- Konu Sahibi Cherry Mom
- #15.341
Bende geldim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hosgeldın ceylan benım ıcınde bijoux un kekınden 1 dlım yermısın lutfenkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geldim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hosgeldın ceylan benım ıcınde bijoux un kekınden 1 dlım yermısın lutfenkaydirigubbakcemile3
İlk defa yiyeceğim çok güzel oluyor diyorlar 1 dilim ne ki senin için 10 dilim yerim kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar, konularda ki ve takımların bir çoğunda ki etiket düzenini değiştiren üyelerimiz var aramızda, etiket düzenlemeyle yeterince eğlenceli vakit geçirmişe benziyor ama şunu belirtmek istedim bu etiketleri temizlerken bu arkadaşımızın epey kulakları çınlayacaktır...Lütfen bu gibi saçma sapan şeylerle ne kendi vaktinizi harcayın nede burada sizin arkanızdan uğraşması gereken insanların vaktini...
Evet arkadaşlar dün yazdığım mesaja ilave etmek istediklerim oldu, tamı tamına 1 saat 40 dakikadır etiketleri düzenlemeye uğraşıyorum, bu tür işler bir başkası tarafından saçmalayarak eğlenceli vakit geçirmek için yapılmışsa temizlemek inanın o kadar zevkli olmuyor...hiç hoş olmamış bu inanın hiç hoş olmamış...
Tam 11 kişi var listemde bu etiketlerle oynayıp abuk sabuk yazı yazanlar ve lütfen diyerek uyarımı yapmak istiyorum....
Diyet guruplarında ve diğer başlıklarda yer alan konulara etiket düzenlemesi girmeyiniz, bu konuyu düzenli olarak kontrol edeceğim bu isimleride saklıyorum yönetime bildirmek durumunda kalmayalım arkadaşlar, diyetinize yönleniniz can sıkıntınızı başka yolla gideriniz...
hayır bıde anlıyamadıgım kallısım ınsan nıye devamlı gırdıgı yazdıgı kendınden bahsettıgı bı yere cınsel cagrısımlar yapan etıket koyar ustelıkde kendı kullanıcı adıyla.buyuyememıs olmakmı yoksa ego tatmınımı anlıyabılmıs degılım.neyse ellerıne saglık.sımdı gayet ıyı olmus
ohh bijom ceylanım çaylı kek haa hiç yemedim bende benim yerimede yersiniz.. ceylanım iyiyim şekerciğim sen nasılsın bak kilo bildirimlerini unutuyorsun hep o yüzden cumaya gelmeden hatırlatayım:roflol:
merabalaaaarr....dün uğrayamadım oğlum doktora götürdüm...şimdide uyutmuşken bi gireyim dedim... umarım herkesler iyidir...ya bende diyete başlamıştım ya pzt...yani genel manada dikkat ediodum ama dün özel bi diyete başlamıştım daaaa accık bozuldu yaaa motive olamıyorumklava:
klava: uff ya ben tam dayaklığım çok istiorum kilo vermek ama iştahımı kontrol edemiyorum...dövün beni kızlar...
Oğlun iyidir inşallah..hayırdır..
bi haftadır filan çok kaka yapıodu hemde sıvı bi şekilde...hem onu sormak hemde bi kontrol ettirmek istedim.. iyiki de gitmişim bağırsak iltihabı çıktı...girp ve nezle ile bile olabilirmiş öle dedi doktor.. önemli bişi diil şurup vericem kullan geçer dedi... bugün şurubumuza başladık işte...umarım geçer yoksa oğlum bu şekilde hiç kilo almaz...sanki yediğini anında çıkarıyo...neyse ki doktor önemli diil bi haftaya filan geçer dedi...inş geçer...
AAAA..GEÇMİŞ OLSUN CANIM..İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA İYİLEŞİR ÖP BENİM YERİME :asigim:
tweetycim oğluşuna geçmiş olsunmerabalaaaarr....dün uğrayamadım oğlum doktora götürdüm...şimdide uyutmuşken bi gireyim dedim... umarım herkesler iyidir...ya bende diyete başlamıştım ya pzt...yani genel manada dikkat ediodum ama dün özel bi diyete başlamıştım daaaa accık bozuldu yaaa motive olamıyorumklava:
klava: uff ya ben tam dayaklığım çok istiorum kilo vermek ama iştahımı kontrol edemiyorum...dövün beni kızlar...
çikolatım benim bugünkü menüm öğlen 3 tavuk baget akşam ise soğan ve lahana ağırlıklı sebze çorbası ve karışık salata amaninn herşeyimi incecik düşündüm göbek salata aldım icebergmi deniyor bazı yerlerde sonra içine çeşitli biberler aldım nasıl bir hevesim var bu diyete nasıl bir adapte oldum anlatamam dün yarım yamalak olmuştu ama bugün çok güzel gidiyor tatlı dondurma vs seçeneğini kullanmadım bugün kullanmayacağım çünkü dün krom kapsülü aldım yardımcı olması için ve aynen düşündüğüm gibi etkiledi beni şu anda aklım fikrim sadece salata sebzeye çalışıyor.. dün akşam brokolimde süper olmuştu bir kaşık yoğurtla sos yaptım süsledim eşim çocuklar hepsi yedi fallahi.
yaa aklıma ne geldi bugün biliyormusunuz.. bijocum sen annenlere böyle sebepsiz yani dişin filan kırılmadan gidebilirmisin:roflol::roflol: diyorum ki bozmamak için kendimize birer hedef koysak ve bahane yaratıp yılbaşından sonra istanbulda buluşsak işte cedricim olur canzim olur çikolatım bijom ben başka unuttuğum veya bende gelmek isterim diyen olursa ayyyy yeter artık yaa zayıflayalımda şöyle buluşup ifitharla gösterelim delikafadulden ne dersiniz:1hug: