Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet bal şeker olsun kallis sultan,yediklerin süper.ayrıca motivasyonunun bu kadar yüksek olmasına da çok sevindim.bir parça katkım varsa bile...
bence çok iyi düşünmüşsün.hemen yılbaşı sonrası görüşebiliriz bence de uygundur.başka kimler gelmek ister??
evet çikolatım motive süper gidiyor yemediğim zaman moral yüksek yediğim an moralde bozuluyor şimdilik süperzemuszemus
iyi düşünmüşüm değil mi fallaha düşündüke helecanlanıyorumsositososito

ben de dün diyetimi bozmadan sonlandırdım.bugün sabah doktora gittim(geçmek bilmeyen vajinit rahatsızlığım için) annemle beraber gittik ve bir akrabamıza uğradık.börek koydu masaya ama ben hiç almadım kaydirigubbakcemile2 yaaaa nasılım kallisim???
bugün de öğlen köfte yedim,yağsız ızgara.akşam da malum sebze...karnabahar var ama yoğurtsuz hayatta yiyemem.artık limonlayıp yiyeceğiz...
çikolatım yaa hala aynı sıkıntıylamı başetmeye çalışıyorsun sen off üzüldüm ben geçti sanıyordum:bbo:

selam arkadaşlar..hoşgeldin diyen herkese teşk. ediyorum hoşbulduk :))bilg hep yanımda olmadığından neler yazdığınızı pek takip edemiyorum...
bilgisayarımız geldi ama işletim sistemi yok dos ta çalışıyor.windows 07 yi bekleyecektik çıksın diye ama baktık olmayacak çıkana kadar xp kurduralım dedik..yarın inşallah tam olarak yanınızdayım..

bijoux ve ceylan kütahyada oturuyorsunuz galiba..bende orada okudum 4 yılım geçti..yeri başkadır bende kütahyanın..anılarım çok :((
canım hayırlı olsun yeni bilgisayarınızı güle güle kullanın... sende boş olduğunda ne gibi planın var yada ne uyguluyorsun diyet adına paylaşırsan seviniriz arkadaşımŞeniz

henüz tanismadigimiz arkadaslara da selam ..canzi selam ..

bulusmalari resmen kiskaniyorum ... bende yurtdisindayim ..esim geliyor 11 .ayda benim yerime o gelsin eheh eh eh eh
twety gecmis olsun:nazar:

canzi 5 gida diyeti nedir?.. ben simdi diyetleri topluyorum ...islerim sakinlesince basliycam ...

bugun sabah ogleye kadar ritter sport bademli -tatlicadiarzu-:kedi:
öglen bikac kasik zeytinyagli fasulye ve bikac adet baklava.. rakami asla söylemem:1ninca:
aksam henuz yemedim..
ve evde spor yapmak istiyorum ..keyfim olursa
piacım ne biim beslendin sen öyle :olmaz: duymadım görmedim bilmiyorum:olmaz: yarına güzel bir beslenme planı yazarsın işallah...

evet cedric canım evde yapılan yoğurt gibi yok ben de yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar evde ama kapıya sütçü gelmiyor malesef market sütleriyle yapmak zorunda kalıyorum onlar da güzel olmuyor pek. sağlıksız mağlıksız ama sütçü sütü gibi yok..

bende de yeri başka canım ama senin yerinden çok çok uzakta kaydirigubbakcemile3 buraya geldik biz ceylanla ist gelini olarak ve geçen sene kadınlar kulübünde tanıştık yalnızlığımıza çare olduk canım..
tıs ben san ayollıyım süt fallaha burada geziyolar hala geen benim ufaklık simitçi geçiyo sandı koştu sinirle döndü ne biim bağrıyo bu sütü diye söyleniyorkaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasıl gidiyor diyetleriniz ben çok kötü durumdayım inanılmaz bir iştah var ne bulursam silip süpürüyorum bu gidişle takımın en iyi kilo alanı olacam .motivasyonum sıfır .ay istanbulda buluşacakmısınız ya artık resim çekersiniz bizede gösterirseniz bakarız.napalım yapacak bişey yok.kızlar ben napacam kilo alıyorum.:sinifsinif::sinifsinif:
mersacım yaa üzülüyorum durumuna dağıtıp toparlayamayacaksın diye korkuyorum çok zor oluyor bilirim hemen harekete geçmelisin...

