Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay ne güzel kallisime kahkaha attırmışım taa buralardan dicem ama o kadar da uzak değiliz kaydirigubbakcemile3
üzülme kallisim ben hiç üzülmedim kısmet değilmiş benim annem terzi istesem ondan da öğrenirim.. hem düzen manyağı biri olarak bozacaktı bu kurs benim düzenimi hem yeme hem ev.. en önemlisi belim tabii. olsun ben başka kurs bulurum kendime ama ara sıra dolanabileceğimden olur kaydirigubbakcemile3 belim olmasa bile bi yerde o kadar uzun süre oturamıyorum malesef daralıyorum..

sen zaten biliyosun kallisim boşa zaman harcamaya ne gerek var boşver o zamanı evde değerlendirirsin çok daha iyi olur :hulya:

bijom bijom off tel numaranı almak için listeye tıkladım ama hata yaptım enter yaptım alamadan sildim mesajını nolur bidaha yolla arayamayınca krize giriyorum biliyorsun ki seni hahahahaaaa

bijom bijom off tel numaranı almak için listeye tıkladım ama hata yaptım enter yaptım alamadan sildim mesajını nolur bidaha yolla arayamayınca krize giriyorum biliyorsun ki seni hahahahaaaa

hahah yazdım özeline de bakalım bu sefer bir sorun çıkıcak mı delikafadulden

henüz ayrılmadın derinciğim şimdi gideceğim merak etme bizde yeni toparladık durumu bu hafta alıştırma yaptık yarından sonrada iyice düzeleceğiz inşallah.. çoğunlukla buradayız bekleriz... sık sık beraber olursak motive o kadar ayakta kalıyor unutmayın ayrı kalmak yaramıyor..

selamlar herkezekalliste canım bende kimse yok diye yattım hemen nasıl bünyeyse geçen hafta elma diyeti ile 125 olmuştum bugün 128.5 olmuşum yine 3 gündür davetlerde geziyordum gece ayrı gündüz ayrı çok üzüldüm bugün sabah kepek ekmekli peynirli domatesli ekmek rası tabii unonun ince dilimleri ile öğle taze fasulye yine kepek ekmeği domates salatalık biraz sonra yine fasulye salatalık cacık yerim 1 dilim ekmekle sebze ağırlıklı besleneceğim evet ben buralarda olmayınca dikkat etmiyorum geçen hafta her dakika elma diyeti sayfasındaydım öle motive olmuşumki hemen 125 e düşmüştüm neyse inşallah vereceğiz hep beraber

hahah yazdım özeline de bakalım bu sefer bir sorun çıkıcak mı delikafadulden
yahu geçenkindede sorun yoktu ama işte bir telaşla tıklayınca puff uçtu gitti aldım bunu sorunsuzca :hulya: tekrar kaybetmeden arasam barekaydirigubbakcemile3

selamlar herkezekalliste canım bende kimse yok diye yattım hemen nasıl bünyeyse geçen hafta elma diyeti ile 125 olmuştum bugün 128.5 olmuşum yine 3 gündür davetlerde geziyordum gece ayrı gündüz ayrı çok üzüldüm bugün sabah kepek ekmekli peynirli domatesli ekmek rası tabii unonun ince dilimleri ile öğle taze fasulye yine kepek ekmeği domates salatalık biraz sonra yine fasulye salatalık cacık yerim 1 dilim ekmekle sebze ağırlıklı besleneceğim evet ben buralarda olmayınca dikkat etmiyorum geçen hafta her dakika elma diyeti sayfasındaydım öle motive olmuşumki hemen 125 e düşmüştüm neyse inşallah vereceğiz hep beraber

derincim davetlere ara vermeden üzgünüm toparlayamazsın diye üzülerek söylüyorum, sende istemezsin ama sürekli toparlayamadığın bir ortamda olmayı fakat eğer bu durum uzarsa bünye alışır sende bugün yarın diye gidersin bir an önce toparlan canım... önümüzdeki yaza dek en azından yarısını atarsın istersen... haydi başla bir an önce sende planlı projeli yerimseniben

selam kızlar..
dedim ya anca akşamları giriyorum diye ondan gündüz paylaşım yapamadım hiç.
size birkaç sorum olacak.takımca izlediğiniz bi yol varmı.birlikte aynı diyetimi yapıyorsunuz..yoksa herkes özgürmü takılıyor..

