekrar arayamam..haftaya tüm detayları yazarım..siz şimdilik gün içinde 2 şişe soda için...
cedric cnm ilk listede 83.700 yazıyor,demek ki o kilolardaymış cnm...

haa bir teşekkür de çiklatama
bu diyeti kk da topik açıp da bizimle paylaştığı içinŞeniz

son teşekkürüm de tüüüm takım arkadaşlarımaaaa
burada birbirimizden desteğimizi esirgemediğimiz içinŞeniz
Canım gerçekten haklısın ep berbaer olduğumuz için herşey daha zevkli igidiyor bende çikolatama kallisteye herkese teşekkür ederim inşallah birlikten kuvvet doğacak
kızlar az önce diyeti uygulayan arkadaşa telefon açtım...
arkadaş dediğime bakmayın,bu kişi geçen sene çalıştığım restaurant ın işletme müdürü...

1-listelerin devamı var...haftaya kendisine oturmaya gidince bana verecek,ben de size yazacağım.
2-"bu listeler hmen hemen aynı" dediğimde,"bu doktor 35 yılını bu işe vermiş,listelerin aynı göründüğüne bakma,hepsi kilo vermenin durmaması için özenle sıraya konulmuş listelerdir.sırayı asla atlama,ben o listelerin tamamıyla 2,5 ayda 25 kilo verdim dedi...(demek ki elimizdekilerle 18 kilo vermiş,devamıyla da geri kalanını)
3-her yemek öncesi soda içilmesini istiyormuş doktor.
4-günlük 2 litre su
5.günlük 1 saat yürüyüş şartmış.

şimdilik bunları öğrendim arkadaşlar... listelerin devamını mutlaka alacağım merak etmeyin,sırf bunun uğruna eski patronumun evine oturmaya gideceğim düşünün. yaz sonunda kilo fazlalığı 20-25 olanlar bu işi halletmiş olacaklar inşallah!
canım ya ben zaten her yemekten sonra soda içerim alışkanlık yaptım kendime içinde çok yararlı minareller olduğu için diyet yaparken vucudu dengelemek açısından suyuda 2 lt içmeye özen gösteriyorum günlük yarım saaat yürüyüş yapabiliyorum ama bu hafta hiç yapmadım regli olunca canımmmm hiççççç istemiyor halsizlik daha çok çöküyor llisteler bu kadar bile bize yeterli canım sonrasınıda görelim yapamay devam ederiz artık fazlalıklarımız kalınca
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cıkolata daha once yazmısındır muhtemelen ama ben kacırmısım canım ya bu dıyetı yapan kısı kac kılolardaydı da 25 kılo vermıs 2 bucuk ayda.bu 25 kıloyu duyunca bırden dıyete ısındım nedenseopuyorumnanaktan

kızlar yemek öncesi mi sonrası m ı içilecek soda,ben de unuttum şimdi.ama tekrar arayamam..haftaya tüm detayları yazarım..siz şimdilik gün içinde 2 şişe soda için...

cedricim seni heveslendirecekse bende yazayım.. benim kuzenimde 96 kilo civarındaydı 3 yada 4 ay gibi bir sürede 60 yada 65 arası bir şey olmuştu.. sonrası 2 ay koruma yaptılar bir dahada gram eklemedi kilosu...

tekrar yolluyorum kallisim doktorun web sayfasını özelden...
bu arada inanılmaz disiplinli ve pahalı bir doktor... arkadaşım şimdi gitsen sıraya koyar seni diyor.sıra varmış adam kesin bu işi hallediyormuş..ben tüm detayları sizler ve kendim için öğreneceğim canım.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım teşekkürler gerçekten iyiki doktora para vermeden bizde işimizi yüretebiliyoruz sayende opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama istersen sana maniş verelim delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

choclate cım canım ya valla süper oldu senin bu diyet liste işin, herkese yarıyacak eminim.
Birde burda paylaşım oldukça diyet zevkli neşeli hale geliyor.
en güzel tarafı da bu
bende çok teşekkür ederim hem cholclate cım sana hemde kalliscim sana. Hem bir liste var önümüzde, hemde kalliscim kalkıp ben yaptım bunu çok iyi deyince süper bi şekilde tamamladı birbirini
ben kendi adıma çok mutluyum,
bu hızla gidersem temmuzu bile bulmaz mezuniyetim inşallah

choclate cım bu diyetisyeni merak ettim bana da yazarmısın özelden canımopuyorumnanaktan

ben yemek sonrası içiyorum canım hem şişkinliği azaltıyor hazmı kolaylaştırıyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar soda için de nasıl içerseniz için kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana haftaya öğrenirim...
canzi cnm para mara istemez,ben ve sizler zayıflayalım,istediğimiz kıyafetleri giyelim,mutlu olalım..para bunun yerini tutamaz!
cedric cnm sana da yolluyorum şimdi doktorun web sayfasını,aslında geçen bazılarına yolladım demek ki unuttuklarım varmış

tatlışım sportiem ben hepinize teşekkür ediyorum,destek olmasa yapamam ben bu diyet sizi bilmem ama benim için çok ağır bir diyet...gittikçe daha kolaylaşıyor,midem alışıyor ama ben hayatım boyunca bu kdr az yemedim.destek oldukça ben bu işi bu yaz halledeceğim inanıyorum...
sizlerden tek beklentim desteğinizi kesmeyin nolur :(
tamam sportiem sana da yolluyorum...

Back
X