- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #12.761
günaydın mesacım a.s. ben görene kadar kallisim yetişmiş yardımına.. kaydirigubbakcemile3 yalnız bana da artık iltifatlar başladı nasıl mutlu oluyor insan di mi kaydirigubbakcemile3günaydın takımın güzel hatunları inşallah hepimiz çok güzel bir hafta geçiririz bende bu günlerde stres tavanda allahım güzel stressiz günler istiyorum
bijoux canım seni gördüm günaydın kaliste benim için bişey yazmış anlayamadım senin bilgin varmı
evet kallisim haklısın. çok teşekkür ederim a.s. ben yine eski düzen devam edeyim bu hafta da o zaman. zaten yürüyüş de yapıcam kaydirigubbakcemile2bijocum günaydın şekerim, işim çok koş gel sporuda yolda yapmış olursun koşarken :roflol:
canım yaa şok diyeti bir kaç gün sonra yapsan çok fazla yapıp böyle azıcık yediğinde kilo almaya başlayacaksın belkide başladın bile, biraz normal düzeninde git çok fazla kısmadan, çünkü çok kilo verdin geldiğinden beri analiz sonucundada bellia.s.
evet canım valla evimi temizledim düzenledim döndüm yine eski düzenime.. herşeyimin saati çok düzenli evimde opuyorumnanaktan sen nasılsın ne yaptın canım trt işini sormayı unuttum.. ha bir de merak ettiğim birşey var, o kadar kilo verdin heralde artık belli oluyordur? eşinin bir yorumu var mı bu konuda?günaydın takımcık...
kolay gelsin kallisim..
bijom ne güzel eve dönünce insan istediği gibi yiyp içip sporunu yapabiliyor değil mi.
[/I]