Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sagol mersacigim.
senin isinde zormus ama söyle düsün herkesi ayni aynda kesinlikle memnun edemezsin birine iyi gelen birsey yapsan bu digerlerine ters gelebilir kafanin mantiginin dogru olduguna inandigin seyi yap.. üstesinden gelirsin canim gelemiyecek biri olsan bu görev senin üzerinde olmazdi. allah kolaylik versin

evt ablacım çok zor işim ama alıştıkça daha kolay geliyor.bir sürü insan bana güvenip destek verdi güvenlerini sarsmıyım diye uğraşıyorum .bizden öncekiler cukkalamışlar paraları bu iş çok dürüstlük gerektiriyor banada güvendiler ve buraya getirdiler.

mersacım nelerle karşılaşıyorsun tahmin edebiliyorum yazdında zaten, ama neyle karşı karşıya kalırsan kal senden önemli bir şey yok unutma sakın, sağlığını tehdit edeek kadarda uğraşma yani sorunlar filan var dedin ya o yüzden yazıyorum dikkat et..

canım saolasın evt sağlığımda ciddi şekilde bozuldu birden böyle bir sorumluluk bütün hayatım değişti eskiden istediğim gibi dolaşırdım sitede şimdi herkesin gözü üstümde destekçim çok olduğu gibi kuyumu kazmaya çalışanlarda yok değil.bu arada üst üste yaşadıklarım kimseyi üzmek istemiyorum anlatıpta ama eşimin durumuda beni çok üzdü.1.5 yıl önce gözüne kornea nakli yapılmıştı herşey çok iyi gidiyordu süekli kontrole gidiyor olumlu ceveple geliyordu ocak ayındada dikişler alınacaktı 1 ay kadar önce göz doktoru bir arkadaşımız gözün hoşuma gitmedi istanbula bir gitsene dedi tabi benim içime hemen doğdu beni teselliye çalıştı kontrol için gitsin dedi felan ama ben anladım gitti istanbula yani anlıycanız vücut reddetmiş korneayı .herşey sil baştan maddi manevi bütün emekler umutlar hepsi boşa gitti.çok üzüldüm .tabi allah can sağlığı versin ben onun gözü olurum ama umutların yıkılması çok kötü.hepinizi çok öpüyorum .
asyam sanada iyi akşamlar ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi geceler.sabah erken gelirsem çayı yaparım kalliste seninde kahveni hazırlarım canım .byopuyorumnanaktanzemuszemusmafoldumben

derinciğim hoşgeldin canım ne demek unutulmak unutmayız ama biz takımca tatil modundan çıkıp toparlanamamıştık bir türlü bu yüzden senide motive edemedik ama bu hafta yavaşta olsa başladık spora ve diyete cumadan sonrada hızlanırız inşallah... düzenli gelmen şart değil canım sürekli burada olmanda tabiki.. ama geldiğinde mesajlara göz atıp ilgilendiklerine sende yorum yaparsan hem senin hem bizim motive yükselir... bende sporuma başladım yarın 2. kez gideceğim kısmetse ama bugün neredeyse ağlayacağım bacaklarım bacaklarım diye diye sızlanıyorum 2 aydan fazla ara verdim sanırım çok kötü bir durum oluştu..

hoşbulduk canım vereliniortak ben çıkmışım sizler gelmişsiniz yine temmuz anneleri topiğine gittim ordaki arkadaşlarda olmayınca yatayım dedim uykum kaçtı geri kalktım evet sizler tatil dolayısı ile yoktunuz demek buralarda ben evde yalnız olduğumda sürekli takılıyorum yani bundan sonra kışın soğukta çıkmayı düşünmüyorum bebeğimi hasta ederim diye daha sık görüşürüz inşallah hayırlı olsun sporun aletlimi çalışıyorsun benimki hem aletli hemde ayakta yapılan hareketler var ikisi bi arad gidiyor ara verince öle oluyor ben 1 senedir sporuma ara verdim birde 9 ay boyunca bebeğim düşermi diye hep yattım sayılır heryere araba ile gittim evden çıktığımda bile adımlarımı sayarak gidiyordum yavaş yavaş ki öncesinde aşırı hareketliydim acayip hamlaşmışım hareketleri okadar zo yapıyorumki alışacağım inşallah sokakta yürümeye bile zorlanıyorum çokmu çok hamlamışım ama inşallah bundan sonra yediklerime sizlerle dahada dikkat edeceğim:lepi:

gunaydın herkese yıne kahvaltımı yapdım ve kahvemle geldım.dun
sabah 1dl tam bugday ekmeği
ara 1 elma
öğle 6 kofte salata
aksam fırında karnıbahar süzme yogurt
gece 1 kutu meyvelı lıgt yogurt
seklınde gunu tamamladım.sadece suyu fazla ıcemedım.bugun telafı edıcem 1 saat yurudum.butun ogleden sonrada avm de gezdım.ne guzel cıcıler gordum ama hıcbırının olma ıhtımalı bıle yokdu.tabı bu bana daha cok gaz verdı.bugunu hafıf bır detoks gıbı gcırmeyı dusunuyorum ama bakalım

cedricim bugün diyete tam baslamissin gibi geldi bana cok sevindim güzelim.. kendine bir hedef bile koymussun harika bir sey bu. insallah yeni yilda anne olacaksin hayirlisi olur insallah. kaanimiz cuma günü 5 haftalik oluyor güzelim.. iste doganlar büyüyor. bana bakip gülüsü yokmu deli ediyor beni. hele biri kirmizi giysin gözlerini alamiyor. aglamasi bile güzel..:emir_bebek:
reyhan abla evet bu hafta basından beri diyet modundayım ama ıkı gundur daha kontrolluyum.ins boyle gıder.yaz boyu dıyet yapmaya ozendım desem yalan olmaz.cok ısteklıyım su anda o yuzden bunu degerlendırmek ıstıyorum.sonra yoruluyorum cunku.kaan bebegı op benım ıcın ablacıgım.kardesımın bebısıde benım burnumda tutuyor
cedricim canım balık çorbası yapmışsın afiyet olsun bende son ablama gidişimde yaptım nasıl nefis oldu seninde aklında bulunsun şu yeni marka varya dondurulmuş üründe iglo diye onun bir mezgiti var hem tertemiz hem çok nefis daha kutuyu açar açmaz canın balık çekiyor bizim biz paketten 10 kişilik çıktı sana rahat rahat bir kaç kez yeter artar...
kallıste canım bu corbayla benı tanısdırdıgın ıcın cok saol.hem tadı cok guzel hemde dıyet yaparken super oluyor.ıglonun karısık sebzesını almısdım ama balıgını hıc denemedım.ılk fırsatta denıycem.bu arada kara bugday almıssın.ben yıllar once karabugday dıyetı yapmısdım.sadece karabugday yıyerekhaftada 7 kılo verenler olmusdu cevrede.tanı ben dayanamadım ama denemısdım.hala oylemı bılmıyorum ama eskıden ıcınden bır brosur cıkıyodu paketın.orda bır kofte tarıfı vardı.hala bazen canım ceker.mucver gıbı bı dene derım ben.
bütün sorun aksam yemeginde kallisim bu durumu asmazsak derdimize care bulamayiz.
kendimize cezami verirz kurallarmi koyariz bilmem ama bu duruma bir care getirmeliyiz aksam yemegi cok cok hafif gecmeli. bu konuda fikri olan varsa bende bu önerileri alayim bir zahmet benim tek zaafim ve hatam bu iste
ben aksam yemegının erken saatlerde yenmesı gerekdıgını dusunuyorum.ama mutlaka yenılmelı.cunku sabah kahvaltısına kadar cok uzun sure var.gercı benım oyle bır sansım olmuyor.esım gec gelıyor yemek saatımız 8.sebze yada et gurubu ne yıyeceksem bol salatayla normal sekılde yıyorum.tatılde hıc kılo almadım.aslında yedım ama sebebının tatlı yıyeceksem oglen yemem oldugunu dusunuyorum.aksam sadece ızgara ve salata yedım.aksam agır seyler yememek bencede cok onemlı

