Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cedricim bak bu mevzuu dün gündeme geldi.. evet dediğin gibi okuyanın gözleri fırlayacak şekilde saçma kelimeler seçilmişti büyüyememiş karekterde insanlar diyebiliyorum başka sözüm yok..
Arkadaşlar, konularda ki ve takımların bir çoğunda ki etiket düzenini değiştiren üyelerimiz var aramızda, etiket düzenlemeyle yeterince eğlenceli vakit geçirmişe benziyor ama şunu belirtmek istedim bu etiketleri temizlerken bu arkadaşımızın epey kulakları çınlayacaktır...Lütfen bu gibi saçma sapan şeylerle ne kendi vaktinizi harcayın nede burada sizin arkanızdan uğraşması gereken insanların vaktini...

Evet arkadaşlar dün yazdığım mesaja ilave etmek istediklerim oldu, tamı tamına 1 saat 40 dakikadır etiketleri düzenlemeye uğraşıyorum, bu tür işler bir başkası tarafından saçmalayarak eğlenceli vakit geçirmek için yapılmışsa temizlemek inanın o kadar zevkli olmuyor...hiç hoş olmamış bu inanın hiç hoş olmamış...

Tam 11 kişi var listemde bu etiketlerle oynayıp abuk sabuk yazı yazanlar ve lütfen diyerek uyarımı yapmak istiyorum....

Diyet guruplarında ve diğer başlıklarda yer alan konulara etiket düzenlemesi girmeyiniz, bu konuyu düzenli olarak kontrol edeceğim bu isimleride saklıyorum yönetime bildirmek durumunda kalmayalım arkadaşlar, diyetinize yönleniniz can sıkıntınızı başka yolla gideriniz...

ceylanım hoşgeldin şekerciğim ....

hayır bıde anlıyamadıgım kallısım ınsan nıye devamlı gırdıgı yazdıgı kendınden bahsettıgı bı yere cınsel cagrısımlar yapan etıket koyar ustelıkde kendı kullanıcı adıyla.buyuyememıs olmakmı yoksa ego tatmınımı anlıyabılmıs degılım.neyse ellerıne saglık.sımdı gayet ıyı olmus

ohh bijom ceylanım çaylı kek haa hiç yemedim bende benim yerimede yersiniz.. ceylanım iyiyim şekerciğim sen nasılsın bak kilo bildirimlerini unutuyorsun hep o yüzden cumaya gelmeden hatırlatayım:roflol:

hayır bıde anlıyamadıgım kallısım ınsan nıye devamlı gırdıgı yazdıgı kendınden bahsettıgı bı yere cınsel cagrısımlar yapan etıket koyar ustelıkde kendı kullanıcı adıyla.buyuyememıs olmakmı yoksa ego tatmınımı anlıyabılmıs degılım.neyse ellerıne saglık.sımdı gayet ıyı olmus

Teşekkür ederim duyarlılığın için cedricim inan bende temizlemeye çalışırken utandım ve anlam veremedim, daha var temizlemem gereken boş vaktimde bakacağım arada artık...

cedricim ben sana çayla ilgili bişey sormuştum gördünmü mesajımı bilmem belki kaçırdın... hiç kullandınmı demiştim yada kullanacakmısın.. ben koca yaz çeyrek paket kullanamadım yeniden başladım ...sadece bir ara buradada yazmadım kimse yoktu 3 gün az yiyerek kullandım günde 2 kez içtim 3 kilo verdim sonra aldım tabikide :)) insan gibi yemeyi öğrenemediğim müddetçede verdiklerimi hep alacağım zaten..

