Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım merhaba aranıza yeni katıldım galiba bebek istiyorsun bende 12 sene sonra 2.5 ay önce kucağıma aldım naz kızımı allah bütün isteyen herkeze versin iniallah ben çok çektim yaşayan bilir 11 sene hergün ağladım çocuğum olmuyor diye drlar kilo vericen dedi ben stresten yedim dahada kilo aldım ve 112 kilo ile hamile kaldım allah oldeyince oluyor kilo filan hikaye ama tabiki sen sağlık için ver kilonu canım tüp bebek mi yapacaksınız

Hoşgeldin aramıza ben takımdanım ama kilo için değil sadece grubu çok seviyorum sohbet için =))
Canım ozaman beni çok iyi anlarsın bizlere çok dua et kilom 1.56 boyum kilom 51.5 az kaldı 50 düştüğümde inanıyorum meleğim gelecek pco ile başetmesini öğrenmeye çalışıyorum ..Tüp bebekten önce 1 kerede olsa aşılama deneyeceğiz yakın zamanda ..

Derin öp kokla benim yerime ve Mustang yerine
Mustang nerelerdesin ??
Kallistem cuma veremedim kilo bildirimi =)))))))) bugün itibariyle 51.5 işe yaramıyor ama sizlerle kilo vermem hoşuma gidiyor
BijouxHemşom seni seviyorum =))
ReyhanAblam nasılsın ..Torunun nasıl her geçen gün büyüyor dimi :nazar:yerim ben o meleği ..
Asyam Sanada kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum bir akşam moralim bozukken moral olmuştun

merhabalar arkadaşlar güzel takımım nasıllar acaba kimsecikler uğramamış daha
kalliste ablacım kızın için hayırlısı böyle imiş allah böyle uygun görmüş bundan sonrasında yolu açık olsun inşallah
derincim aramıza hoşgeldin inşallah kilolarından en kısa zamanda kurtulursun canım
çukulatam yeni evin sana umut mutluluk sağlık huzur getirsin canımm
reyhan ablacım torun bir başka oluyor dimi valla benim annemde torunlarına bayılıyor

cedricim canım sen tatile gidip gel sonra yazalım takıma olurmu yani kilo alıp dönmen takıma etki etse etse 2 hafta eder sonra geçer gider bunu takma kafana hep başlarda olacak değiliz ya birazda sonlarda ilerleriz...
tamam kallıstecıgım bende dıkkatlı gıdeyım ya daha fazla kılo almak ıstemıyorum ama orucdan dolayı ıftarda kendımı zor tutuyorum.tatlıya dırencım kalmıyor bıde ıceceklere.yemek degıl derdım sıvı .suyla doyamıyorum kola falanda ıcıyorum.normalde sevmeme ragmen.ıns ıkı hafta ıcınde bomba gıbı donecegım
Selamlar takımcığım,
hepimizin kadir gecesi mubarek olsun.
yeni taşındım,her yer curcuna...şaştım kaldım,nasıl toplayacağım bilmiyorum.annem de yardıma gelemedi,memleketten dedem geldi.onu yalnız bırakamıyorlar.resmen yalnız toparlayacağım evi

cedric,sen de yap tatilini,katıl artık aramıza komple.başlayalım...öpüyorum cnm...
chocolate yenı evın hayırlı olsun canım.artık uzulme nolur.hıc yorum yapmadım bılmeme ragmen durumunla ılgılı cunku ask bence acı ve tatlının kesışdıgı nokta.gerıye donup bakma yenı yuvan sıze tatlısı bol bır ask getirsin
herkese selamlar..
öncelikle kadir geceniz mübarek olsun.

eşim bugün gece gidecekmiş işe. bayrama kadar işleri bitirmek için 2 ye ayrılmış kısımdakiler. ben de kalktım, yattım, kalktım, yattım dolanıyorum evde saf saf. az önce de yemekleri koydum pişiyolar.

kallisim hakatten de her zaman hayırlısı oluyor. demek ki ist hayırlı değilmiş zaten kendisi de idrak etmiş artık. çok güzel amaçları var umarım hepsine ulaşır.. benim gibi evde cam silmek zorunda kalmaz..

çikolatam ben bütün evi tek başıma taşımıştım. 1,5 senelik evliydim. bir allahın kulu da yardım edeyim şu kıza dememişti eşimin ailesinden. ara sıra gelip gelişmelere bakmak ve bitince oturmaya gelmek dışında. boşver ağır olsun ama temiz olsun.. coluk yok cocuk yok yetişmek zorunda olduğun bişey yok. hiç canını sıkma yavaş yavaş yap herşeyi kendini de yorma. ben yordum da ne oldu kii..

cedric canım inşallah yine takımın rekorlarını kırarsın döndüğünde. takımcak silkelenip kendimize gelmemiz lazım şu kalan kiloları yollamamız lazım..

mustangcım bebek konusunu hiç takma canım yaa. ne zaman ne olacağını bilemeyiz ki Allah bilir. ol derse olur. sen tedavini oluyosun ara vermek bence de iyi fikir dediğin gibi kalan kilolar gider, sen daha bi toparlanırsın. bakarsın tedaviye bile gerek kalmaz..

asyacıma da rapor verim merak etmesin, bugün mutfak temizledim başka bişe yapmadım :roflol:

beyzus ziyaretimize gelmiş hoşgelmiş. senin kilo çizelgeni görünce çok mutlu oluyorum canım yaa..

