Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benimde umudum var mehalim baksana arkadaslarin basarilarina .allah nazarlardan korusun.
sende simdi tatil basladi ne güzel mehalimya.

evet annem tatil başladı oh oh . inşallah daha iyi olacak yaa kardeşimin niaşnı olana kadar az daha toplanım demii kaydirigubbakcemile5
Senin gazını yiyim ben:roflol:.. beni kıskandın demi hadi söle :roflol:

evet evet :gitme: seni çok kıskandım :umursamaz: ayy hayır yanlış yazdım heç bilem kıskanmadım mafoldumben
size bakınca baya hevesledim yahuu gaz istiyorum vınn vınnnn

herkese teşekkürleri için ben teşekkür ederim .:emir_bebek:

evet bir hafta sizlere baktım analizler yaptım ve sonunda karar verdim .:kedi:
bende bu diyeti yapmaya karar verdim pzartesi başlıyorumopuyorumnanaktan allahın izni ilee pazartesi sabah tartılıp size yaazacam bakalım 60 altına indirecekmi bu liste beni benim umudum var ya sizlerin kaydirigubbakcemile5

5. takım gaz ekibi hadi gaz istiyorum

mehalimcim bu süper haber,

hiçkimse geri kalmadı şükürler olsun opuyorumnanaktan

pazartesi görüşmek üzere güzeller hoşçakalın

mehalım utandırıyorsun benı yahu:kedi:ahh bu hırsım yemek yerken olmasa bıde sımdı hayatım nerelerde olurdu kımbılır.ıns bıranonce ınersın 60 n altına.kallıste canım fırındamı gazla calısıyor.ne zor bu gaz ıslerı bu eve tasındık 1 hafta sonra geldı gaz.dus ıcın su ısıtmakdan nefret gelmısdı.allah dan ocak elektrıklıydı ama cok sıkıntılı oldu canım.ayrıca atladım sanma sakın kutlarım senı canımcım süpersın valla.ay kımseyı yakalıyamıycam boyle gıderse herzaman bu gurubun en agır topu benmı olucam yahukaydirigubbakcemile3

herkese teşekkürleri için ben teşekkür ederim .:emir_bebek:

evet bir hafta sizlere baktım analizler yaptım ve sonunda karar verdim .:kedi:
bende bu diyeti yapmaya karar verdim pzartesi başlıyorumopuyorumnanaktan allahın izni ilee pazartesi sabah tartılıp size yaazacam bakalım 60 altına indirecekmi bu liste beni benim umudum var ya sizlerin kaydirigubbakcemile5

5. takım gaz ekibi hadi gaz istiyorum

ben şahsen sende de işe yaramaması için asla bir sebep göremiyorum a.s

Evet pazartesi rejıme başlama işine dahada ısınıyorum evet.
akşam eşim gelince onada teklif etttim gel akşam bana uy diye. çünkü bir zamandır oda göbeğinden pek şikayetçiydi vermesi gereken 5-7 kg var onunda tamam dedi. hiç ikilemeden oda bana uyarsa akşam yemekleri bana daha kolay olacak. bbir oğluşum var oda ne istese hazırlarım zaten :)

bu arada analiz süper olmuş mehalim ellerine sağlık,
hakikaten çikolatadan kaçınca sonuç bu oldu...

bu arada kendime bir pantolon ve body aldım,hediye zemuszemus

Çok üzgünüm çoook
yaaa nasıl güzel geldi paylaşım...
iyi ki gelmişiz aranızahihoyyyt

oooo
acaip güzeldi bu yaaa
inan daha da bir moral oldu medalim.
walla seni kocamaaannn öpmesem olmaz şimdiŞeniz
harikasın
:lepi:

geçmiş olsun:teselli:

mehalim canım geldimde geç geldim beni bu aralar biraz mazur görün çok yoğunum bir işlere kalkıştım anca girebildim kilo bildirim günü olduğunu unutmuşum ya özür dilerim şimdi benim kilocuklarımı yazmıycanızmı oraya halbuki ne güzel vermiştim 84.5 olmuşum 1.5 kilo verdim yaaa benide yazınÇok üzgünüm çoook