SElam arkadaşlar eve henüz girdim öğle arası çok yazmak istedim ama takımı bir türlü açamadım . Evet okuldan çıktım çarşıya ordanda anneme akşam orda yedik şimdi eve girdim. okadar uykum varki ve yapmam gereken planlarımda var. mesajlarınızı çok detaylı değil ama göz gezdireerk okudum .

bijom demek dikişe merak saldın yaa eğil eğil boynun falan ağryor değil mi ama bişiler üretmek çok zevklidir.

selammmm,
nasilsiniz yeni takim arkadaslarim kalliste , mustang, ohcanimadeysin,bijoux & choko
dilerim herkesin keyfi iyiopuyorumnanaktan

sabah bir sandivic ve cikolatali ekmek
öglen bi kase manti
aksam atistirmalik bisiler yedim

siki diyetlerimde aslinda cok dikkat ediyorum ictzigim suya yedigim herseye .. ama bahsettigim gibi su haftalar 1. amacim icinde bulundugum kiloyu korumak...
spor yapamadim 3 gündür biraz hastaydim
müsadenizle hepinizi öpebilirmiyim :1hug:

selamlarrrrrrrrrr
geldim kallisim yettim gari..kaydirigubbakcemile4
amanin ne oldu bana ya giremedim bir türlü. neyse kallisim hallettin galiba eline koluna saglik bugün bir denemede acildi..
kücük kizimin dogum günü vardi bugün onlardaydim yeni geldim eve. kaan bir yaramaz olmus aman artik uzun uzun uyumuyor. her sesin geldigi yönle ilgileniyor. insanlari secmeye calisiyor yada hareketlerini biz öyle yorumluyoruz..:1closedeyes:
bijomun dikis macerasi baslar baslamaz bitmis. kiyamam üzülme. canin sagolsun a.s.
cikolatam diyeti bende begendim. ama ben önümüzdeki hafta yapayim canim. bugün kizimin dogum günü vardi yemek pasta su bu olmadi iste kacirdim ister istemez.. persembeyede benim yas günüm var benim ki dahada beter. hem isyerinde hem evde kutlamalar olacak. ama haftaya m utlaka yapacagim listeyede haftaya al beni diyecegim kallisede baslamadan civittin ablam diyecek diye korkuyorum:tomato:. tamam nasil uygun görürsen öyle yap kallisim boynum kildan ince.
yeni arkadaslar hepinizde hosgeldiniz hayirli olur insallah.

selam kızlar..
dedim ya anca akşamları giriyorum diye ondan gündüz paylaşım yapamadım hiç.
size birkaç sorum olacak.takımca izlediğiniz bi yol varmı.birlikte aynı diyetimi yapıyorsunuz..yoksa herkes özgürmü takılıyor..
canım merhabalar biz arada birlikte diyet yapmaya karar versekte hemen birimiz cıvıtıveriyoruz fazla uzun sürmüyor yani ama herkes kafasına göre takılıyor diğerleri destek veriyor biz uzunca zamandır tatilde yani 3.5 ay gibi bir süre ara vermiştik bir kaç arkadaşımız vardı takımda onlarda hedefine ulaşmak üzere bijom en başta:lepi:... biraz toparlanalım beraber eşleşmeler yaparız birbirimizi kontrol ederiz daha önce çok güzel sonuçlar aldık çünkü sonra açıklarım..
SElam arkadaşlar eve henüz girdim öğle arası çok yazmak istedim ama takımı bir türlü açamadım . Evet okuldan çıktım çarşıya ordanda anneme akşam orda yedik şimdi eve girdim. okadar uykum varki ve yapmam gereken planlarımda var. mesajlarınızı çok detaylı değil ama göz gezdireerk okudum .

