selam kızlar
tabucum geçmiş olsun .. umarım hemen iyi olur aramıza dönersin canım...
[QUOTE]
teşekkür ederim cnm bnm....
TABU canım sanada çok geçmiş olsun .
tşk ederim ablacım bnm de dualarım seninle...tez zmnda iyi haberlerini bekliyorum...
tabum cok gecmis olsun canim aman canim azcik dikkat et kendine fazla yorma diyeti bosla simdilik saglikli beslenmeye bak sonra dr kontrolunde devam ediceksin daha iyi olucak insallah
inşallah cnmcım...bu ara diyeti bıraktım zaten...bu baş dönmeleriyle mümkün olmadı...daha kötü bişiden korkar oldum...cuma gününe kdr izinliyim...diyetisyenle dvm edicem..inş sonuçlar güzel olur...doktorun söyleyecekleri çok önemli harfiyen uyucam inş...çünkü kötü bişi cidden bu halsizlik...kimse durumu yakıştıramadı bana...
Tabum çok geçmiş olsun Bitanem ..Kendine çok Dikkat et..
çok sağolasın arkadaşım...ilgin için tşk ediyorum....sende kendine çok iyi davran...
tabucum geçmiş olsun canım kendine dikkat et :1hug:
benim genç kızlıktan evlenene kadar kan değerim çok düşüktü. olması gerekenin alt sınırın bile yanından geçmiyodu! 2 gün boyunca aralıksız uyuduğumu bilirim birçok kez. bir süre ilaç kullandım hatta. ama evlendikten sonra birden normal değerlere geldi. önceleri anlamadım neden. hava değişimi falan dedim heralde. diyete başlamadan önce yine yaptırdım iyi çıktı. ama sonradan anladım ki zayıf olduğum dönemler istesem de istemesem de düşük oluyor kanım. evlendim ve şişmanladım. yani bende şişmanlayınca normal değerine geliyor tekrar. diyet bitsin bir 60 a ineyim tekrar gidicem bakalım tahlile ne çıkacak..
doktor sana muhtemelen f ile başlayan bir ilaç verecek, bende iştah açmamıştı ve kilo yapmamıştı canım. dikkat edersen sana da yapmaz..
tekrar geçmiş olsun a.s.
ewt cnm zaten doktor ilaçtan bahsederse kilolarımı sölicem...bu kdr emeğe eziyete kıyılmasın yaaa...ewt hayatım uykuyla aram olmamasına rağmen kafamı her an bir yere yaslar oldum...gözlerim sürekli kapanıyor...uyukluyorum resmen...kalkarken bacaklarım titriyor yürümeye adım atmaya üşenir oldum...bnm gibi hareketli yerinde durmayan hergün bişiler yapan biri ayağa kalkamıyo...Allah kimseyi sağlığından etmesin çok önemli gerçekten...
yengemin ablası diyet yapmaya kalkıp hızlı incelmek adına sadece karpuz soda gibi besinlerle beslenip hastalanmıştı...kan değerleri düşmeye başlayıp kan kanserine yakalanınca 2sene tedavi gördü...ve sonunda onu kaybettik...sadece bikaç kilo fazlalık için hayatından oldu...aslında diyet deyip geçmemek lazım...bende hep bunu vurgulayan biri ve de sağlıklı biri olarak başıma bunun gelmesi beni korkuttu arkadaşlar...ben sağlıklı beslendiğimi düşünmeme rağmen bi yerde yanlış yaptım ama nerde...en kısa zmnda bunuda atlatıcam inş...Allah daha beterlerinden saklasın....
tabucugum gecmis olsun canim ..kansizligi iyi bilirim cok cektim ilk evlendigim aylarda.
.
sağol reyhan ablacım...ben bu kansızlığın bu derece rahatsız edici olduğunu bilmiyordum...şekerden tansiyondan falan filan diye düşünürken kansızlık bnm için sürpriz oldu gerçekten...yani rutin olarak 6 ayda bir test yapılıyor bana...hiç başıma gelmemişti...
yani sadece halsizlik, baş dönmesi, denge kaybı, göz kararması uyku isteği falan mı belirtileri...bende bir de ateş basması var...özellikle aç kalıp yemek yediğim yada tatlı yediğim zmn yüzüm kızarıyor kulaklarıma kdr...ateş basıyor her yerimi...
sende ne gibi sıkıntılar yaratmıştı merak ettim...
bijocum sende de mi aynı sıkıntılar vardı...ilaç iyi geldi mi