kallıste canım ozur dılerım msj nı gormusdum ama yanıt vermeyı unuttım alıntı yapmadıgım ıcın.canım cay bence muhtesem ben ne zaman ıcsem kılo vermem hızlanıyor.ama bır turlu uzun sure ıcemedım.ıns hedefım uzun surelı ıcebılmek.olmadı yanı bır turlu bu gunlerde yesıl cay ıcıyorum onu ac karnına ıcebılmek onemlı.erken kalkamıyorum bılıyosun duzensız bı yasamım var son 6 aydır.ıns onumuzdekı gunlerde ıcıcem.ılacı hıc denedınmı kallıs.asıl ılac muhtesem ama kullanmaya korkuyorum

merabalaaaarr....dün uğrayamadım oğlum doktora götürdüm...şimdide uyutmuşken bi gireyim dedim... umarım herkesler iyidir...ya bende diyete başlamıştım ya pzt...yani genel manada dikkat ediodum ama dün özel bi diyete başlamıştım daaaa accık bozuldu yaaa motive olamıyorum :oklava: :oklava: uff ya ben tam dayaklığım çok istiorum kilo vermek ama iştahımı kontrol edemiyorum...dövün beni kızlar...

ohh bijom ceylanım çaylı kek haa hiç yemedim bende benim yerimede yersiniz.. ceylanım iyiyim şekerciğim sen nasılsın bak kilo bildirimlerini unutuyorsun hep o yüzden cumaya gelmeden hatırlatayım:roflol:

Cuma günleri yapılmıyormu hergün yaparım kallisim sen iste yeter :kedi:
Ayy bir 50 olamadım akşam yemeği yeme diyor bijoux'm ama glifor ilaçımı karnı tok içmedimmi dokunuyor.. 52yim inşallah cuma 50olurum gliforumu artırsammı :lepi:

merabalaaaarr....dün uğrayamadım oğlum doktora götürdüm...şimdide uyutmuşken bi gireyim dedim... umarım herkesler iyidir...ya bende diyete başlamıştım ya pzt...yani genel manada dikkat ediodum ama dün özel bi diyete başlamıştım daaaa accık bozuldu yaaa motive olamıyorum :oklava: :oklava: uff ya ben tam dayaklığım çok istiorum kilo vermek ama iştahımı kontrol edemiyorum...dövün beni kızlar...

Oğlun iyidir inşallah..hayırdır..

Oğlun iyidir inşallah..hayırdır..

bi haftadır filan çok kaka yapıodu hemde sıvı bi şekilde...hem onu sormak hemde bi kontrol ettirmek istedim.. iyiki de gitmişim bağırsak iltihabı çıktı...girp ve nezle ile bile olabilirmiş öle dedi doktor.. önemli bişi diil şurup vericem kullan geçer dedi... bugün şurubumuza başladık işte...umarım geçer yoksa oğlum bu şekilde hiç kilo almaz...sanki yediğini anında çıkarıyo...neyse ki doktor önemli diil bi haftaya filan geçer dedi...inş geçer...

bi haftadır filan çok kaka yapıodu hemde sıvı bi şekilde...hem onu sormak hemde bi kontrol ettirmek istedim.. iyiki de gitmişim bağırsak iltihabı çıktı...girp ve nezle ile bile olabilirmiş öle dedi doktor.. önemli bişi diil şurup vericem kullan geçer dedi... bugün şurubumuza başladık işte...umarım geçer yoksa oğlum bu şekilde hiç kilo almaz...sanki yediğini anında çıkarıyo...neyse ki doktor önemli diil bi haftaya filan geçer dedi...inş geçer...

AAAA..GEÇMİŞ OLSUN CANIM..İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA İYİLEŞİR ÖP BENİM YERİME :asigim:

tweetycim oğluşuna geçmiş olsun:nazar:

başladığın diyeti geçen gün sana sormuştum ama görmedin galiba nasıl bir diyet yapacaksın özel diyerek merak uyandırdın iyice bizimlede paylaşabilirmisin...opuyorumnanaktan