son olarak da reyhan ablam.. malesef borc ödemek her halukarda çok zor :) Allah kolaylık versin ablacım..
ins bijoux yıne dıyet ıcın cok ısteklıyım o bıkkınlıgım ustumden gitti.kosu bandımı karsısında tv mı hazırladım spor salonunda ındırımvarmıs.uyelık kartımıda doldurdum hazırım .hep beraber sılkılenecegız inş
cedric canım işte sıkıntı bu aslında kendim aslında çok önemsemiyorum allaha şükür birtane oğlum var allah ona sağlık versin ama şu sağda solda sürekli konuşanlar yokmu eee nezaman yapacan çocuk ee bak büyüdü oğlan arayı çok açtın yok neler neler adama istemiyorum diyorum aaaa olmaz olurmu hiç bir çocukla diyorlar yaa ne alem milletimiz var sizene kim nasıl istiyorsa öle yaşasın.
cok ıyı anlıyorum senı mustang.bende bebek konusunda esnegım.daha olucakmı olmıyacakmı hıc denemedık bıle.ama ınsanların bunu anlamamasına takılıyorum.yanı bır cıft 5 yıl cocuk yapmayı ertelemek isteyemezmi.yanı utanmasalar yatagımıza kadar buyuracaklar.doktor kartımı verenler dersınız,komsusunu anlatanlarmı gece kalkıp bıze dua edenlermı en sonunda cıldırtacaklar benı.
cedric canimsin bijomun dedigi gibi borc ödemesi zor geliyor iste ödüyorsun ödüyorsun eline birsey gecmiyor. izine gitmeden önce 91 saat borclandim firmaya. simdide onlari ödemeye calisiyorum. mustangin dedigi gibi canim allah saglik sihhat versinde onlarda ödenir insallah. yalniz bu ayin 18inde kursa gidecegim ozaman ödemem askida kaliyor 3 hafta kurs 3 haftada calisma seklinde ocak ortasina kadar sürecekmis 2010 un..
sen haftaya insallah listedesin cok sevindim canim kendini toplamanin en güzel yolu.. insallah yine rekorlar kiracaksin. herseyden önce aramizda olacaksinkaydirigubbakcemile2
reyhan ablam kıyamam .izinden sonra dınlenemedın bıle.adı izinde olsa cok yorucu oluyordur dıye tahmın edıyorum tatıl yolculugunuzun.allah ım sıhhat afıyet versın ins odersın saat borcunu.

slm herkeze bende aranıza katılabilirmiyim acaba
mustang hikayeni okudum aynen beni anlatmışsın başarı öykülerinde benimde çocukluğumdan geliyor kilo sorunum evlenirken 85 kiloya düştüm bir dahada okiloya gelemedi,m boyum çok uzun olduğu için manken gibi oluyorum 85 de ben 100e bile düşmeye razıyım 2 saene önce 103 kiloya düşmüştüm bebek tedavisi görüyorsun heralde allah yardımcın olsun ama takma kafana allah ol dediğinde oluyor bende 11 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım sayısız tüp bebekaşılama yumurta çatlatma ve 2. tüp bbkten 5 aysonra kendiliğinden hamile kaldım 112 kilo iken hamile kaldım 126 kilo ile doğum yaptım şu an hala aynı kilodayım 122 ye düşmüştüm amageri aldım yine bebeğim emmiyorda bir yerden başlamak istiyorum artık zaten spora giderken hamile kaldım tekrar sporabaşlamayı düşünüyorum bebekile zor olacak biraz ama
derin aramıza hoşgeldin.canım hıc umitsizlige kapılma bende 125 le basladım 121 le gruba katıldım 98 e kadar dusmusdum sımdı bıraz kılo aldım .kı uzun zamandır bunu basaramıyodum.burdaki sinerji cok ilginc.gruba olan sorumlulukla yenmiyor dikkat ediliyor.yeterki vaktin oldukca paylasımda bulun
ay mustang canimin ici gercekten öyle oldu. liposaktion mu ne diyorlar hehehehe. hah iste onun türkcesi kaan bey oldu. aninda 15 yas genclesiyorsun.. yok be sacma.. o yag aldirmaydi..:olmaz:

ha bosverin saktionu falan. bugün calisirken bir özledim bir özledim.. kizima telefon actim ya bir resmini gönder cok özledim dedim.. annem hazirlaniyoruz gelecegiz size dedi. isten ciktim yarim saat sonra geldiler..zemuszemus. boyu 3 cm uzamis kilosu 320gr artmis. kafa cevresi 2cm genislemis. masallah bayagi ele geliyor artik.. sacmaliyorum degilmi..naniknanik 3 haftada cocuk ele gelirmi hehehhe olsun.. 3 hafta bile olmadi daha cumaya 3 hafta olacak.. ay cocuk gibi oldum bende zirvalamaya basladim..:roflol: gidip yatip dinleneyim.. hayirli geceler hepinize..a.s.
reyhan ablacıgım bizim prensesimiz de oyle cabuk buyuyorki burnumda tutuyor en kısa zamanda yine gormeye gidicem

canım merhaba aranıza yeni katıldım galiba bebek istiyorsun bende 12 sene sonra 2.5 ay önce kucağıma aldım naz kızımı allah bütün isteyen herkeze versin iniallah ben çok çektim yaşayan bilir 11 sene hergün ağladım çocuğum olmuyor diye drlar kilo vericen dedi ben stresten yedim dahada kilo aldım ve 112 kilo ile hamile kaldım allah oldeyince oluyor kilo filan hikaye ama tabiki sen sağlık için ver kilonu canım tüp bebek mi yapacaksınız
canım boyun kac .fazla kılolu hamıle kalınca zorluk yasadınmı

kalliste ablacım kızın için hayırlısı böyle imiş allah böyle uygun görmüş bundan sonrasında yolu açık olsun inşallah
derincim aramıza hoşgeldin inşallah kilolarından en kısa zamanda kurtulursun canım
reyhan ablacım torun bir başka oluyor dimi valla benim annemde torunlarına bayılıyor

