cok sevindim kallisim guzel vakitler gecirmenize allah guzel anlari tekrar tekrar yasamayi nasip etsin
bencede guzel temennilerin bizi hareketlendiriyo
canimya hepimiz yasiyoruz bunu ve geciyo sonra dikkat edicez sadece
ilk baslarda bende cok uyusuk donemler gecirdim ama alisiyo insan cedriccim
tebrikler sana soylendi demi tabum sadece dikkat edicez moral bozuklugu olmiycak opucuk
gecmisler olsun canim allah sifalar versin
olmaz miyiz hemde nasil
kiyamam cok gecmis olsun
Selam arkadaşlar bir süredir mesajlarınızı okumama rağmen cevap yazmıyorum . neden diye sormayın bende bilmiyorum yine bunalım oldum yada sıkıldım sanırım arada bana geliyorlar biliyorsunzu. okuldan geliyprum bi yatıyorum iftara kadar hiç bişiye elimi sürdüğüm yok zaten .
bugun doktora gittim sağ yumurtalığımda bir tane yumurta varmış doktor istediğimiz büyüklükte değil dedi pazartesi tekrar çağırdı bakacak büyüdüyse çatlama iğnesi yapacak yoksa diğer aya kaldık ama ben devam etmiceğimi söyledim doktora. çok yıpranıyorum biliyorum bunu kimsyle paylaşmıyorum ama sürekli bebek fikri ve tedavisi beni bitiriyor resmen . bırakıp düşünmediğimde daha mutluyum . allah evladıma sağlık versin .
bu arada gulukofaja hala devam ediyorum başladığımda 66.6 kg kadardım şimdi 64 gördüm yani kilo verdim . çünkü gerçekten hiç bişi yemek canım istemiyor umarım böylece istediğim kiloya ulaşırım .
asyam demek efe bey okula gitmek istemiyor bak keretaya hele. canım öğretmeniyle çok sıkı ir ilişki kur . öğretmenin tek bir hareketi çocuğa okulu sevdirebilirde nefret ettirebilirde bunlar önemli konular canım çocuk okulun ilk günü okulla ilgili kafasında nasıl bir şema çiziyorsa bu hayatı boyunca nerdeyse böyle devam ediyor.
haklisin canim ogretmenle konustuk cuma gunu aslinda okulda pek sikayet etmiyomus iyiymi$ oynuyomu$ uykusu gelincede yatiyomu$ guzel ogretmen sanirim sadece sabahlari gelmesi zor geliyo demi$ bide ogretmen selin in yani kucuk kizimin iki yil onceki ogretmeni cok ilgili sagolsun hatta efe biraz oyuna ilgisiz olunca diger siniftan ablasini cagiriyomu$ yanina birkac dakika yaninda duruyomus benim kkucuk kiz sonra gene oynamaya devam ediyomu$ galiab efe sabah keyfini ariyo azcik ondanmi$ neyse alisir
kolay gelsin ablam allah yardimcin olsun havalrda serinledi gene gelicek yagmur camir allah hayir versin hakkimizda
yap canim afiyet olsun diycem ama o corba bitmi$tir simdi
kiz allah ne etmesin seni emi olduk meraktan haberin yok sportide kayboldu terkedildik dedik hep merak icindeyiz
canim dert uzuntu her evde oluyo yeterki gecici olsun gecmi$ olsun saglik olduktan sonra duzelir hersey girer yolunaneler yasadin kimse bilemez insan yipranir oluyo ne yapalim baska buyuk aci vermesin demi a.s.
canım ya saol ben sizi terk edermiyim siz beni terk etmedikçe başınıza kaldım.çok zor günler geçiriyorum daha uzun girdiğim zamanlarda anlatırım tabi başınızı ağrıtmazsam.
merhabalar canlarım..
dönüp dolaşıp aynı şeyi düşünüyorum 1-2 ay öncesinden ramazan sonrasına dek kapatalım takımı hepimiz toparlanalım gelelim dediğim halde onay verilmedi ama şu an takım halinde olamıyoruz bir türlü, herkesin kendine özel sorunları var kimse katılım yapamıyor biliyorum toparlandığımızdada tam olacak ama bu kadar zamanı boşa geçirdik haydi hayırlısı..
