fıstıklar merhabalar.. melisim hoşgeldin..
arkadaşlar mehalimde yazmış size bende devamını yazayım kızımın diğer sınav sonucu için okula gittik henüz döndük yeni asılmıştı sonuçlar iç mimarlıktan daha iyi bir derece ile cam bölümünede girmiş bulunmaktayız asıl beklediğimiz grafik yarın olacak sınav artık hakkımızda hayırlısı.. ben not bırakmaya geldim sabah çok erken yine kızımla sınava gideceğim bu yüzden listelere geç bakabileceğim diyecektim ama az önce bir kaza başıma geldi soda açarken sodanın kapağı gözüme patladı ve gözüm ciddi kötü durumda sabah belkide hastaneye giderim şu an açamıyorum zorla açtığımda görebiliyorum neyseki ama gözkapağım filan açamayacağım durumda şişti ve çok sancım var yarın listelere hiç bakabileceğimi sanmıyorum, mehalim gelirse okur eğer okumazsa bu mesajı okuyan bir arkadaşımız kendisine profil mesaj bıraksın nolur ben yazamayacağım.. eğer mehalimde uğramazsa melis veya paylaşım alanından yardım istersiniz... kızlar yarın durumu gelip yazarlar size ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum haydi hoşkalın.. ağlamaya gidiyorum

(