Nasıl gidiyor hayat bebeğim opuyorumnanaktan

herkese selamlar diyip kaçıyorum. bugün kayınvalidemler geliyor iftara tam 10 kişi.. çoğu işi bitirdim birkaç şey kaldı sonra da yatıp belimi dinlendiricem akşam için.. kocaman öptüm sizi Şeniz

selam arkadaşlar

annecim senin bu heyecanın bana nasıl yansıyor anlatamam bebekleri bende çok severim kucağımdan indirmem ayy onların kusmukları bile bana nasıl güzel kokar :)) hahahaha ayrıca lipsakjın değil botoks annecim hahaha

ceylanım buralardayım canım bugun doktorum çatlama iğnesini veerdi artık sonuç için 14 gün bekleyeceğim allahtan hayırlısı :))

Derin öp kokla benim yerime ve Mustang yerine
Mustang nerelerdesin ??
Kallistem cuma veremedim kilo bildirimi =)))))))) bugün itibariyle 51.5 işe yaramıyor ama sizlerle kilo vermem hoşuma gidiyor
BijouxHemşom seni seviyorum =))
ReyhanAblam nasılsın ..Torunun nasıl her geçen gün büyüyor dimi :nazar:yerim ben o meleği ..
Asyam Sanada kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum bir akşam moralim bozukken moral olmuştun
tamam canım öptüm ve kokladım ikinizin yerinede
hoşbulduk canım inşallah sizlerle birlikte başaracağım bu işi
tamam kallıstecıgım bende dıkkatlı gıdeyım ya daha fazla kılo almak ıstemıyorum ama orucdan dolayı ıftarda kendımı zor tutuyorum.tatlıya dırencım kalmıyor bıde ıceceklere.yemek degıl derdım sıvı .suyla doyamıyorum kola falanda ıcıyorum.normalde sevmeme ragmen.ıns ıkı hafta ıcınde bomba gıbı donecegım

chocolate yenı evın hayırlı olsun canım.artık uzulme nolur.hıc yorum yapmadım bılmeme ragmen durumunla ılgılı cunku ask bence acı ve tatlının kesışdıgı nokta.gerıye donup bakma yenı yuvan sıze tatlısı bol bır ask getirsin

ins bijoux yıne dıyet ıcın cok ısteklıyım o bıkkınlıgım ustumden gitti.kosu bandımı karsısında tv mı hazırladım spor salonunda ındırımvarmıs.uyelık kartımıda doldurdum hazırım .hep beraber sılkılenecegız inş

cok ıyı anlıyorum senı mustang.bende bebek konusunda esnegım.daha olucakmı olmıyacakmı hıc denemedık bıle.ama ınsanların bunu anlamamasına takılıyorum.yanı bır cıft 5 yıl cocuk yapmayı ertelemek isteyemezmi.yanı utanmasalar yatagımıza kadar buyuracaklar.doktor kartımı verenler dersınız,komsusunu anlatanlarmı gece kalkıp bıze dua edenlermı en sonunda cıldırtacaklar benı.ahhhh canım hepsini yaşadım hiç utanma yok bu insanlarda başta çocuğumuzun olmadığını saklayalım dedik eşim varikosel ameliyatı olduğunda fıtık ameliyatı dedik yok yok biz biliyoruz çocuk için oldu değilmi eşin ameliyat gibi birçok dengesiz laflarla ziyarete geldiler ve sen bu kilodayken hayatta çocuğun olmaz bıkmıştım artık herkez aynı şeyi söylüyolardı ben o zamanlar stresten 135 kilo olmuştum ve 5 senedir 100 110 lu rakamlarda gidip geliyordum herkez üstüme geliyordu daha ne bileyim işte evlatlık alsana oda senın evladın gibi olur daha neler neler panik atak olmuştum
reyhan ablam kıyamam .izinden sonra dınlenemedın bıle.adı izinde olsa cok yorucu oluyordur dıye tahmın edıyorum tatıl yolculugunuzun.allah ım sıhhat afıyet versın ins odersın saat borcunu.