kallisim msndeki adrese yazdigim linkle bir ilgilensin ayca güzelim. eger uyarsa fiyat cok uygun.. belkide hicbiri degildir ama amazondaki kalemler bana uygun mus gibi geldi deeeeeeee 300 dolar diyorlar.:kızgın:
su yas günüm gecsin kallisim söz hemencecik toparlanacagim. senin toparlanmis olmana bir bilsen ne kadar sevindim. sen birakinca bende kendimde o hakki görüyorum nedense kizma bana :mymeka:
sen toparlandim deyince banada sart oluyor artik :))
asyami merak ettim ya cani cok sikkindi gelsede biraz sikintisini atsa.
cedriciminde cani sikilmis kiyamam sonbahar sendromumudur nedir bende bunalim takiliyorum bu ara..
kallisim menopoz diyecek ama olsun..delikafadulden
ohooohoooo reyhan abla sen başlamadan menapoza sarılmışsın mafoldumben o geen yıldı bu yıl menapoz hipafoz yok bak unut :hulya:..
ablam amazonu hala inceliyoruz oraya bakmak aklımıza gelmemişti sanırım oradan alacağız valla bana sıkıntı basıyor baktıka haydi hayırlısı...bir kitabı varmış illa bulunacak sağolsun püsküütüme rica ettim ankarada bile bulamadı bu kitaptan sebep istanbula gideceğiz:sinifsinif: al al bitmiyor ne listeymiş...

insan bir kopunca nasil dagiliyor degilmi mustangim. benim su halime bak iyi sen 5 kilo aldin ben 10 kiloyu gecti basa geri döndüm. okadar ugras ac kal yürü kos millet uyurken orman arsinla trampolin stepper bisiklet kendini parala bir iki ay icinde basa dön. tuh yaziklar olsun bana ya:1ninca:
ablacım bence daha sık düşün bunları daha yoğun aklına getir inan etkiliyor yazık onca yaptığım verdiğim emeğe diyorsun oysa tatilde geri almasaydık şimdi oh ohhh ne güzel olacaktı bizden adam olmazkaydirigubbakcemile3

derinciğim bir kaç gün kendini tutarsan biraz verirsen sonrası gelir inan ve ardından mutluluk duygusu mesela ben dün bugün listeme uydum sorsan 10 kilo vermiş gibi hissediyorum öyle mutluyum :)))

bi haftadır filan çok kaka yapıodu hemde sıvı bi şekilde...hem onu sormak hemde bi kontrol ettirmek istedim.. iyiki de gitmişim bağırsak iltihabı çıktı...girp ve nezle ile bile olabilirmiş öle dedi doktor.. önemli bişi diil şurup vericem kullan geçer dedi... bugün şurubumuza başladık işte...umarım geçer yoksa oğlum bu şekilde hiç kilo almaz...sanki yediğini anında çıkarıyo...neyse ki doktor önemli diil bi haftaya filan geçer dedi...inş geçer...

merhaba tweety,
bu arada en sevdiğim çizgi film kahramanı tweety dir (bi kedi göydüm sankiiiiii..evet evet bi kediiii kaydirigubbakcemile3 )

geçmiş olsun canım.zannediyorum bu bir salgın,ayıptır söylemesi 1 er hafta arayla kardeşim ve babam da ishal oldu.bebeklerin savunma mekanizması daha kuvvetli olur korkma canım.
hoşgeldin aramıza... dilerim çabucak amacına ulaşırsın :)

selam arkadaşlar yeni gelen arkadaşlarımız tweety, pia ve ohcanımadeysin hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kilolarınıza ulaşırsınız kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kalliste ve cholate diyetiniz hayırlı olsun inşallah iyi sonuçlar elde edersiniz ve bizlerede örnek olursunuz :lepi: opuyorumnanaktan
bijom canım dikiş kursun için üzüldüm ama tabi herşeyin başı sağlık o yüzden boşver kendi kendine birşeyler öğrenmeye çalışırsın netten annenden kalliste abladan yardım alarak
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende yarın 5 gıda diyetine başlıyorum inşallah güzel sonuç elde ederim çünkü bırakınca ipin ucu kaçıyor valla bir türlü kendimi frenlemesini beceremiyorum ama artık dur dememin zamanı geldi bu arada iş yerinin de kalite denetimi var hiç kafamı evrakların arasından kaldıramıyorum bilgisayarın başına ancak oturabildim
inşallah takım olarak eski günlerimize kavuşup yine güzel güzel kilolarımız verebileceğiz ilk olarak bijomu mezun edip arakadan sırayla bizlerde mezun olacağız :dance: :dance:

canım benim teşekkür ederim .. bir diyet yapıyoruz ve şok olmasına rağmen çok zor değil. sen de 5 gıdayı bitir,belki katılırsın bize...öpüyorum

henüz tanismadigimiz arkadaslara da selam ..canzi selam ..