çikolatım benim bugünkü menüm öğlen 3 tavuk baget akşam ise soğan ve lahana ağırlıklı sebze çorbası ve karışık salata amaninn herşeyimi incecik düşündüm göbek salata aldım icebergmi deniyor bazı yerlerde sonra içine çeşitli biberler aldım nasıl bir hevesim var bu diyete nasıl bir adapte oldum anlatamam dün yarım yamalak olmuştu ama bugün çok güzel gidiyor tatlı dondurma vs seçeneğini kullanmadım bugün kullanmayacağım çünkü dün krom kapsülü aldım yardımcı olması için ve aynen düşündüğüm gibi etkiledi beni şu anda aklım fikrim sadece salata sebzeye çalışıyor.. dün akşam brokolimde süper olmuştu bir kaşık yoğurtla sos yaptım süsledim eşim çocuklar hepsi yedi fallahi.

yaa aklıma ne geldi bugün biliyormusunuz.. bijocum sen annenlere böyle sebepsiz yani dişin filan kırılmadan gidebilirmisin:roflol::roflol: diyorum ki bozmamak için kendimize birer hedef koysak ve bahane yaratıp yılbaşından sonra istanbulda buluşsak işte cedricim olur canzim olur çikolatım bijom ben başka unuttuğum veya bende gelmek isterim diyen olursa ayyyy yeter artık yaa zayıflayalımda şöyle buluşup ifitharla gösterelim delikafadulden ne dersiniz:1hug:

selam arkadaşlar yeni gelen arkadaşlarımız tweety, pia ve ohcanımadeysin hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kilolarınıza ulaşırsınız kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kalliste ve cholate diyetiniz hayırlı olsun inşallah iyi sonuçlar elde edersiniz ve bizlerede örnek olursunuz :lepi: opuyorumnanaktan
bijom canım dikiş kursun için üzüldüm ama tabi herşeyin başı sağlık o yüzden boşver kendi kendine birşeyler öğrenmeye çalışırsın netten annenden kalliste abladan yardım alarak
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende yarın 5 gıda diyetine başlıyorum inşallah güzel sonuç elde ederim çünkü bırakınca ipin ucu kaçıyor valla bir türlü kendimi frenlemesini beceremiyorum ama artık dur dememin zamanı geldi bu arada iş yerinin de kalite denetimi var hiç kafamı evrakların arasından kaldıramıyorum bilgisayarın başına ancak oturabildim
inşallah takım olarak eski günlerimize kavuşup yine güzel güzel kilolarımız verebileceğiz ilk olarak bijomu mezun edip arakadan sırayla bizlerde mezun olacağız :dance: :dance:

çikolatım benim bugünkü menüm öğlen 3 tavuk baget akşam ise soğan ve lahana ağırlıklı sebze çorbası ve karışık salata amaninn herşeyimi incecik düşündüm göbek salata aldım icebergmi deniyor bazı yerlerde sonra içine çeşitli biberler aldım nasıl bir hevesim var bu diyete nasıl bir adapte oldum anlatamam dün yarım yamalak olmuştu ama bugün çok güzel gidiyor tatlı dondurma vs seçeneğini kullanmadım bugün kullanmayacağım çünkü dün krom kapsülü aldım yardımcı olması için ve aynen düşündüğüm gibi etkiledi beni şu anda aklım fikrim sadece salata sebzeye çalışıyor.. dün akşam brokolimde süper olmuştu bir kaşık yoğurtla sos yaptım süsledim eşim çocuklar hepsi yedi fallahi.

yaa aklıma ne geldi bugün biliyormusunuz.. bijocum sen annenlere böyle sebepsiz yani dişin filan kırılmadan gidebilirmisin:roflol::roflol: diyorum ki bozmamak için kendimize birer hedef koysak ve bahane yaratıp yılbaşından sonra istanbulda buluşsak işte cedricim olur canzim olur çikolatım bijom ben başka unuttuğum veya bende gelmek isterim diyen olursa ayyyy yeter artık yaa zayıflayalımda şöyle buluşup ifitharla gösterelim delikafadulden ne dersiniz:1hug:

afiyet bal şeker olsun kallis sultan,yediklerin süper.ayrıca motivasyonunun bu kadar yüksek olmasına da çok sevindim.bir parça katkım varsa bile...
bence çok iyi düşünmüşsün.hemen yılbaşı sonrası görüşebiliriz bence de uygundur.başka kimler gelmek ister??

Back
X