gitmem merak etme kallisim bende ozledim valla agliycam $imdi
efe iyi sadece ogleye kadar gidiyo oyle anlastik ogretmeniyle ogleden sonralari uyuyomu$ cok okulda ama evde uyumuyo kerata
e$im iyi i$te hergece elektrikli bir maske takarak uyuyo her nefesi kesili$te o alet nefes almasina yardimci oluyo ama yazik her seferinde uyaniyo bende tabii sabaha kadar bir uyanip bir uyuyp sabahi ediyoz cok zormu$ hakkaten yaa ben bunu adama gecen yildan beri soyluyom birturlu beni ciddiye almiyodu $imdide boyle i$te durumlar ama gececek insallah oyle cok ciddi bir durum yok iyiki simdi basladi tedaviye yoksa ilerleyen ya$larda daha zor olucakti
ben iyiym kayinvalidem gelecek cuma gunu yalniz gelio bir sure bende duracak cunku onunda cok saglik problemleri varmi$ muayeneler olucak tedavler falan belkide ameliyat gecirecek bilmiyoz bakalim hayirlisi artik
$u an itibariyle 70 .2 yim ama dunmuydu evvelki gunmuydu 69 gordum ama bugun regl donemim basladigi icin 70 .2 yim i$te boyle kizlarr arada ugruyom kimse olmuyo iyi kotu bi goz gezdirip cikiyommesaj yazabilirsem yaziyom yazamazsam azcik okuyom boyle i$te yaa ama varya nasil ozledim anlatamam
asyam ya cok sevındım 69 ları gormen cok guzel masallah canmsın ya.esın ıcınde allah dan erken onlem almıssınız.cunku apne basıt gıbı gorunsede tehlıkelı bır hastalık.ılerleyen donemlerınde ınsanlar araba kullanırken bıle uyuyakalabılıyormus.tam uykularını alamadıkları ıcın reflekslerı zayıflıyor ozellıkle tehlıke derecesı yuksek ıslerde calısanlarda ıs kazalarına sebep olabılıyormus.tabı bıde yasam konforunu dusuruyor.ummarım bır an once rahatlar
evt ablacım çok zor işim ama alıştıkça daha kolay geliyor.bir sürü insan bana güvenip destek verdi güvenlerini sarsmıyım diye uğraşıyorum .bizden öncekiler cukkalamışlar paraları bu iş çok dürüstlük gerektiriyor banada güvendiler ve buraya getirdiler.

canım saolasın evt sağlığımda ciddi şekilde bozuldu birden böyle bir sorumluluk bütün hayatım değişti eskiden istediğim gibi dolaşırdım sitede şimdi herkesin gözü üstümde destekçim çok olduğu gibi kuyumu kazmaya çalışanlarda yok değil.bu arada üst üste yaşadıklarım kimseyi üzmek istemiyorum anlatıpta ama eşimin durumuda beni çok üzdü.1.5 yıl önce gözüne kornea nakli yapılmıştı herşey çok iyi gidiyordu süekli kontrole gidiyor olumlu ceveple geliyordu ocak ayındada dikişler alınacaktı 1 ay kadar önce göz doktoru bir arkadaşımız gözün hoşuma gitmedi istanbula bir gitsene dedi tabi benim içime hemen doğdu beni teselliye çalıştı kontrol için gitsin dedi felan ama ben anladım gitti istanbula yani anlıycanız vücut reddetmiş korneayı .herşey sil baştan maddi manevi bütün emekler umutlar hepsi boşa gitti.çok üzüldüm .tabi allah can sağlığı versin ben onun gözü olurum ama umutların yıkılması çok kötü.hepinizi çok öpüyorum .
asyam sanada iyi akşamlar ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi geceler.sabah erken gelirsem çayı yaparım kalliste seninde kahveni hazırlarım canım .byopuyorumnanaktanzemuszemusmafoldumben
mersa cıgım cok uzuldum allah sıfa versın esıne.kusura bakma ben rahatsız oldugunu kacırmısım esının.son donemlerde bıraz kopukdum gurupdan.
hoşbulduk canım vereliniortak ben çıkmışım sizler gelmişsiniz yine temmuz anneleri topiğine gittim ordaki arkadaşlarda olmayınca yatayım dedim uykum kaçtı geri kalktım evet sizler tatil dolayısı ile yoktunuz demek buralarda ben evde yalnız olduğumda sürekli takılıyorum yani bundan sonra kışın soğukta çıkmayı düşünmüyorum bebeğimi hasta ederim diye daha sık görüşürüz inşallah hayırlı olsun sporun aletlimi çalışıyorsun benimki hem aletli hemde ayakta yapılan hareketler var ikisi bi arad gidiyor ara verince öle oluyor ben 1 senedir sporuma ara verdim birde 9 ay boyunca bebeğim düşermi diye hep yattım sayılır heryere araba ile gittim evden çıktığımda bile adımlarımı sayarak gidiyordum yavaş yavaş ki öncesinde aşırı hareketliydim acayip hamlaşmışım hareketleri okadar zo yapıyorumki alışacağım inşallah sokakta yürümeye bile zorlanıyorum çokmu çok hamlamışım ama inşallah bundan sonra yediklerime sizlerle dahada dikkat edeceğim:lepi:
derın aramıza hosgeldın..senın bebegın daha bıkac aylık sanırım allah bagıslasın.konusmusduk daha once ama ben bu kadar kucuk oldugunu tahmın etmemısdım:nazar:

herkese günaydın a.s.
uyku saatlerim mahvoldu ve daha 10 gün böyle devam edecek malesef. dün akşamüstü uyumuşum sabaha doğru kalktım şimdi cin gibiyim muhtemelen akşam yine uykum gelecek..

dün de kaçamaksız geçti alıştım tekrar bu psikolojiye ama eşim sabah 7 de gelip 9-10 a kadar oturduğu için yürüyüşe çıkamıyorum çayıdır kahvaltısıdır derken.. onu da bi düzene oturtmam gerekiyor ayrıca bir ara çıkıp spor salonuna da uğramam gerekiyor.. bakalım..

dün kahvaltımı ettim herzamankinden, arada yarım paket sunta+yoğurt yedim, öğlen 1 dilim ekmek 3 küçük köfte+salata, akşam da tarçınlı sütümü içtim. suyu da anca dün 1.5 litreye cıkarabildim.. çok zorlanıyorum su içmeye ama günde 4-5 kupa çay içiyorum o da iyi oluyor baya.

bugün de kahvaltı yaptım elma yicem sadece yeşil elma. peşpeşe değil de haftada 1 günümü böyle yapmaya karar verdim, o da perşembe olsun dedim bildirim oluyor ertesi gün bi işe yarasın kaydirigubbakcemile3 sabah normal kahvaltı sonra da sadece yeşil elma 2 saatte bir.. bol sıvı.. haftada bir şok akannehir kaydirigubbakcemile3

asyacım özledim seni çok görüşemiyoruz ne zamandır..

bi de kallisim şey sorcam liste iyi güzel de xtabu yu gördüm orda fakat uğradığını görmüyorum ne zamandır? yoksa uğradı da ben mi kaçırdım mesajların arasında..

cedric hoşbulduk canım evt daha önce konuşmuştuk bebeğim daha yeni üç bitti dün daha küçük evt hatta akşam doğru dürüst uyumadı tabiki doğal olarak bizde uyuyamadık
bu sabah unonun 2 dilim kepek ekmeği bir parça peynir domates salatalık 5 zeytin yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum inşallah bugün kaçamaksız birgün olur benim için şimdide yeşil çayımı içiyorum

günaydın bayanlarzemuszemus

kallisim zorla attın takımdan :olmaz:
şimdi de kuralla alıyosun :umursamaz:

tamam canım ben almıyım başka kapıya bakayımmmm CADIARZU

başlamadan gitti motivem canım saolasın yaaaaa
:Saruboceq:

2 kilo baklavayı da hüpletine aldım haliyle

ama artık yeter diyorum ramazan da geçti gittt
tek başıma veremiyorum ya
61 di bitirdiğimde oldum 65
4 kilo boru mu yaaa

hedefim 60
5 kilo vermem lazım
buda 2 aya denk gelir
:)
tabe uzamanzsaaaa

kadisim canım listeye girmesine girersin ama dikkat etmen şartıyla yani sen tatlıya çok düşkünsün bir hafta verip bir hafta alıyorsun tatlı yüzünden ve sürede uzayıp gidiyor çok durmak gibi bir niyetimiz yok oysa bizim :utangac: son şans bir kaç ay daha yani sonra tası tarağı toparlayıp korumaya geçicez işallah:Saruboceq:

kilo vermesi uzayıp giden olursa diye kurallar koymalı diye düşünüyorum kaçamak yapmazsak ne oluruz önümüzde 2 örnek var bijom ve cocomŞeniz hedefe nasılda ulaştılar demekki kaçamaksız olunca kiloda gidiyor.. kurallar için önerilerinizi bekliyorum...

