- Konu Sahibi Cherry Mom
- #15.141
sagol mersacigim.
senin isinde zormus ama söyle düsün herkesi ayni aynda kesinlikle memnun edemezsin birine iyi gelen birsey yapsan bu digerlerine ters gelebilir kafanin mantiginin dogru olduguna inandigin seyi yap.. üstesinden gelirsin canim gelemiyecek biri olsan bu görev senin üzerinde olmazdi. allah kolaylik versin
evt ablacım çok zor işim ama alıştıkça daha kolay geliyor.bir sürü insan bana güvenip destek verdi güvenlerini sarsmıyım diye uğraşıyorum .bizden öncekiler cukkalamışlar paraları bu iş çok dürüstlük gerektiriyor banada güvendiler ve buraya getirdiler.
mersacım nelerle karşılaşıyorsun tahmin edebiliyorum yazdında zaten, ama neyle karşı karşıya kalırsan kal senden önemli bir şey yok unutma sakın, sağlığını tehdit edeek kadarda uğraşma yani sorunlar filan var dedin ya o yüzden yazıyorum dikkat et..
canım saolasın evt sağlığımda ciddi şekilde bozuldu birden böyle bir sorumluluk bütün hayatım değişti eskiden istediğim gibi dolaşırdım sitede şimdi herkesin gözü üstümde destekçim çok olduğu gibi kuyumu kazmaya çalışanlarda yok değil.bu arada üst üste yaşadıklarım kimseyi üzmek istemiyorum anlatıpta ama eşimin durumuda beni çok üzdü.1.5 yıl önce gözüne kornea nakli yapılmıştı herşey çok iyi gidiyordu süekli kontrole gidiyor olumlu ceveple geliyordu ocak ayındada dikişler alınacaktı 1 ay kadar önce göz doktoru bir arkadaşımız gözün hoşuma gitmedi istanbula bir gitsene dedi tabi benim içime hemen doğdu beni teselliye çalıştı kontrol için gitsin dedi felan ama ben anladım gitti istanbula yani anlıycanız vücut reddetmiş korneayı .herşey sil baştan maddi manevi bütün emekler umutlar hepsi boşa gitti.çok üzüldüm .tabi allah can sağlığı versin ben onun gözü olurum ama umutların yıkılması çok kötü.hepinizi çok öpüyorum .
asyam sanada iyi akşamlar ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi geceler.sabah erken gelirsem çayı yaparım kalliste seninde kahveni hazırlarım canım .byopuyorumnanaktanzemuszemusmafoldumben