bijom demek dikişe merak saldın yaa eğil eğil boynun falan ağryor değil mi ama bişiler üretmek çok zevklidir.
banada göz gezdir yerimseniben benide oku:hulya:

selammmm,
nasilsiniz yeni takim arkadaslarim kalliste , mustang, ohcanimadeysin,bijoux & choko
dilerim herkesin keyfi iyiopuyorumnanaktan

sabah bir sandivic ve cikolatali ekmek
öglen bi kase manti
aksam atistirmalik bisiler yedim

siki diyetlerimde aslinda cok dikkat ediyorum ictzigim suya yedigim herseye .. ama bahsettigim gibi su haftalar 1. amacim icinde bulundugum kiloyu korumak...
spor yapamadim 3 gündür biraz hastaydim
müsadenizle hepinizi öpebilirmiyim :1hug:
piacım merhaba canım az yemişsin sen her zaman böylemisin ki... geçmiş olsun dileyelim iyice iyileştiysen öpebilirsinŞeniz

selamlarrrrrrrrrr
geldim kallisim yettim gari..kaydirigubbakcemile4
amanin ne oldu bana ya giremedim bir türlü. neyse kallisim hallettin galiba eline koluna saglik bugün bir denemede acildi...
ablam halletmeye çalıştım işte ve galiba başarmışım :lepi: özledim seni ve çok üzüldüm bir müddet gelemeyeceksin filan diye... kızının doğum günüymüş düne benim ufaklığın vardı nice sağlıklı yaşlara diyelim seninkinide ahh ahh diyerek iç geçiriyorum sadece keşke seyirci olabilseydikhihoyyyt
ablam haftaya kadar kafanı toparlamaya çalış bak ben toparladım iyice sonra karışmamkaydirigubbakcemile

kalem raştırman için teşekkür edeim ayça kızıma bir göstereyim bakalım ne diyecek... Şeniz

Gece çıkıp ertesi gün geldiğinde kendi mesajınla karşılaşmak hiç hoş olmuyor offf yaaa :(((

Günaydın güzeller.... ben işlerime bakayım...

günaydın şekerlerrrrr
kallisim ışığın yanıyor şekerim sana da günaydın
kocacığımı iş seyehatıne gönderdim sabahın kör karanlığında geri de uyuyamadım zaten hamilelikden dolayı uykumun kalitesi kalmadı
sizlerde ne var ne yok? sanırım bayağı sıkı sarıldınız bu aralar diyetinize inşallah hepiniz istediğiniz kiloya inersiniz en kısa zamanda
dün akşam bizde eşimle karar aldık ben doğum yaptıkdan sonra 1yıl içinde oğlumun doğum gününe kadar ikimizde 15 kilo vereceğiz benim ki biraz daha kolay olacak çünkü zaten 3-5 kilosu doğumda gidiyor
hadi öptüm hepiniziiiiii

honeyim canım hoşgeldin.. eşinlede allah kavuştursun...kilo verme işine iikinizinde birden karar vermesi hoş olur inşallah başarırsınız...

gunaydın herkese.nıhayet bı gunes gorebıldık ıstanbul da.hava acık bende kendımı bu sabah ıyı hıssedıyorum.ıns bı ara anlatırım neyım oldugunu .sımdı once sunu sormak ıstıyorum kallıste bızım guruba etıketlerı senmı eklemısdın.bu arada dun yıne pek ıyı gıtmedı dıyetım fazladan pılav yedım.yedıklerımı yazayım sız de gorun
sabah lıght sut ıle nesfit
ara 1 elma
ogle ısgara tavuk bıraz pılav ve 5 6 tane patates salata
ara 4 sunta bıskuvi(bijoux um saolsun ondan ogrendım bunu)
aksam salata
gece armut
eger oglende hafıf bıseyler yıyebılseydım super olacakdı.isde boyle

gunaydın herkese.nıhayet bı gunes gorebıldık ıstanbul da.hava acık bende kendımı bu sabah ıyı hıssedıyorum.ıns bı ara anlatırım neyım oldugunu .sımdı once sunu sormak ıstıyorum kallıste bızım guruba etıketlerı senmı eklemısdın.bu arada dun yıne pek ıyı gıtmedı dıyetım fazladan pılav yedım.yedıklerımı yazayım sız de gorun
sabah lıght sut ıle nesfit
ara 1 elma
ogle ısgara tavuk bıraz pılav ve 5 6 tane patates salata
ara 4 sunta bıskuvi(bijoux um saolsun ondan ogrendım bunu)
aksam salata
gece armut
eger oglende hafıf bıseyler yıyebılseydım super olacakdı.isde boyle

günaydın cedricim iyi olmana sevindim...