günaydın bayanlarzemuszemus

kallisim zorla attın takımdan :olmaz:
şimdi de kuralla alıyosun :umursamaz:

tamam canım ben almıyım başka kapıya bakayımmmm CADIARZU

başlamadan gitti motivem canım saolasın yaaaaa
:Saruboceq:

Zorla attım takımdan şimdide kuralla alıyorum... teşekkür ederim böyle düşündüğün için... seni takımdan zorla atan olmadı sadece aylarca tatlı yediğin için kalan kilolarını veremediğin için takımdada eski yerini bekleyenler olduğu için son kilonu verir vermez işi sıkı tutup ayrılman gerektiğini söyledim eğer ben bunu yapmasaydım sen halen takımda 60 kilo olmak için çabalıyor olacaktın değişen bir şey olmayacaktı...

Şimdiye gelince yukarıda son mesajlarımız var sen kalkıp bayramda 2 kilo baklavayı yediğini yazıyorsun bende diyorum ki geçen sefere benzemesin bu son aylarımız bizde artık mezun olmak istiyoruz işi sıkı tutmalıyız, sen tatlıya çok düşkünsün 5 kiloyu 2 ayda verebilen bizimde kaçamak yapmamamız için kurallar gerekiyor demeye getirdim ama ne şart koştum ne kural koydum gördüğün tek kelime varsa getir önüme ser ne kuralı koydumda motiveni kaybetmeni sağladım.... asıl sen sağolasın....

eğer bu mesajdan sonra gelipte bu durum için yorumda bulunacaksan benden tek kelime cevap alamayacaksın belirtmek istedim....

bijom xtabu bana özel mesaj yazıp kilo vermek için bize gereksinimi olduğunu takımda diyete adapte olduğunu ama hepimizinde bildiği sorunlardan dolayı şu sıralar gelemeyeceğini istersem takımdan çıkartabileceğimi ama çıkmamak istediğini geldiğinde artık kopmadan paylaşım yapmak istediğini yazmıştı bn takımda doğru düzgün gelen olmadığı için başta yazma gereği duymadım mı yoksa aklımdanmı çıktı inan unuttum canım.. iyiki hatırlattın.. sebebi bu işte hala takımda olmasının..

hoşbulduk canım vereliniortak ben çıkmışım sizler gelmişsiniz yine temmuz anneleri topiğine gittim ordaki arkadaşlarda olmayınca yatayım dedim uykum kaçtı geri kalktım evet sizler tatil dolayısı ile yoktunuz demek buralarda ben evde yalnız olduğumda sürekli takılıyorum yani bundan sonra kışın soğukta çıkmayı düşünmüyorum bebeğimi hasta ederim diye daha sık görüşürüz inşallah hayırlı olsun sporun aletlimi çalışıyorsun benimki hem aletli hemde ayakta yapılan hareketler var ikisi bi arad gidiyor

derincim merhaba.. sporu haftanın iki günü aletsiz yapıyoruz, hocamız var streching hareketleri yaptırıyor step ve pilateste oluyor arada ve sadece haftanın bir günü cumartesi günleri serbest olarak aletli çalışıyoruz... ben belediyenin salonuna gidiyorum çokta memnunum sen pahalı yazmışsınya ordan esinlendim :)) yıllık komik bir rakam ödüyoruz ama aralık 31 de bitecek üyeliğim çokta bekleyen varmış çıkmamak için ne yapacağım bilmemmafoldumben

selam canlarım. öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim .
Annecim öpücüğünü aldım çok saoll:))

evet takımda toporlanmalar başlıyor bende daha sıkı sarılmaya çalışacağım ancak bir süre daha yoğunluk olacak sanırım yeni bebek kardeşimin düğün hazırlıkları okul telaşı falan.

kallisim sultanım seninde vurguladığın üzere yerime daha ihtiyacı olan ve azimli biri varsa elbette alabilirsin.:)) ben nasılsa burdayım.

diğer taraftan hepinizi çok özledim evet mersacım görüşmek kısmet olmadı gerçekten isterdim ancak yanımızda başka ailede olunca olmadı canım . inşallah ben seni misafir ederim.