bulusmalari resmen kiskaniyorum ... bende yurtdisindayim ..esim geliyor 11 .ayda benim yerime o gelsin eheh eh eh eh
twety gecmis olsun:nazar:

canzi 5 gida diyeti nedir?.. ben simdi diyetleri topluyorum ...islerim sakinlesince basliycam ...

bugun sabah ogleye kadar ritter sport bademli -tatlicadiarzu-:kedi:
öglen bikac kasik zeytinyagli fasulye ve bikac adet baklava.. rakami asla söylemem:1ninca:
aksam henuz yemedim..
ve evde spor yapmak istiyorum ..keyfim olursa

pia hoşgeldin canım...
açıkçası sana maşallah diyorum baklavalar,ritter ler filan...hayırdır?
kilo alma topiği zannettin burayı galiba hııııııııııııııııııııııııı ??

(şimdiden kulağını çekelim de korkup yemesin dimi kızlar :)))
şaka bir yana,kaç kilosun? kilo vermek istiyorsun sanırım,ben okuyamadım kusura bakma,tekrar yazarsan kısaca... hayırlı olsun:)

selam kızlar nasıl gidiyor diyetleriniz ben çok kötü durumdayım inanılmaz bir iştah var ne bulursam silip süpürüyorum bu gidişle takımın en iyi kilo alanı olacam .motivasyonum sıfır .ay istanbulda buluşacakmısınız ya artık resim çekersiniz bizede gösterirseniz bakarız.napalım yapacak bişey yok.kızlar ben napacam kilo alıyorum.:sinifsinif::sinifsinif:

canım ben de 3-4 gün önceye kadar böyleydim,çok yiyordum.ama bir yerlerden başlamak gerekiyor.ne yazık ki bizler kilo almaya müsait insanlarız ve işin ucunu bir bırakırsak hayatta toparlayamayız.zararın neresinden dönülse kardır,otur düşün ve başla diyetine tekrardan bence.... biz yanındayız,öpüyorum

Kızlar bijouxla ben bir hayır beklemeyin kaydirigubbakcemile3Yedik yedik benim günahım yok Çok güzel kek yapmış cedric ve Kalllisim yerinede yedim bolca..cokacimcoook
Birde 50 ye düşme hayalleri yapıyordum pehh..sırnaşık şey
Bu arada yeni geelen arkadaşlarımız hoşgelmişler a.s.
Kütahyada okumak güzel de kalıcı olmak idare eder ..Yinede sevimli yer Birazda Gelişse..

afiyet olsun şekerciğim,abartmayın da... :)
öpüyorum seni...

bende bende istiyorum ama nasıl gelimki ta mersinden siz bol bol eğlenin artık bizim yerimizede.ben bide o motivasyondan istiyorum nette satılıyormu kaç paraysa alacam valla.

ahh canım,olsun gönüllerimiz bir hepimizin. bak sportie ile görüştük.birbirimizin evine bile konuk olduk ama ne oldu...böyle olması gerekir miydi... gönüller bir olsun(klasik oldu ama)
motivasyon ise dediğim gibi...sen bir yerden başla,inan gerisi gelir.yavaş yavaş toparlanıyor motivasyonun.inan insanı en iyi yine kendisi motive ediyor...