hosgeldin mersacigim . merak ettik seni bugün. ama kocaman tebrikler ve öpücükler sende süper kilo vermissin. üzülme canim haftaya gurup birincisi olursun insallah nasilsa 1.5 kilo yedeginde var bir kilo daha versen kimse sana yetisemez buda cok güzel degilmi?kaydirigubbakcemile5

hosgeldin mersacigim . merak ettik seni bugün. ama kocaman tebrikler ve öpücükler sende süper kilo vermissin. üzülme canim haftaya gurup birincisi olursun insallah nasilsa 1.5 kilo yedeginde var bir kilo daha versen kimse sana yetisemez buda cok güzel degilmi?kaydirigubbakcemile5

ablacım saolasın ama takıma faydam olmadı ona üzldüm ilk defa kilo bildirimine geç kaldım ya kusuruma bakmayın benim verdiğim 1.5 kilo haftayamı yazılacak o zaman üstüne 1.5 daha koyarım hileyle alırım birinciliği öpüyorum seni ve tüm arkadaşları hepinizi çok özledim

Evet çikolatam sizin diyeti uygulayacağım umarım başarırım .

Mersacım bizde snei merak ettik bir sorun olmadığına sevindim . sende listeye geçmedi diye üzülme haftaya süper olacak :))

annecim nasılsın ballıçöreğim :) ben,imde midemi üşütmüşümya arada bi ağrıyor bir bulanıyor . iyi olunca size bakyıyorum ağrıyınca yatıyorum işte böyle

mehalim hoş geldin canım bana kızdınızmı bugün nolur kusuruma bakmayın biraz yoğun günler geçiriyorum bu aralar hep böyle olacak sanırım temmuzun 5 inden sonra rahatım her gün giremeyebilirim ama kilomu bildirecem belki pazartesi bende seninle başlarım takımın diyetine .

gecmis olsun birtanem. aman tatile girdin hastalanma sakin sicak bir papatya yada nane cayi ic dinlen.
mersacigim birbucuga birbucuk daha ekle haftaya canim harika olur. bendede oldu cuma gününü unutmus olmam ama hepimiz insaniz basimizda türlü telas ve düsünce var normaldir takma kafana..a.s.

arkadaşlar hepiniz süpersiniz ya valla kendimden utandım hem kilomu geç bildirdiğim için hemde sizin verdiğiniz kiloları görünce heleki kalliste sen naptın öyle kızlar kocama kandım sen şeker hastasısın bu diyet sana ağır gelir yapma dedi tabi bende kendime destek bekliyormuşum yine aynı devam ettim .pazartesi bende düşünüyorum bir kendi kiloma baktım bide sizlere sizin kilonuz benden çok az olmasına rağmen sizler benden çok azimli çıktınız hepinizi çok çok kutluyorum :nazar:cokacimcoookopuyorumnanaktan

tebrik ederim 5. takımcım özellikle benim canlarım aralık annelerim siz bunu hakkettiniza.s. maşallah size hele cococum ne ettin sen bacım:nazar::nazar::nazar:

vede maşallah takımcak ne kadar çok yazıyosunuz cococum ve bhk cım takımını bulmuş ben başedemedim sizle okuyayım dedim ama yok başaramadım şu yaptığınız diyeti çoooook merak ettim nerden bulabilirim yada biri bana özelden mesaj atsa lütfennnnnnnnn:1hug:

2. liğinizde hayırlı olsun süpersiniz darısı başımıza
ardada 1. takıma bekleriz canikolarım

size geçen gittiğim trekkingten birkaç foto ekliyim

lost izleyenlere duyrulur aslında lost buralarda çekiliyor:roflol:

arkadaşım geçmişi okumaya bir daldım ki senin resimleri görünce toparlandım kaç saattir
burda olduğumu farkettim seni çok kıskandım ya çok güzel yerler.

bide kızlar çok kötü şeyler olmuş ben yokken çok üzüldüm ya neyse toparlamışsınız

Back
X