derin aramıza hoşgeldin.canım hıc umitsizlige kapılma bende 125 le basladım 121 le gruba katıldım 98 e kadar dusmusdum sımdı bıraz kılo aldım .kı uzun zamandır bunu basaramıyodum.burdaki sinerji cok ilginc.gruba olan sorumlulukla yenmiyor dikkat ediliyor.yeterki vaktin oldukca paylasımda buluncanım inşallah sizlerle beraber vereceğime inanıyorum canım bebeğimden fırsat buldukça gireceğim tabikişu bayramdaki tatlılarıda atlatırsak fazla yemeden
reyhan ablacıgım bizim prensesimiz de oyle cabuk buyuyorki burnumda tutuyor en kısa zamanda yine gormeye gidicem

canım boyun kac .fazla kılolu hamıle kalınca zorluk yasadınmı
boyum çok uzun işte canım 1 78 çokda göstermiyorum kilomu başka biri olsa 126 kiloda tostoparlak olur canım inanırmısın hamileliğimde 3 kilo verdimve 5 ay hiç kilo almadı ve çok sevdiğim hayatta vazgeçemeyeceğim çikolata ve tatlıyı yiyemedim çoğu şeyden tiksindim ve 13 kilo ile tamamladı ve 5 aydan sonra inanılmaz yediğim halde kilo almıyordum hamilelikte yediğim kadar hiçbir zaman yemedim ve yinede besleyememişim 2 300 doğdu kızım hamilelğim o kadar rahat geçtiki anlatamamdoğuma gittiğimde hastanede beni kilolu bayn zannetmişler hiç karnım bile çıkmadı ama doğumdan sonra hiç kilo veremedim birde 3 kilo aldım üstüne hamileliğimde sorun yaşamadım ama şimdi bebeğimi büyütürken yaşıyorum kilodan dolayı kızımı taşırken zorlanıyorumki daha 5 kilo yataktan yatıp onu kaldırırkende zorlanıyorum topuklarım sızlıyor kilo ağır geliyor ve okadar kolay doğum yaptımki hiç yatmadım herkez şaşırdıbana

tamam canım öptüm ve kokladım ikinizin yerinede

hoşbulduk canım inşallah sizlerle birlikte başaracağım bu işi

boyum çok uzun işte canım 1 78 çokda göstermiyorum kilomu başka biri olsa 126 kiloda tostoparlak olur canım inanırmısın hamileliğimde 3 kilo verdimve 5 ay hiç kilo almadı ve çok sevdiğim hayatta vazgeçemeyeceğim çikolata ve tatlıyı yiyemedim çoğu şeyden tiksindim ve 13 kilo ile tamamladı ve 5 aydan sonra inanılmaz yediğim halde kilo almıyordum hamilelikte yediğim kadar hiçbir zaman yemedim ve yinede besleyememişim 2 300 doğdu kızım hamilelğim o kadar rahat geçtiki anlatamamdoğuma gittiğimde hastanede beni kilolu bayn zannetmişler hiç karnım bile çıkmadı ama doğumdan sonra hiç kilo veremedim birde 3 kilo aldım üstüne hamileliğimde sorun yaşamadım ama şimdi bebeğimi büyütürken yaşıyorum kilodan dolayı kızımı taşırken zorlanıyorumki daha 5 kilo yataktan yatıp onu kaldırırkende zorlanıyorum topuklarım sızlıyor kilo ağır geliyor ve okadar kolay doğum yaptımki hiç yatmadım herkez şaşırdıbana

evet canım epey uzunmusun.bende bebek ıstıyorum ama doktorum kılom yuzunden ızın vermıyor ultrasonda bıle bebegı goremeyebılırız dıye.

selamlar ...
herkese neler oluyor böyle,gelen giden yok...gelenlerden ise üzücü haberler alıyorum...
mustang canım bak kendini üzme,diyeceğim ama ,bu durumu ben yaşamıyorum.tabii ki sen yaşıyorsun.canım,inşallah bir bebeğin olacak,neden olmasın ki...daha önce olmuş sonuçta,çaresiz değilsin.belki biraz zamana ihtiyacın var lütfen üzülme canım...dua et bol bol...

mersa,canım geçmişi tam okumadın belki ama senden bahsettik,ben değil ama zannediyorum kallsim veya mehalim senden bahsettiler.seni merak da ettik ,hatta sportie yi de merak ediyoruz.yani ben kendi adıma merak ediyorum.seni de ettik ama yapabilecek birşeyimiz yoktu ki...yine kendi adıma,terkettiniz gittiniz ve birdaha gelmeyeceksiniz zannediyorum ne yalan söyleyeyim..canım..ne yaşadın bilmiyorum ama Allah sabırlar versin,zor şeyler geçmiş olmalı başından ki,ilaca başlamışsın..gerçekten çok üzüldüm.Allah kimseyi evinde huzursuz mutsuz etmesin,evdeki huzursuzluk hiçbirşeye benzemiyor...dilerim Allah yardımcın olur ve sorunlarınız en kısa zamanda çözülür...
bijom ben pzts oruca başlayacağım tekrardan ,ilk gün olduğu için başın ağrımıştır canım..neyse zaten az kaldı,bitiyor ramazan(tövbe tövbe günaha girdim görüyor musun :))
asyamı kallisimi göremedim..melisciğimi de öpüyorum çok...
kızlar benim de başım kalabalık,evi taşıyorum yine...3 ay sonra tekrar taşınmak çok iğrenç bir durum...nerden çıktı bu taşınma diyenleri duyar gibiyim,ayrıntıları taşındıktan sonra uzun uzun yazacağım(aslında uzatacak birşey de yok,eşimin dönüşü ve ısrarlı çabaları ve de çevremin ısrarları sonucu evliliğime bir şans daha vermiş bulunmaktayım.eşimin tuttuğu eve taşınıyoruz ,ne yaşayacağımı ben de bilmiyorum,inş mutlu olurum.dua edin benim için ne olur ...)

sevgiler herkese...
canım çok teşekkür ederim ben kimseye kızmadım zaten buna hakkımda yok giremediğim için çok üzüldüm sizleri çok özledim.