selamun aleyküm millet :)))) bunu yazinca aklima aebenim geliyor hep naniknanik
kallisim msndeki adrese yazdigim linkle bir ilgilensin ayca güzelim. eger uyarsa fiyat cok uygun.. belkide hicbiri degildir ama amazondaki kalemler bana uygun mus gibi geldi deeeeeeee 300 dolar diyorlar.:kızgın:
su yas günüm gecsin kallisim söz hemencecik toparlanacagim. senin toparlanmis olmana bir bilsen ne kadar sevindim. sen birakinca bende kendimde o hakki görüyorum nedense kizma bana :mymeka:
cedriciminde cani sikilmis kiyamam sonbahar sendromumudur nedir bende bunalim takiliyorum bu ara..
mersa yok öyle koyvermek hemen toparlanmanin yolunu bul canimsin. bak ben bile haftaya zimba gibi aranizdayim diye söz veriyorum. tamammi gel arkamdan birakma pesimi ..:jeyyar:

bir bana selam yok reyhan ablam...
bak açık açık söylüyorum bir sana kırılıyorum bir de kallis sultana...
sen hep bana selam vermeyi unutuyosun,
kallisim de,aylar önce numaramı vermeme rağmen bir msj atmadı. e ben de utandım telefonunu isteyemedim,belki vermez diye... bijoma yazmış,seni aramadan duramam diye... vallahi kıskandım :(

Selam arkadaşlar eve yeni girdim yemek hazırlığı falan derken işte burdayım .
Bugun çok yorgunum nöbetçiydim malum hep ayakta ama olsun sağlıklı olalımda.

yeni diyetlere başlanmış çikolatam kallisim hayırlı olsun . canzide başlıyor hadi bakalım kolay gele size.
annecim doğum günü senin mi yoksa ne zaman hangi tarihi takımda bir parti verelim olmaz mı :)))

mersacım bozma moralini zaman zaman böyle oluyoruz.

canım okulun işk günleri senin için yorucu olur,tatilde alıştın tembelliğe ya :)
şaka bir yana,Allah kolaylık versin.
bu arada diyetimiz bakalım nasıl sonu. verecek,hayırlı mı değil mi o zaman anlarız :)

evet çikolatım motive süper gidiyor yemediğim zaman moral yüksek yediğim an moralde bozuluyor şimdilik süperzemuszemus
iyi düşünmüşüm değil mi fallaha düşündüke helecanlanıyorumsositososito

çikolatım yaa hala aynı sıkıntıylamı başetmeye çalışıyorsun sen off üzüldüm ben geçti sanıyordum:bbo:

hakikaten öyle,bozduğum zaman benim de moral çöküyor,yemediğim zaman mutluyum resmen.açım belki biraz ama mutluyum,sanki 10 kg vermiş gibiyim,aynen yani...

evet kallisim,ağır vajinit... doktor yine antibiyotikler verdi,bakalım 1 hafta kullanacağım .umarım bu sefer geçer...

bir bana selam yok reyhan ablam...
bak açık açık söylüyorum bir sana kırılıyorum bir de kallis sultana...
sen hep bana selam vermeyi unutuyosun,
kallisim de,aylar önce numaramı vermeme rağmen bir msj atmadı. e ben de utandım telefonunu isteyemedim,belki vermez diye... bijoma yazmış,seni aramadan duramam diye... vallahi kıskandım :(

:roflol::roflol::roflol: çikolatım haklı olmasına haklısın bebeğim ama bijom yazsın geldiğinde onun numarasını üç kez almama rağmen kaç kez aramışım:roflol: yahu anlatmaya kalksam nasıl anlatayım halimi ama yeminle tek telefon dahi edemiyorum aylardır çoluk çocuğun telefonuyla idare ediyorum yok telefonum yok yok hattım yok yok kontorüm yok inan çikolatım sadece ablam arar sorar başkada kimseyle görüştüğüm yok birde mehalim arar hiç sitem etmez ben aradım sen aramıyorsun demez, şu an ver numaranı ben arayacağım desen telefunum yok bu iyi oldu bugün dışarı çıkıp hattımı çıkartayım.....:çok üzgünüm: söz arayacağım ve hemen kullanımda olmayan numaramı veriyorum sana yenileyince açılır bugün...

günaydın canlarım uzun zamandan sonra sabah ilk günadını ben dedim yaşasın :)))ama servise geç kalacam hahahaha.

hadi kaçtımm ve öptüm

gunaydın herkese.uyandım esımı yolladım.su sısemı doldurdum basladım ıcmeye.bıtsın kahvaltı yapıcam.ceylan bu senın yapdıgın acık tahrık ya.caylı kek yapıp yıycem o olcak sımdı:umursamaz:saka bır yana afıyet olsun canım.kallıstecıgım ben her turlu ıstanbul ıcı organızasyona katılırım.tabı zayıflayamazsam o baska ama.chocolate canım eger dus jeli kullanıyorsan oda sebep olabılıyodur.ph ı bozuyomus maalesef.gecmıs olsun

mersacım yaa üzülüyorum durumuna dağıtıp toparlayamayacaksın diye korkuyorum çok zor oluyor bilirim hemen harekete geçmelisin...