şimdilik hepinizi öpüyorum

tamamdır kallisim sen birden listeye yazınca şaşırdım çünkü paylaşımda bulunmayanlara tavrını biliyorum kaydirigubbakcemile3 gelir inşallah o da bir an önce aramıza.

iş güç yaptım ben de 3 gibi falan çıkıcam dışarı dolanıcam işlerim var.. az önce de yeşil elmamı yedim.. hadi bakalım yarın tartıdaki sonucumu çoook merak ediyorumm kaydirigubbakcemile2

tamamdır kallisim sen birden listeye yazınca şaşırdım çünkü paylaşımda bulunmayanlara tavrını biliyorum kaydirigubbakcemile3 gelir inşallah o da bir an önce aramıza.

iş güç yaptım ben de 3 gibi falan çıkıcam dışarı dolanıcam işlerim var.. az önce de yeşil elmamı yedim.. hadi bakalım yarın tartıdaki sonucumu çoook merak ediyorumm kaydirigubbakcemile2

Aboowwwwww yarın cumamı akannehir ne çabuk geçiyo yahuu..

bijom ya az daha kütahyaya doğru oturuyo olsaydım kalkar gelirdim beraber gezerdik kaydirigubbakcemile iyi gezmeler sana canım..

offf yaa zamanın çabuk geçmesi bir kez daha sinir etti beni şakkıdı bijom elma yerken ben kepekli makarna yaptım tuzsuz yağsız yedim ama vereliniortak

reyhan ablam bir kaç gün böyle deniyim dedim öğlenleri karbonhidrat akşamları sebze- çorba- yoğurt- salata vs vs besleneyim bakalım nasıl olur...

ya arkadaşlar hep yazdım ya fikir fikir diye aklıma ne geldi hani daha önce çiftli yarışma yada denetleme yapıyorduk ya şimdide haftada 3 kişiyi filan alsak onların beslenmesine hepimiz yorum yapsak spor için rapor istesek filan yani bu tür şeyler .. bilmemki nasıl olur siz ne dersiniz istediğiniz gibi değiştirebiliriz geliştirebiliriz tabiki bunu...

yok yok kallisim iyi ki de az daha yakın oturmuyosun kütahyaya valla orda sıkılıyosun burda ölürdün heralde akannehir öyle demeyelim de keşke sen eskişehire yakın otursaydın de bana o zaman süper olurdu gezerdik ohh

bu arada ben yeni üye bakınmıyorum sen bakıyosundur diye malum geziyosun çünkü bütün topikleri. denetleme de olabilir çiftli yarışma da olabilir yeter ki bi heyecan gelsin.. ya da biraz oturunca yine 1 hafta hepberaber bir diyet te yapabiliriz. başarısını ve motivesini görmüştük çünkü kaydirigubbakcemile4

bijom bende baknıyorum ama sende kafana uyan biri olursa davet et canım zaten yeni üye olursada en az 2 hafta denemeden önce listeye alamayacağız kaçanlar aklıma geldikçe :))))
3 kişi davet edebiliriz bir kişi üçlü rakamlarda olursa iyi olur 65 altıda olmasın bunları göz önünde bulundurup davet edebilirsin yada bana yazabilirsin sorun yok...

selam arkadaşlar,
maşallah 5 sayfa birikmiş yokluğumda,hepsini okudum.ama aklımda birşey var,hemen söylemem lazım unutmadan.
2 ay önce sahneden inip lavaboya gitmiştim.çok ünlü bir diyetisyen hanım,beni önce bir danışanına benzettiğini söyledi,sonra muhabbet esnasında "sen çok tatlı,güzel bir kızsın.ama bu kiloyu vermen lazım,sana diyet yazacağım hemen şimdi,şef garsondan al" dedi ve haftada 3,5 kilo verdiren bir şok diyet yazıp verdi...yapmak fırsatım olmadı hiç çünkü biliyorsunuz oldukça zor günler geçirdim.
diyorum ki takımca bir hafta yapalım o diyeti... 1 hafta daha azar azar beslenelim,alışalım.sonra da o diyeti yapalım.sonuçta bir diyetisyen verdi onu bana ve vücudumla ilgili herhangi birşeyi bilmiyrdu.demek ki tüm hastalarına şok diyet olarak veriyor,değil mi??
bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum...