cok sevindim kallisim guzel vakitler gecirmenize allah guzel anlari tekrar tekrar yasamayi nasip etsin

bencede guzel temennilerin bizi hareketlendiriyo

canimya hepimiz yasiyoruz bunu ve geciyo sonra dikkat edicez sadece

ilk baslarda bende cok uyusuk donemler gecirdim ama alisiyo insan cedriccim

tebrikler sana soylendi demi tabum sadece dikkat edicez moral bozuklugu olmiycak opucuk

gecmisler olsun canim allah sifalar versin

olmaz miyiz hemde nasil

kiyamam cok gecmis olsun

Selam arkadaşlar bir süredir mesajlarınızı okumama rağmen cevap yazmıyorum . neden diye sormayın bende bilmiyorum yine bunalım oldum yada sıkıldım sanırım arada bana geliyorlar biliyorsunzu. okuldan geliyprum bi yatıyorum iftara kadar hiç bişiye elimi sürdüğüm yok zaten .
bugun doktora gittim sağ yumurtalığımda bir tane yumurta varmış doktor istediğimiz büyüklükte değil dedi pazartesi tekrar çağırdı bakacak büyüdüyse çatlama iğnesi yapacak yoksa diğer aya kaldık ama ben devam etmiceğimi söyledim doktora. çok yıpranıyorum biliyorum bunu kimsyle paylaşmıyorum ama sürekli bebek fikri ve tedavisi beni bitiriyor resmen . bırakıp düşünmediğimde daha mutluyum . allah evladıma sağlık versin .
bu arada gulukofaja hala devam ediyorum başladığımda 66.6 kg kadardım şimdi 64 gördüm yani kilo verdim . çünkü gerçekten hiç bişi yemek canım istemiyor umarım böylece istediğim kiloya ulaşırım .

asyam demek efe bey okula gitmek istemiyor bak keretaya hele. canım öğretmeniyle çok sıkı ir ilişki kur . öğretmenin tek bir hareketi çocuğa okulu sevdirebilirde nefret ettirebilirde bunlar önemli konular canım çocuk okulun ilk günü okulla ilgili kafasında nasıl bir şema çiziyorsa bu hayatı boyunca nerdeyse böyle devam ediyor.

haklisin canim ogretmenle konustuk cuma gunu aslinda okulda pek sikayet etmiyomus iyiymi$ oynuyomu$ uykusu gelincede yatiyomu$ guzel ogretmen sanirim sadece sabahlari gelmesi zor geliyo demi$ bide ogretmen selin in yani kucuk kizimin iki yil onceki ogretmeni cok ilgili sagolsun hatta efe biraz oyuna ilgisiz olunca diger siniftan ablasini cagiriyomu$ yanina birkac dakika yaninda duruyomus benim kkucuk kiz sonra gene oynamaya devam ediyomu$ galiab efe sabah keyfini ariyo azcik ondanmi$ neyse alisir

kolay gelsin ablam allah yardimcin olsun havalrda serinledi gene gelicek yagmur camir allah hayir versin hakkimizda

yap canim afiyet olsun diycem ama o corba bitmi$tir simdi

kiz allah ne etmesin seni emi olduk meraktan haberin yok sportide kayboldu terkedildik dedik hep merak icindeyiz
canim dert uzuntu her evde oluyo yeterki gecici olsun gecmi$ olsun saglik olduktan sonra duzelir hersey girer yolunaneler yasadin kimse bilemez insan yipranir oluyo ne yapalim baska buyuk aci vermesin demi a.s.

canım ya saol ben sizi terk edermiyim siz beni terk etmedikçe başınıza kaldım.çok zor günler geçiriyorum daha uzun girdiğim zamanlarda anlatırım tabi başınızı ağrıtmazsam.

merhabalar canlarım..

dönüp dolaşıp aynı şeyi düşünüyorum 1-2 ay öncesinden ramazan sonrasına dek kapatalım takımı hepimiz toparlanalım gelelim dediğim halde onay verilmedi ama şu an takım halinde olamıyoruz bir türlü, herkesin kendine özel sorunları var kimse katılım yapamıyor biliyorum toparlandığımızdada tam olacak ama bu kadar zamanı boşa geçirdik haydi hayırlısı..

asyacım erkeklerin büyük çoğunluğunda uyku apnesi denilen şey var benim eşimdede var ama gidip tedavi yolunu aramaz kesinlikle bende bir şey yok diyerek geçiştirir bu dediğin gibi çok tehlikeli bir rahatsızlık inşallah eşin en kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde tedavisini olur canım bizi haberdar etmeyi ihmal etme sakın bu hafta ayrılma durumunu yazarım çabuk dön :))

mersacım seni tabiki merak ettik bu konuda sitem etmen bize haksızlık olur ama yazmasakta haksız durumda olamayız sanırım çünkü yaz başından beri bulunduğun sitenin yönetimiyle gezileriyle türlü organizasyonlarıyla uğraşıyordun yani nrmal gelme durumun uzunca süredr olamıyordu hiç bir zaman ve beni merak etmediniz kırılıp üzüdüm demen gereksiz canım seni bunlarla uğraşıyor sanıyorduk....