guruba etiketleri ben eklemedim hiç alakası olmayan kişiler gelip akıllarına esen saçmalıkları yazmışlar dün tam 2 saate yakın guruplardaki etiket temizliğiyle uğraştım:olmaz:

günaydınlar opuyorumnanaktan
eşim işten geldi uyumadan bir alışveriş yapalım gelelim dedik ama önce size yazayımm diye düşündüm.. şimdi çıkıcaz.

bugün ceylanla bir arkadaşa oturmaya gidicez kaydirigubbakcemile4 çaylı kek yapıp götürücem. yememeyi düşünüyorum ama 1 dilim belki kaçar o yüzden söz vermiyorum kaydirigubbakcemile3 zaten akşamları yemiyorum telafi ederim di mi kaydirigubbakcemile3

cedric beni çok tutuyo o suntalar inşallah sende de işe yarar canımm Şeniz

kallisim de bijo nun hedefine az kaldı demiş sağolsun da eskisi gibi gitmiyo haftada 1 kg gibi.. yürüyşe çıkamıyorum ya.. ama olsun gitsin de yavaş gitsin..

ben kahvaltımı yaptım arada sunta yer arkadaşa giderim, akşama da tarçınlı süt içer bugünü tamamlarım inşallah..

günaydın cedricim iyi olmana sevindim...

guruba etiketleri ben eklemedim hiç alakası olmayan kişiler gelip akıllarına esen saçmalıkları yazmışlar dün tam 2 saate yakın guruplardaki etiket temizliğiyle uğraştım:olmaz:

tahmın ettım kallısım yok cıtır kızlar yok bılmem ne duzeltebılırmıyom dıye bakmısdım ama olmadı.yıne bızımkı ıyı bı gurubda gorduklerım benı dumur attı ama onlarda duzeltılmıs sayende sanırım ellerıne saglık.

günaydınlar opuyorumnanaktan
eşim işten geldi uyumadan bir alışveriş yapalım gelelim dedik ama önce size yazayımm diye düşündüm.. şimdi çıkıcaz.

bugün ceylanla bir arkadaşa oturmaya gidicez kaydirigubbakcemile4 çaylı kek yapıp götürücem. yememeyi düşünüyorum ama 1 dilim belki kaçar o yüzden söz vermiyorum kaydirigubbakcemile3 zaten akşamları yemiyorum telafi ederim di mi kaydirigubbakcemile3

cedric beni çok tutuyo o suntalar inşallah sende de işe yarar canımm Şeniz

kallisim de bijo nun hedefine az kaldı demiş sağolsun da eskisi gibi gitmiyo haftada 1 kg gibi.. yürüyşe çıkamıyorum ya.. ama olsun gitsin de yavaş gitsin..

ben kahvaltımı yaptım arada sunta yer arkadaşa giderim, akşama da tarçınlı süt içer bugünü tamamlarım inşallah..
bijoux canım ramazanda sahurda yıyodum buz gıbı soguk ev yapımı yogurdun ıcıne kırıp yıyodum hem tok tutuyodu hemde keyıflıydı.sımdı yıne anneme gıdınce yaparım ev yogurdu bulunca tabı.hazır yogurt cok sevmıyorum.istanbul da her zaman sut bulamıyorum.yınede bı sekılde temın edıp yapıyorum.asla vazgecmem yogurt yapmakdan.bıskuvılere sunta demeyı asla dusunmezdım.ama onlara en ıyı yakısan ısımde bu .hımm cayllı kekı cok severım.sımdıden afıyet olsun canım

Back
X