canım benim tamam artık toparlanacam o kiloları tekrar istemiyorum sizin desteğiniz benim için çok önemli .bu gün cesaretimi toplayıp tartıldım yine 77.5 kiloyum allahtan 80 i görmemişim ona sevindim kendimi 10 kilo almış gibi hissediyordum.şeker ilacımada başladım takviye kromumuda alacam inşallah toparlarım.

canım ben de 3-4 gün önceye kadar böyleydim,çok yiyordum.ama bir yerlerden başlamak gerekiyor.ne yazık ki bizler kilo almaya müsait insanlarız ve işin ucunu bir bırakırsak hayatta toparlayamayız.zararın neresinden dönülse kardır,otur düşün ve başla diyetine tekrardan bence.... biz yanındayız,öpüyorum

afiyet olsun şekerciğim,abartmayın da... :)
öpüyorum seni...

ahh canım,olsun gönüllerimiz bir hepimizin. bak sportie ile görüştük.birbirimizin evine bile konuk olduk ama ne oldu...böyle olması gerekir miydi... gönüller bir olsun(klasik oldu ama)
motivasyon ise dediğim gibi...sen bir yerden başla,inan gerisi gelir.yavaş yavaş toparlanıyor motivasyonun.inan insanı en iyi yine kendisi motive ediyor...

evt canım biz bu konuda şanssız insanlarız ipin ucu kaçtımı yakalaması çok zor .ipi bir yakalıyalım çikolatam sıkı sıkı sarılırız canım kendine iyi bak belki bir gün bende gelirim istanbula hepimiz buluşuruz bellimi olur dediğin gibi gönüller bir olsun.

insan bir kopunca nasil dagiliyor degilmi mustangim. benim su halime bak iyi sen 5 kilo aldin ben 10 kiloyu gecti basa geri döndüm. okadar ugras ac kal yürü kos millet uyurken orman arsinla trampolin stepper bisiklet kendini parala bir iki ay icinde basa dön. tuh yaziklar olsun bana ya:1ninca:

ay ablacım aşkolsun sana niye öyle yazıklar olsun bana diyorsun önce nasıl başardıysak şimdide yaparız hep beraber .bende senin gibiyim sabahın köründe yolara düşüyordum bir gün ormanda heder olacam diyordum neyse bişey olmadıda kaydirigubbakcemileyollar eskidi kimsenin eskitmediği kadar spor ayakkabısı eskittim of of .:sinifsinif:olsun yine yollara vuracaz kendimizi hızlı olmasada yavaş yavaş topluycaz ablacım.

:roflol::roflol::roflol: çikolatım haklı olmasına haklısın bebeğim ama bijom yazsın geldiğinde onun numarasını üç kez almama rağmen kaç kez aramışım:roflol:

:roflol: çikolatım hakatten de araşmadık biz kallisimle hiç. avea olsa aricam da turkcell olduğu için arayamadım hiç. birkaö kere mesajlaştık o kadar o da haberleşmek amacı ile kaydirigubbakcemile3

sabah kahvaltımı yaptım az sonra dışarı çıkıcam üstüme başıma bişeler almak için. çok rezil durumdayım giyecek hiçbirşeyim yok daha önce yazmıştım.. yarından sonraki gün annemler gelicek o yüzden de evi temizliyim köşe bucak diyorum geldiklerinde iş güç olmadın oturalım gezelim allah izin verirse 9 gün burdalar delikafadulden bugünüm ve yarınım işle geçer. bir de bugün biraz daha az yiyip dünü telafi edicem inşallah..

bir ara foto çekebilrsem yollicam size hem size hem bana motivasyon olsun..

ben de çok zor motive oldum tekrar diyete sizi anlıyorum ve hala tam olarak motive oldum bile sayılmaz. öyle olsaydı dün o bir dilim keki bile yemezdim :bbo:

öğlen görüşürüz öptüm hepinizi kocaman..