Ama seni bu cuma malesef takımdan çıkartmıştım ben geçen hafta yazmıştım haftaya gelmezse çıkartmak zorundayım diye çünkü bir ayı geçkin süredir uğramadın ne durumda olduğunu haber veremediğin için bilemezdik ve şu güne dek takımda hiç bir kişiye 2. haftadan sonra hak tanımadım seni beklediğimiz kadar kimseyi beklememiştik haber verebilmen katılım yapabilmen için... ama takımda olup olmamak sorun yaratmasa gerek bak ne mehalim var takımda ne reyhan abla nede ben ama 2 gün geçirip dönüp dolaşıp buraya geliyoruz ayrı kalamıyoruz sende bunu sorun etmezsen hem bulunduğun evdeki sorununu çabuk atlatırsın hemde kilolarla savaşını bitirirsin seçim senin listede olmasanda her zaman takımdasın...

arkadaşlar bende az önce ablamı ve yeğenimi bindirdim trene, kızlarda evde şu günlerde bayram sonrası okul başlıyor hemen bu yüzden kızlarla 2 gün temizlik yapıp evi toparlayıp bazı düzenleri değiştireceğiz bu yüzden iki gün daha müsade ve sonrası dolu dolu buradayım inşallah...

canım arkadaşım saolasın.sizlerle konuşmayı o kadar özledimki az kaldı inşallah sorunlarımı biraz aşim ramazandan sonra benden kurtulamayacaksınız.anladım kadarıyla yarıştan çıktım dimi yine takımdayım.kendimi toparlayıp düzenli girince beni yine yarışa alın nolur yoksa kiloların hepsini geri alırım.

selam herkese,
asyacım ben biliyorum sen takımda olmasan da duramazsın gelir yazarsın bize o yüzden ayrılmana değil de eşinin rahatsızlığına üzüldüm. en kısa zamanda düzelir inşallah canım. Allah yardımcınız olsun..

mersacım aynen kallisin dediği gibi zaten uğramıyodun ki pek. ben de şahsen site yönetimidir falan diye düşünmüştüm. 1 dk ayırıp yazsaydın keşke bize durumu. neyse umarım senin de sorunların çözülür en kısa zamanda canım..

çikolatacım taşınmayı yazmıştım sana çookk zor diye ama bu sefer yarım taşınacaksın o da bişeydir di mi hahaha Allah kolaylık versin oralarda olsaydım yardıma gelirdim emin ol..

kallisim takımı kapatmana ben uyarım demiştim hatırlıyosan ama bi ara kökünden kapanıcak sanmıştım ona hayır demiştim hatırlıyosan. ben yine dikkat ediyorum yediklerime ve paylaşıma geliyorum ama dediğim gibi uyarım size.. bayram sonu da bomba gibi geliriz inşallah. zaten şurda ne kaldı ki..

herkese kocaman günaydınn a.s.

canım çok sorunlu günler geçirdim inşallah aşacam ve tekrar aranızda olacam ben hepinizi ayrı ayrı çok sevdim sizleri kaybetmek istemiyorum.

hepinizi çok öpüyorum ramazandan sonra inşallah kendimi toparlayıp bomba gibi dönecem aranıza.hoşçakalın.

evet canım epey uzunmusun.bende bebek ıstıyorum ama doktorum kılom yuzunden ızın vermıyor ultrasonda bıle bebegı goremeyebılırız dıye.

canım kaç kilosun boyun kaç bence hiç ilgisi yok bende çok kiloydum hamile kaldığımda druma sordum doğumda zorlanırmıyım diye hayır hiçbişey olmaz dedi ben zorlanıcamdedi sezeryan olduğu için dikişlerden bahsetti heralde ve benim hamileliğim ilerledikçe millet şok geçiriyordu nasıl olur kil almıyosun biz seni kapılardan geçemiyecek diye bekliyorduk dediler sorun varmı canım eşinde veya sende

selamlar takımcığım,
bugün çok yoruldum.dün annemle beraber eşyaları yerleştirdik yerlerine(yatak yorgan,kıyafetler filan) dedem bir akrabasına gidince gelebildi annem..o olmasa sanırım beceremezdim.
dün silip süpürme olayı yetişmeyince bugün de onları yaptım.çok yorgunum çoook..ama temiz oldu evim.
yarın da sırada camlar ve kapılar var,onları da yaptım mı tamamdır.bayrama ancak yetişti yani.
bayram sonrası çok fena yükselmiş bir kiloyla diyete tekrar başlayacağım...daha doğrusu hep beraber başlayacağız.sizsiz olmaz.dilerim bu son olur ve ben artık bu kilolardan kurtulurum....sevgiler

ay mustang canimin ici gercekten öyle oldu. liposaktion mu ne diyorlar hehehehe. hah iste onun türkcesi kaan bey oldu. aninda 15 yas genclesiyorsun.. yok be sacma.. o yag aldirmaydi..:olmaz:

ha bosverin saktionu falan. bugün calisirken bir özledim bir özledim.. kizima telefon actim ya bir resmini gönder cok özledim dedim.. annem hazirlaniyoruz gelecegiz size dedi. isten ciktim yarim saat sonra geldiler..zemuszemus. boyu 3 cm uzamis kilosu 320gr artmis. kafa cevresi 2cm genislemis. masallah bayagi ele geliyor artik.. sacmaliyorum degilmi..naniknanik 3 haftada cocuk ele gelirmi hehehhe olsun.. 3 hafta bile olmadi daha cumaya 3 hafta olacak.. ay cocuk gibi oldum bende zirvalamaya basladim..:roflol: gidip yatip dinleneyim.. hayirli geceler hepinize..a.s.

