Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet yaa bi aksilik olmazsa mehalimlen cedricde katilcak ama cedric persembe bizimle beraber devam etcek bakalim insallah nerdeyse tum takim bu listedeyiz
haa reyhan ablamda baslicakti sanirim gercekten super
aaa bi ben mi eksik kaldım yaaa :1ninca:

dun efe seninle msn den gorusmek istedi sana baya bir dans mektup cicekler falan gonderdi ama sen mutfaktaydin aldinmi efenin selamini
aldım aldım ama bilgisayar başında değildim tüh nasıl kaçırdım yaa mafoldumben

günaydın 5. takımın güzel bayanları....

Kallisim....umarım kızının sınavı iyi geçmiştir
Reyhan ablam çook güzel bir gün geçirmişsin. baya da yürümüşsün MAşaAllah sana öpüyorummm...
Bijocum ne güzel komşular farketmiş vermiş olduğun kiloyu ...

cococum hoşgeldin canım... iyi geçmiş teşekkür ederim hepinize, zaten meslek seçimli olduğu için barajı az bilirsiniz.. 48 net yapması yeterli bu yıl... O da saydım 48 olunca bıraktım diyor :roflol::roflol:

Kallisim sen bijodan önce diç hekimine gittin heralde
baya parlatmış seni heheheh :)

kocaman ağızlı aynı böle sırıtan bişey vardı ama diş telleri vardı parlamadı buraya ekleyince mafoldumben bende aldırttım tellerizemuszemus..

çene hepimizde düşüyor, kocalara konuşamadığımızı buraya döktürüyoruz :roflol:

kızlar ya bizim listemizin kaçıncı günü bu gün ben galiba geçen gün gaz yok ocak yok derken şaşırdımmı ne:sinifsinif: aklım karıştı:sinifsinif:... yanlış gündeyim galiba :kedi:

erkek kardeşim bugün kaldığı dersler için :mymeka: yaz okuluna başlıyor 1.5 ay gidecek. aslında iyi de oluyor yeni seneye alttan dersi kalmıyor.
yani bugün öğrenci evine dönüyor. dün apartmandakiler dışarda toplandık 1 tencere sarma sardık, şimdi de annemle birlikte benim buraya yemek tariflerine yazdığım poğaçadan yapıcaz 2 tepsi.. belki bir de kek yaparım oğluşuma kaydirigubbakcemile3 hadi gittim zemuszemus

ohohoooo bijo ammada yaptın şimdi dolma poğaça vs vs... sabah sabah.. git git öteki dişindende olma:olmaz:
:roflol::roflol: kıss kırılır mırılır benden bilme sırnaşık şey

cococum hoşgeldin canım... iyi geçmiş teşekkür ederim hepinize, zaten meslek seçimli olduğu için barajı az bilirsiniz.. 48 net yapması yeterli bu yıl... O da saydım 48 olunca bıraktım diyor :roflol::roflol:

:roflol:güldürdün beni sabah sabah

kocaman ağızlı aynı böle sırıtan bişey vardı ama diş telleri vardı parlamadı buraya ekleyince mafoldumben bende aldırttım tellerizemuszemus..

çene hepimizde düşüyor, kocalara konuşamadığımızı buraya döktürüyoruz :roflol:

iyi yapmışsın :jeyyar:
parıl parıl parlıyorsun walla güzel olmuş :lepi:

kızlar ya bizim listemizin kaçıncı günü bu gün ben galiba geçen gün gaz yok ocak yok derken şaşırdımmı ne:sinifsinif: aklım karıştı:sinifsinif:... yanlış gündeyim galiba :kedi:

BHKya bak sayıyor o geriye..iyiki de sayıyor 31 görünce sabah nasıl sevindim:lepi:

canım 2. listenin 2. günündeyiz :lepi:

günaydın kızlar öncelikle tebrik ediyorum 2. olmuşuz muhteşemiz bence aslında birinciyiz bende hafta sonu listeyi biraz değiştirmek zorunda kaldım 2 günde gezmekteydim ama kalori olarak aşmadım artık ne olur bilmiyorum bakalım :delphin::delphin:

Ağzın kulaklarına varmışş.

Ya canım sıkıldı yaa ne kadar salağım malum bugün maaş günü internet bankacılığı kullanıyorum kredi kartlarını yatırırken bir kartıma ödeme yaparken banka kısmını yanlış işyaretlemişim kart numarası galan doğru ancak garanti yerine albaraka türke ( ne alakaysa) ödeme yapmişim yaa offf şimdi bankaya gidecem umarım düzeltme yapılabilir offfff

Back
X