aklımda kalanlara birşeyler yazmak istiyorum.
asyam eşinin durumuna üzüldüm gerçekten,yaşamayan bilemez tabi.bizler sadece tahmin edebiliriz.umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.sen de kayınvalideyle dedikoduya dalıp bizi unutma heee :)
mustangcım bebiş çoooook tatlı,Allah sana da böyle bir bebiş nasip etsin.daha doğrusu olmayan herkese...bu arada geçmiş olsun canım.dikkat et kendine...
mersa yeniden aramızda olmana seviniyorum.sen diyet yaptığın zaman yine takımın en iyi kilo vereni olabilirsin,buna eminim...
cedric başlamışsın diyete,güzel yediklerin bence..öpüyorum seni de cnm...
bijom bakalım elma diyeti nasıl sonuç verecek yarın,ben de merak ediyorum.
reyhan ablam ve kallisim ...sizleri öpüyorum,takımımızn anneleri opuyorumnanaktan

ben de uyanınca sadece nesfit yedim,öğleden sonrayı sebze ağırlıklı geçirmeyi düşünüyorum.bakalım...

kendime nazar boncuğu aldımmm nazar değmesin bana tütütütü (neyim varsa hahaha)

çikolata elma diyeti zorluyor be canım :bbo: iyi yapmışım haftanın 1 günü yapmaya karar vermekle..

dışarı cıktım kendime kazaklar aldım ohhh küçük küçük hala gidip xl lere bakıyorum biliyo musunuz :roflol: şimdi de beden sorunu çıktı ama bulunmuyor m beden herşeyde.. aman olsun hiç niyetim yok m den yukarı çıkmaya.. anam kışlıkları çıkarayım dedim şok şok hep kışın çok kilolu olduğum için kocaman geldi kazaklar bana düşünün montum bile xl akannehir pantolonlar 44-42 beden -tatlicadiarzu- yani kışlık giyeceklerim şu an en fazla 3 parçadan ibaret.. ara ara çıkıp almam lazım birden de dizilmiyor dolap hem maddi hem de toptan beğenemiyosun ki görüp de aa ne güzel deyip almak lazım bence kaydirigubbakcemile2

bi de giyim (biçki-dikiş) kursuna yazıldım haftanın 3 günü sabah 9-12 arası :hulya: kafa dağtıcam, bişeyler öğrenicem.. bir amacım olacak.. bebek olana kadar takılıcam hem de işime yarar diye düşünüyorum.. pazartesi başlıyorum çıkıp istenen malzemeleri de alırım yarın allahtan 350 milyonluk suluboya istemediler :roflol:

iyi akşamlar takımcım bu gün sabah giremedim kışlık zeytin yaptım birazda domates rendeleyip pişirdim o da kış için.sabah yürüyüşümüde yaptım yediklerimi hiç sormayın arkadaşlar dağıttım .öğlen alt komşum aradı denize girermisin dedi bütün işi gücü bir kenara bıraktım denize indim kızlar deniz inanılmaz güzeldi akvaryum gibiydi etrafımda küçücük balıklar yüzüyordu inanılmaz stres attım 1 aydır girmiyordum deniz çok sıcaktı ama çıkınca biraz üşüdüm inşallah hastalanmam.kızlarımla denizde biraz oynadım .çok güzeldi yaaaa.....

selam arkadaşlar,

mersa yeniden aramızda olmana seviniyorum.sen diyet yaptığın zaman yine takımın en iyi kilo vereni olabilirsin,buna eminim...
cedric başlamışsın diyete,güzel yediklerin bence..öpüyorum seni de cnm...
bijom bakalım elma diyeti nasıl sonuç verecek yarın,ben de merak ediyorum.
reyhan ablam ve kallisim ...sizleri öpüyorum,takımımızn anneleri opuyorumnanaktan

ben de uyanınca sadece nesfit yedim,öğleden sonrayı sebze ağırlıklı geçirmeyi düşünüyorum.bakalım...

canım bende çok seviniyorum artık hızlı kilo verebileceğimi sanmıyorum istemiyorumda yaza kadar kilo almasam bide 70 i görsem yeter.

kızlar tam çıkıyordum aklıma geldi yarın kilo bildirimine başlıyormuyuz yoksa öbür haftamı.misafir geldi çıkımam lazım by.

Back
X