yerim ben onuuuuu... heyecanını çok iyi anlıyorum reyhan ablam,torun başka değil mi...rahmetli anneannem de beni çok severdi,annemden fazla bakmıştır bana..ben de onu çok özledim senağlama
öpüyorum seni ablacığım...

selam canlarım,..............
canlarım dün kızım için yazmışsınız evet hayatla çok barışık herşeyi şakaya vuran bir yapısı var ama kimbilir bu koşturmacada içinde ne fırtınalar esti, sınav tarihi yaklaştığında cildi sivilcelenip bozulmaya başladı sonrada alnında deri altında bozukluk oldu böyle pütür pütür bir yapı oluştu buna çok üzüldü ama dün sadece tek bir ilaçla geçebileceğini öğrenince rahatladı şimdi ilaca başladı... ortancam ise mustangım bilir aklı fikri okulda derste olan bir çocuk ve ablasının yaşadığı süreç koşturmaca onu nasıl bunalttı anlatamam evde kç gündür 3 yıl sonra başına gelecek öss sınavından konuşmaya başladı stres yapmaya başladı 3 yılım kaldı ben ne yapacağım moduna geçti inanabiliyormusunuz böyle giderse kendini hasta edecek diye üzülüyorum.... hangi mesleği seçeceğine karar verememesi bir tarafa seeceği dal için alternatifler düşündükçe en ince noktasına dek düşünmesi bir tarafa.. şunu olursam şu sorunu yaşarım bunu olursam istediğim şeyleri elde edemem filan filan bir sürü soru ile kafasını karıştırdı....buda onun cildini bozdu sıkıntıdan stresten değişik bir cilt rahatsızlığı olu yüzü ve boynu yani egzamaya benziyor ama değil mantar değil doktor kontrole çağırdı yüzündeki dokudan örnek alıp inceleyecek...
tüm bu soru ve sorunlardan sonra kendine bir yanıt buldu tıp okuyacakmış kadın doğum ağırlıklı olarak tıp istiyoruz neyseki bu sorya yanıt geldi şimdiden çalışmaya başladı ben bu çocukla ne yapacağım bilmiyorum fazla gevşek olsa bir türlü böyle sıkı olsa bir türlü vallahi daraldım...

temizlik halen devam ediyor birden yoğunlaşıp yapıp bitiremedik parça parça ve ağır gidiyoruz...bayramdada eşim izin kullanamaz normalde ama çok fazla birikti izni bunun içinde bu bayram kullanabilecekmiş sanırım kesin değil eğer izne çıkarsa ablama gideceğiz yine son durumlarda ne var hem bakarız döner dönmezde okullar açılacak sonrası telaşta bitecek kışa girip sessiz sessiz oturacağım :))

çikolatım yeni evin sağlık ve huzur dolu olsun inşallah canım yavaş yavaş yerleşirsin kendini bunaltma inşallah herşey gönlünce olur artık üzüldüğün yeterlidir çünkü...

kallisim sultanım... teşekkürler iyi dileklerin için...
bu arada kızlarınla ne kadar iftihar etsen azdır.maşallah çok aklı başında kızlar,belli..evet kızının okumak adına bu kadar kaygılı olması iyi değil,şu zamaneler bir ortayı bulsalar ya.ya tembeller ya aşırı çalışkan...dilerim tıp kazanır da bir yerler de bir kadın doğum uzmanımız olur hee :)) (nasıl kendime pay çıkardım ama) kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim tatlım.inşallah olur bu söylediklerin :)

.

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.ben de geriye bakmamaya çalışıyorum yoksa mutluluk zor.öpüyorum...

herkese selamlar diyip kaçıyorum. bugün kayınvalidemler geliyor iftara tam 10 kişi.. çoğu işi bitirdim birkaç şey kaldı sonra da yatıp belimi dinlendiricem akşam için.. kocaman öptüm sizi Şeniz

özledim valla bijom,kaç gündür sohbet edemiyoruz seninle.alışmışım... bayağı yorgunsundur sen şimdi,dinlen bol bol bu gece.görüşürz inşallah...

derin cğm hoşgeldin canım... ben de takımın üyesiyim ama taşınma işimden ötürü sana hoşgeldin demeye geciktim..a.s.
maşallah ne güzel,kolay doğum yapmışsın.ben de yeni evliyim,1 senelik yani..1-2 sene sonra evliliğim oturduğunda bebiş istiyorum ama çok da korkuyorum doğumdan.
canım inşallah verirsin kilolarını.bu grup yarışmanın bence en iyi grubu,tüm arkadaşlarım harikalar.aramızda güzel paylaşımlarda bulunacağına eminim.

selamlar takımcığım,
bugün çok yoruldum.dün annemle beraber eşyaları yerleştirdik yerlerine(yatak yorgan,kıyafetler filan) dedem bir akrabasına gidince gelebildi annem..o olmasa sanırım beceremezdim.
dün silip süpürme olayı yetişmeyince bugün de onları yaptım.çok yorgunum çoook..ama temiz oldu evim.
yarın da sırada camlar ve kapılar var,onları da yaptım mı tamamdır.bayrama ancak yetişti yani.
bayram sonrası çok fena yükselmiş bir kiloyla diyete tekrar başlayacağım...daha doğrusu hep beraber başlayacağız.sizsiz olmaz.dilerim bu son olur ve ben artık bu kilolardan kurtulurum....sevgiler

yerim ben onuuuuu... heyecanını çok iyi anlıyorum reyhan ablam,torun başka değil mi...rahmetli anneannem de beni çok severdi,annemden fazla bakmıştır bana..ben de onu çok özledim senağlama
öpüyorum seni ablacığım...