asyacım erkeklerin büyük çoğunluğunda uyku apnesi denilen şey var benim eşimdede var ama gidip tedavi yolunu aramaz kesinlikle bende bir şey yok diyerek geçiştirir bu dediğin gibi çok tehlikeli bir rahatsızlık inşallah eşin en kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde tedavisini olur canım bizi haberdar etmeyi ihmal etme sakın bu hafta ayrılma durumunu yazarım çabuk dön :))
mersacım seni tabiki merak ettik bu konuda sitem etmen bize haksızlık olur ama yazmasakta haksız durumda olamayız sanırım çünkü yaz başından beri bulunduğun sitenin yönetimiyle gezileriyle türlü organizasyonlarıyla uğraşıyordun yani nrmal gelme durumun uzunca süredr olamıyordu hiç bir zaman ve beni merak etmediniz kırılıp üzüdüm demen gereksiz canım seni bunlarla uğraşıyor sanıyorduk....
Ama seni bu cuma malesef takımdan çıkartmıştım ben geçen hafta yazmıştım haftaya gelmezse çıkartmak zorundayım diye çünkü bir ayı geçkin süredir uğramadın ne durumda olduğunu haber veremediğin için bilemezdik ve şu güne dek takımda hiç bir kişiye 2. haftadan sonra hak tanımadım seni beklediğimiz kadar kimseyi beklememiştik haber verebilmen katılım yapabilmen için... ama takımda olup olmamak sorun yaratmasa gerek bak ne mehalim var takımda ne reyhan abla nede ben ama 2 gün geçirip dönüp dolaşıp buraya geliyoruz ayrı kalamıyoruz sende bunu sorun etmezsen hem bulunduğun evdeki sorununu çabuk atlatırsın hemde kilolarla savaşını bitirirsin seçim senin listede olmasanda her zaman takımdasın...
arkadaşlar bende az önce ablamı ve yeğenimi bindirdim trene, kızlarda evde şu günlerde bayram sonrası okul başlıyor hemen bu yüzden kızlarla 2 gün temizlik yapıp evi toparlayıp bazı düzenleri değiştireceğiz bu yüzden iki gün daha müsade ve sonrası dolu dolu buradayım inşallah...
canım arkadaşım saolasın.sizlerle konuşmayı o kadar özledimki az kaldı inşallah sorunlarımı biraz aşim ramazandan sonra benden kurtulamayacaksınız.anladım kadarıyla yarıştan çıktım dimi yine takımdayım.kendimi toparlayıp düzenli girince beni yine yarışa alın nolur yoksa kiloların hepsini geri alırım.
selam herkese,
asyacım ben biliyorum sen takımda olmasan da duramazsın gelir yazarsın bize o yüzden ayrılmana değil de eşinin rahatsızlığına üzüldüm. en kısa zamanda düzelir inşallah canım. Allah yardımcınız olsun..
mersacım aynen kallisin dediği gibi zaten uğramıyodun ki pek. ben de şahsen site yönetimidir falan diye düşünmüştüm. 1 dk ayırıp yazsaydın keşke bize durumu. neyse umarım senin de sorunların çözülür en kısa zamanda canım..
çikolatacım taşınmayı yazmıştım sana çookk zor diye ama bu sefer yarım taşınacaksın o da bişeydir di mi hahaha Allah kolaylık versin oralarda olsaydım yardıma gelirdim emin ol..
kallisim takımı kapatmana ben uyarım demiştim hatırlıyosan ama bi ara kökünden kapanıcak sanmıştım ona hayır demiştim hatırlıyosan. ben yine dikkat ediyorum yediklerime ve paylaşıma geliyorum ama dediğim gibi uyarım size.. bayram sonu da bomba gibi geliriz inşallah. zaten şurda ne kaldı ki..
herkese kocaman günaydınn a.s.
canım çok sorunlu günler geçirdim inşallah aşacam ve tekrar aranızda olacam ben hepinizi ayrı ayrı çok sevdim sizleri kaybetmek istemiyorum.
hepinizi çok öpüyorum ramazandan sonra inşallah kendimi toparlayıp bomba gibi dönecem aranıza.hoşçakalın.