Son düzenleme:
Günaydınlar bugün çok güzel bir gün çok uzun zamandır bebek hasreti çeken arkadaşımdan Belki tanıyanız vardır Ukla hamile opuyorumnanaktan
Kızlar sizler nasılsınız geçmişi okumadan hemen giriş yaptım sositososito

selamun aleyküm millet :)))) bunu yazinca aklima aebenim geliyor hep naniknanik
mersa yok öyle koyvermek hemen toparlanmanin yolunu bul canimsin. bak ben bile haftaya zimba gibi aranizdayim diye söz veriyorum. tamammi gel arkamdan birakma pesimi ..:jeyyar:
VE ALAYKÜM SELAMMM:1hug:
mersa canım ben o ürünü 4 gün kullanabildim o aralar doktorun verdiği başka bir ilacı ya gulukofaja başladım onu bırakmıştım ilaç öylece duruyor. bu aralar gulukofaja tekrar başlaacağım regl dolayısla bırakmıştım . one day bende acayip iştah açmıştı hatta kallisimlede konuşmuştum oda bana yanlış hatırlamıyorsam içindeki kroma ihtiyacın yok sanırım ondan mı ters teptiki demişti.bilmiyorum canım işte öyle yani.

ama gerçekten artık ciddi ciddi toparlanmak gerek 60 kiloda 40 beden giyerken şimdi 65 civarıyım yine 42 bedene çıktım :))
SENİN İÇİN ÜZÜLÜP KENDİM İÇİN SEVİNDİM MEHAL laelaelaelaelae kendime arkadaşmı arıyorum ne .....lülülülülülüAMA BİLKİ SEN ÇABUK ÜZTESİNDEN GELİRSİN ..alkisalkisalkisŞeniz
ablam bunlar hep takımdan kopunca oluyor valla kafamçokkarıştı bak ben o yüzden buralardan ayrılmıyorum ...-tatlicadiarzu- 65 . 67 arasına kazık çakıp bekliyorum ..akannehirakannehir
derinciğim bir kaç gün kendini tutarsan biraz verirsen sonrası gelir inan ve ardından mutluluk duygusu mesela ben dün bugün listeme uydum sorsan 10 kilo vermiş gibi hissediyorum öyle mutluyum :)))
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

selam arkadaşlar bende bugün 5 gün 5 gıda diyetine başladım
1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt
pia canım sadece 5 gün bu gıdaları tüketiyoruz yanında birde spor yaparsan 2,5-3 kilo verdiriyor ben daha önce yaptım ve verdim

kalliste canım buluşma fikri çok güzel evet allahın izni ile yılbaşı sonrası hepimiz istediğimiz kilolarımıza inmiş bir vaziyette gururla buluşur görürşürüz çok iyi olur

selamlar,

kallisim senin numaran bende olsaydı,ben de hiç aramıyorsun ben hep arıyorum demezdim.hem numaran olmayıp hem sen aramayınca ve bir de diğer arkadaşlarla görüştüğün izlenimi olunca ben de haliylen kıskandım:) eeee koç burcuyum napiym,acayip kıskanırım ben sevdiklerimi...sitem yok ama,haşaaaa :)))

bijom bijom,koy fotolarını da gözümüz gönlümüz bayram etsin...

kızlar anneme gideceğim,birşey alıp gelmem gerek... 1 saate kalmaz evdeyim..öptümmmmm

selam arkadaşlar bende bugün 5 gün 5 gıda diyetine başladım
1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt
pia canım sadece 5 gün bu gıdaları tüketiyoruz yanında birde spor yaparsan 2,5-3 kilo verdiriyor ben daha önce yaptım ve verdim

kalliste canım buluşma fikri çok güzel evet allahın izni ile yılbaşı sonrası hepimiz istediğimiz kilolarımıza inmiş bir vaziyette gururla buluşur görürşürüz çok iyi olur

Canım benim çok basit bir diyet bendemi yapsam..:1closedeyes:Off bir 50 olamadım yersem tabii olamam :icecream::icecream:

2 günüm var cuma sabahı acı gerçekle yüzleşeceğim ..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Haklısın ama bijouxla aynı ortamda olunca dayanılmıyorki kaydirigubbakcemile3Kuzum ne yapıyor biliyormusun kendini yemiyor biz yiyelim diye hep yapıyorkaydirigubbakcemile3
haha canımm siz yiyince ben de yemiş gibi oluyorum onların hepsini.. seve seve yapıyorummm opuyorumnanaktan

anca uyudu eşim de girebildim birazdan fotoları koyucam yalnız yüzümü kapatıcam çok yorgun argın ve bitik çıkmışım akannehir

Back
X