kallisim sultanım... teşekkürler iyi dileklerin için...
bu arada kızlarınla ne kadar iftihar etsen azdır.maşallah çok aklı başında kızlar,belli..evet kızının okumak adına bu kadar kaygılı olması iyi değil,şu zamaneler bir ortayı bulsalar ya.ya tembeller ya aşırı çalışkan...dilerim tıp kazanır da bir yerler de bir kadın doğum uzmanımız olur hee :)) (nasıl kendime pay çıkardım ama) kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim tatlım.inşallah olur bu söylediklerin :)

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.ben de geriye bakmamaya çalışıyorum yoksa mutluluk zor.öpüyorum...

özledim valla bijom,kaç gündür sohbet edemiyoruz seninle.alışmışım... bayağı yorgunsundur sen şimdi,dinlen bol bol bu gece.görüşürz inşallah...

derin cğm hoşgeldin canım... ben de takımın üyesiyim ama taşınma işimden ötürü sana hoşgeldin demeye geciktim..a.s.
maşallah ne güzel,kolay doğum yapmışsın.ben de yeni evliyim,1 senelik yani..1-2 sene sonra evliliğim oturduğunda bebiş istiyorum ama çok da korkuyorum doğumdan.
canım inşallah verirsin kilolarını.bu grup yarışmanın bence en iyi grubu,tüm arkadaşlarım harikalar.aramızda güzel paylaşımlarda bulunacağına eminim.

hoşbulduk canımvereliniortak bende 2 gündür takıma üye oldum 2.5 ay oldu doğum yapalı 9 ayboyunca diyet bölümüne girmemiştim motivasyon amaçlı başarıhikayelerini okuyordum belki etkilenirim diye en başta mustangın hikayesi vardı ilgimi çekti kendi hikayeme benzettim o şekilde size ulaştım zaten bir takıma üye olmak istiyordum ama karar veremiyordum geçen sene hamile kalmadan önce 8. takımdaydım yeni evlenmişsin tebrikler canım 1 senede 2 evmi değiştirdin çok zor olmuştur güle güle otur yeni evinde huzurlu mutlu bir şekilde inşallah hiç korkma doğumdan ben senelerce korkulu rüyamdı hatta sezeryanda 8 kat kesiyolarmış nasıl canın acımaz diye dertli oluyordum bilseydim bu kadar kolay olduğunu hiç okadar merak etmezdim tabiki 10 gün kadar yatıp kalkman sorun ne de olsa dikişlerin var ben doğumdan çıktım ikinci günü doğum yaptım sanki tek acım o oldu gazımı çıkaramadım saat 4 ten gece 10kadar acıdan hep ağladım ve 3. günümakyajımı yapıp hastaneden çıktım ki sezeryan normal doğumda doğum bittikten sonra hiç bişey kalmıyormuş öleanlatıyolar bencede canım evliliğini biraz anla çünki okadar zormuşki bebekbüyütmek 2.5 aydır bütün hayatım bitti herşeyim o oldu yedir altını al pışpışla çamaşırını yıka ütüle hep çocuk ev işi dahi yapamıyorsun bak şimdi uyududa bende ütülerimi yapıyorum

günaydın takımımın güzel bayanları

baya zamandır yoktum özlediniz di mi beni opuyorumnanaktan
umarım herkes iyidir geçmişi okuma vaktim olmayacak
Derin hoşgeldin sanırım takıma katılmışsın umarım güzelce kiloları verirsiniz hep beraber
bugünden sonra bayram sonuna kadar nete giremeyeceğim o nedenle şimdiden bayramınızı kutlamak istedim canlarım
herkes mmuhteşem bir bayram geçirir umarım.
sevdiklerinizle sağlık ve sıhhatle...

bayram&

bunlar son kaçamaklarımız olsun
bayramdan sonra durmak yok yola devam opuyorumnanaktan

Derin hoşgeldin sanırım takıma katılmışsın umarım güzelce kiloları verirsiniz hep beraber
bugünden sonra bayram sonuna kadar nete giremeyeceğim o nedenle şimdiden bayramınızı kutlamak istedim canlarım

bayram%2Btrufflar%25C4%25B1%2B007%5B1%5D.jpg

çok şüküe hepimiz yuvarlanıp gidiyoruz bayramdan sonra bomba gibi olacağız inşallah canım seninde bayramın kutlu olsun iyi bayramlar geçirmen dileğiyle bayramda çoğumuz girmeyiz zaten bende memleketime ailemin yanına gideceğim bayramda

herkese gunaydın.bugun son gunum .aksam esımın aılesıne bursa ya pazarteside tatile gidicez.dinlenmiş olarak bomba gibi dönücem aranıza.şimdiden herkese iyi bayramlar.

günaydın fıstıklar bu saate dek gelmedim bildirimler toplansın diye ama canzimden başka bildirim yapan olmamış henüz :(( biraz işimi halledip geleyim bildirimlere bakarken geçmişede o zaman göz atarım ..

bayram%2Btrufflar%25C4%25B1%2B007%5B1%5D.jpg

hoşbulduk canım inş gidecek bu kilolar başka yolu yok

haklısın inş onşar son kaçamaklarımız olur:a015:

Back
X